Contact
 
Inscrie-te la cursurile noastre folosind formularul pus la dispozitie pe site. Te vom suna imediat pentru restul detaliilor.

Corpul uman constructie si principii secrete de echilibrare

Terapia Reiki poate fi o solutie la dezechilibrele ce pot aparea in corpul uman.

Constructia noastra are la baza si altceva decat invatam la anatomie. Sunt si alte module ce participa la alcatuirea noastra, precum materie si energie, circuite electrice, energetice. Desi medicina alopata nu este de acord in secolul XXI cu existenta energiei proprii corpului viu – energiei vitale, numeroase experiente o atesta. 

Fiind făcuţi din materie (adică din atomi ce alcatuiesc celule, ţesuturi, etc), corpul uman este influențat energetic atat de universul material, cat si de cel eteric. Un stil de viată sănătos, devine posibil prin reglarea acestei energii vitale la anumite valori, prin terapia Reiki.

Poti considera 2 argumente stiintifice pentru a explica de ce terapia Reiki functioneaza:

 1. Nicola Tesla spunea că, dacă dorim să înţelegem Universul, trebuie să vorbim în termeni de energie şi frecvenţă.
 2. Mecanica cuantică a stabilit că cea mai mică particulă este caracterizată de masă şi energie ÎN ACELAŞI TIMP. În acest mediu cuantic s-a format si transmis de la mare la mic, un tipar constructiv:

Universul, Galaxia noastră, Sistemul nostru solar, Planeta noastră, Fiinţele şi Materialele de pe pământ.

Astfel legile fizicii confirma influenta energetica in corpul uman, prin energie şi caracteristica ei frecvenţa.

Această semnătură personală energetică se transmite tuturor organizărilor materiale şi energetice ce iau naştere în cadrul ei.

In acest fel prin matricea energetica suntem legati de mediul inconjurator vizibil si invizibil. Deci corpul uman este strict influentata de mediul in care ne-am nascut si trait.

A restabili corpul uman prin terapia Reiki la valoarea energetica initiala a celor doi parametri, va aduce sanatatea. Apoi te insanatosesti fizic, mental, spiritual.

Acum vei putea vedea in detaliu ce legatura exista intre energia umana si procesele tale fizice, chimice si biologice.

 

Corpul uman si legatura sa cu terapia Reiki

La ce te gandesti cand auzi cuvantul armonie? La prima vedere, ea inseamna lucruri diferite, pentru persoane diferite. Pentru unii, armonia poate fi gasita si in muzica psihedelica, dar oare este asa?

Armonia este doar una desi se regaseste in muzica, dans, pictura, natura si in continuare ai sa vezi de ce este asa.

Ideea de Armonie a lumii si a sistemelor din cadrul ei, conectate intre ele prin relatia de opozitie, deriva din filozofia egipteana.

Conform acestei filozofii, intregul, consta intotdeauna din parti de dimensiuni variate. Ele se afla intotdeauna intr-un anume raport intre ele si fata de intreg.

Pe de alta parte, Pitagora spunea ca

Sursa Universului este Unitate, in timp ce lumea este alcatuita din procese opuse unele altora (dualitatea lumii). Ce le aduce pe acestea impreuna si creaza totul in Cosmos, este Armonia. Ea este de natura Divina si este reprezentata prin ratii numerice…

Sectiunea de Aur (Golden Section) descrisa si AICI, exact asta este. O relatie intre proprietati de natura opusa, sau mai bine zis, o ratie numerica intre 2 procese opuse.

Acesta este si principiul dupa care si tu esti alcatuit.

corpul uman si terapia reiki

Definitia principiului sectiunii de Aur: ceea ce este „a” pentru „b” este „b” pentru „c”.

Raportul dintre majoritatea segmentelor corpului nostru este cel al sectiunii de aur. Raportul este un numar si anume 0,441. Frecventa vocalei A este 441 Hz. Toate notele muzicale sunt un multiplu al frecventei lui La. Asa corpul nostru este acordat la muzica, adica frecventa.

Influentand frecventa la care vibreaza corpul uman prin terapia Reiki (tot frecventa), influentam si starea sa de sanatate. Cu alte cuvinte sistemul sonic vibrational este incorporat in sistemul nostru linear fizic.

Sectiunea de aur principiul tau constructiv

In organismul tau, lucreaza simultan 2 procese:

 • unul stimuleaza procesele vitale
 • iar altul, din contra, stimuleaza procesul de distrugere in corpul uman (autoimun).

Ciclic, pe parcursul unei zile, unele sisteme intra in faza de maxima activitate in timp ce altele devin mai putin active. Aceste procese sunt relationate intr-un anume fel intre ele.

Functiile protective ale organismului si procesele metabolice, sunt mai active ziua si mai putin active noaptea. Si intre ele existand iarasi o anume relationare.

Toate procesele din natura si fiinta umana, relationeaza intre ele pe baza raportului Sectiunii de Aur.

Acesta este principiul comun de constructie, atat al naturii cat si al nostru. Astfel, prin terapia Reiki cosmosul, natura, supunandu-se acestui principiu, vor intra intr-o interactiune cu energia corpului uman, aducandu-ne armonia si echilibru.

Acum stii care este legatura intre armonia energetica si sectiunea de aur. De asemenea stii si de ce simpla plimbare prin natura necontaminata, te face sa te simti mai bine.

 

Terapia Reiki si energia corpului uman

Prin acest articol, ai vazut legatura dintre armonia ta energetica si a lumii inconjuratoare, vazute si nevazute.

Ritmurile Sectiunii de Aur, iti sincronizeaza bioritmul si sistemul imunitar, cu sursele naturale, externe de energie.

Reiki este o sursa externa de energie, de natura spirituala, dar pusa in evidenta de stiinta.

De aceea o metoda de corectare a armoniei energetice aplicata corect, conduce la conservarea timpului tau biologic intern. Prin metoda de armonizare cu Reiki, ai sa poti nu doar sa arati mai tanar, dar sa si ai resursele fizice necesare.

Acum stii de ce Armonizarea energiei tale prin terapia Reiki are o influenta pozitiva si asupra proceselor chimice si energetice din corpul uman. Le normalizeaza, refacand raportul corect intre procesele de natura opusa.

Definitie: Metabolismul este un proces ce implică schimburi de materii și energii, incluzand două procese opuse:

 • catabolism / dezasimilație
 • anabolism / asimilație

Prin terapia Reiki vei regla conform raportului sectiunii de Aur natura duala a corpului uman.

Inscriere Cursuri Bucuresti si Constanta

* indicates required
Curs Reiki Bucuresti
Curs Reiki Constanta

Nu anunt o data anume pentru organizarea de cursuri Reiki Bucuresti si Constanta. Lipsa de calitate a celor din lumea „spirituala”, m-a determinat sa procedez, dupa ani de zile, in acest mod. Chiar nu fac pe interesantul, nu am incotro.

Profilul participantului la Cursuri Reiki Bucuresti si Constanta prin ReikiDo:

 • sa nu fie habotnic bisericos
 • sa aiba educatie formala si informala
 • responsabilitati profesionale (job sau afacere) si personale (familie)
 • sa nu refuze actul medical de principiu
 • sa aiba respect si sa se comporte civilizat
 • sa inteleaga ca trebuie sa ofere ceva in schimbul a ceea ce primeste
 • varsta minima 18 ani (se va verifica gradul de maturizare oricum, inainte)

Daca indeplinesti aceste conditii, repere cum doresti sa le spui, inscrie-te prin formularul pus la dispozitie la unul din cursurile Reiki Bucuresti sau Constanta.

In urma inscrierii tale la un curs Reiki, noi o sa te contactam pentru o mica discutie. Daca vom considera ca exista un minim de 6 persoane serioase pentru una din locatii, o sa anuntam data si locatia exacta a unui curs Reiki nivel 1 si 2.