Cursuri Reiki deschise tuturor organizate de Scoala ReikiDo

[amazon_link asins=’B01N4K91XW’ template=’ProductAd’ store=’geniesmart-20′ marketplace=’US’ link_id=’93b97072-8fd1-11e7-a8f4-050d83515794′]

Sunt Alexandru Simionescu, Profesor Reiki si organizez cursuri Reiki pentru incepatori si avansati, in Bucuresti si in alte orase. Te invit sa descoperi tehnicile de Armonizare energetice: Gendai Reiki Ho si Komyo Reiki Kai.

Ambele metode sunt japoneze si le vei receptiona prin mine, pe o foarte scurta linie de initiere energetica. Fiecare metoda Reiki japoneza are particularitatile ei, dar in principiu duc toate in aceasi directie si la acelasi scop.

Rezerva-ti un loc si participa la cursuri Reiki!

Cursuri Reiki pentru incepatori – Nivelul 1 – Metoda Gendai Reiki Ho:

Cand? Unde? Rezervare
Pe 3 iunie, 2017 - 16 decembrie, 2017
la ora 10:00
Pitesti Rezerva loc

 

Prin aceasta metoda Reiki, ai sa primesti Reiki pe o linie de initiere scurta, japoneza. Astfel se atesta calitatea energiei Reiki, ce o vei folosi si tu in practica ta de vindecare.

Sensei Usui – Kan’Ichi Taketomi – Kimiko Koyama – Sensei Hiroshi Doi – maestrul meu – eu.

Pe langa energie, la cursuri Reiki ai sa inveti tehnici de tratament si de crestere a abilitatilor tale de terapeut. Aceste tehnici sunt o combinatie intre metodele occidentale si cele estice. La cursuri Reiki am sa ti le evidentiez.

[amazon_link asins=’B003NYQQXA’ template=’ProductAd’ store=’geniesmart-20′ marketplace=’US’ link_id=’3d75d2d6-8fd4-11e7-8ad6-cdd3c0e7677f’]

Abilitatea de Armonizare o sa o primesti fata in fata, la cursuri Reiki, fara sa faci un efort anume. Stai linistit si primesti ce ti se ofera, atat.

Cand predau tehnicile de care am vorbit, o fac din suflet. Evit misterele, dogmele, ezoterismele si interpretarile religioase in practica predarii Reiki. Metodele Reiki nu au fost create in scopul raspandirii practicilor dubioase. Astfel iti voi preda simplu si la obiect metoda vindecarii energetice.

Cui ii este potrivita aceasta metoda cursuri Reiki Gendai

Aceasta metoda se potriveste foarte bine oamenilor angrenati intr-un ritm alert de viata, pragmatici. Daca nu accepti cu usurinta notiunea unei alte dimensiuni vibrationale cu o constiinta proprie, alege mai degraba aceasta metoda. Practicand-o, prin experienta TA acumulata, vei accepta cu timpul si lucra cu dimensiunea spirituala.
Programa de cursuri Reiki pentru incepatori – Nivelul 1 – Metoda Gendai Reiki Ho

Scopul metodei Gendai Reiki este Armonizarea corpului si a mintii

Scopul primului nivel Gendai Reiki este Armonizarea proprie si a celor dragi tie, prin transmiterea Reiki prin palme. La primele doua nivele ne vom axa mai mult pe tehnica. Celelalte nivele includ Armonizarea spirituala la un nivel superior, linistirea mintii si trairea unei stari superioare, de implinire.

Fericirea permanenta nu este o utopie. Este starea naturala a omului echilibrat, inzestrat cu tot ce-i trebuie pentru a actiona in vederea atingerii propriilor obiective.

Cursuri Reiki pentru incepatori – Nivelul 1 – Metoda Komyo Reiki Kai:

Aceasta metoda Reiki este exclusiv japoneza, atat ca si linie de initiere energetica, cat si ca tehnica de lucru.

Daca poti sa crezi ca in ziua de azi mai poti intalni o asa linie scurta de initiere:

Sensei Usui – Chiujiro Hayashi – Chiyoko Yamaguchi – Hyakuten Inamoto – eu.

Intre mine si Sensei Usui, sunt doar 3 Profesori Reiki si toti japonezi. Acestia au urmat indeaproape tehnica si filozofia practicii originale Usui Reiki Ryoho.

[amazon_link asins=’B000CCBSVQ’ template=’ProductAd’ store=’geniesmart-20′ marketplace=’US’ link_id=’f4e115e1-8fd4-11e7-ad82-2ff287ad0636′]

Prin mine vei avea ocazia sa primesti la cursuri Reiki, energia pura asa cum am primit-o si eu de la maestrii japonezi. Astfel nu o sa ai parte de tot felul de idei religioase si inflorituri fara rost, caracteristice metodelor occidentale.

Cui ii este potrivita aceasta metoda Komyo Kai

Aceasta metoda este potrivita celor ce deja sunt inclinati catre practica spirituala. Componenta spirituala va fi pusa treptat in valoare la cursuri Reiki si lucrata inca de la primul nivel.

Atentie! A aborda in primul rand latura spirituala in cadrul unei metode, nu te duce neaparat mai repede la rezultat. Alegerea metodei Reiki potrivite, depinde mult de inclinatiile si preocuparile tale prezente. Poti fi inginer, sau filozof. Tine cont de formarea ta personala si profesionala, in alegerea metodei.

Cea mai scurta cale catre ce-ti doresti, scopul metodei, are punctul de plecare in ce accepti sau nu, acum. Experienta proprie vine de la sine de oriunde ai pleca la drum, fara graba. Tot ea va fi si combustibilul ce te va duce la final.

Scopul metodei Komyo Reiki Kai este vindecarea ta spirituala

La cursuri Reiki Komyo Kai se va accentua latura spirituala. Ea va fi lucrata impreuna cu tehnicile de Armonizare specifice nivelului 1.

Scopul primului nivel din Komyo este acelasi: Armonizarea mintii si corpului, in aceasta ordine, odata cu Armonizarea spirituala.

La cursuri Reiki Komyo Kai, vei lucra cu viziunea specifica metodei si anume:

armonizarea spirituala va duce la cea materiala si nu invers.

Prin practicarea acestei metode vei dobandi mai repede lipsa atasamentului fata de rezultat, sau fata de dorintele tale egoiste, astfel:

pune mainile pentru vindecare … preda-te … zambeste (orice altceva se exclude)

Ce este Energia Reiki?
Ce este metoda Komyo Reiki Kai?
Ce este metoda Gendai Reiki?
Cum functioneaza terapia energetica Reiki?

Fii sociabil, trimite mai departe!

Acest articol a fost publicat de catre Alexandru Simionescu. Salveaza pagina prin link permanent.

Ce spun cei care au primit Vibratia Vindecarii prin Reiki Do?
Am participat la cursul Gendai Reiki tinut de catre domnul Simionescu. Stiam cate ceva despre Reiki, auzisem de binefacerile acestei terapii. Am luat hotararea de a participa la acest curs. A fost o alegere pe care nu am regretat-o nici o secunda. Am avut sansa de a primi informatii detaliate despre Reiki, de la un om pasionat de aceasta terapie. Avand o credinta puternica in aceasta terapie, ii este deasemenea si mod de viata. Cu generozitate si bucurie ne-a transmis tot ceea ce dumnealui stie despre Reiki. Ne-a raspuns cu rabdare la absolut toate intrebarile pe care i le-am adresat, incurajandu-ne acolo unde aveam ezitari sau indoieli.

Starea de conectare cu Reiki s-a mentinut si chiar amplificat pe masura autotratamentului efectuat

Totul a fost minunat si fascinant, iar starea cu care am plecat dupa acest curs a fost una de pace, bucurie, calm si incredere. Aceasta stare care s-a mentinut si chiar amplificat pe masura ce zi de zi, am facut autotratamentul Reiki. Asa cum spunea si domnul Simionescu n-am avut asteptari, dar rezultatele bune n-au intarziat sa apara. N-as vrea sa gresesc dar simt din momentul acela ca totul s-a schimbat in bine. N-am asteptari, doar ma bucur de aceasta terapie si sunt nerabdatoare sa parcurg si cursul 2. Ii multumesc domnului Simionescu pentru rabdare, calm, generozitate si bucuria pe care ne-a transmis-o odata cu informatiile despre Reiki.
Simona Liliana CiucurBucuresti