Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Cursuri Reiki pentru descoperirea propriilor resurse si potentialului creator


Porneste cu incredere pe calea ridicarii nivelului tau de viata, citind acest scurt articol despre cursuri Reiki.

Marea calitate a acestor cursuri Reiki prin Reiki Do este ca abilitatea primita de tine nu se va pierde vreodata. Prin initiere Reiki campul tau energetic va fi modificat pentru a putea primi si trimite energia Reiki. In legatura cu Reiki se vor petrece schimbari in stilul tau de viata, modul de gandire, de perceptie, de alegere.

Aceasta energie are proprietati specifice. Deci si acordajul energetic trebuie sa fie precis, pentru a fi pus exact pe frecventa energetica potrivita. Interactiunea ta cu Reiki iti va sensibiliza treptat simturile, ajungand astfel sa „simti” energia. Vei primi si dezvolta niste ”maini” energetice cu ajutorul carora te vei mnifesta in acest Univers.

Starea ta se va modifica usor de fiecare data cand interactionezi cu Reiki, in terapie sau exercitii. Va fi o stare placuta, relaxata, in care grijile din acel moment vor disparea. Se va numi ca iti vei creste vibratiile rezonand cu inaltele calitati ale Reiki: Armonia, Iubirea, Lumina.

In acest fel, simplu, lasand grijile sa treaca pe langa tine prin terapia Reiki, ai sa-ti ridici nivelul de viata.

Dar de undeva va trebui sa incepi si asta inseamna sa faci primul pas de a participa la aceste cursuri Reiki.

Nesiguranta ta fata de aceasta practica, poate pleca de la acel „eu cred ca…” in ceva ce caracterizeaza pe fiecare:

 • ca ti se fac vraji
 • ca poti sau nu poti fi un vindecator Reiki eficient
 • ca tu trebuie sa primesti ajutor in loc sa inveti a te ajuta singur
 • ca in afara de religie nu exista nimic bun
 • ca nu ai curaj sa ridici ochii deasupra liniei orizontului
 • s.a.m.d

Toate aceste „credinte” bazate pe temeri, sunt de fapt bariere ce te tin pe loc sau mai rau. Daca ai dispozitia fie si temporar sa renunti la ele, vei putea sa-ti formezi noi credinte personale. Acestea te vor ajuta sa traiesti noi experiente pozitive.

 

Cursuri Reiki pentru descoperirea „eu-lui” interior

 

Fiecare noua „credinta” pozitiva ti se va forma in urma unui rezultat de aceasi natura. Aceasta transformare a mentalitatii tale va incepe chiar cu participarea la aceste cursuri Reiki Bucuresti. Vei capata mentalitatea unui invingator, ce depaseste prin sine greutatile vietii. Cu fiecare invingere de sine, vei deveni mult mai puternic.

 

Oamenii slabi aleg calea usoara

Asumarea experientei de viata, este exact opusul a ceea ce oamenii slabi aleg sa faca. Acestia fug de ei insisi, evitand piedicile aparute, alegand calea cea mai usoara. Aceasta cale usoara este:

 • cea a abandonului de sine – practici religioase habotnice, a diverselor culte, misterelor, vrajitoriilor
 • alegerea unui vindecator ”spiritual” ce sa-i fereasca, vindece, pazeasca, sa le faca calea usoara
 • a integrarii intr-o turma [mental colectiv] renuntand la propria identitate
 • a se lasa nivelati intelectual si spiritual fara dorinta de a aduce o contribuite prin propria experienta de viata
 • preocuparea constanta de a valida si / sau confirma mentalul colectiv [la care si maimutele sunt conectate]
 • renuntarea la valorile proprii in favoarea unei vieti mai usoare [prostitutie intelectuala]
 • refuzul experientelor favorabile dar riscante, afara din zona de confort, evitand maturizarea, cresterea ca si persoana
 • traiul intr-o teama permanenta ce ii imoblizeaza, impiedica sa-si descopere puterea interioara
 • acceptarea saraciei materiale, spirituale, mentale ca si factor de evolutie spirtuala

Este timpul sa alegi cum vei trai din acest moment:

Vrei sa devii o persoana puternica prin sine traind din plin, sau sa abandonezi slabiciunii?

De murit toti murim, dar conteaza al naibii de mult cum traim. Puternicii mor la finalul unei vieti asumate, cei slabi mor cu mult timp inainte.

Cursuri Reiki calea oamenilor maturi asumati responsabili puternici

 

Cursuri ReikiRolul meu ca instructor este acela de a te conduce pe drumul ce si eu la randul meu l-am parcurs. Fara indoiala ca vei intampina de-a lungul acestui drum si urcusuri si coborasuri, ce te vor face sa te cunosti mai bine.

De fapt calitatea unui bun practicant Reiki consta in a se cunoaste pe sine mai bine decat ceilalti. Asa vei gasi cu timpul puterea ta proprie adevarata, ce o vei regasi doar inauntrul tau. Fara sa fie nevoie sa te retragi de langa oameni, vei sonda cu ajutorul Reiki profunzimea ta proprie. Acolo vei gasi unele lucruri placute ce le vei creste si altele neplacute ce le vei „purifica” prin Reiki.

Cu depasirea fiecarei piedici, credinta in tine si a legaturii tale cu Reiki tu vei creste treptat. Vei sti ca dupa fiecare „cadere”, vei reveni prin tearapia Reiki cu siguranta, mai puternic ca inainte.

Asta este calea pe care vei porni fara a te mai putea intoarce vreodata de unde ai plecat. Prin Reiki vei descoperi propria „putere”, esenta, echilibru, ce te va duce unde doresti.

Asa ca renuntand pe moment la credintele tale limitative, participa la Cursuri Reiki, incepand o calatorie fara intorcere. Calatoria ta!

Aceasta va incepe cu primul pas si va continua pas cu pas. Nu e necesar sa te grabesti ci sa continui sa mergi. Pasii sunt reprezentati de modulele metodei predate, dar si de rezultatele obtinute de tine prin practicarea metodei.

Deci asuma-ti primul pas odata cu participarea ta la …

 

Nivel 1 cursuri Reiki – Shoden (primele invataturi)

 

In acest nivel vei experimenta tehnici de baza japoneze in ce priveste lucrul cu energia Reiki. Vei primi abilitatea de conectare la Reiki fara un efort din partea ta. Vei invata cum sa aplici armonizarea zilnica atat tie cat si apropiatilor tai pentru vindecare, relaxare.

Poti afla multe despre energia Reiki din carti sau din acest site, dar pentru a o percepe in adevarata ei complexitate, cel mai bine este o experimentezi direct.

Din acest motiv, dupa acordajul energetic oferit de mine, vei face prima ta terapie Reiki completa la nivel Shoden. Astfel fiecare participant la curs va primi si oferi energia Reiki prin abilitatea proaspat dobandita.

Practica terapeutica, precum si exercitiile specifice acestui prim nivel, vor duce la o intelegere in afara cuvintelor a interactiunii tale cu aceasta energie.

Vei castiga incredere in abilitatile tale de a aduce o schimbare in viata ta si a altora prin Reiki. Efectele interactiunii cu Reiki se simt si chiar se vad in timpul practicii. Asa vei castiga incredere pas cu pas in tine si efectele terapiei cu Reiki.

 

Nivel 2 Cursuri Reiki – Okuden (invataturile profunde)

 

La cursuri Reiki Do nivel 2 , vei avea parte de o conectare de nivel superior, avansat, la Reiki. Aceasta se va face prin acordajul energetic oferit de profesor, specific acestui nivel. De asemenea vei putea intelege mai bine invataturile lui Sensei Mikao Usui, creatorul metodei originale Reiki.

Acest nivel te va invata cum sa realizezi o conexiune profunda cu energia Cerului si a Pamantului. Acesta conexiune este primul pas pentru integrarea ta completa cu energia Universului.

Aceasta va fi posibila prin folosirea simbolurilor si mantrelor. Acestea sunt “chei de frecventa”, rezonanta, ce folosite corespunzator, permit practicantului sa-si dezvolte senzitivitatea si sa-si creasca nivelul energetic.

Simbolurile permit de asemnea practica unei terapii Reiki la un nivel avansat, profesionist. Ele vor fi utilizate atat fata in fata cu pacientul cat si la distanta. Este exact ce vei experimenta la curs nivel 2 Okuden pentru prima data. Vei folosi aceste simboluri si mantre nu doar ca niste instrumente exterioare pentru terapie, cat si pentru dezvoltarea ta spirituala superioara.

Aceste 2 nivele Shoden si Okuden, vor fi predate in 2 module separate, in 2 zile consecutive.

La final vei primi diploma ce atesta calitatea acordajelor cat si manualele de curs specifice acestor nivele. In manuale vei regasi toate tehnicile si informatiile predate la curs. Astfel vei ramane cu un ghid de incredere in dezvoltarea ta ulterioara, pe langa suportul profesorului.

Depaseste-ti limitele prin Reiki

Ce incredere mai mare poti capata in tine si Reiki, cand limitele altora sunt instrumentele tale de lucru. Si tu inainte de a practica Reiki erai limitat de distanta si timp. Ei bine, acum vei putea opera in afara lor, lejer si cu convingerea obtinerii rezulatelor favorabile.

 

Nivel 3 Shinpiden

 

In al treilea nivel Reiki, numit Shinpiden, vei ajunge sa te conectezi la nivelul cel mai avansat in Reiki, invatand sa traiesti cu mintea linistita si relaxata. Aceasta se va realiza prin acordajul energetic oferit la curs cat si prin folosirea celui mai inalt simbol din punct de vedere vibrational.

Vei face cunostinta cu simplitatea filozofiei de natura orientala Reiki. Cel mai greu lucru de inteles pentru tine va fi acceptarea simplitatii. Mintea ta este obisnuita sa complice si de aceea ai tendinta de a forma „povesti”. Nu este cazul in Reiki si rolul meu va fi acela de a iti oferi intelegerea necesara asupra celor 5 principii ce guverneaza filozofia Reiki.

Esti om si tu, trebuind sa accepti ca mai si „cazi” stiind ca te vei ridica cu siguranta. Nu trebuie sa ai rigiditate, ci intelegerea ca mecanismul Universal functioneaza si pentru tine. Tot ce ai de facut va fi sa respecti toata viata ta acele principii prezentate la curs Reiki. Apoi vei capata intelepciunea de a lasa sa se intample, in timp ce vei avea rabdare in acest sens.

 

Nivel 4 Gokukaiden

 

Aici vei primi abilitatea si cunostintele de a forma la randul tau practicanti in Reiki. Deja vei avea experienta lucrului cu tine de atata timp.

Aceste ultime 2 nivele, vor fi predate doar celor ce-si doresc acest lucru si vor fi anuntate doar absolventilor primelor 2 module prin Scoala Reiki Do.

Sa te astepti la o calatorie continua pe parcursul careia vei descoperi noi aspecte in legatura cu tine.  Doar in miscare va avea loc schimbarea ta, calatorind si nu ajungand intr-un punct de final, ramanand acolo.

Cu atat mai mult, nefacand primul pas, nu vei reusi niciodata sa descoperi ce resurse minunate se afla in tine. Daca vrei sa ajungi un om puternic, sa oferi asta si altora, renunta temporar la credintele tale limitative si teama. Te astept la cursuri Reiki prin Reiki Do organizate in data afisata.

Rezerva loc la urmatoarele cursuri Reiki

error: Conținut protejat de legea de autor !!