Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Cursuri Reiki deschise tuturor organizate de Scoala ReikiDo


Cursuri Reiki in Bucuresti, Constanta, Pitesti, Ploiesti dar si alte orase

Prin cursuri Reiki poti aplica terapia energetica pentru tratamentele specifice unor afectiuni, sau pentru relaxare generala. Este modul perfect pentru a te rasfata cu buna energie, atat pe tine cat si pe cei dragi tie, in orice moment.

Noi predam Reiki in 4 nivele, de la incepator pana la treapta cea mai avansata, profesor. Aceste cursuri Reiki Do se tin din perspectiva japoneza. Procesul de initiere energetica, tehnicile si filozofia, sunt preluate din Japonia si predate ca atare. Se stie ca metoda originala Reiki a fost creata de un japonez, pe baza experientei lui personale.

Acum te poti inscrie la cursuri Reiki Do, pentru a absolvi programul nostru de pregatire. El este format din cursurile anuntate pe site, dar si seminarii Reiki pentru cresterea abilitatii primite la curs.

Pentru a-ti  rezerva locul la cursuri Reiki, fii sigur ca selectezi locatia potrivita din meniul de inscriere.

cursuri reiki

Primul nivel de cursuri Reiki Do este numit Shoden, ce inseamna in japoneza, “primele invataturi”.

In acest nivel vei experimenta tehnici de baza japoneze in ce priveste lucrul cu energia Reiki. Vei primi abilitatea de conectare la Reiki fara un efort din partea ta. Vei invata cum sa aplici armonizarea zilnica atat tie cat si apropiatilor tai pentru vindecare, relaxare.

Poti afla multe despre energia Reiki din carti sau din acest site, dar pentru a o percepe in adevarata ei complexitate, cel mai bine este o experimentezi direct.

Din acest motiv, dupa acordajul energetic oferit de profesorul Reiki, vei face prima ta terapie Reiki completa la nivel Shoden. Astfel fiecare participant la curs va primi si oferi energia Reiki prin abilitatea proaspat dobandita.

Practica terapeutica, precum si exercitiile specifice acestui prim nivel, vor duce la o intelegere in afara cuvintelor a interactiunii tale cu aceasta energie.

Nivelul doi al cursului Reiki Do este numit Okuden sau “invataturile profunde”

La cursuri Reiki Do nivel 2 , vei avea parte de o conectare de nivel superior, avansat, la Reiki. Aceasta se va face prin acordajul energetic oferit de profesor, specific acestui nivel. De asemenea vei putea intelege mai bine invataturile lui Sensei Mikao Usui, creatorul metodei originale Reiki.

Acest nivel te va invata cum sa realizezi o conexiune profunda cu energia Cerului si a Pamantului. Acesta conexiune este primul pas pentru integrarea ta completa cu energia Universului.

Aceasta va fi posibila prin folosirea simbolurilor si mantrelor. Acestea sunt “chei de frecventa”, rezonanta, ce folosite corespunzator, permit practicantului sa-si dezvolte senzitivitatea si sa-si creasca nivelul energetic.

Simbolurile permit de asemnea practica unei terapii Reiki la un nivel avansat, profesionist. Ele vor fi utilizate atat fata in fata cu pacientul cat si la distanta. Este exact ce vei experimenta la curs nivel 2 Okuden pentru prima data. Vei folosi aceste simboluri si mantre nu doar ca niste instrumente exterioare pentru terapie, cat si pentru dezvoltarea ta spirituala superioara.

Aceste 2 nivele Shoden si Okuden, vor fi predate in 2 module separate, in 2 zile consecutive.

La final vei primi diploma ce atesta calitatea acordajelor cat si manualele de curs specifice acestor nivele. In manuale vei regasi toate tehnicile si informatiile predate la curs. Astfel vei ramane cu un ghid de incredere in dezvoltarea ta ulterioara, pe langa suportul profesorului.

Nivelele Shinpiden si Gokukaiden prin Reiki Do

In al treilea nivel Reiki, numit Shinpiden, vei ajunge sa te conectezi la nivelul cel mai avansat in Reiki, invatand sa traiesti cu mintea linistita si relaxata. Aceasta se va realiza prin acordajul energetic oferit la curs cat si prin folosirea celui mai inalt simbol din punct de vedere vibrational.

In al patrulea nivel, Gokukaiden, vei primi abilitatea si cunostintele de a forma la randul tau practicanti in Reiki.

Aceste ultime 2 nivele, vor fi predate doar celor ce-si doresc acest lucru si vor fi anuntate doar absolventilor primelor 2 module prin Scoala Reiki Do.

Fa acum primul pas catre beneficiile introducerii Reiki, in viata ta si a celor dragi tie urmand cursuri Reiki Do.

Acum raspunde la acest scurt sondaj, pentru a putea sa te ajutam prin aceste cursuri mai bine:

Create your own user feedback survey

error: Conținut protejat de legea de autor !!
Menu