Meditatie de autovindecare placuta simpla si eficienta

O meditatie de autovindecare este necesara oricand, chiar daca esti multumit de starea ta prezenta. Vindecarea in sens larg prin meditatie, se refera la sincronizarea ceasului tau intern cu ritmul Universal. Cantand la propriu muzica Universului te vei acorda mereu la Armonia lui, ce este fundamentul sanatatii si starii de bine.

O meditatie de autovindecare eficienta, este foarte simpla si nu necesita absolut nici in efort din partea ta. De asemenea functioneaza indiferent de natura problemei ce o doresti rezolvata. Asta deoarece:

Armonia la care te raportezi, este una singura si nu diferita in functie de scopurile tale.

In cadrul unei meditatii ghidate de autovindecare, fii tu insuti si atat. Pentru asta trebuie sa-ti constientizezi propria ta existenta. Ai sa razi, dar prea putini sunt constienti de sinele lor intr-un anumit moment. Majoritatea uita sa traiasca efectiv in prezent, ori regretand trecutul, ori facand planuri pentru viitor.

Meditatie de autovindecare ghidata, simpla si eficienta oriunde, oricand

O meditatie de autovindecare, bine facuta, te aduce imediat in prezent, cu mintea linistita si o stare foarte buna. Asta este premiza actiunilor ce-ti vor construi un viitor apropiat dorit si sanatatea.

Am creat acest material inspirat fiind de Meditatia Luminii si Reiki de Sensei Hiroshi Doi. O poti asculta pentru autovindecare sau ca si terapie de la distanta si peste timp. Este foarte simpla si de aceea eficienta.

Oprirea directa a mintii, mai ales cand esti stresat, agitat, anxios, bolnav, este si imposibila si generatoare de alte frustrari. Asa ca in cadrul acestei meditatii, tot ce vei face va fi sa asculti indicatiile mele. Atat!

Prin aceasta meditatie de autovindecare, iti setez vibrational propriul tau spatiu si timp, indiferent cand si unde ai s-o asculti.

Astfel, ori de cate ori sa o asculti vei suferi o terapie Reiki de vindecare.

Iti voi dirija atentia, pe rand acolo unde va trebui pentru a-ti regla respiratia fara a ti-o controla. Daca mintea ta va pleca dupa ganduri, urmarind indicatiile mele ai sa ti-o aduci imediat inapoi, fara efort si intr-un mod placut. Daca vei simti ca nu ti-o poti stapani nici asa, doar vei intentiona. Este de ajuns!

Apoi ai sa vizualizezi cu ochii mintii ce-ti voi indica. Daca nu vei putea, va fi suficient sa intentionezi sa vizualizezi si „se va intampla”.

Lasa-te invaluit de vibratia vindecarii, plutind in oceanul imens al energiei Reiki

Apoi, pur si simplu va veni un moment in care te vei abandona la propriu starii si energiei. Atunci si acolo vei fi invaluit de un spatiu de vindecare protejat plutind in armonia vindecarii.

Poti asculta aceasta meditatie de autovindecare in mod repetat. Astfel vei beneficia constant de vibratia vindecarii Reiki Do aproape ca si o terapie Reiki.

Totusi, daca iti doresti efectul maxim de vindecare al acestei energii Reiki, este bine sa:

Atentie:

Nu asculta aceasta meditatie de autovindecare la volan, sau in locuri unde atentia ta este necesara. Este posibil sa experimentezi stari de usoara modificare a constiintei foarte placuta.

Ps: Daca ti-a placut poti si tu distribui prin SHARE acest material, pentru a se bucura cat mai multi de el.

 

 

Fii sociabil, trimite mai departe!

Un gand pentru “Meditatie de autovindecare placuta simpla si eficienta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*