Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Cum te ajuta terapia Reiki în a trai pe un nivel superior de viata

Terapia Reiki te va deschide catre o serie de beneficii ce iti vor transforma viata in bine. Stiu, acum tu doar citesti si nu iti prea vine a crede. Cu toate astea Reiki exista, se manifesta real, pentru cei ce se decid sa il experimenteze. Exista milioane de practicanti in toata lumea si este greu de imaginat ca se inseala singuri. Acesti practicanti Reiki sunt de diverse etnii, culturi, orientari profesionale si toti au beneficii in terapia Reiki. Vrei sa devii si tu unul dintre acestia? Citeste in continuare si inscrie-te cu curaj la unul din cursurile afisate mai jos.

Este dificil sa explici in cateva cuvinte, ce este Reiki si cum ne influenteaza aceasta energie. Un ”sales pitch” sau un discurs scurt de vanzare a idei de a practica Reiki, nu prea exista. Totusi aceasta intrebare este pusa des, iar raspunsul poate fi privit prin doua aspecte:

 

 • Unul tehnic, pragmatic, caracterizat prin frecventa si vibratie
 • Iar altul spiritual in esenta, asa cum il voi dezvolta mai pe larg in continuare.

 

Terapia Reiki si armonizarea frecventei proprii cu cea a Reiki

Din primul punct de vedere, terapia Reiki poate fi privita ca si o pastila zilnica de sanatate. Chiar asa. Daca o aplicam des noua insine si ”pacientilor” nostri, ne armonizam impreuna cu caracteristicile acestei energii vindecatoare.

Nicolas Tesla, reputatul om de stiinta, spunea:

Daca vrem sa intelegem Universul trebuie sa vorbim in termeni de frecventa si vibratie.

Reiki este o energie cosmica de inalta frecventa, o adevarata matrice energetica, ce a stat la baza dezvoltarii vietii pe pamant. Din cauza diversilor factori poluanti, [de mediu, energetici, de relationare, stres] noi rezonam cu energii negative. Acestea ne afecteaza caracteristicile optime de functionare. Prin aceste dezechilibre permanente ce le suferim, cu timpul putem dezvolta boli fizice, afectiuni mentale si emotionale.

Terapia Reiki ne ajuta sa ne armonizam, sa rezonam vibrational cu matricea vietii. Prin rezonanta cu Reiki, aducem toate procesele biologice si mentale in parametrii optimi, initiali. Terapia Reiki se rezuma la simpla atingere sau transmitere cu mainile, a acestei energii vindecatoare, numite Reiki.

Prin urmare nu cred ca te mai sperie practica terapiei Reiki, ea fiind in esenta foarte simpla. Pui mainile si transmiti vibratia vindecarii.

 

Cum lucreaza terapia Reiki din puct de vedere spiritual

 

Reiki este o energie de natura spirituala de inalta frecventa, asociata cu lumina. Majoritatea celor initiati, vizualizeaza Reiki ca si o lumina alb stralucitore. Din cele mai vechi timpuri omul si-a imaginat elevarea spirituala prin lumina, asa cum si sufletul nostru este perceput.

Adevarata noastra esenta este de lumina, ce nu poate fi stinsa de nimic. In schimb, aceasta adevarata natura a noastra, poate trece neobservata, fiind acoperita de griji, furie, frustrari, resentimente, vicii, lipsa de echilibru, egoism, lipsuri.

Acestea se regasesc sub denumirea de conditionari ale lumii materiale in care suntem obligati sa traim. Desi este normal sa fim atasati in acest mod de ”cele lumesti”, lipsa acestor conditionari ne poate creste considerabil calitatea vietii.

Putem privi aceste conditionari ale naturii materiale, ca si straturi de material ce acopera ”scanteia” noastra interna, fara sa-i reduca din intensitate.

Fiind acoperiti de atatea atasamente de lumea materiala, nu vom straluci in exterior, in timp ce in interior lumina continua sa existe. Asta inseamna ca desi sufletul nostru nu-si pierde calitatea spirituala, noi suferim din cauza propriilor noastre imperfectiuni.

Prin terapia Reiki practic dai la o parte aceste invelisuri, unul cate unul, pentru a scoate la iveala stralucirea sufletului tau. Este important sa faci acest lucru cat traiesti, pentru a te bucura de o viata de calitate. Astfel si realizarile tale vor fi in acord cu elevarea spirituala.

 

Cum te ajuta terapia Reiki sa-ti cresti lumina interioara

Fiind cult, educat profesional, cizelat si cu experienta de viata, notiuni precum ”lumina” te pot pune pe ganduri. Cu toate astea nu stiu pe unul ce sa se gandeasca la absenta ei, la intuneric si sa-i fie bine.

”Lumina” ca si termen de referinta nu trebuie consacrat doar practicii religioase, oculte, mistice, esoterice sau spirituale fara suport. In practicile psihoterapeutice medicale, din statele occidentale avansate, mentalizarea luminii conduce la

 • calmarea starilor de depresie
 • calmarea furiei
 • reducerea episoadelor psihotice
 • vindecarea anumitor traume

 

In terapia Reiki sunt prezente urmatoarele instrumente de lucru:

 • acordajul energetic
 • terapia propriuzisa pentru tine si pacientii tai
 • exercitiile
 • filozofia sistemului
 • simbolurile

Accesarea elementelor metodei Reiki, inlatura pe rand aceste conditionari. Pe masura ce raspandesti in spatiul inconjurator lumina Reiki, cu atat manifesti mai putine griji, frustrari, temeri, dezechilibre. De aceea terapia Reiki este necesara a fi inclusa in viata zilnica.

 

Lumina Reiki intre notiune spirituala si element tehnic de vindecare

Pe masura ce stralucirea ta creste in intensitate, vei deveni mai intelegator si detasat. De asemenea vei dezvolta si abilitatea de vindecare bazata pe inalta frecventa a luminii. Lumina din interiorul tau va umple cu usurinta spatiul exterior, influentandu-i in bine pe toti cei cu care vei veni in contact.

In metodele Reiki japoneze, efectul de vindecare sau armonizare, creste odata cu nivelul spiritual atins de practicant.

Participand la cursuri Reiki, vei deveni practicant Reiki. Din acel moment, te vei dezvolta ca si un canal pur de lumina, pentru a transmite Reiki cat mai curat si cu intensitate.

Cu cat vei intra in contact mai mult cu energia vindecarii, cu atat lumina sufletului tau se va manifesta cu putere. Reiki va rezona cu sufletul tau si cu energia ta vitala potentandu-le pe amandoua.

Dimpotriva, daca permiti ca propria stralucire sa fie iar acoperita cu nori de manie, frustrari, calitatea Reiki-ului transmis prin tine, va scadea, odata si cu propria ta lumina.

 

Deci terapia Reiki ne ajuta sa ne descoperim si sa manifestam adevarata noastra esenta: lumina!

 

Asa ca incepe sa practici chiar de azi cresterea stralucirii tale interne, a bucuriei si sanatatii, prin inscrierea la cursuri de terapie Reiki tinute de scoala noastra.

Rezerva-ti acum locul aici pentru

[events-calendar-templates category=”all” template=”default” style=”style-1″ date_format=”default” start_date=”” end_date=”” limit=”10″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future”]
error: Conținut protejat de legea de autor !!