Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Cursuri Reiki Brasov

Mai multa energie vitala se obtine la cursuri Reiki Brasov

Mai multa energie vitala nu a facut rau nimanui, dimpotriva. Insa cand te confrunti cu lipsa ei, crezi ca doar un somn bun sau o o alimentatie corespunzatoare, rezolva problema. De fapt cauzele energiei tale vitale scazute sunt mai profunde asa cum ai sa afli la cursuri Reiki Brasov.

Un stil de viata nesanatos, te va face sa te simti lipsit de energie, pofta de viata. Un program de activitate repetitiv, stresant, lipsit de orizont larg, te va aduce treptat in aceasta stare. Si asta nu este totul. Nu poti obtine mai multa energie vitala, daca te preocupa in primul rand altceva sau altcineva, decat propria persoana.

In articolele mele ai sa intalnesti deseori referire la educatia primita. Exact acest aspect te va impiedica sa te preocupi in primul rand de tine, facandu-te sa te simti egoist. Lipsa preocuparii de propria persoana prin educatia primita, iti va aduce o viata scurta lipsita de calitate.

O urgenta in avion, prevede sa-ti pui in primul rand TU masca de oxigen si apoi copilului tau. Asta pentru a mai apuca sa faci ceva folositor pentru altii, in loc de a deveni tu primul victima.

Asa se intampla si in viata. Ai datoria de a face mai intai pentru tine si prin prisma rezultatului obtinut, pentru altii.

Mai multa energie vitala si modalitati de a o obtine prin cursuri Reiki Brasov.

Cand vrei sa obtii mai multa energie vitala, te gandesti imediat sa revii la un program de odihna, alimentatie, sport. Astfel tu crezi ca-ti corectezi deficienta unui nivel optim de energie, necesar unei vieti sanatoase.

Incercand sa compensezi o viata dezordonata, stresanta, lipsita de viziune, prin odihna, alimentatie, sport, vei petici un sac uzat. Atat. Nu-l vei aduce niciodata in parametrii optimi, spre a-ti retine energia vitala necesara unei vieti lungi, de calitate.

Sper sa nu confunzi resursa de care are nevoie buna functionare a corpului tau, cu energia ta vitala. In anumite limite, acestea sunt doua lucruri diferite.

Mai multa energie prin reglarea metabolismului

Corpul tau pentru a functiona are nevoie de hrana. Aceasta va fi descompusa prin procesul de digestie in compusi de baza. In urma reactiilor chimice de degradare a lor, va rezulta eliberare de energie. Aceasta energie va fi asimilata apoi de diverse procese necesare bunei functionari a corpului tau.

Cand te gandesti sa obtii mai multa energie, iti imbunatatesti cantitatea si calitatea nutrientilor. Tot ce obtii prin aceasta masura, este mai multa energie de natura biochimica si atat.

Mai multa energie de natura electrica

Imbunatatindu-ti calitatea hranei, iti mai poti rezolva un aspect al lipsei de energie. Hranindu-te cu grasimi saturate nocive, iti vei reduce diferenta de potential electric intre nucleul (+) celulei tale si membrana ei. Practic iti vei „alunga” norul de electroni (-) de pe membrana celulei tale, prin acest tip de alimentatie.

Te simti permanent obosit, de abia te tarai, nu ai chef de nimic. Tot ce iti vine in minte este sa mai faci o vizita la fast-food, ca sa obtii mai multa energie. Efectul este contrar dorintei tale. Iti vei adanci deficitul energetic necesar bunei functionari a corpului tau. Celula ta nu se va mai „aprinde”.

Hranindu-te corect, vei aduce in parametri aceasta diferenta de potential (aproximativ 70 mV) simtindu-te plin de energie. Un exemplu simplu de regim, ti-l pot spune cand ne intalnim la curs.

Totusi si aceasta energie este una specifica partii materiale a corpului tau. Este altceva decat energia vitala, atat de necesara unei vieti lungi si de calitate.

Mai multa energie vitala si obtinerea unei vieti lungi de calitate

Un alt tip de energie proprie corpului tau, este cea pusa in evidenta de fotografiile kirlian.

Aceasta este biocampul tau si calitatea lui iti indica nivelul optim de sanatate si vitalitate.

Atunci cand iti doresti mai multa energie vitala, de fapt cresterea si mentinerea acesteia trebuie sa urmaresti.

Cu cat biocampul tau este mai mare si uniform, cu atat procesele necesare unei vieti lungi si de calitate sunt mentinute. Dupa cum am spus la inceput, o conduita nepotrivita de viata iti va scadea marimea si calitatea acestui biocamp. Doar prin alimentatie, sport, odihna, nu poti influenta in mod direct, ce ai stricat intr-o lunga perioada de viata nepotrivita.

Astazi sunt si alte aparate ce pun in evidenta calitatea acestui biocamp. Totusi nu te-as sfatui sa crezi ca apeland la acestea ti-l poti imbunatati invartind doua butoane. Il poti observa bineinteles, dar corectarea lui este alta poveste.

Construieste din interior suportul energetic vital prin cursuri Reiki Brasov

Cand iti doresti mai multa energie vitala, trebuie sa iei in calcul modificarea proceselor fizice, emotionale, mentale, spirituale. Astfel vei incepe sa repari din interior suportul ce-ti va sustine o energie vitala crescuta, uniforma, de calitate.

Pentru a obtine mai multa energie vitala, poti sa accesezi un alt tip de energie, cea spirituala. Aceasta nu a fost pusa in evidenta de nici un aparat, inca. Ea este energia sufletului, daca vrei.

Prin conectarea sufletului tau la cel al mareului Univers, poti primi vibratiile vindecatoare ale acestuia. Armonizandu-te cu vibratia vindecarii marelui Univers, iti vei creste propria vibratie ca si frecventa.

Prin aceasta metoda, iti vei influenta direct calitatea si cantitatea biocampului tau, a energiei tale vitale.

Atunci cand participi la cursuri Reiki Brasov, primesti fara efort abilitatea de a te conecta la sufletul marelui Univers. Indiferent cum ti se pare aceasta explicatie, la inceput abordarea mea va fi tehnica. La cursurile mele vei invata multa tehnica si asta doar ca sa vezi spiritualitatea cu alti ochi.

Prin practica accesarii si transmiterii energiei Reiki, vei putea sa obtii direct mai multa energie vitala. Ti-o vei creste din punct de vedere vibrational, calitativ si cantitativ.

In acest mod, toate procesele tale materiale vor fi sustinute direct din punct de vedere energetic. Ele se vor corecta, imbunatati, accelera.

Beneficiile accesarii energiei Reiki in cresterea directa a celei vitale

Aceasta energie spirituala Reiki, o va proteja si amplifica pe cea vitala. Lucrand cu energia Reiki la cursuri Reiki Brasov, ai sa-ti:

  • cresti puterea interioara
  • intaresti puterea sistemului imunitar
  • pastrezi agilitatea fizica
  • maresti pe masura ce inaintezi in varsta, cantitatea si calitatea biocampului tau, a energiei tale vitale
  • conservi aspectul si calitatile tale fizice, ce se vor degrada intr-o masura mult mai mica prin practica Reiki, corecta.
  • extinzi foarte mult durata vietii de calitate, asigurandu-ti suportul energetic necesar functionarii materiei coprorale.
  • vindeci mintea si corpul tie si celor dragi tie, prin abilitatea primita

Acum ai idee despre cateva tipuri de energie necesare functionarii optime a corpului tau.

Dintre toate acestea, cel mai important este sa stii cum poti obtine mai multa energie vitala.

Prin cursuri Reiki Brasov vei primi abilitatea de a accesa Reiki prin procesul de initiere.

Intre mine si sensei Usui Mikao (creatorul metodei originale Reiki) sunt doar 3 Profesori Reiki Japonezi. Atat.

 

Astfel poti deveni si tu eficient in practica prelungirii vietii de calitate, atat a ta cat si a celor dragi.

Ai la dispozitie prin mine, atat puritatea energiei Reiki, cat si o filozofie specifica pur estica, neafectata de idei religioase.

Poti ajunge sa le accesezi si tu, apasand butonul „Inscrie-te la urmatorul Curs Reiki” 

[events-calendar-templates category=”all” template=”default” style=”style-1″ date_format=”default” start_date=”” end_date=”” limit=”10″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future”]
error: Conținut protejat de legea de autor !!