Diete de slabit sanatoase si eficiente tinute fara efort pentru rezultat rapid

Ca sa folosesti diete de slabit sanatoase si eficiente, pentru un corp de invidiat, am sa-ti arat un criteriu extrem de simplu de urmat. Nici nu o sa-ti vina sa crezi ce efect va avea asupra ta.

Incercand sa slabesti la intamplare, dupa tot felul de retete miraculoase, poti sa te dezechilibrezi si mai mult. Corpul tau are nevoie de hrana si restrictionandu-ti aportul de nutrienti, ai sa-ti creezi carente alimentare serioase. Slabitul la intamplare, iti poate crea frustrari si te poate duce la imbolnavire.

Ideea este sa ajungi sa folosesti natural si fara efort, cu rezultat maxim, diete de slabit sanatoase si eficiente.

Poti ramane activ, preocupat total de familia, profesie, dar miraculos sa devii un model fizic si de vitalitate pentru ceilalti. Poti intra intr-o forma de invidiat, in timp ce si varsta ta biologica va scadea. Chiar daca nu-ti vine sa crezi, acest simplu criteriu de care vei tine cont, iti va schimba toata viata. Esti doar la un pas de a obtine toate aceste avantaje. Doar trebuie sa citesti in continuare.

Alege diete de slabit sanatoase si eficiente in functie de nivelul tau de viata

Nivelul tau de viata, este dat de modul in care interpretezi „realitatea” din jurul tau. Algoritmul interpretarii iti este dat de educatia primita din copilarie, scoala si apoi mediul profesional in care te afli.

Deci intre educatie, nivel de viata si stare interioara, exista o legatura directa cu impact asupra modului tau de alimentatie.

Cand vrei sa tii diete de slabit sanatoase si eficiente, trebuie sa tii cont de starea ta interioara, altfel te vei dezechilibra.

Am sa-ti dau un mic si simplu exemplu.

Atunci cand obtii o stare interioara inalta, spirituala, revelatoare, nu-ti prea vine sa mananci mici si sa bei bere. In mod natural, fara sa te gandesti, vei alege alimente ce sa-ti sustina starea obtinuta si nu s-o schimbe. Starea ta interioara iti va dicta de la sine alegerea acelor diete de slabit sanatoase si eficiente.

Invers, daca nu ai armonie interioara, esti stresat, frustrat, suparat, vei adopta un regim alimentar corespunzator acelor stari. Vei avea tendinta sa consumi mancare multa si de calitate scazuta gen fast food, multa carne, semipreparate, condimente, alcool. In aceasta situatie, adoptand diete de slabit sanatoase si eficiente iti vei crea frustrari suplimentare, accentuandu-ti dezechilibrele. Abstinenta nu este buna in acest caz, iti va crea probleme.

diete de slabit sanatoase si eficiente

Cea mai simpla cale catre un corp in forma, cresterea vitalitatii si scaderea varstei biologice

Pentru a nu te chinui degeaba cu diete de slabit sanatoase si eficiente, schimba-ti starea interioara inainte. Este cea mai sigura cale catre alegerea de la sine a unui regim alimentar ce sa-l respecti fara nici un pic de efort.

Participand la cursurile Reiki Do de armonizare pe viata, vei primi abilitatea de a-ti schimba starea interioara. Prin initiere energetica Reiki Do, vei rezona cu frecventa energiei Reiki (ceva special, nu Reiki grosier ce-l au ceilalti). Caracteristicile energiei speciale Reiki Do, sunt Iubirea, Armonia, Vindecarea.

Rezonand cu ele, starea ta interioara va deveni inalta si-ti va dicta automat alegerea si respectarea unor diete de slabit sanatoase si eficiente. Spun automat, in sensul ca absolut fara nici un efort ai sa adopti acel stil alimentar ce sa-ti conserve starea de armonie. Astfel, prin Armonie, corpul tau va reveni la forma „din proiect”, vitalitatea iti va creste, varsta biologica iti va scadea considerabil. Nu mai amana si inscrie-te acum la primul curs Reiki anuntat in partea de sus a paginii – „Urmatorul Curs Reiki Do

Anti diete de slabit sanatoase si eficiente oriunde oricand

A doua varianta de slabire este sa intri intr-un program anti diete de slabit sanatoase si eficiente. Toate detaliile le vei gasi in limba engleza apasand pe poza de mai jos.

[amazon_link asins=’B00CS9V87U’ template=’ProductAd’ store=’geniesmart-20′ marketplace=’US’ link_id=’622b475f-8fdc-11e7-8b6e-631dcbfacf1c’] [amazon_link asins=’B00F6LSVRM’ template=’ProductAd’ store=’geniesmart-20′ marketplace=’US’ link_id=’981ca304-8fdc-11e7-8c7f-e5614c1d869b’]

Poti opta pentru ambele variante propuse, combinandu-le. Nu uita:

Starea mintii tale este determinanta pentru functiile organismului tau si rezultatele obtinute prin diete de slabit sanatoase si eficiente

Amanarea deciziei de a slabi echivaleaza cu renuntarea. Hotareste-te ca ACUM sa faci primul pas concret si nu doar imaginar pe calea sanatatii.

Fii sociabil, trimite mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*