Cursuri De Dezvoltare Personala Pentru Terapia Reiki

 

cursuri reiki bucuresti si dezvoltarea personala si cursuri dezvoltare personala cursuri Reiki incepatoriIn poza alaturata ai trasata calea majoritatii doritoare de cursuri de dezvoltare personala sau chiar de terapia Reiki. Pe fix aceasi cale o apuca si cei cu cursuri Reiki incepatori sau avansati.

Am creat scoala Reiki Do, dar si acest site, pentru o cale de crestere reala, ce sa te treaca peste limita abilitatiilor tale intr-o singura directie.

Scopul meu consta in a transmite mai departe ceea ce a fost Metoda Reiki de la bun inceput destinata a fi. Tot scopul meu prin acest site este sa te fac sa pui la indoiala toata practica Reiki occidentala. 

Mi-am fixat tinta asta pentru ca Reiki a fost compromis ca si metoda de crestere chiar de catre cei cu „greutate” in domeniu.

Alaturi ai drumul pe care majoritatea il considera o cale de urmat dupa participarea la cursuri de dezvoltare personala. Ti-l explic mai jos, ca sa intelegi ca aceasta cale te va duce fix nicaieri.

Am definit drept „Culture Scape” peisajul cultural in care ne invartim. Prin el luam de bune, pe nemestecate, reguli, informatii, obiceiuri fara sa le analizam. Acest „bagaj” cultural are talentul sa ne faca sa privim cu alti ochi decat ar trebui, o cale. Este metoda prin care denaturam orice primim pentru a fi ajutati. 

Asa orice posibilitate reala, trecuta prin filtrul Mentalului Colectiv, devine nociva. Este felul prin care nu ne lasam unii pe altii sa plecam in SUS.

Legatura intre cursuri de dezvoltare personala si terapia Reiki

Ei bine, exista o legatura foarte stransa, indiferent de obiceiurile impamantenite prin Reiki.

Terapia Reiki este o metoda de vindecare proprie si a celor dragi tie, dar si de crestere personala, spiritual vorbind. Asta pentru ca devii un vindecator cu atat mai eficient in terapia Reiki, cu cat esti mai evoluat spiritual.

Acesta este de fapt doar specificul terapiei Reiki japoneze, originale. Eficienta in terapia Reiki occidentala, nu mai este legata de evolutia spirituala a practicantului. Motivul acestei mari diferente, consta in denaturarea energiei folosite in asa zisele metode occidentale. Denaturarea a constat tocmai prin filtrarea unei chestii reale, prin mentalul colectiv. Softul acestui mental a anulat exact „motorul spiritual” al unei metode reale de dezvoltare.

Acest mental colectiv in care suntem toti cu mintile noastre captivi, nu ne lasa sa vedem in afara lui. Ne niveleaza pe toti, retezand varfurile de orice natura ar fi ele. In cazul terapiei Reiki a anulat exact frecventa specifica Reiki, cea care conduce omul in afara limitelor lui.

Mai jos iti arat cum s-a intamplat asta.

Terapia Reiki de la inceputuri pana azi

Metoda Reiki a aparut in Japonia la inceputul secolului XX. Creatorul ei, Mikao Usui, a reusit sa o scoata in afara timpului si a diferentelor culturale. Fiind un vizionar, si-a dorit ca aceasta terapie Reiki sa fie accesibila oricui, fara bariere.

Din motive, ce nu le expun aici amanuntit, trecand in occident aceasta metoda a decazut. A ajuns la nivelul misticismelor, ezoterismelor, pseudo-religiilor. Din pacate este considerata de cei culti si educati, o sarlatanie.

Si in mana actualilor maestri Reiki , chiar asta este.

Atata timp cat tu practicant esti prins cu mintea in acest „Culture Scape” si frecventa energie tale tot aia va fi. Frecventa mintii iti va alinia si frecventa corpului. Prins cu mintea in mizeria colectiva, vei somatiza pe tine transformand-o intr-o mizerie materiala. Asa vei avea boli cauzate de stres, dezechilibre manifestate in planul fizic, atacuri de panica, etc. Maestri si elevi, toti la gramada unul peste altul plini de boli, orgolii, imbatranire prematura.

Din acest motiv, multi practicanti Reiki participa la cursuri si apoi se lasa. Le lipseste componenta de cursuri de dezvoltare personala.

Te apuci de treaba, te lovesti de limita abilitatilor tale naturale de vindecare si ricosezi inapoi. Este ca un plafon fizic. Te ridici, dai cu capul de tavan, ricosezi spre podea, dai si cu fundul de ea. Tot asa. Viata ta arata ca dintii unui fierestrau, sus, jos, sus, jos.

Asta in timp de maestro se uita la tine „nttttttttt … nu-ti iese pentru ca …„. Si tu si el amandoi in Ciorba Mentala Colectiva, cum sa reusesti?

Componenta de Cursuri De Dezvoltare Personala In Terapia Reiki

Esenta metodei Reiki originale, a lui Sensei Mikao Usui, era pentru practicanti, Iluminarea. Acolo se intampla ceva cu acei studenti pe calea obtinerii acelei detasari, linisti, renuntari cum vrei.

Se intampla pentru ca Senseiul lor stia cum sa-i conduca cu mintea in afara Mentalitatii Colective. Ii scapa din colivie si pasarelele zburau libere apreciind libertatea.

Astazi din pacate, cand ii oferi cuiva sansa la libertate, te acuza ca i-ai dat o boala. 

Componenta de cursuri de dezvoltare personala din terapia Reiki, are rolul de a-ti intrerupe ciclul de ricosee intre tavan si podea. Cum este de dorit aceasta componenta are rolul de a te trece de (tavan) limita abilitatilor tale naturale, in sus. Adica in aceeasi directie.

Ca asta sa se intample, mintea ta trebuie sa scape din colivia mentalului colectiv. Foarte periculos demers pentru cine nu e pregatit. De aceea la cursurile mele nu primesc pe prizonierii inchisorii mentale, fanii Culture Scape-ului Modern.

Acum te invit sa-ti imaginezi. Cum crezi ca cineva din aceasta zona colectiva, va reusi o ridicare spirituala ce sa-i ofere si eficienta dorita in terapia Reiki?

Daca ti s-a aprins beculetul si vrei terapia Reiki in afara acestei Mentalitati Colective, poti aplica la unul din cursurile noastre. Desi sunt cursuri de Reiki, pentru primele 2 nivele am accentuat componenta de cursuri de dezvoltare personala. 

Te astept cu drag pentru o noua experienta pentru care sper ca esti pregatit(a).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube
YouTube
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp
Scroll to Top