Cursuri Reiki Bucuresti Cel Mai Bun Moment Sa Incepi

Ma numesc Alexandru, si sunt profesor de Reiki cu o experientă de peste 12 ani. In acest articol, vreau sa spun despre cel mai bun moment pentru a începe să studiezi această practica prin cursuri Reiki Bucuresti.

Reiki este o practică energetica spirituala care poate aduce o serie de beneficii, atat fizice, cat și emotionale. Poate ajuta la imbunătătirea sanatatii, la reducerea stresului si anxietatii si la cresterea spiritualitatii.

In general, Reiki functioneaza pentru toată lumea, indiferent de varstă, ocupatie sau circumstante. Cu toate acestea, exista anumite momente care pot fi favorabile pentru a incepe să studiezi cursuri Reiki Bucuresti.

Cursuri Reiki Bucuresti si Momentele Tale de Tranzitie

Unul dintre cele mai bune momente pentru a începe Reiki este atunci cand treci printr-o perioada de tranzitie în viața ta. Acest lucru poate fi o schimbare de cariera, o relatie care se încheie, o boala sau orice alt eveniment care te face să te simți pierdut sau nesigur.

Cand iti inchei o cariera sau iti pierzi un job, te poti simti lipsit(a) de valorile companiei unde ai lucrat. Ti le-ai insusit, ai crezut ca te definesc si acum fara ele simti un gol si dezorientare. Prin cursuri Reiki Bucuresti poti sa ti le redefinesti in acord cu propria ta persoana.

Cand pierzi pe cineva drag sau treci printr-o despartire, se intampla sa crezi ca e ceva in neregula cu tine. Prin practica Reiki ai sa te poti linisti, limpezi, clarifica, crescandu-ti stima de tine. Ajutandu-i si pe altii te vei ajuta pe tine sa te echilibrezi si castiga incredere si energie buna.

In cazul unei afectiuni, prin calitatea de terapeut te vei ajuta singur. Vei capata un grad mai mare de independenta si vei potenta prin Reiki tratamentele alopate. Vei putea induce sau grabi chiar procesul de vindecare. 

În aceste momente, Reiki poate fi o sursa de sprijin și de vindecare. Te poate ajuta să-ți gasesti echilibrul, sa te reconectezi cu sinele tau interior si sa te pregătesti pentru noul capitol al vietii tale. Astea nu sunt siroposenii, pur si simplu cat de suprarealist ai fi tot ajungi in 3 viteze la un moment. Nu vei fi tu iertat cand au patit-o atatia, asa ca o roata de rezerva nu strica sa ai la tine.

Exemple concrete de beneficii prin cursuri Reiki Bucuresti

Reducerea stresului si anxietatii

În momentele de tranzitie, este firesc să te simti stresat sau anxios. Reiki poate ajuta la reducerea acestor emotii negative, oferindu-ti o stare de calm și relaxare.

Imbunatatirea concentrarii si a claritatii gandirii

Reiki poate ajuta la imbunatatirea concentrarii și a claritații gândirii, ceea ce poate fi util în momentele de tranzitie, când te simți coplesit sau confuz.

Stimularea creativitatii și a intuitiei

Reiki poate ajuta la stimularea creativitatii și a intuitiei, ceea ce poate fi util în momentele de tranzitie, când ești deschis la noi oportunități și perspective. Altfel ramai blocat in aceleasi patern-uri mentale si nu poti vedea altceva decat pana atunci.

cursuri Reiki Bucuresti

Cursuri Reiki Bucuresti in Momente de Criza

Un alt moment bun pentru a începe cursuri Reiki Bucuresti este atunci când treci printr-o criza. Lipsa perspectivelor, nu stii ce-ti mai doresti, simti ca nu mai corespunzi mediului social – economic – profesional. Ce resurse ai, cum ti le antrenezi, ce viziune iti creezi ca sa iesi dintr-o situatie cel putin nasoala. Ma refer la a o face singur(a) daca nu are cine te ajuta.

In aceste momente prin cursuri Reiki Bucuresti vei capata acces la o metoda de a creste intr-o directie. O metoda se caracteriza prin „faci asa …” si „obtii asta …”. Daca vei stii sa cresti in directia asta se vor intampla 2 mari chestii:

  1. vei invata sa cresti peste limita abilitatilor tale naturale de a face ceva
  2. la efortul asta iti vei alinia si rezultatele metodei Reiki in sine: armonizare, claritate, vizune mai mare de viata, resursa vitala

Dupa participarea la cursuri Reiki Bucuresti prin Scoala Reiki Do vei putea sa iti faci planuri mari pentru viitor. Vei avea resursa energetica spirituala dar si o posibilitate concreta sa ti-o cresti pe cea vitala. O sa ai energie sa-ti duci planurile la bun sfarsit.

Odata cu conectarea la Reiki, vei invata sa traiesti fara sa te mai agati de false valori. Vei invata sa analizezi informatiile primite din Inalta Dimensiune, fara egoism. O sa stii cum o sa poti construi cu intentia dar si cu detasare in acelasi timp.

Pe scurt vei invata sa traiesti ca un practicant Reiki sau chiar ca un maestru Reiki.

In acest fel vei putea depasi orice momente de criza din viata ta oricat de grele vor fi. Vei invata sa te cunosti pe dinauntru, caci Reiki te va intoarce catre tine. Orice focus vei avea in afara, vei fi condus mai intai catre interiorul tau.

Beneficii pe care le poate aduce Reiki în momentele de criza

Reducerea durerii și a disconfortului

Reiki poate ajuta la reducerea durerii și a disconfortului fizic, ceea ce poate fi util în cazul unei boli sau a unui accident.

Cresterea sperantei și a optimismului

Reiki poate ajuta la creșterea sperantei și a optimismului, ceea ce poate fi util în cazul unei boli sau al unei pierderi.

Cursuri Reiki Bucuresti si Momentele Tale de Cautare

În cele din urma, cursuri Reiki Bucuresti fi o modalitate excelenta de a te explora spiritualitatea. Dacă ești interesat de creșterea personală și de dezvoltarea spirituală, Reiki poate fi o cale de a te conecta cu sinele tău superior.

In cazul in care nu esti o persoana senzitiva, nu crezi ca ai abilitati de mediumitate, nu ai instrumentele de a lucra cu „nevazutul”, Reiki e o cale buna.

Prin lucrul cu Reiki vei ajunge sa vezi de-a dreptul aura ta sau a altora, sa ti-o extinzi si coafezi, etc. Vei putea invata cum sa comunici direct cu „serverul central” fara sa-ti mai treaca semnalul prin cutiuta plina de „paraziti”.

La urma urmei prin lucrul cu Reiki devii un medium pentru aceasta energie, dar NU si pentru alte spiritisme.

Odata racordat la informatiile din Inalta Dimensiune Spirituala, prin canalul Reiki este firesc ca acele informatii sa lucreze prin si pe tine. Rezultatul va fi ca nu-ti va veni sa crezi de unde ai plecat si unde ai ajuns ca persoana.

Poti vedea si putinele testimoniale de pe pagina principala dupa doar 2 zile de cursuri Reiki Bucuresti. Daca te hotaresti si tu sa parcugi drumul asta inscrie-te acum in sectiunea dedicata de pe acest site.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube
YouTube
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp
Scroll to Top