Ceasul biologic al organismului uman reper material si spiritual in dezvoltarea ta

Ceasul biologic al organismului uman reper material si spiritual in dezvoltarea ta

Ceasul biologic al organismului uman are un ritm particular, fiind foarte usor dereglat prin accesarea de energii improprii corpului uman. Nestiind legile fizicii corpului, mediului inconjurator, cosmosului, oamenii au fost invatati sa se refugieze intr-un spiritual incert. Motivul acestui refugiu a fost si inca este, alegerea unei cai usoare de a reusi.

Au accesat astfel energii inalte, dar perturbatoare si nu neaparat benefice sanatatii.

Astfel pseudospiritualitatea, a luat locul ignorantei.

Aceasi necunoastere se cultiva astazi cu agresivitate, conectand omul si la frecvente de natura tehnica, improprii vietii.

Ca specie in timp, dar si individual, ne-am nascut si dezvoltat pe planeta asta ce are anumite caracteristici energetice constructive. Este firesc sa consideri ca ceasul biologic al organismului uman, este reglat pe frecventa energetica a pamantului.

In continuare am sa-ti ofer argumente atat materiale cat si spirituale, mai greu de trecut cu vederea.

Universul nostru este atat vizibil (material), cat si invizibil (energetic).

Ceasul biologic al organismului uman si legatura sa cu cosmosul material

Planeta noastra orbitand in jurul soarelui, este din punct de vedere al legilor fizicii un sistem oscilant. Pulsatia sa este principiul armonizator, ce seteaza un ritm particular obiectelor si fiintelor din sistemul sau. Pulsatia, adica ceasul energetic planetar, regleaza, armonizeaza, ceasul biologic al organismului uman.

Daca frecventa acestei pulsatii se schimba, consecintele vor fi devastatoare pentru fiintele vii din cadrul planetei, sistemului respectiv. In continuare ai sa vezi de ce si care este legatura cu ignoranta spirituala.

Fiecare planeta are propria sa „rata de respiratie„, adica jumatate de ciclu de pulsatie. Ea determina ritmurile bioenergetice a tot ce exista pe suprafata sa. Aceasta rata, depinde de orbita planetei si perioada sa de revolutie in jurul soarelui.

Pentru a calcula „rata de respiratie” a pamantului, s-a folosit formula

F = Rorb/Π x 11,4 = 54 … unde

 • Rorb – raza orbitei terestre
 • 11,4 lungimea exacta a ciclului solar
 • Π – pi, ratia circumferintei unui cerc la diametrul sau

Daca luam in consideratie ca 54 de minute, este jumatate de ciclu de pulsatie, un ciclu complet are 108 minute. Deci pamantul „inspira” 54 de minute si „expira” alte 54 de minute, alcatuind o „respiratie” completa in 108 minute.

Valoarea lui 108, pulsatia planetei noastre, seteaza ceasul biologic al organismului uman, dar si al tuturor fiintelor. Nu uita ca ne-am nascut si evoluat ca specie in aceasta pulsatie, deci arhitectura noastra o incorporeaza.

evidentele principiului constructiv comun uman, planetar, cosmic

In antichitate, se stia insemnatatea acestei valori si principiul dupa care ea influenteaza totul pe pamant:

 • Acoperisul sanctuarului Dayr al-Bahri, Egipt, are deasupra 108 coloane.
 • Baza piramidei lui Mykerinos are 108 metri Kefren 108 ×1,08(puterea 9 a) Keops 108 × 1,08 (puterea 10 a)

In Budism:

 

 • numarul 108 este sacru, numarul margelutelor din mataniile lor
 • in noaptea de 31 decembrie templele budiste, bat clopotele sau gongul de 108 ori, la trecerea in noul an.

In sistemul solar, caci cu el am inceput:

 • masa totala a soarelui este 108 (putere 9) х 10(putere 9) = 1080(putere 9)
 • coeficientul formei dinamice a pamantului este 108,28 × 10(puterea -5)
 • volumul pamantului este 108 х 10(puterea 10) kilometri cubici
 • viteza miscarii pamantului in jurul soarelui este 108 х 10(3) km/ora
 • (10 × pi × D soare)/∑Dp = 108,07 unde Dsoare = 1,392 × 10(9) metri ; ∑Dp = suma diametrelor celor 9 mari planete ale sistemului solar
 • timpul de zbor pe orbita cea mai stabila in jurul pamantului este de 108 minute
 • 108 × 10(puterea10) este distanta parcursa de lumina in vid, intr-o ora.
 Uite legatura valorii 108 cu constitutia fiintelor deci si cu tine:
 • Raportul mediu inte lungimea spatelui unui adult si lungimea craniului sau 108 × 10(puterea -1);
 • e/pi = 108 × 10(puterea-10) cm unde e = lungimea perechii de nucleotide din spirala ADN-ului oricarui organism viu de pe pamant [– 3.4 Å(angstromi)]; Å (angstrom) = 10(puterea-8) cm

Deci aceasta respiratie planetara, regleaza ceasul biologic al organismului uman, dar face parte dintr-o ecuatie mult mai mare.

Aceasta valoare, 108,  are legatura cu pulsatia cosmica, Respiratia Universului, ce induce planetei noastre ritmul constant al oscilatiei sale.

Acum poate intelegi valoarea unui principiu atat de simplu, implicat in toata constructia naturii materiale. Cand vorbesc la cursurile mele de vindecare, despre Armonizarea cu Sursa Universul, asta este motivul.

Ceasul biologic al organismului uman si dereglarea lui prin ignoranta spirituala

Ai fost invatat, educat, sa fugi de tine si de greu, abandonand cunoasterea corpului si mintii tale. Daca o faci in favoarea unor pseudometode transmise incomplet in timp, sau create prin constiinta colectiva, iti faci rau.

Ce te face sa crezi ca daca-ti ignori principiile de functionare, ai sa obtii rezultate benefice? Stii ce caracteristici au energiile la care te conectezi prin tot felul de „guru” si „metodele” lor?

Prin constructia ta, poti foarte usor sa te racordezi la energii de nivel inalt, (explicatia), dar improprii vietii umane. Asta se intampla prin rezonanta ta cu ele. Frecventa lor nu se potriveste neaparat cu ceasul biologic al organismului uman. Tu nu ai instrumente sa verifici asta.

Odata ce accesezi aceste energii prin meditatie, proiectii de tot felul, clarviziune, putere psihica, sistemul tau energetic isi va creste nivelul. Corpul se va adapta pentru a sustine noul sistem energetic, prin modificari genetice.

Daca sistemul imunitar nu identifica in structura noului material principiul constructiv uman, pulsatia planetara, va declansa un mecansim de autodistrugere corporala. Asta se intampla prin multiplicare spontana de celule. Medicina ar fi identificat acest proces drept cancer.

Energiile de natura tehnica si afectiunile atipice

Omul a creat tehnica, ce emite energii in diverse frecvente:

 • Linii de inalta tensiune ce creaza prin autoinductie campuri energetice
 • Sisteme de comunicatii ce opereaza in gama microundelor
 • Aparatura electrocasnica ce opereaza in aceasi frecventa

Te las pe tine sa apreciezi daca aceste energii (frecvente hertziene), lucreaza in acord cu principiul tau constructiv, respectiv planetar. Respecta acea oscilatie cosmica, respiratie planetara ce se regaseste si in tine?

Daca nu, atunci sa stii ca prin fenomenul rezonantei, vei ajunge sa modifici ceasul biologic al organismului uman. Te poti gandi de ce in ultimii zeci de ani, cam de cand cu tehnica comunicatiilor, bolile atipice s-au raspandit.

Nu cumva … ceasul biologic al organismului uman a fost dat peste cap? Pot sa-ti ofer o multitudine de date tehnice ca si argument, dar este mai simplu sa-ti demonstrezi filozofic singur asta.

O metoda eficienta pentru a regla ceasul biologic al organismului uman si reconstruirea ADN-ului tau

Daca vrei, poti sa accesezi un nou nivel energetic, ce sa-ti reconstruiasca corpul, conform principiului tau constructiv.

De fapt metoda de vindecare ce o predau, iti reconecteaza frecventa proprie la cea cosmica si planetara. Din motive istorice, cunostintele tehnice si spirituale au disparut, oamenii pierzand sincronizarea cu respiratia pamantului si cosmosului. Doua motive le-am expus deja.

Asa se poate regla ceasul biologic al organismului uman pentru insanatosire si amanarea imbatranirii premature.

Conectarea la un univers vibrational superior o faci in scopul de a accesa informatiile continute in el pentru o viata la nivel ridicat. Din pacate multi „guru” acceseaza aceste dimensiuni din orgoliu, ca sa impresioneze, inducand lumea in eroare.

In schimb, actionand cu etica spirituala, apare automat prin accesare si ridicarea nivelului de constiinta.

Nu poti separa un proces energetic de informatiile continute in el.

Metoda orginala Reiki exact asta inseamna: reconectarea Reiki-ului interior la cel al Inaltei Dimensiuni Spirituale, prin principiul constitutiv uman si nu altfel.

Care este esenta Metodei Reiki

De aceea Metoda originala Reiki creata de Sensei Usui are ca scop insanatosirea mintii, corpului si ridicarea nivelului de constiinta. Astea nu sunt baliverne. Am demonstrat cum in esenta, Reiki, regleaza ceasul biologic al organismului uman, conditie premergatoare oricarui demers material si spiritual.

Daca o iei pe alte cai ce nu respecta acest principiu, sistemul tau imunitar te opreste.

Eu predau 2 metode Reiki cele mai apropiate ca energie, tehnica si filozofie, de metoda Reiki originala. Una din liniile mele de initiere in Reiki are doar 3 Profesori Japonezi intre mine si sensei Mikao Usui:

Sensei Usui, Chujiro Hayashi, Yamaguci, Sensei Inamoto, eu.

De ce oare atat de putini Profesori in Reiki reflecta avantajele acestei practici spirituale?

Orice practica spirituala reala trebuie sa se reflecte (cheie de verificare) pe corpul material al practicantului, prin accesarea de energii cu oscilatia potrivita.

Practica spirituala reala: Stiinta reconstructiei tale materiale, prin modificari genetice generate de un sistem energetic superior, consecinta a conectarii tale voite la Sursa Universului, (respiratia universala) in scopul ridicarii nivelului tau de constiinta. Asta este premiza Iluminarii, implinirii si fericirii incepand prin a regla ceasul biologic al organismului uman.

Acum stii cum sa traiesti cu sens o viata mare, in care toate visele tale pot prinde contur. O viata in acord cu Universul, in ritm cu pulsatia lui. Poti face primul pas catre aceasta viata, prin Reiki Do.

ps: daca dai SHARE iti vei putea ajuta prietenii sa-si gaseasca calea potrivita catre vindecare si implinirea dorintelor lor.

Fii sociabil, trimite mai departe!

Despre autor

Alexandru Simionescu administrator

Terapeut in corpul terapeutilor din Romania; Profesor Reiki conform scolii japoneze de Reiki.
Daca si tu doresti sa obtii rezultate reale materializate in sanatate fizica si emotionala, vitalitate, inscrie-te la cursurile organizate de Scoala Reiki Do:

Lasă un răspuns

shares