Contact
 
Inscrie-te la cursurile noastre folosind formularul pus la dispozitie pe site. Te vom suna imediat pentru restul detaliilor.

Ceasul biologic uman cheia succesului si starii tale de bine

Ceasul biologic al organismului uman are un ritm particular, fiind foarte usor dereglat prin accesarea de energii improprii corpului uman. Nestiind legile fizicii corpului, mediului inconjurator, cosmosului, oamenii au accesat energii inalte, dar improprii sanatatii umane. Ca specie si individual, ne-am format pe un pamant ce are anumite caracteristici energetice constructive. Deci ceasul biologic al organismului uman, sau ritmul circadian, reglat pe frecventa energetica a pamantului, poate fi perturbat oricand de alte energii inalte ce nu rezoneaza cu cea a planetei noastre. Rezultatul este deprecierea sanatatii prin stricarea ritmului circadian sau celui natural. In continuare am sa-ti ofer argumente atat materiale cat si spirituale, in sprijinul acestei afirmatii.

Ceasul biologic al organismului uman si legatura sa cu cosmosul material

Planeta noastra orbitand in jurul soarelui, este din punct de vedere al legilor fizicii un sistem oscilant. Pulsatia sa este principiul armonizator, ce seteaza un ritm particular obiectelor si fiintelor din sistemul sau. Pulsatia, adica ceasul energetic planetar, regleaza, armonizeaza, ritmul circadian al organismului uman. Daca frecventa acestei pulsatii se schimba, consecintele vor fi devastatoare pentru fiintele vii din cadrul planetei, sistemului respectiv. In continuare ai sa vezi de ce si care este legatura cu ignoranta spirituala. Fiecare planeta are propria sa „rata de respiratie„, adica jumatate de ciclu de pulsatie. Ea determina ritmurile bioenergetice, adica ritmul circadian, a tot ce exista pe suprafata sa. Aceasta rata, depinde de orbita planetei si perioada sa de revolutie in jurul soarelui. Pentru a calcula „rata de respiratie” a pamantului, s-a folosit formula

F = Rorb/Π x 11,4 = 54 … unde

  • Rorb – raza orbitei terestre
  • 11,4 lungimea exacta a ciclului solar
 • Π – pi, ratia circumferintei unui cerc la diametrul sau
Daca luam in consideratie ca 54 de minute, este jumatate de ciclu de pulsatie, un ciclu complet are 108 minute. Deci pamantul „inspira” 54 de minute si „expira” alte 54 de minute, alcatuind o „respiratie” completa in 108 minute. Valoarea lui 108, pulsatia planetei noastre, seteaza ceasul biologic al organismului uman, dar si al tuturor fiintelor. Nu uita ca ne-am nascut si evoluat ca specie in aceasta pulsatie, deci arhitectura noastra o incorporeaza. Manifestarea acestei pulsatii se regaseste in insusi ritmul circadian dupa care noi traim.

Evidentele principiului constructiv comun: uman, planetar, cosmic

In antichitate, se stia insemnatatea acestei valori si principiul dupa care ea influenteaza totul pe pamant:

 • Acoperisul sanctuarului Dayr al-Bahri, Egipt, are deasupra 108 coloane.
 • Baza piramidei lui Mykerinos are 108 metri Kefren 108 ×1,08(puterea 9 a) Keops 108 × 1,08 (puterea 10 a)
ceasul biologic al organismului uman
ritmul circadian

In Budism:

 • numarul 108 este sacru, numarul margelutelor din mataniile lor
 • in noaptea de 31 decembrie templele budiste, bat clopotele sau gongul de 108 ori, la trecerea in noul an

In sistemul solar, caci cu el am inceput:

 • masa totala a soarelui este 108 (putere 9) х 10(putere 9) = 1080(putere 9)
 • coeficientul formei dinamice a pamantului este 108,28 × 10(puterea -5)
 • volumul pamantului este 108 х 10(puterea 10) kilometri cubici
 • viteza miscarii pamantului in jurul soarelui este 108 х 10(3) km/ora
 • (10 × pi × D soare)/∑Dp = 108,07 unde Dsoare = 1,392 × 10(9) metri ; ∑Dp = suma diametrelor celor 9 mari planete ale sistemului solar
 • timpul de zbor pe orbita cea mai stabila in jurul pamantului este de 108 minute
 • 108 × 10(puterea10) este distanta parcursa de lumina in vid, intr-o ora.
ceasul biologic

Uite legatura valorii 108 cu constitutia fiintelor, ceasul biologic al organismului uman, deci si cu tine:

 • Raportul mediu inte lungimea spatelui unui adult si lungimea craniului sau 108 × 10(puterea -1)
 • Raportul mediu inte lungimea spatelui unui adult si lungimea craniului sau 108 × 10(puterea -1)

Deci aceasta respiratie planetara, regleaza ceasul biologic al organismului uman, dar face parte dintr-o ecuatie mult mai mare.

Aceasta valoare, 108, are legatura cu pulsatia cosmica, Respiratia Universului (denumita si zgomot de fond cu un anume ritm), ce induce planetei noastre si noua, ritmul constant de oscilatie.

Acum poate intelegi valoarea unui principiu atat de simplu precum ritmul circadian sau ceasul biologic al organismului uman, implicat in toata constructia naturii materiale.

Ceasul biologic al organismului uman si dereglarea lui prin ignoranta spirituala

Prin constructia ta, poti foarte usor sa te racordezi la energii de nivel inalt, (explicatia), dar improprii vietii umane. Asta se intampla prin rezonanta ta cu ele. Frecventa lor nu se potriveste neaparat cu ceasul biologic al organismului uman. Tu nu ai instrumente sa verifici asta.

Odata ce accesezi aceste energii prin propriul orgoliu, anume meditatii, proiectii mentale de tot felul, clarviziune, putere psihica, sistemul tau energetic isi va creste nivelul deranjand ritmul circadian propriu uman. Corpul se va adapta pentru a sustine noul sistem energetic, prin modificari genetice.

Daca sistemul imunitar nu identifica in structura noului material principiul constructiv uman, pulsatia planetara, va declansa un mecansim de autodistrugere corporala. Asta se intampla prin multiplicare spontana de celule. Medicina ar fi identificat acest proces drept unul dintre cele ce provoaca cancer.

 

Energiile de natura tehnica si ritmul circadian

Omul a creat tehnica, ce emite energii in diverse frecvente:

 • Linii de inalta tensiune ce creaza prin autoinductie campuri energetice
 • Sisteme de comunicatii ce opereaza in gama microundelor
 • Aparatura electrocasnica ce opereaza in aceasi frecventa

Te las pe tine sa apreciezi daca aceste energii (frecvente hertziene), lucreaza in acord cu principiul tau constructiv, ceasul biologic al organismului uman, respectiv planetar. Respecta acea oscilatie cosmica, respiratie planetara ce se regaseste si in tine?

Daca nu, atunci sa stii ca prin fenomenul rezonantei, vei ajunge sa modifici ceasul biologic al organismului uman. Te poti gandi de ce in ultimii zeci de ani, cam de cand cu tehnica comunicatiilor, bolile atipice s-au raspandit.

Desi cercetatorii se incapataneaza sa afirme ca doar radiatiile ionizante afecteaza sanatatea umana, nu cumva … ritmul circadian al organismului uman a fost dat peste cap? Pot sa-ti ofer o multitudine de date tehnice ca si argument, dar este mai simplu sa-ti demonstrezi filozofic singur asta.

 

O metoda eficienta pentru a regla ceasul biologic

Daca vrei, poti sa accesezi un nou nivel energetic, ce sa-ti reconstruiasca corpul, conform principiului tau constructiv.

De fapt metoda Reiki, iti reconecteaza frecventa proprie la cea cosmica si planetara. Din motive istorice, cunostintele tehnice si spirituale au disparut, oamenii pierzand sincronizarea cu respiratia pamantului si cosmosului. Doua motive le-am expus deja.

Reiki este una din metodele sigure prin care se poate regla ceasul biologic al organismului uman pentru insanatosire si amanarea imbatranirii premature.

Daca doresti sa participi la un curs deosebit ce-ti va schimba viata in bine si regla ritmul circadian, rezerva-ti acum locul aici

No Events