Afla ce se intampla dincolo de moarte studii de caz in regresia hipnotica

Odata ce devenim constienti de existenta noastra, cautam sa aflam ce se intampla dincolo de moarte. Prin raspunsul ce l-am gasi, am afla de fapt ce este de fapt viata. Cert este ca pana acum, aceste doua fenomene aparent de natura opusa, au ramas fara un raspuns.

In schimb, anticiparea fenomenului mortii urmare a dezvoltarii constiintei de sine, creaza teama. Astfel toata viata ta constienta, este dominata de o teama ascunsa, sau exprimata ca atare.

Sistemele religioase sau diversele metode de evolutie spirituiala, dau ca sigure niste informatii neverificabile despre ce se intampla dincolo de moarte. Acest gen de informatii creaza asa numitul mental colectiv, in care toata lumea stie dar nimeni nu a vazut sau experiementat.

Pe acest fond de ignoranta colectiva, generala, ti se creaza si mai multa teama. Teama in sine te opreste, demobilizeaza, de la a-ti atinge potentialul maxim in viata. Teama te va face dependent de altii, neputand pleca prea departe de locul unde se afla majoritatea.

Teama de moarte, naturala dar si sadita de puterea mentalului colectiv, a generat dependenta individuala de ignoranta generala.

Ce se intampla dincolo de moarte se stia foarte bine in trecutul indepartat

In istorie au fost civilizatii remarcabile ce se par a fi aflat informatii despre lumea de dincolo de moarte. Apoi se pare ca le-au si folosit cu rezultate in cresterea experientei de viata.

Faraonii Egiptului pre-antic si inaltii preoti egipteni, nu aveau doar simple functii administrative. Ei erau obligati conform statutului lor, la un anume regim de viata. Acesta implica practicarea mortii din timpul vietii, conform unor cunostinte precise despre principiile de alcatuire a fiintei vii umane.

Moartea si invierea se regasesc astfel intr-o practica curenta si mai putin miraculoasa.

Ce se intampla dincolo de moarte azi ramane doar un mister de nepatruns

In ziua de azi ai la dispozitie o explozie de informatii despre ce se intampla dincolo de moarte. Marturii ale celor aflati in moarte clinica, difera unele de altele, fundamental:

  • unii vad personaje religioase in peisaje mirifice.
  • altora li se infatiseaza o alta lume in care teroarea absoluta face legea.
  • altii vad si experimenteaza absolut nimic.
  • alta categorie viziteaza in acea stare, persoane sau locuri dragi lor.

Toti, dar absolut toti, se reintorc apoi in starea de om viu, povestindu-si apoi experientele sau absenta lor. Deci experienta lor nu a fost totala si nici unitara, ca sa-ti formezi o imagine fundamentata despre ce se intampla dincolo de moarte. De fapt nimeni nu a murit de-a binelea, ci doar au „cochetat” cu experienta mortii.

Asa esti inca la nivelul fanteziei lui „poate o fi asa dar poate fi si altfel”. Asta nu te ajuta prea mult sa scapi de teama de moarte, ca sa te bucuri de viata total.

Experiente dincolo de moarte organizate in studii de caz credibile

O categorie aparte de informatii despre ce se intampla dincolo de moarte, iti pot parveni pe calea ce ti-o propun. Este o carte scrisa de un terapeut specialist in regresii sub hipnoza.

Regresia hipnotica este o terapie foarte cunoscuta, dar ce face aceasta carte deosebita este experienta accidentala a autorului.

Dr. Michael Newton, hipnoterapeut atestat, a descoperit o posibilitate de a induce regresia pacientilor sai, dincolo de momentul propriei lor nasteri. Informatiile oferite de acestia, au fost izbitor de unitare in descriere, chiar daca subiectii nu se cunosteau intre ei.

ce se intampla dincolo de moarte

Apasa pe imaginea de sus pentru a accesa cartea propusa.

Sper ca aceasta lectura sa-ti prezinte ce se intampla dincolo de moarte, intr-o alta perspectiva, menita sa-ti alunge temerea. Fie ca te temi sau nu de acest fenomen, el cu siguranta ti se va intampla, asa ca este bine sa te pregatesti corespunzator din timp.

Daca doresti in schimb sa scapi de teama la nivel profund, sa stii ca prin Cursurile Scolii Reiki Do, vei face primul pas in aceasta directie.

Fii sociabil, trimite mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*