Cursuri Dezvoltare Personala Si Evolutie Spirituala O Mare Teapa

Incearca sa intelegi catre ce te indrepti daca te pasioneaza dezvoltarea personala. Daca vrei sa apelezi la cursuri dezvoltare personala  ori evolutie spirituala iti trag un semnal de alarma. Acest univers al cresterii nu e ceea ce te astepti, asa ca incearca sa fii informat(a), inainte de a lua o teapa. Asta daca esti o persoana serioasa. Asa sunt destui ce stiu ca totul e o farsa, dar ii dau inainte de plictiseala.

Dezvoltarea personala prin cursuri dezvoltare personala o mare pacaleala

Am creat acest site pentru tine ca sa te clarifici pe ce cai apuci si cui ii vei da banii tai. Important este sa nu-i dai degeaba sau si mai bine sa nu-ti faci rau in schimbul lor.

dezvoltarea personala prin cursuri dezvoltare personala si evolutie spirituala
Click pe poza si citeste despre terapii Reiki din sfera mentalului colectiv

Calitatea unei societati este formata din suma calitatilor indivizilor ce o compun. Noi suntem pe locul 2 in lume referitor la densitatea profesorilor de cursuri dezvoltare personala si de evolutie spirituala. Asta raportata la numarul de locuitori. Primul loc il ocupa unii prin occident. Daca dezvoltarea personala a fiecaruia din noi, insumata, a creat mediul social in care azi incercam sa traim, atunci ceva pe undeva scartaie. Zic si eu.

Pune-ti cateva intrebari:

 • de ce dupa atatia mii, sute sau zeci de ani petrecuti in dezvoltarea personala sau evolutie spirituala, lumea arata asa?
 • cine preda aceste cursuri dezvoltare personala sau evolutie spirituala si in ce scop?
 • cine se ocupa de (in)evolutie (amortire) spirituala de atatea mii de ani?

Cursuri Dezvoltare Personala Sistem De Luat Banii La Creduli

Rezultatul concret al sumei celor implicati in evolutie spirituala si dezvoltarea personala este fix ceea ce vezi in jurul tau. O lume minunata, blanda, calma, pacifista, plina de bunatate, vesela, empatica, plina de iubire si compasiune. Nu-i asa?

La atingerea acestui rezultat fictiv si real, au contribuit biserica, pseudo-metodele mistico-ezoterico-vrajitoresti, samanisme, alte „isme”, dezvoltarea personala.

Mai vorbesc despre cum dezvoltarea personala a intrat in derizoriu odata cu inceputul secolului XX? A trecut  de la perfectionarea caracterului (schimbari profunde)  la cea a atitudinii (superficial).

Un alt gen de raspuns la rezultatul ce-l traiesti azi, poate fi dat de calitatea indoielnica a celor ce au condus pe naivi catre prapastie, in teama si minciuna.

Dezvoltarea Personala Si Zona de Evolutie Spirituala Face Mare Vanzare

Toata dezvoltarea personala este construita de catre cei ce creaza cursuri dezvoltare personala si carti doar pentru a le vinde. Le cumperi, treci prin ele doar ca sa vezi ca tu nu le poti aplica cu rezultatul promis. Ca sa reusesti, trebuie sa intri in cardasie tot cu aia de ti-au vandut gogosile pe bani.

Cerceteaza spre exemplu cum se vand cursurile de coaching. Cat de bine si agresiv, doar ca sa devii tu chipurile coach. Dupa asta cerceteaza piata sa vezi cati anume ofera efectiv sedinte de coaching. Nu zic ca nu sunt OK, iti deschid mintea. In schimb „piata” cursurilor e infinit mai mare decat piata ” sedintelor efective de coaching”.

Iar alt adevar ar putea fi ca oamenii, in acest stadiu de (sub) dezvoltare, nu pot creste ca si colectiv, fara sa-si cedeze liberul arbitru (responsabilitatea) liderului, sau multimii din care fac parte, devenind parte dintr-o turma fara cap si coada, la bunul plac al acelui leader. Iar acesta de regula e unul uns cu toate alifiile, ce numai etic si moral nu este. Nu te pocneste in cap un vajnic membru al turmei, ci insasi turma, deci responsabilitatea unuia devine generala, cu identitate de grup. 

Asta inseamna pana in acest moment dezvoltarea personala, capitolul de evolutie spirituala si cel de cursuri dezvoltare personala. Vezi mai jos cum atatia sunt prinsi in dezvoltarea personala fara de sfarsit, fara sa se miste din locul initial. Dupa ani si ani, ii vezi tot pe bancile cursurilor acelorasi mari guru, luand notite. Altfel fara nici un rezultat remarcabil la activ.  

Falimentul Domeniului De Evolutie Spirituala

O alta observatie de a mea este indreptata catre cei mai „puri si corecti”. Daca ai observat toti marii „credinciosi” plini de evlavie (deci se presupune ridicati spiritual) sunt primii care:

 • gresesc, tradeaza, fac rele primii
 • sunt plini de ura si au obiceiul de a minti si rasuci adevarul cum le convine
 • dau dovada de agresivitate, rautate, castigandu-si dreptul de a discrimina la bunul lor plac doar pentru ca nu a-i fi si tu ca si ei
 • sunt intr-o lupta permanenta, reala, cu toti cei care nu sunt ca si ei
 • sunt falsi, ascunsi, barfitori, rigizi in atitudine
 • nu dau primii dovada de intelegere, rabdare, compasiune, iubire (na! ca aici de invartim!) dar in schimb o vorbesc si o cer tot de la tine (mai altfel decat ei)

Eu as fi inteles ca dezvoltarea spirituala si dezvoltarea personala ar fi trebuit sa trezeasca si nu sa amorteasca spiritul practicantilor. 

Daca la asta a dus dezvoltarea personala si viata spirituala a fiecaruia (aproape), sa nu ne mai mire cum arata societatea azi.  Rezultatul arata ca mii de ani am mers plini de ignoranta si incredere pe o cale gresita.

Nevoia de confirmare sociala si dezvoltarea personala

Asa s-au creat din popoare gloate, turme, fara constiinta individuala si identitate personala, ci doar de grup. Dependenta psihologica de a fi confirmat de gloata, se numeste azi confirmare sociala. Si asta vine la pachet cu renuntarea la propria identitate.

Deci, sistemul de credinte intreg,  biserica, religia nu au produs decat cele de mai sus, iar alte metode si cursuri dezvoltare personala nu au mers nici ele, misticisme, ezoterisme la fel.

Atunci daca asta e realitatea, care cale este adevarata, reala, potrivita in dezvoltarea personala, evolutie spirituala? Continua sa citesti si ai sa o vezi.

Cursuri Dezvoltare Personala Un Labirint Fara Sfarsit

Dupa acest cuvant inainte, ai la dispozitie prin acest site, o cale. Ea seamana cu o jumatate de fila de caiet cu Misterul Creatiei revelat. Ea este ascunsa intr-o carte plina de tampenile mentalului colectiv, aflata si ea printre alte sute de mii de carti pline cu alte prostii.

Daca tu cauti adevarul, ai cam tot atatea sanse sa-l gasesti, cate ai avea sa gasesti acea fituica de hartie, ascunsa in „biblioteca din Alexandria”.

Cursuri Dezvoltare Personala Si De Evolutie Spirituala Prin Reiki Do

Dar pentru tine, apare unul ca mine, ce a pregatit cu un anume efort 3 directii pe care tu sa pasesti prin Scoala Reiki Do:

 • cartea in format eBook, ce iti va revela adevarul despre tine; nu bucatele si intregul adevar; sa te stii tu pe tine si legaturile cu restul.
 • acest site in care te indrum, printre sarcasme si ceva atitudini critice (la adresa marilor guru – guru corifei nationali buni in toate). Asa o poti apuca pe un drum de evolutie spirituala curat si dezvoltare personala reala
 • cursuri Reiki Bucuresti, de fapt cursuri Reiki incepatori si apoi avansati, ce stau la baza dezvoltarii tale personale si de evolutie spirituala. 

La astea poti participa inscriindu-te in conditiile ce le vei gasi in sectiunea dedicata.

Nu te grabi sa ajungi acolo ca nu plesnesc de fericire sa tin cursuri Reiki. Nu cum crezi.

Dezvoltarea Personala Reala

Dezvoltarea personala a cuiva nu inseamna capacitatea de a face bani. Aia poate fi o consecinta, poate. Suntem prea obisnuiti cu totii cu acest cliseu. Din fericire dezvoltarea personala are legatura cu:

 • cate chestii pe care a-i dori sa le eviti din tot sufletul, ajungi sa le faci fara sa clipesti, din zona de confort
 • capacitatea de a te afla mereu in fara zonei de confort ca si un obicei zilnic, extinzand-o

Un exemplu: Vrei sa reusesti intr-o activitate si habar nu ai de unde sa o iei? Iti stabilesti un barem zilnic de oameni noi pe care sa-i cunosti, strangeri de mana. Lor le vorbesti despre ce vrei sa faci, sa le oferi ideea ta si posibilitatea lor de a se alatura tie cu beneficii.

Sa vezi ce oameni vei intalni, cu ce viziune, ce orizont si ce alte contra-propuneri vei avea parte.

Un adevar este ca singur faci cate ceva, dar foarte putin. Ti-ar placea sa ai acest obicei zilnic?

Un alt exemplu ar putea fi dat din sportul de performanta. Un sportiv de performanta se va afla mereu in afara zonei de confort. Mereu va face ceea ce nu va dori, dar se va obliga singur.

Iti garantez ca NU vei dori sa alergi dimineata pe intuneric si frig, nespalat pe ochi si flamand. Dar daca vei dori si mai mult sa castigi, ai sa o faci. Chestie de zona de confort.

Cursuri Reiki Si Dezvoltarea Personala O Varianta Blanda De Evolutie Spirituala

In Reiki e fix la fel. Ai cateva chestii de facut dupa participarea ta la un curs Reiki incepatori. Ai sa ramai surprins cati renunta la practica asta, doar pentru ca „au ceva de facut” si ei.

De aceea daca participi la cursuri Reiki Incepatori prin Scoala Reiki Do, vei avea parte de abordarea de dezvoltare personala. Vei sti ce sa faci ca sa faci. Vei sti cum sa faci corect si cand si cat.

Vei intelege la ce este buna o metoda si cum te va trece practicand-o, peste limita abilitatii tale de vindecare.

Ceea ce iti propun este sa abordezi aceasta practica terapeutica Reiki pentru binele tau si in dezvoltarea personala si in evolutie spirituala.

Cu timpul te vei afla mereu ca si obisnuinta, in afara stariii de confort, practicand Reiki. Daca vei reusi cu Reiki vei reusi cu orice altceva apoi.

De ce nu ti-ai acorda starea de bine, conexiunea cu energia spirituala, sansa la sanatate si schimbare ajutandu-i si pe altii? 

Daca te regasesti aici intra la meniu in sectiunea de inscriere la cursuri Reiki Incepatori si aplica. Fii in afara starii de confort dar in starea de permanenta constiinta modificata specifica Reiki.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube
YouTube
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp
Scroll to Top