Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Curs Reiki Pitesti

Exercitii pentru dezvoltarea energiei chi la curs Reiki Pitesti

Fiind practicantul ambelor cai pentru o viata mai buna, reiki si karate japonez, am posibilitatea sa-mi dezvolt resursele vitale corespunzatoare. Rezultatul acestor practici combinate se traduc intr-o varsta biologica mai mica decat cea cronologica. Secretul consta in anumite exercitii pentru dezvoltarea energiei chi ce le poti invata la curs Reiki Pitesti.

Am specificat calea japoneza a celor doua metode, pentru a scoate in evidenta diferenta fata de calea occidentala.

La noi oamenii invata sa imbatraneasca de tineri, pe la 30 sau 40 de ani, pierzand satisfactia vietii. Practicand  in continuare sportul, miscarea, o fac doar cu resursele musculare ale unui corp devitalizat, avand performante scazute.

In est, la varsta de 70 sau 80 de ani, oamenii se antreneaza si participa inca in competitii. De ce ar mai face-o daca s-ar simti precum batranii nostrii?  Asta inseamna ca ei inca gusta viata si au resurse. Diferenta in favoarea ultimilor consta intr-un mod de viata ce contine exercitii pentru dezvoltarea energiei chi.

Pentru a putea fi eficient la varste inaintate, atat in Reiki cat si in activitate fizica, trebuie sa-ti dezvolti energia chi, energia interna.

Uite de ce sunt necesare aceste exercitii pentru dezvoltarea energiei chi, in tehnica Reiki cat si in viata:

  • energia chi a terapeutului asigura suportul transmiterii nemodificate a energiei Reiki la pacient
  • energia chi asigura suportul modificarilor structurale ale organismului, pentru ca acesta sa sustina un nou sistem energetic superior
  • energia chi este deplasata prin corp pentru a varia forta si viteza de deplasare, lovire fara a folosi forta musculara
  • energia chi, circuland prin organism il fortifica, intareste, il face viguros odata cu trecerea timpului, inaintarea in varsta
  • energia chi face ca organismul sa se miste intr-o alta dinamica decat cea musculara, generatoare si nu consumatoare de energie; la finalul miscarii fizice vei fi activat si nu obosit.

 

Incepatorii in Reiki cat si in alte arte (martiale spre exemplu), nu-si bat capul prea mult la inceput cu folosirea acestei energii interne. Cu timpul, lucrand cu tehnica, imaginatia si respiratia, isi cladesc baza antrenarii chi-ului de mai tarziu. Aceeasi abordare o vei intalni si in cadrul Scolii Reiki Do la curs Reiki Pitesti.

Un chi puternic face ca energia Reiki sa fie transmisa cat mai neafectata de semnatura personala a terapeutului. Un devitalizat se va resimti intotdeauna, tratand afectiuni sau persoane dezechilibrate puternic.

Secretul acestor exercitii pentru dezvoltarea energiei chi, consta in aplicarea principiilor transmise la curs sau antrenament, prin viu grai. Este un joc al imaginatiei, exercitiului mental, al respiratiei, ce functioneaza usor diferit de la persoana la persoana.

Antrenarea partii tale invizibile prin exercitii pentru dezvoltarea energiei chi la curs Reiki Pitesti

In artele martiale japoneze spre exemplu, chiar si incepatorii invata sa-si varieze propria greutate. In unele situatii devin mai grei, in altele mai usori, diferenta fiind perceputa clar de partnerii lor de lucru.

In Reiki japonez, inveti sa-ti cresti campul energetic, chi-ul, folosind dupa acordajul de la curs Reiki Pitesti, elementele descrise mai sus. Pur si simplu ajungi sa te joci cu energia ta ajjustandu-i intensitatea in functie de nevoile tale: activitate, repaos, calmare in situatii stresante, eliminarea depresiei, terapia acordata altor persoane, etc

Antrenandu-ti partea interioara, nevazuta a ta, iti asiguri singura resursa naturala a unei vieti lungi, sanatoase si confortabile. Iti deschizi si viziunea de viata pentru ca ai si energia sa o sustii.

In concluzie, secretul unei vieti sanatoase, lungi, confortabile, plina de resurse vitale, consta in exercitii pentru dezvoltarea energiei chi pe care le poti invata la curs Reiki Pitesti.

Inscrie-te acum la unul din cursurile organizate

[events-calendar-templates category=”all” template=”default” style=”style-1″ date_format=”default” start_date=”” end_date=”” limit=”10″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future”]
error: Conținut protejat de legea de autor !!