Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Corpul uman constructie si principii secrete de echilibrare

Cand nu te mai simti bine, chiar daca nu ai dovedita o afectiune, corpul uman poate suferi o serie de dezechilibre. Fiind făcuţi din materie (adică din atomi ce alcatuiesc celule, ţesuturi, etc), corpul uman este influențat energetic atat de universul material, cat si de cel eteric. Un stil de viată sănătos devine posibil prin reglarea acestei energii umane la anumite valori, prin terapia Reiki. Poti considera 2 argumente stiintifice pentru confirmarea efectelor energetice asupra restabilirii sanatatii noastre:
  1. Nicola Tesla spunea că, dacă dorim să înţelegem Universul, trebuie să vorbim în termeni de energie şi frecvenţă.
  2. Mecanica cuantică a stabilit că cea mai mică particulă este caracterizată de masă şi energie ÎN ACELAŞI TIMP. În acest mediu cuantic s-a format si transmis de la mare la mic, un tipar constructiv:

Universul, Galaxia noastră, Sistemul nostru solar, Planeta noastră, Fiinţele şi Materialele de pe pământ.

Astfel legile fizicii confirma influenta energetica asupra noastra, in corpul uman, prin cele 2 mărimi (energie şi frecvenţă) ce ne caracterizeaza. Această semnătură personală energetică se transmite tuturor organizărilor materiale şi energetice ce iau naştere în cadrul ei. In acest fel prin matricea energetica suntem legati de mediul inconjurator vizibil si invizibil. Deci energia corpului uman este strict influentata de mediul in care ne-am nascut si trait. A restabili energia corpului uman la valoarea initiala a celor doi parametri, va aduce sanatatea. Apoi te insanatosesti fizic, mental, spiritual. In continuare ai sa vezi si alte motive pentru care armonia energetica umana este de dorit pentru insanatosirea ta. Acum vei putea vedea in detaliu ce legatura exista intre energia umana si procesele tale fizice, chimice si biologice.

Corpul uman si legatura sa cu Armonia Universala

La ce te gandesti cand auzi cuvantul armonie? La prima vedere, ea inseamna lucruri diferite, pentru persoane diferite. Pentru unii, armonia poate fi gasita si in muzica psihedelica, dar oare este asa?

Armonia energetica este doar una si in continuare ai sa vezi de ce este asa.

Ideea de Armonie a lumii si a sistemelor din cadrul ei, conectate intre ele prin relatia de opozitie, deriva din filozofia egipteana. Conform acestei filozofii, intregul, consta intotdeauna din parti de dimensiuni variate. Ele se afla intotdeauna intr-un anume raport intre ele si fata de intreg. Pe de alta parte, Pitagora spunea ca “Sursa Universului este Unitate, in timp ce lumea este alcatuita din procese opuse unele altora (dualitatea lumii). Ce le aduce pe acestea impreuna si creaza totul in Cosmos, este Armonia. Ea este de natura Divina si este reprezentata prin ratii numerice…” Sectiunea de Aur (Golden Section) descrisa si AICI, exact asta este. O relatie intre proprietati de natura opusa, sau mai bine zis, o ratie numerica intre 2 procese opuse. Acesta este si principiul dupa care si tu esti alcatuit. corpul uman golden section graph

Definitia principiului sectiunii de Aur: ceea ce este „a” pentru „b” este „b” pentru „c”.

Sectiunea de aur principiul tau constructiv

In organismul tau, lucreaza simultan 2 procese:
  • unul stimuleaza procesele vitale
  • iar altul, din contra, stimuleaza procesul de distrugere in corpul uman (autoimun).
Ciclic, pe parcursul unei zile, unele sisteme intra in faza de maxima activitate in timp ce altele devin mai putin active. Aceste procese sunt relationate intr-un anume fel intre ele. Functiile protective ale organismului si procesele metabolice, sunt mai active ziua si mai putin active noaptea. Si intre ele existand iarasi o anume relationare.

Toate procesele din natura si fiinta umana, relationeaza intre ele pe baza raportului Sectiunii de Aur.

Acesta este principiul comun de constructie, atat al naturii cat si al nostru. Astfel, cosmosul, natura, supunandu-se acestui principiu, vor intra intr-o interactiune cu energia corpului uman, aducandu-ne armonia si echilibru. Acum stii care este legatura intre armonia energetica si sectiunea de aur. De asemenea stii si de ce simpla plimbare prin natura necontaminata, te face sa te simti mai bine.

Terapia Reiki si energia corpului uman

Prin acest articol, ai vazut legatura dintre armonia ta energetica si a lumii inconjuratoare, vazute si nevazute.

Ritmurile Sectiunii de Aur, iti sincronizeaza bioritmul si sistemul imunitar, cu sursele naturale, externe de energie.

Reiki este o sursa externa de energie, de natura spirituala, dar pusa in evidenta de stiinta. De aceea o metoda de corectare a armoniei energetice aplicata corect, conduce la conservarea timpului tau biologic intern. Prin metoda de armonizare cu Reiki, ai sa poti nu doar sa arati mai tanar, dar sa si ai resursele fizice necesare. Acum stii de ce Armonizarea energiei tale cu energia Reiki are o influenta pozitiva si asupra proceselor tale chimice si energetice din corpul uman. Le normalizeaza, refacand raportul corect intre procesele de natura opusa. Definitie: Metabolismul este un proces ce implică schimburi de materii și energii, incluzand două procese opuse:
  • catabolism / dezasimilație
  • anabolism / asimilație
Tu ai idee cat de simplu este sa ajungi practicant Reiki real, imbunatatindu-ti toate aspectele vietii? Alege sa practici Reiki pentru armonie energetica si deci pentru amanarea imbatranirii si conservarea resurselor tale vitale. ps: Consideri util acest articol? Trimite-l si prietenilor tai, se vor bucura! Daca doresti sa participi la un curs deosebit ce-ti va schimba viata in bine, rezerva-ti acum locul aici:
No Events