Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/reikidor/public_html/wp-content/plugins/styles/classes/csstidy/class.csstidy.php on line 854
Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Cursuri Reiki pentru schimbarea perceptiei vietii cu rezultate pozitive


Marea calitate a acestor cursuri Reiki este ca abilitatea primita de tine nu se va pierde vreodata. Prin initiere Reiki campul tau energetic va fi modificat pentru a putea primi si trimite energia Reiki.

Aceasta energie are proprietati specifice. Deci si acordajul energetic trebuie sa fie precis, pentru a fi pus exact pe frecventa energetica potrivita. Interactiunea ta cu Reiki iti va sensibiliza treptat simturile, ajungand astfel sa „simti” energia.

Starea ta se va modifica usor de fiecare data cand interactionezi cu Reiki, in terapie sau exercitii. Va fi o stare placuta, relaxata, in care grijile din acel moment vor disparea. Se va numi ca iti vei creste vibratiile rezonand cu inaltele calitati ale Reiki: Armonia, Iubirea, Lumina.

Dar de undeva va trebui sa incepi si asta inseamna sa faci primul pas de a participa la aceste cursuri Reiki.

Toate necazurile tale pleaca de la acel „eu cred ca…” in ceva ce caracterizeaza pe fiecare:

  • ca ti se fac vraji
  • ca poti sau nu poti fi un vindecator Reiki eficient
  • ca tu trebuie sa primesti ajutor in loc sa inveti a te ajuta singur
  • ca in afara de religie nu exista nimic bun
  • s.a.m.d

Toate aceste „credinte” sunt de fapt bariere ce te tin pe loc sau mai rau. Daca ai dispozitia fie si temporar sa renunti la ele, vei pleca pe o cale de formare a unor noi credinte personale. Daca acestea te vor ajuta, cu siguranta merita sa ti le formezi.

 

Cursuri Reiki pentru descoperirea „eu-lui” interior

 

Dar fiecare noua „credinta” pozitiva ti se va forma in urma unui rezultat de aceiasi natura. Aceasta transformare a mentalitatii tale va incepe chiar cu participarea la aceste cursuri Reiki Bucuresti, Constanta, etc.

Cursuri ReikiRolul meu ca instructor este acela de a te conduce pe drumul ce si eu la randul meu l-am parcurs. Fara indoiala ca vei intampina de-a lungul acestui drum si urcusuri si coborasuri, ce te vor face sa te cunosti mai bine.

De fapt calitatea unui bun practicant Reiki consta in a se cunoaste pe sine mai bine decat ceilalti. Asa vei gasi cu timpul puterea ta proprie adevarata, ce o vei regasi doar in singuratate. Fara sa fie nevoie sa te retragi de langa oameni, vei sonda cu ajutorul Reiki profunzimea ta proprie. Acolo vei gasi unele lucruri placute ce le vei creste si altele neplacute ce le vei „purifica” prin Reiki.

Cu depasirea fiecarei piedici, credinta in tine si a legaturii tale cu Reiki va creste. Vei sti ca dupa fiecare „cadere”, vei reveni prin practica cu siguranta, mai puternic ca inainte.

Asta este calea pe care vei porni fara a te mai putea intoarce vreodata. Calea descoperiri prin Reiki a propriei „puteri”, esente, echilibru, ce te va duce unde doresti.

Asa ca renuntand pe moment la credintele tale limitative, participa la Cursuri Reiki, incepand o calatorie fara intorcere. Calatoria ta!

 

Nivel 1 cursuri Reiki – Shoden (primele invataturi)

 

In acest nivel vei experimenta tehnici de baza japoneze in ce priveste lucrul cu energia Reiki. Vei primi abilitatea de conectare la Reiki fara un efort din partea ta. Vei invata cum sa aplici armonizarea zilnica atat tie cat si apropiatilor tai pentru vindecare, relaxare.

Poti afla multe despre energia Reiki din carti sau din acest site, dar pentru a o percepe in adevarata ei complexitate, cel mai bine este o experimentezi direct.

Din acest motiv, dupa acordajul energetic oferit de mine, vei face prima ta terapie Reiki completa la nivel Shoden. Astfel fiecare participant la curs va primi si oferi energia Reiki prin abilitatea proaspat dobandita.

Practica terapeutica, precum si exercitiile specifice acestui prim nivel, vor duce la o intelegere in afara cuvintelor a interactiunii tale cu aceasta energie.

Vei castiga incredere in abilitatile tale de a aduce o schimbare in viata ta si a altora prin Reiki. Efectele interactiunii cu Reiki se simt si chiar se vad in timpul practicii. Asa vei castiga incredere pas cu pas in tine si efectele terapiei cu Reiki.

 

Nivel 2 Cursuri Reiki – Okuden (invataturile profunde)

 

La cursuri Reiki Do nivel 2 , vei avea parte de o conectare de nivel superior, avansat, la Reiki. Aceasta se va face prin acordajul energetic oferit de profesor, specific acestui nivel. De asemenea vei putea intelege mai bine invataturile lui Sensei Mikao Usui, creatorul metodei originale Reiki.

Acest nivel te va invata cum sa realizezi o conexiune profunda cu energia Cerului si a Pamantului. Acesta conexiune este primul pas pentru integrarea ta completa cu energia Universului.

Aceasta va fi posibila prin folosirea simbolurilor si mantrelor. Acestea sunt “chei de frecventa”, rezonanta, ce folosite corespunzator, permit practicantului sa-si dezvolte senzitivitatea si sa-si creasca nivelul energetic.

Simbolurile permit de asemnea practica unei terapii Reiki la un nivel avansat, profesionist. Ele vor fi utilizate atat fata in fata cu pacientul cat si la distanta. Este exact ce vei experimenta la curs nivel 2 Okuden pentru prima data. Vei folosi aceste simboluri si mantre nu doar ca niste instrumente exterioare pentru terapie, cat si pentru dezvoltarea ta spirituala superioara.

Aceste 2 nivele Shoden si Okuden, vor fi predate in 2 module separate, in 2 zile consecutive.

La final vei primi diploma ce atesta calitatea acordajelor cat si manualele de curs specifice acestor nivele. In manuale vei regasi toate tehnicile si informatiile predate la curs. Astfel vei ramane cu un ghid de incredere in dezvoltarea ta ulterioara, pe langa suportul profesorului.

Depaseste-ti limitele prin Reiki

Ce incredere mai mare poti capata in tine si Reiki, cand limitele altora sunt instrumentele tale de lucru. Si tu inainte de a practica Reiki erai limitat de distanta si timp. Ei bine, acum vei putea opera in afara lor, lejer si cu convingerea obtinerii rezulatelor favorabile.

 

Nivel 3 Shinpiden

 

In al treilea nivel Reiki, numit Shinpiden, vei ajunge sa te conectezi la nivelul cel mai avansat in Reiki, invatand sa traiesti cu mintea linistita si relaxata. Aceasta se va realiza prin acordajul energetic oferit la curs cat si prin folosirea celui mai inalt simbol din punct de vedere vibrational.

Vei face cunostinta cu simplitatea filozofiei de natura orientala Reiki. Cel mai greu lucru de inteles pentru tine va fi acceptarea simplitatii. Mintea ta este obisnuita sa complice si de aceea ai tendinta de a forma „povesti”. Nu este cazul in Reiki si rolul meu va fi acela de a iti oferi intelegerea necesara asupra celor 5 principii ce guverneaza filozofia Reiki.

Esti om si tu, trebuind sa accepti ca mai si „cazi” stiind ca te vei ridica cu siguranta. Nu trebuie sa ai rigiditate, ci intelegerea ca mecanismul Universal functioneaza si pentru tine. Tot ce ai de facut va fi sa respecti toata viata ta acele principii prezentate la curs Reiki. Apoi vei capata intelepciunea de a lasa sa se intample, in timp ce vei avea rabdare in acest sens.

 

Nivel 4 Gokukaiden

 

Aici vei primi abilitatea si cunostintele de a forma la randul tau practicanti in Reiki. Deja vei avea experienta lucrului cu tine de atata timp.

Aceste ultime 2 nivele, vor fi predate doar celor ce-si doresc acest lucru si vor fi anuntate doar absolventilor primelor 2 module prin Scoala Reiki Do.

Sa te astepti la o calatorie continua pe parcursul careia vei descoperi noi aspecte in legatura cu tine.  Doar in miscare va avea loc schimbarea ta, calatorind si nu ajungand intr-un punct de final, ramanand acolo.

Cu atat mai mult, nefacand primul pas, nu vei reusi niciodata sa descoperi ce resurse minunate se afla in tine. Daca vrei sa ajungi sa stralucesti si poti renunta temporar la credintele tale limitative te astept la aceste cursuri Reiki.

error: Conținut protejat de legea de autor !!
Menu