Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/reikidor/public_html/wp-content/plugins/styles/classes/csstidy/class.csstidy.php on line 854
Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Cum te ajuta terapia Reiki în rezolvarea problemelor cotidiene

Terapia Reiki iți aduce beneficii pe care poate nici nu le bănuiești poate.

Este dificil sa explici in cateva cuvinte, ce este Reiki si cum ne influenteaza aceasta energie. Totusi aceasta intrebare este pusa des, iar raspunsul poate fi privit prin doua aspecte:

  • Unul tehnic, pragmatic
  • Iar altul spiritual in esenta, asa cum il voi dezvolta in continuare.

Reiki este o energie de natura spirituala inalta asociata cu lumina, asa cum si sufletul nostru este perceput. Adevarata noastra esenta este de natura luminii, ce nu poate fi stinsa de nimic. In schimb, aceasta adevarata natura a noastra, poate trece neobservata, fiind acoperita de griji, furie, frustrari, resentimente, vicii, lipsa de echilibru, egoism, lipsuri.

Acestea se regasesc sub denumirea de conditionari ale lumii materiale in care suntem obligati sa traim. Desi este normal sa fim atasati in acest mod, lipsa acestora ne poate creste considerabil calitatea vietii, atat a noastra cat si a celor din jur.

Putem privi aceste conditionari ca si straturi de material ce acopera lumina “becului” nostru intern, fara sa-i reduca din intensitate. Doar ca nu vom straluci in exterior, in timp ce in interior lumina continua sa existe.

Cum ne ajuta terapia Reiki

Practica Reiki se refera la abordarea urmatoarelor elemente, prezente in metoda Reiki:

  • acordajul energetic
  • terapia propriuzisa pentru tine si pacientii tai
  • exercitiile
  • filozofia sistemului
  • simbolurile

Accesarea elementelor metodei Reiki, inlatura pe rand aceste conditionari. Pe masura ce umplii spatiul inconjurator cu propria ta lumina, cu atat manifesti mai putine griji, frustrari, temeri, dezechilibre. De aceea practica Reiki este necesar a fi inclusa in viata zilnica.

Pe masura ce stralucirea ta creste in intensitate, nu doar ca vei deveni mai intelegator si detasat, ci vei dezvolta si abilitatea de vindecare. Lumina din interiorul tau va umple cu usurinta spatiul exterior, influentandu-i pe toti cei cu care vei veni in contact.

De aceea se spune ca in metodele Reiki japoneze, efectul de vindecare sau armonizare, creste odata cu nivelul spiritual atins de practicant.

In acest fel practicant Reiki fiind, te poti dezvolta ca si un canal de lumina, pentru a transmite Reiki pur , curat si cu intensitate. Nu tu vei realiza acest act al vindecarii ci calitatea energiei Reiki transmisa prin tine, cu care pacientul va lucra.

Dimpotriva, daca permiti ca propria stralucire sa fie iar acoperita cu nori de manie, frustrari, calitatea Reiki-ului transmis prin tine, va scadea, odata si cu propria ta lumina.

Deci energia Reiki ne ajuta sa ne descoperim si sa manifestam adevarata noastra esenta: lumina!

Asa ca incepe sa practici chiar de azi redescoperirea stralucirii tale interne, a bucuriei si sanatatii, prin inscrierea la cursuri de terapie Reiki tinute de scoala noastra.
Rezerva-ti acum locul aici:

error: Conținut protejat de legea de autor !!
Menu