Ce inseamna un Instructor Reiki Do – Alexandru Simionescu

Buna! Eu sunt Alexandru, instructor reiki. Foloseste formularul de pe aceasta pagina pentru a lua legatura cu mine. Fie ca este vorba de cursuri reiki sau de sedinte private de terapie reiki, indrazneste si trimite-mi gandurile tale. Ai incredere in tine si paseste acum spre aceasta vibratie armonizatoare cu energia Reiki!

Eu sunt Alexandru Simionescu, Instructor reiki si fondatorul Scolii Reiki Do

Instructor Reiki - Alexandru Simionescu
Mi-am inceput calatoria de antrenor energetic si sunt aici sa te ajut! Ca Instructor Reiki, pot sa-ti ofer armonizare energetica si o sansa sa evoluezi pe calea ta. Chiar daca practica Reiki presupune ani de munca, Reiki este o energie universala ce o poti accesa si tu. Participa la un curs de initiere pentru a primi acordajele Reiki, si vei putea chiar tu sa folosesti aceasta energie! Ai intrebari? Nu te-ai decis inca? Scrie-mi si iti raspund la orice intrebare!

 

 

Poti beneficia de:

 • tratamente si cursuri Reiki private; Prin aceste sedinte de terapie Reiki se dobandesc vindecari profunde prin Armonizare.
 • cursuri Reiki si Seminarii pentru cresterea vitalitatii, amanarea imbatranirii, recastigarea si mentinerea sanatatii, mentinerea resurselor biologice prin calea Armoniei Reiki
 • coaching energetic si fizic pentru cresterea performantelor tale fizice ca amator sau sportiv

Scrie-mi despre problema ta si iti voi trimite raspunsul meu!

Un altfel de Instructor Reiki

Unii dintre instructori, profesori, antrenori, maestri, te vor instrui in stiinte exacte, sport, dobandirea altor abilitati tehnice si umane. Te poti bizui pe ei, observandu-i, vazandu-i, analizandu-le performantele personale, cuantificabile de altfel. Ei au reusit si te duc si pe tine acolo. Stiu cum s-o faca. Acestia sunt Instructorii Reali, adevarati.

Altii au invatat sa-si creeze doar o imagine prin povesti de marketing. Aici este si punctul foarte slab al metodelor Reiki raspandite prin tot felul de maestri.

La ce sa te astepti de la Un Instructor Reiki:

 • sa iti ofere abilitatea de Armonizare cu energia fina, speciala, de frecventa inalta; Aceasta abilitate se transmite doar prin initiere energetica. Trebuie sa stii de unde a primit el initierea ce ti-o va oferi tie. Deci este obligatoriu sa-i cunosti linia de initiere energetica, altfel nu se poate numi ca practica Reiki.
 • sa stie cum sa te faca sa lucrezi cu resorturile tale interne, ca sa evoluezi in procesul de vindecare proprie;
 • sa te trezeasca de-a binelea; altfel, doar vei „vindeca” in dreapta si stanga, fara un beneficiu real si pentru tine; vei avea doar o meserie in plus.
 • sa nu te faca dependent de el prin ce nu-ti spune sau prin: „nu ai voie”, „nu esti inca pregatit”, „mai stai o tura”, „te grabesti”, etc;

Sunt Instructor Reiki dar nu sunt:

 • lansat in misiunea de salvare a omenirii; ma intereseaza doar cei ce vor declansarea procesului Reiki Do pentru sinele lor, individual.
 • terapeutul de servici; eu sa te fac „bine” in timp ce tu nu schimbi absolut nimic din ce ti-a provocat dezechilibrul.
 • preocupat mai mult decat tine sa-ti fac bine; daca pe tine nu te intereseaza propria ta persoana, pe mine nici atat; sa fi interesat inseamna a investi in tine tot ce ai: bani, timp, energie. Esti dispus sa aloci resurse?
 • un inlocuitor pentru actul medical alopat. Nu doresc sa am de a face cu cei ce refuza actul medical alopat.
 • profesor de viata. Nu am sa te invat cum sa traiesti mai bine cu seful, sotia, „prietenii”. Asta este responsabilitatea ta.
 • lider spiritual; stiu ca ar da bine in fata ta, dar ii las pe altii sa pretinda asta.

Un Instructor Reiki aproape de tine

Acum o sa-ti spun ce sunt de fapt eu pentru tine in toata povestea asta.
Profesorul din mine iti va sta alaturi, cat vei dori, pana cand vei putea fi independent si stabil, in accesarea frecventei fine, armonizatoare Reiki. Asa te vei putea Armoniza pe tine si pe altii pentru a castiga Vitalitate, resurse biologice, sanatate, Amanarea imbatranirii (implicatii in manevrarea resorturilor interioare si trezire)
 
Daca ti se pare putin ce ofer, o sa ai o surpriza incercand sa realizezi de unul singur asta.
 
Practic, umblam impreuna la butonul antenei Reiki, „montata” de mine la cursul Reiki, pana ramai stabil in frecventa. Acolo este avantajul pentru tine, odata ce ai ramas stabil pe frecventa fina, pura Reiki.
 
Un Instructor Reiki asa cum sunt eu, te poate ajuta sa-ti gasesti resursele vitale necesare unui trai sanatos, armonios. Vei sti cum sa-ti amani degradarea corpului (inevitabila de fapt) si cum sa-ti gestionezi resursele pentru o viata activa, implinita.
 
 
Daca vei „decola” in „inaltul spiritualitatii”, am sa te aduc cu picioarele inapoi pe pamant, punandu-te fata in fata cu corpul si mintea ta. Ai sa faci asta pana cand ai sa obtii rezultate. Daca simturile corpului si mintii tale sunt tulburate, nu ai sa simti Armonia indiferent de efort.
 
Cu mintea si corpul linistit, vei sti acum sa recunosti si deci sa urmezi, luminita din tine. Acum are sens sa te gandesti la „urmeaza-ti inima” adica „flerul spiritual”, pentru a razbate singur.
 
Vei deveni independent total atat in accesarea frecventei Armonizatoare cat si in mentinerea starii de sanatate, vitalitate, tinerete. Vei deveni independent in toate laturile vietii tale, putand la randul tau sa fii altora de ajutor.
 
La capatul acestui drum, nutresc speranta ca dimineata, cafeaua va avea un alt gust pentru tine.

Daca te simti confortabil cu avantajele prezentate, putem vorbi prin telefon detaliile viitoarei colaborarii:

Fii sociabil, trimite mai departe!