Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Cursuri Gendai Reiki Brasov

La Cursuri Gendai Reiki Brasov iti regasesti calea si echilibrul interior

La Cursuri Gendai Reiki Brasov vei descoperi precum comunicarea cu tine este importanta si cum energia Reiki lucreaza de minune prin canalul de comunicare astfel creat, descoperind astfel cum conflictele tale interioare vor iesi la suprafata, asteptand decizia ta de a le rezolva.

Daca nu te intelegi si te astepti ca energia Reiki sa-ti rezolve conflictele interioare, te ridici putin si apoi cazi. Golul interior il umpli cu chestii de o natura incerta, doar pentru ca se spune ca …. unde au ajuns altii in vindecarea prin Reiki, facand chestia asta?

Nu decide nimeni in locul tau

Daca tu intri in starea de conectare Reiki, dar nu-ti traduci corect pentru tine mesajele din lumea exterioara, nu te rezolvi decat partial. Energia Reiki are constiinta proprie, dar nu vrea sa decida in locul tau. Liberul tau arbitru primeaza intotdeauna, indiferent ce decizi.

Pastrarea constiintei inalte in Vindecarea prin Reiki:

Succesiune 1: rezultatul unui eveniment -> setul de valori prin care il interpretezi (credintele tale, set preconceput de valori) -> reprezentarea interioara a rezultatelor evenimentului -> stare interioara -> directia si calitatea urmatoarelor actiuni din partea ta.

Succesiune 2: fiziologia corpului tau (pozitie, respiratie, miscare) -> stare interioara (emotii) -> directia si calitatea urmatoarelor actiuni din partea ta.

Starea ta … Decizia ta:

  1. poti interpreta orice rezultat al unui eveniment exterior ca soarta, ce „ti se intampla”; apoi tu accepti interpretarea lui pe baza unui set de: 
    1. credinte,
    2. valori inoculate de parinti in copilarie,
    3. apoi in scoala si mai apoi in viata profesionala. Dar cat de mult iti servesc acele valori?
  2. Poti sa-ti schimbi credintele, setul de valori prin care interpretezi acel rezultat, pentru a-ti servi scopului tau.
  3. Schimba-ti fiziologia corpului: ritmul respiratiei, postura, miscarea, pentru a-ti servi unui scop in viata, de asemenea.
  4. Combinatii infinite dintre 2 si 3. Pentru a-ti servi scopului tau.

Un scop in viata … o stare potrivita: 

Obtine o stare interioara potrivita, indiferent de ce “ti se intampla”; Asa ai sa te pui in situatia de a actiona conform acelei stari, pentru obtinerea rezultatului dorit de tine.

Tu chiar vrei? Asta presupune ca trebuie sa vrei ceva. Esti dispus/a sa-ti asumi raspunderea actiunilor tale? Daca nu … cine vrei sa o faca in locul tau?

Ce obtii: devii proactiv, adica prin starea ta interioara ajungi sa declansezi tu acele evenimente;

Mai intai obtii starea corespunzatoare si poi devii invingator! Nu? … altfel cum?

Miscare si iar miscare.

Cand executi o anumita miscare armonioasa, iti schimbi fiziologia corpului si obtii o stare interioara corespunzatoare; O tii minte cu corpul, iar data viitoare iti aduci aminte de stare, ti-o aduci in corp si ajungi iarasi in armonia acelei miscari.

Interpreteaza rezultatele acelei miscari armonioase, printr-un set de valori personale cum ar fi ca datatoare de voie buna, energie, curaj, sanatate; Vei obtine din nou o stare interioara corespunzatoare, ce-ti va intari si mai mult tiparul comportamental pentru a obtine rezultatele dorite.

Si uite cum ajungi sa ai un fundament stabil pentru crestere spirituala, in …

Vindecarea prin Cursuri Gendai Reiki Brasov

Ori

Prin schimbarea fiziologiei corpului tau si a setului de credinte personale, obtii STAREA potrivita pentru a-ti atinge rezultatul dorit, oricare ar fi el.

Energia Reiki e deasupra, are constiinta proprie, iti ofera starea inalta, dar ce faci tu cu ea mai departe?

Continui sa interpretezi, fara sa-ti schimbi setul de valori, “ca ti se intampla”, ca esti la “voia sortii” si in plus refuzi sa “te misti”, fara sa-ti schimbi fiziologia?

Ori

Obtii starea inalta de vindecare prin Reiki, cuantificabila pe un fundament solid (comunicarea cu tine insuti), fara sanse de a mai cade din starea inalta spirituala obtinuta, continuand drumul ascendent cu foloase, rezultate.

 

De aceea recomand atat pacientilor cat si studentilor mei, fix ce fac si eu:

Traieste Starea si rezultatele vor veni”  prin schimbarea perceptiei asupra evenimentelor exterioare & cresterea capacitatii fizice.

Ambele stau in puterea ta, daca te decizi in consecinta, iar primul pas este sa urmezi Cursuri Gendai Reiki Brasov la care te poti inscrie aici.

[events-calendar-templates category=”all” template=”default” style=”style-1″ date_format=”default” start_date=”” end_date=”” limit=”10″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future”]
error: Conținut protejat de legea de autor !!