Terapia Reiki – Sedinte la distanta sau de aproape!

Terapia Reiki are un singur instrument de lucru: energia din jurul nostru! Bioenergia sau forta vitala, adesea pleaca de la noi, astfel ramane un gol ce se umple cu ceea ce nu avem nevoie. Vindecarea energetica vine sa armonizeze fiinta, echilibrand corpul energetic si dandu-i astfel posibilitatea de a ascede spre vindecarea corpului fizic.

Vino sa simti vibratia vindecarii prin Terapia Reiki
Ca si terapeut Reiki, sunt mediator intre tine si Univers. Tot ce vine la tine, trece prin mine, dar nu vine de la mine! Ma conectez la Sursa Vibratiei de Vindecare, si prin tehnica Reiki, prin mine, transmit vibratia vindecarii in tine!

[amazon_link asins=’B00B96JDPW’ template=’ProductAd’ store=’geniesmart-20′ marketplace=’US’ link_id=’c9e95f3d-8fd5-11e7-980c-b918d608dc9d’]

Prin mine se realizeaza fenomenul de rezonanta dintre energia pacientului si energia Reiki, acesta suferind procesul de armonizare cu caracteristicile vibratiei vindecarii, astfel aparand vindecarea lui. Alege una din cele doua modalitati prin care te pot ajuta! Programeaza-te chiar azi la o sedinta de Terapie Energetica Reiki:

Sedinta de terapie Reiki la distanta
Acesta terapie Reiki la distanta, este bazata pe abilitatea terapeutului Reiki de a trimite energia la distanta indiferent cat de mare este ea, in trecut si viitor, dincolo de notiunea de spatiu-timp. Terapia Reiki la distanta, este o tehnica eficienta ce trimite energia Reiki direct pe campul energetic al pacientului.

Sedinta de terapie Reiki de aproape
Energia Reiki nu tine cont de timp si spatiu, are propria ei inteligenta si poate fi trimisa si receptionata de oriunde ai fi. Eu o las sa curga spre tine, ea stiind cel mai bine unde si cum sa actioneze. De cele mai multe ori, nu este necesara atingerea cu palmele, transmiterea energiei Reiki facandu-se in campul energetic al pacientului. Distanta de transmitere poate varia de la cativa centimetri pana la jumatate de metru, sau mai mult.

Cum ajuta Terapia Reiki in vindecarea fizica?

Terapia Reiki este clar o terapie complementara si alternativa. Desi este sustinuta de aspecte stiintifice ea nu inlocuieste medicina alopata ci o completeaza!

Ca sa intelegi cum te poate ajuta terapia Reiki ca sa te vindeci, trebuie intai sa intelegi ce inseamna boala fizica si cum ai ajuns sa o ai! Sunt multe de spus, iar pe scurt situatia sta asa:

De la om la om povestea vietii difera, energia vitala fiind insasi bateria fiintei noastre, prin stilul de viata, prin daunatorii din jur si prin propriile noastre investitii energetice, atingem un dezechilibru energetic. Dezechilibrele in campul energetic favorizeaza aparitia bolilor fizice, pentru ca fiecare organ, fiecare parte a corpului tau, vibreaza cu o frecventa energetica specifica, iar dezechilibrele energetice inseamna exact asta: vibratia dezechilibrata. De ce?

Noi ca si fiinte umane ne aflam intr-o stare optima de sanatate, cand suntem pe aceiasi frecventa cu cea a Marelui Univers. Starea interioara in aceasta rezonanta este aceea de a trai viata cu mari asteptari, cu putere, cu pofta.

[amazon_link asins=’B003VOVZZ6′ template=’ProductAd’ store=’geniesmart-20′ marketplace=’US’ link_id=’5179cf6f-8fd6-11e7-957b-5960a243c21b’]

In momentul cand corpul si mintea rezoneaza cu un nivel vibrational diferit, te poti confrunta cu probleme de sanatate sau piedici in calea ta naturala de a fi.

Reiki nu face altceva decat sa-ti armonizeze frecventa vibratiilor tale cu cele ale Universului. Prin acest fenomen de rezonanta, te intorci de fapt la persoana ce ar trebui sa fii, prin inlaturarea oricarei stari nepotrivite cu care ai putea sa te confrunti.

Prin sedinte de terapie Reiki iti echilibrezi corpul energetic. Vindecarea energetica atrage dupa sine vindecarea fizica!

Terapia Reiki este eficienta in ...
Terapia Reiki - Vindecare energetica la distanta sau de aproape

  • Inducerea starii profunde de relaxare atat de necesara in obtinerea vindecarii la nivel subti;
  • Vindecarea stresului, anxietatii, depresiei, precum si a efectelor lor;
  • Cresterea nivelului energetic, al fortei vitale, reducerea oboselii, uzurii;
  • Activarea puterii sistemului imunitar, precum si echilibrarea lui;
  • Reducerea efectelor secundare tratamentului medicamentos si dublarea efectului de vindecare al acestuia;
  • Tinerea sub control a durerii;
  • Recuperearea mai rapida dupa o boala;
  • Imbunatatirea simptomatologiei afectiunilor cronice si chiar vindecarea lor.

Fii sociabil, trimite mai departe!