Contact
 
Inscrie-te la cursurile noastre folosind formularul pus la dispozitie pe site. Te vom suna imediat pentru restul detaliilor.

Cresterea vibratiei personale la intamplare un pericol ascuns

Unele practici spirituale urmaresc cresterea vibratiei personale, prin obtinerea unei stari de constiinta modificata. Aceasta se realizeaza prin conectarea omului la energiile cosmice de nivel superior. Astfel se doreste imbunatatirea proprietatilor energetice proprii, dezvoltarea capacitatilor parapsihologice pentru un nivel superior de existenta.

Practicarea clarviziunii, vindecarilor prin dezvoltarea abilitatiilor psihice, prin puterea vointei, unele practici ale scolilor esoterice si spirituale, pot face rau practicantilor.

Simpla accesare a energiilor cosmice inconjuratoare pentru cresterea vibratiei personale, la intamplare, duce la acest rezultat. Intrebarea este la ce te conectezi de fapt pentru cresterea vibratiei personale? Cand faci exercitii de respiratie in yoga, declansezi manifestarea unor energii necontrolate. Mi-au venit in terapie cazuri si pot spune din cele mai dificile.

Energiile sunt variate in Univers si nu toate sunt benefice dezvoltarii vietii umane. Candva in istorie, informatii importante s-au pierdut si din pacate multe practici spirituale s-au transmis incomplet.

Astfel, autoritati in aceste domenii esoterice precum, Jiddu Krishnamurti, Romana Maharishi, Vanga, Osho dar si foarte multi altii, au murit in conditii nefiresti.

In toata doctrina esoterica lipseste cu desavarsire un amanunt important, ce duce la aceste rezultate.

Cresterea vibratiei personale prin accesarea energiilor cosmice se face tinand cont de particularitatile genetice umane. Doar asa.

 

Cresterea vibratiei personale si sincronizarea temporala

In cultura estica, se spune ca boala apare datorita lipsei de armonie intre 2 principii de natura opusa Yin – Yang. Este o exprimare superficiala, nu arata totul. S-a pierdut ceva.

Simpla incercare de armonizare a acestor principii de natura opusa cu o energie cosmica oarecare, mai mult strica. De fapt Yin – Yang sunt principii de natura opusa, ce trebuiesc sincronizate temporal si nu doar intre ele.

Orice afectiune, dizarmonie, este provocata de lipsa de sincronizare intre curgerea timpului in celula, organ, sistem in relatie cu ceasul biologic intern al organismului si al mediului extern.

Idea de armonie a lumii si a sistemelor din cadrul ei conectate intre ele prin relatia de opozitie, deriva din filozofia egipteana. Intregul consta intodeauna din parti de dimensiuni variate, aflate intotdeauna intr-un raport intre ele si fata de intreg.

Acest raport intre doua procese de natura opusa este exprimat prin timp. Curgerea lui trebuie sincronizata si cu cea a „intregului””, reprezentat de ceasul biologic uman, al planetei si cosmosului.

cresterea vibratiei personale

O persoana angajata in meditatie, dezvoltarea clarviziunii, a capacitatilor parapsihologice, acceseaza energii de nivel inalt. Acestea incep incet sa-i reconstruiasca sistemul energetic la un nivel superior. Consecinta este ca apar modificari genetice ce sa-i sustina aceasta tranzitie.

Problema consta in faptul ca acest proces de mutatie genetica, declaseaza o diviziune celulara spontana in organism. Medicina alopata ar recunoaste acest proces drept cancer.

Meditatia la intamplare si eliberarea energiilor necontrolate

Odata ce o persoana intra intr-o stare de meditatie, intra intr-un flux energetic inalt oarecare, iar ceasul sau biologic incetineste. In aceasta stare ea poate manifesta aparitia clarviziunii, a capacitatilor parapsihologice, sau cresterea vibratiei personale.

Daca ar ramane in aceasta stare de conectare la nesfarsit, abilitatile si longevitatea ar uimi pe toti. In schimb, odata ce persoana iese din starea de conectare cu o energie de nivel superior (frecventa nedeterminata) se intampla ceva. Sistemul imunitar reactioneaza, accelerand brusc, in compensare, ceasul biologic intern. In acest moment, acel proces de divizare spontana apare, marcand inceputul procesului oncologic.

Cancerul se pare ca se datoreaza si raspunsului sistemului imunitar la reconstructia interna cu energii de nivel inalt, improprii organismului uman. Practic sistemul imunitar declanseaza un proces de auto-distrugere, ca urmare a schimbarii structurii energetice a persoanei, cu o energie incompatibila corpului uman.

 

Cresterea vibratiei personale printr-o energie calibrata si Armonica

Altfel, cresterea vibratiilor personale, trebuie sa se faca intr-un fel. Prin transformarea si adaptarea energiei de nivel superior, intr-o forma acceptabila de catre organismul uman.

Pentru a nu apela la tehnica fie ea si pre-antica, putem rezona voluntar cu o energie proprie corpului nostru. Din pacate cu timpul ne-am deconectat de la ea. Asta s-a intamplat atat individual cat si ca civilizatie. In timp am uitat de aceasta conexiune. Reiki este prezent in orice, fiinta sau obiect dintotdeauna.

Prin refacerea legaturii (re – ligios) frecventa sa armonica produce cresterea vibratiei personale la nivelul vibratiilor Reiki, respectand principiile noastre constructive. Sistemul imunitar este stimulat in sens constructiv si nu distructiv.

Prin Reiki iti armonizezi „orchestra organismului” cu ritmul naturii inconjuratoare si cosmosului.

Prin Armonizare cu Reiki, se conserva curgerea timpului biologic intern, conducand la amanarea imbatranirii, incetinirea proceselor autoimune si degenerative. Practica Reiki se caracterizeaza printr-un mediu spiritual si tehnic controlat. Ca si practicat observi cum se intampla prin tine, ceva mai mult decat tine. Rezultatul te uimeste, pentru ca nu-ti apartine de fapt. Dar odata cu rezultatul, vine si avansul tau material si spiritual.

Astfel, cresterea vibratiei personale, determina modificarea structurii materiale, genetice a organismului tau, pentru a putea sa-ti sustina un nivel de viata superior.

No Events