Armonia energetica si importanta ei in actul vindecarii tale

deAlexandru Simionescu

Armonia energetica si importanta ei in actul vindecarii tale

Cand nu te mai simti bine, chiar daca nu ai dovedita o afectiune, considera ca ai armonia energetica compromisa. Tu esti energie si materie in acelasi timp, asa zice fizica cuantica invata in liceu. Asa ca tu in orice moment, ai o vibratie (a celei mai mici particule constituente) caracterizata de frecventa si amplitudine. Aceste doua caracteristici, pot lua valori ce sa-ti deranjeze principiile de functionare proprii organismului tau. Atunci nu mai functionezi in parametrii si nu te mai simti bine.

Revenind foarte simplu la armonia energetica, iti corectezi la valoarea initiala cei doi parametri amintiti. Apoi te insanatosesti fizic, mental, spiritual. In continuare ai sa vezi si alte motive pentru care armonia energetica este de dorit pentru insanatosirea ta.

Armonia energetica si legatura sa cu unul din principiile tale de baza

La ce te gandesti cand auzi cuvantul armonie? La prima vedere, ea inseamna lucruri diferite, pentru persoane diferite. Pentru unii, armonia poate fi gasita si in muzica psihedelica, dar oare este asa?

Armonia energetica este doar una si in continuare ai sa vezi de ce este asa.

Idea de Armonie a lumii si a sistemelor din cadrul ei, conectate intre ele prin relatia de opozitie, deriva din filozofia egipteana.

Conform acestei filozofii, intregul, consta intotdeauna din parti de dimensiuni variate. Ele se afla intotdeauna intr-un anume raport intre ele si fata de intreg.

Pe de alta parte, Pitagora spunea ca

Sursa Universului este Unitate, in timp ce lumea este alcatuita din procese opuse unele altora (dualitatea lumii). Ce le aduce pe acestea impreuna si creaza totul in Cosmos, este Armonia. Ea este de natura Divina si este reprezentata prin ratii numerice…

Sectiunea de Aur (Golden Section) descrisa si AICI, exact asta este. O relatie intre proprietati de natura opusa, sau mai bine zis, o ratie numerica intre 2 procese opuse.

Acesta este si principiul dupa care si tu esti alcatuit.

golden section graph

Definitia principiului sectiunii de Aur: ceea ce este „a” pentru „b” este „b” pentru „c”.

Sectiunea de aur principiul tau constructiv

In organismul tau, lucreaza simultan 2 procese:

  • unul stimuleaza procesele vitale
  • iar altul, din contra, stimuleaza procesul de distrugere al organismului (autoimun).

Ciclic, pe parcursul unei zile, unele sisteme intra in faza de maxima activitate in timp ce altele devin mai putin active. Aceste procese sunt relationate intr-un anume fel intre ele.

Functiile protective ale organismului si procesele metabolice, sunt mai active ziua si mai putin active noaptea. Si intre ele existand iarasi o anume relationare.

Toate procesele din natura si fiinta umana, relationeaza intre ele pe baza raportului Sectiunii de Aur.

Acesta este principiul comun de constructie, atat al naturii cat si al nostru. Astfel, cosmosul, natura, supunandu-se acestui principiu, vor intra intr-o interactiune cu organismul nostru, aducandu-ne armonia energetica.

Acum stii care este legatura intre armonia energetica si sectiunea de aur. De asemenea stii si de ce simpla plimbare prin natura necontaminata, te face sa te simti mai bine.

Terapia Reiki si armonia energetica

Prin acest articol, ai vazut legatura dintre armonia ta energetica si a lumii inconjuratoare, vazute si nevazute.

Ritmurile Sectiunii de Aur, iti sincronizeaza bioritmul si sistemul imunitar, cu sursele naturale, externe de energie.

Reiki este o sursa externa de energie, de natura spirituala, dar pusa in evidenta de stiinta.

De aceea o metoda de corectare a armoniei energetice aplicata corect, conduce la conservarea timpului tau biologic intern. Prin metoda de armonizare cu Reiki, ai sa poti nu doar sa arati mai tanar, dar sa si ai resursele fizice necesare.

Cati Instructori de Reiki stii sa se incadreze in cerinte de bun simt pentru un practicant real? Ma refer la agilitate, forta vitala, pastrarea tonusului muscular, al aspectului si al performantelor fizice la varste de 40, 50 sau 60 de ani. Poti oare sa predai esenta Reiki fara a beneficia de avantajele reale ale acestei practici?

Acum stii de ce Armonizarea ta cu energia Reiki are o influenta pozitiva si asupra proceselor tale chimice si energetice din organism. Le normalizeaza, refacand raportul corect intre procesele de natura opusa.

Definitie: Metabolismul este un proces ce implică schimburi de materii și energii, incluzand două procese opuse:

  • catabolism / dezasimilație
  • anabolism / asimilație

Tu ai idee cat de simplu este sa ajungi practicant Reiki real, imbunatatindu-ti toate aspectele vietii? Alege sa practici Reiki Real pentru armonie energetica si deci pentru amanarea imbatranirii si conservarea resurselor tale vitale.

ps: Consideri util acest articol? Trimite-l si prietenilor tai, se vor bucura!

Fii sociabil, trimite mai departe!

Despre autor

Alexandru Simionescu administrator

Terapeut in corpul terapeutilor din Romania; Profesor Reiki conform scolii japoneze de Reiki; Sportiv al lotului national de stil de Karate; Centura Neagra 2 Dan acreditat Japan Karate Federation; Antrenor copii tineret, etc. Daca si tu doresti sa obtii rezultate reale materializate in plan fizic, dar si emotional, inscrie-te la cursurile organizate de Scoala Reiki Do. Vei cunoaste cum poti combina antrenamentul energetic si fizic pentru o viata la nivel superior.

Lasă un răspuns

shares