Medicamentele nu vindeca sau mai degraba esti intr-o mare eroare

Acum mai putin 100 de ani, oamenii mureau pe capete decimati de boli, fara ca o solutie sa se intrevada. De cand au aparut medicamentele sub forma antibioticelor, epidemiile ce omorau oamenii cu milioanele au incetat. Dupa ce o serie de boli practic au disparut, recent, a aparut suspiciunea ca medicamentele nu vindeca de fapt. Motivatia fabricarii si comercializarii lor s-ar gasi de fapt intr-o teorie a conspiratiei. Acum nici nu mai stii ce sa crezi de fapt, nu?

Ideea ca medicamentele nu vindeca, a aparut ca o reactie la extinderea puterii financiare a companiilor farmaceutice. La urma urmei, oricare companie supravietuieste si se extinde, datorita puterii sale financiare. Cu cat vinzi mai mult, cu atat iti intaresti pozitia pe piata. E valabil atat in cazul medicamentelor, cat si in cazul oricaror produse.

Reiki si credinta unora ca medicamentele nu vindeca

Inainte de a vedea filmuletul interesant de la sfarsit, am sa-ti spun ce cred eu ca terapeut Reiki.

Opinia unor bolnavi ca medicamentele nu vindeca, ii aduce in situatia sa refuze actul medical. Ca si teraput, m-am confruntat cu situatia in care unii pacienti evitau controlul medical sau medicatia prescrisa.

Motivatia lor era legata de relatia defectuoasa doctorii, dar si de convingerea ca Reiki ii poate ajuta mai bine. Un caz concret, reprezentativ al multora, l-a reprezentat o doamna ce a preferat sa refuze dializa in favoarea Reiki.

Dificultatea identificarii acestor cazuri, consta in lipsa initiala de sinceritate a pacientilor, ceea ce te face sa devii si detectiv nu doar terapeut.

medicamentele nu vindeca

Ei … atunci vine si momentul in care le explic beneficiile si riscurile medicamentelor. In terapia Reiki, sa accepti sau sugerezi incetarea actului medical alopat al pacientului, este pura inconstienta.

Beneficiile si riscurile medicamentelor in practica holistica

Am sa dau un exemplu concret, dar iarasi reprezentativ al riscurilor evitarii medicamentelor si actului medical. In acest caz, credinta ca medicamentele nu vindeca, poate produce efecte foarte grave.

Odata, de mult, am facut o vizita la un terapeut naturopat foarte cunoscut, pentru tratamentul unei rude apropiate. Ea nu se putea deplasa, asa ca m-am dus eu.

Acea ruda suferea de inima si de mai multi ani lua pastile cu pumnul. Ajuns fata in fata cu terapeutul, acesta mi-a sugerat ca ruda mea isi poate intrerupe total tratamentul alopat. Conditia ar fi fost ca sa urmeze un tratament naturist riguros conform retetei personale. Asa ar fi putut garanta un rezultat deoarece „medicamentele nu vindeca, ci mai mult fac rau”.

Deznodamantul credintei ca medicamentele nu vindeca

Nu am agreat propunerea dat fiind riscul implicat. Pe scurt rezultatul a fost acesta:

Terapeutul a murit la scurt timp, fix din cauza problemei medicale de care ruda mea suferea. Terapeutul a mers pe „naturiste”, in timp ce ruda mea a continuat sa mai traiesca cel putin 10 ani. A reusit asta, luand pastile la greu. Asta este doar un caz in care credinta ca medicamentele nu vindeca, a dus la o moarte prematura.

Acesta este motivul pentru care am refuzat in terapie acea doamna, cat si pe altii in acea situatie. Imi place sa explic cat pot de bine acest lucru pacientilor si studentilor de la cursuri Reiki:

  • medicamentele nu sunt bomboane
  • gaseste un doctor alopat potrivit, pe inima ta, ce sa ti le recomande cu cap
  • el trebuie sa-ti explice de ce nu sunt bune medicamentele si cum sa faci sa fie bine
  • Reiki de fapt inmulteste, dubleaza, efectul benefic al medicatiei alopate
  • Reiki este doar un suport al tratamentului medical alopat, simbioza dintre cele doua producand minuni.

Acest motiv si altele asemnea, m-au facut sa iau decizia de a incuraja actul medical alopat impreuna cu terapia Reiki. Altfel, in afectiuni serioase, nu dau curs terapiei si participarii la cursuri Reiki Dofara actul medical alopat.

De ce nu sunt bune medicamentele si cum poti sa te binedispui urmarind un filmulet „haios”

Acum o sa-ti prezint un scurt filmulet, in care simpaticul protagonist o sa-ti expuna logica lui pentru care medicamentele nu vindeca de fapt.

Este parerea lui si te las sa alegi calea corecta dintre cele 2 situatii: cea prezentata de mine si cea prezentata de el.

ps: Daca ti-a placut acest articol si filmulet, te invit sa dai SHARE prietenilor tai.

Fii sociabil, trimite mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*