Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Cursuri Reiki pentru descoperirea propriilor resurse si potentialului creator


Te felicit ca ai intrat pe aceasta pagina despre cursuri Reiki. Inseamna ca acest pas ar putea fi chiar primul in a obtine o viata mai buna prin Reiki.

Marea calitate a acestor cursuri Reiki prin Reiki Do este ca abilitatea primita de tine nu se va pierde vreodata. Prin initiere Reiki campul tau energetic va fi modificat pentru a putea primi si trimite energia Reiki. In legatura cu Reiki se vor petrece schimbari in stilul tau de viata, modul de gandire, de perceptie, de alegere.

Aceasta energie are proprietati specifice. Deci si acordajul energetic trebuie sa fie precis, pentru a fi pus exact pe frecventa energetica potrivita. Interactiunea ta cu Reiki iti va sensibiliza treptat simturile, ajungand astfel sa „simti” energia. Vei primi si dezvolta niste ”maini” energetice cu ajutorul carora te vei mnifesta in acest Univers.

Starea ta se va modifica usor de fiecare data cand interactionezi cu Reiki, in terapie sau exercitii. Va fi o stare placuta, relaxata, in care grijile din acel moment vor disparea. Se va numi ca iti vei creste vibratiile rezonand cu inaltele calitati ale Reiki: Armonia, Iubirea, Lumina.

Aceste ”griji” le vei privi dintr-o perspectiva mai inalta, vazand totodata si o cale mai potrivita de rezolvare.

Dar de undeva va trebui sa incepi si asta inseamna sa faci primul pas de a participa la aceste cursuri Reiki.

In schimb, sa nu te astepti ca prin metoda Reki sa primesti ”ajutor” in sens religios. Reiki este o metoda de dezvoltare personala si apoi spirituala, in care functioneaza alte mecanisme.

 

Cursuri Reiki pentru descoperirea „eu-lui” interior

Mai toti cursantii trec prin aceleasi experiente, odata ce au participat la aceste cursuri Reiki. Indiferent ca vin la aceste cursuri din dorinta de a-i ajuta pe altii, sau pe sine, invariabil se intorc catre ei insisi. Vei incepe si tu fara a te impinge cineva, sa te sondezi in adancul tau. Intorcandu-te catre tine, lucrand cu tine, te vei cunoaste mai bine.

Ai sa intelegi ce inseamna diferenta intre a fugi constant de tine si a sta fata in fata cu tine. Practicarea metodei Reiki te va ajuta foarte mult in a nu te mai autosabota.

De aici pleaca totul in orice metoda de dezvoltare personala si spirituala. Sunt multe de zis dar si mai multe de practicat, asa ca te invit la cursuri Reiki prin scoala noastra Reiki Do.

Nu vorbesc prea mult despre empatie, dragoste, iubire, iertare si alte concepte ce fac parte dintr-o evolutie spirituala. Aici vei ajunge cu siguranta dar nu pe scurtatura. Este nevoie de multa autocunoastere si practica pentru a ajunge sa le manifesti natural.

 

Cursuri Reiki pentru potentialul creator si de vindecare

Cursuri ReikiRolul meu ca instructor este acela de a te conduce pe drumul ce si eu la randul meu l-am parcurs. Fara indoiala ca vei intampina de-a lungul acestui drum si urcusuri si coborasuri, ce te vor face sa te cunosti mai bine.

De fapt calitatea unui bun practicant Reiki consta in a se cunoaste pe sine mai bine decat ceilalti.

Gasirea propriei ”puteri interioare”, vine prin ridicarea prin forte proprii dupa fiecare ”cadere”.

Cu depasirea fiecarei piedici, credinta in tine si a legaturii tale cu Reiki tu vei creste treptat.

Asta este calea pe care vei porni fara a te mai putea intoarce vreodata de unde ai plecat.

Asa ca renuntand pe moment la credintele tale limitative, participa la cursuri Reiki, incepand o calatorie fara intorcere. Calatoria ta!

Aceasta va incepe cu primul pas si va continua pas cu pas. Nu e necesar sa te grabesti ci sa continui sa mergi. Pasii sunt reprezentati de modulele metodei predate, dar si de rezultatele obtinute de tine prin practicarea metodei.

Deci, te invit sa faci primul pas.

 

Nivel 1 cursuri Reiki – Shoden (primele invataturi)

In acest nivel vei experimenta tehnici de baza japoneze in ce priveste lucrul cu energia Reiki. Vei primi abilitatea de conectare la Reiki fara un efort din partea ta. Vei invata cum sa aplici armonizarea zilnica atat tie cat si apropiatilor tai pentru vindecare, relaxare.

Poti afla multe despre energia Reiki din carti sau din acest site, dar pentru a o percepe in adevarata ei complexitate, cel mai bine este o experimentezi direct.

Din acest motiv, dupa acordajul energetic oferit de mine, vei face prima ta terapie Reiki completa la nivel Shoden. Astfel fiecare participant la curs va primi si oferi energia Reiki prin abilitatea proaspat dobandita.

Practica terapeutica, precum si exercitiile specifice acestui prim nivel, vor duce la o intelegere in afara cuvintelor a interactiunii tale cu aceasta energie.

Vei castiga incredere in abilitatile tale de a aduce o schimbare in viata ta si a altora prin Reiki. Efectele interactiunii cu Reiki se simt si chiar se vad in timpul practicii. Asa vei castiga incredere pas cu pas in tine si efectele terapiei cu Reiki.

 

Nivel 2 Cursuri Reiki – Okuden (invataturile profunde)

La cursuri Reiki Do nivel 2 , vei avea parte de o conectare de nivel superior, avansat, la Reiki. Aceasta se va face prin acordajul energetic oferit de profesor, specific acestui nivel. De asemenea vei putea intelege mai bine invataturile lui Sensei Mikao Usui, creatorul metodei originale Reiki.

Acest nivel te va invata cum sa realizezi o conexiune profunda cu energia Cerului si a Pamantului. Acesta conexiune este primul pas pentru integrarea ta completa cu energia Universului.

Aceasta va fi posibila prin folosirea simbolurilor si mantrelor. Acestea sunt “chei de frecventa”, rezonanta, ce folosite corespunzator, permit practicantului sa-si dezvolte senzitivitatea si sa-si creasca nivelul energetic.

Simbolurile permit de asemnea practica unei terapii Reiki la un nivel avansat, profesionist. Ele vor fi utilizate atat fata in fata cu pacientul cat si la distanta. Este exact ce vei experimenta la curs nivel 2 Okuden pentru prima data. Vei folosi aceste simboluri si mantre nu doar ca niste instrumente exterioare pentru terapie, cat si pentru dezvoltarea ta spirituala superioara.

Aceste 2 nivele Shoden si Okuden, vor fi predate la cursuri Reiki in 2 module separate, in 2 zile consecutive.

La final vei primi diploma ce atesta calitatea acordajelor cat si manualele de curs specifice acestor nivele. In manuale vei regasi toate tehnicile si informatiile predate la curs. Astfel vei ramane cu un ghid de incredere in dezvoltarea ta ulterioara, pe langa suportul profesorului.

 

Depaseste-ti limitele prin cursuri Reiki

Ce incredere mai mare poti capata in tine si Reiki, cand limitele altora sunt instrumentele tale de lucru. Si tu inainte de a practica Reiki erai limitat de distanta si timp. Ei bine, acum vei putea opera in afara lor, lejer si cu convingerea obtinerii rezulatelor favorabile.

 

Nivel 3 cursuri Reiki Shinpiden 

In al treilea nivel Reiki, numit Shinpiden, vei ajunge sa te conectezi la nivelul cel mai avansat in Reiki, invatand sa traiesti cu mintea linistita si relaxata. Aceasta se va realiza prin acordajul energetic oferit la curs cat si prin folosirea celui mai inalt simbol din punct de vedere vibrational.

Vei face cunostinta cu simplitatea filozofiei de natura orientala Reiki. Cel mai greu lucru de inteles pentru tine va fi acceptarea simplitatii. Mintea ta este obisnuita sa complice si de aceea ai tendinta de a forma „povesti”. Nu este cazul in Reiki si rolul meu va fi acela de a iti oferi intelegerea necesara asupra celor 5 principii ce guverneaza filozofia Reiki.

Esti om si tu, trebuind sa accepti ca mai si „cazi” stiind ca te vei ridica cu siguranta. Nu trebuie sa ai rigiditate, ci intelegerea ca mecanismul Universal functioneaza si pentru tine. Tot ce ai de facut va fi sa respecti toata viata ta acele principii prezentate la curs Reiki. Apoi vei capata intelepciunea de a lasa sa se intample, in timp ce vei avea rabdare in acest sens.

 

Nivel 4 la cursuri Reiki Gokukaiden 

Aici vei primi abilitatea si cunostintele de a forma la randul tau practicanti la cursuri Reiki. Deja vei avea experienta lucrului cu tine de atata timp.

Aceste ultime 2 nivele, vor fi predate doar celor ce-si doresc acest lucru si vor fi anuntate doar absolventilor primelor 2 module prin Scoala Reiki Do.

Sa te astepti la o calatorie continua pe parcursul careia vei descoperi noi aspecte in legatura cu tine.  Doar in miscare va avea loc schimbarea ta, calatorind si nu ajungand intr-un punct de final, ramanand acolo.

Cu atat mai mult, nefacand primul pas, nu vei reusi niciodata sa descoperi ce resurse minunate se afla in tine. Daca vrei sa ajungi un om puternic, sa oferi asta si altora, renunta temporar la credintele tale limitative si teama. Te astept la cursuri Reiki prin Reiki Do organizate in data afisata.

No Events