Arte martiale pentru copii Bucuresti

 

Karate-ul este astazi cunoscut pentru componenta sa sportiva si mai putin pentru celelalte doua ce il definesc ca arta martiala. La antrenamente de arte martiale pentru copii Bucuresti, sunt predate toate aceste 3 componente imbinate armonios. Aici ne referim la partea de sport specifica activitatii competitionale, de arta si mod de viata.

Prin antrenamentele de arte martiale pentru copii Bucuresti, la scoala japoneza, copii isi dezvolta armonios corpul, coordonarea, mintea si caracterul.

Antrenamente de arte martiale pentru copii Bucuresti pentru Spirit, Tehnica, Corp

In viziunea karate-ului japonez, scopul nu este sa dezvolti muschi si sa castigi medalii prin competitii. Scopul il constituie dezvoltarea spiritului si caracterului, elemente nevazute, dar importante in perfectionarea copilului.

Aceste aspecte se regasesc si in Budo-ul japonez sub forma:

Shin Gi Tai = Spirit Tehnica Corp

Doar atunci cand se intalnesc in noi toate aceste 3 elemente la un loc, noi putem sa evoluam ca fiinte. Bazandu-ne doar pe corp si tehnica, uitand de dezvoltarea energiei spiritului si caracterului, vom ajunge sa regresam ca oameni.

La antrenamente de arte martiale pentru copii Bucuresti, predandu-se karate japonez, se preda si esenta Bushido – codul samurailor. Cele 3 elemente de baza ale Bushido sunt:

 • Chi=Intelepciune
 • Jin=Bunatatea, Grija fata de ceilalti
 • Yu=Curaj

Asa cum samuraii adevarati erau preocupati sa perfectioneze aceste 3 elemente si la Cursuri de karate Bucuresti, aceste 3 componente stau la baza antrenamentului.

Ce avantaj au copii, tinerii participand la antrenamente de arte martiale pentru copii Bucuresti

Copiilor, tinerilor si adultilor ce vor participa la antrenamente de arte martiale pentru copii Bucuresti, li se va dezvolta:

 • non-violenta
 • taria de caracter
 • capacitatea de efort si tenacitatea
 • modul de gandire
 • disciplina mintii
 • atentia
 • inteligenta

Specificul karate-ului japonez, deprins cu timpul, le va dezvolta mintea si corpul intr-o armonie unitara.

 

Marele avantaj al participarii copiilor la antrenamente de arte martiale pentru copii Bucuresti, este acela al stimularii lor pozitive. Vor avea ocazia sa participe pe langa antrenamente, la:

 • stagii de pregatire interne si internationale, cu Sensei Japonezi, Europeni, etc cu mare experienta
 • pregatiri pre-competitionale, gen cantonamente, pentru intarirea corpului si spiritului
 • integrarea lor in circuitul competitional intern si extern pentru recunoasterea meritelor

Cel mai mare avantaj al copiilor, tinerilor, va fi aceea de a fi antrenati de mine si/sau de Sensei-ul meu Japonez.

 

Astfel ei vor avea parte de experienta antrenamentului saptamanal cu:

Sensei-ul meu (cel tanar): un multiplu campion national al Japoniei, component dar si antrenor consultant al lotului national de karate al Japoniei, etc

Centura neagra castigata in cadrul clubului nostru, este acreditata de Japan Karate Federation. Standardele antrenamentelor sunt conforme Japan Karate Federation.

Daca vrei sa formezi copilul ca o persoana mai buna, vino la antrenamente de arte martiale pentru copii Bucuresti.

Sunt acreditat Japan Karate Federation pentru Centura neagra 2 Dan.

Examenele au fost sustinute in Romania, Ungaria, cu comisie internationala: Japonia, Anglia, Suedia, etc. Am participat in competitii interne si internationale la kumite (lupta), categoria seniori, obtinand locul 2 si 3.

Sunt arbitru national World Karate Federation.

Daca doresti formarea copilului tau pe cele 3 planuri: cea de sport, cea de tehnica traditionala si mod de viata, ma poti contacta la 0766440398.

Fii sociabil, trimite mai departe!

shares