Contact
 
Inscrie-te la cursurile noastre folosind formularul pus la dispozitie pe site. Te vom suna imediat pentru restul detaliilor.

Respiratia Hado Tehnici rapide de echilibrare la cursuri Reiki in Constanta

Tehnici rapide de echilibrare si energizare la cursuri Reiki in Constanta

La ultimile cursuri Reiki in Constanta am explicat importanta folosirii unor tehnici rapide de echilibrare si energizare, explicate stiintific, cum este respiratia Hado.

Constructia ta fizica prezinta caracteristici, ce permit folosirea unor tehnici de respiratie vindecatoare. In cele ce urmeaza am sa ti le explic in detaliu.

Metoda Reiki ce o predau isi bazeaza tehnicile de aliniere vibrationala in primul rand pe cunoasterea tehnica a corpului si mintii. De la acest tip de cunoastere pleaca totul.

Cum in cadrul acestor cursuri Reiki in Constanta nu predau mistere si ezoterisme, acum am sa-ti arat de ce respiratia Hado functioneaza.

 

Cum se realizeaza respiratia Hado la cursuri Reiki in Constanta

Respiratia Hado se realizeaza prin inspiratia pe nas si prin expiratia prelunga a vocalei Aaaaaaa, fara efort. Ascultandu-ti respiratia vei cauta sa rezonezi atat cu mintea cat si cu corpul, cu sunetul emis. Tehnica este foarte simpla, dar cu efecte vindecatoare majore, precum eliminarea stresului.

La inceput a fost cuvantul adica sunetul

Cuvantul inseamna de fapt sunet, la care suntem cu totii acordati indiferent de rasa sau cultura.

Cand ne nastem, emitem de regula frecventa lui A. In muzica toate notele sunt multiplu de aceasta frecventa, asa ca putem spune ca A este etalonul celorlalte frecvente.

Lungimea de unda a lui A este de 78 de centimetri. Daca o impartim la multiplu de 4, o sa obtinem distanta medie dintre timpanele noastre.

Rezonanta intre doua frecvente, apare doar atunci cand una din lungimile de unda este multiplu din cealalta. Asta stim de la fizica.

Cand emitem sunetul Haaaaaa in respiratia Hado, sistemul nostru auditiv intra in rezonanta cu frecventa acestui sunet.

 

Corpul nostru este acordat la frecventa lui A

Natura a construit aparatul auditiv uman dar si tot organismul nostru, acordat la frecventa vocalei A.

Frecventa vocalei A sta la baza alcatuirii noastre fizice.

Respiratia Hado se bazeaza pe emiterea frecventei lui A.

 

Sectiunea de aur principiul construirii corpului tau

Frecventa lui A este de 441 Hz. Exprimata in zecimale, rezulta un numar si anume 0,441.

Acesta este de fapt rezultatul unui raport intre lungimile “Sectiunii de Aur”, un principiu bine cunoscut de arhitectii de azi.

Raportul sectiunii de aur este explicat astfel:

Sectiunii de Aur

Sectiunii de Aur

Explicatie: ce este a+b pentru a, acelasi lucru este a pentru b

Apropo, stiai ca dupa principiul tehnic al sectiunii de aur, egiptenii antici au construit piramidele?

Dupa acelasi principiu este construit si tot corpul uman, dar si natura fizica insasi.

Din acest motiv, rezonanta cu frecventa lui A prin respiratia Hado este benefica. Poti constata si singur prin urmatoarele detalii prezentate.

Bagheta egipteana din imagine, era folosita la verificarea respectarii dimensiunilor „Sectiunii de Aur” pentru constructiile antice.

Poti observa ca raportul intre dimensiunile sale este identic cu cel intre dimensiunile bratului tau.

Stii acum ca A=0.441 si poti verifica singur relatia matematica de mai jos.

Bagheta egipteana

Bagheta egipteana

Existenta acestui raport intre elementele bratului tau, indica clar translatarea in sistem linear, fizic, a sistemului sonic A. Aceasta caracteristica se observa in toata constructia corpului tau si face ca respiratia Hado sa functioneze.

Adica tot corpul nostru este acordat la frecventa lui A, dupa cum poti constata mai jos.

golden section hand

Prin respiratia Hado noi ne resetam vibrational cu armonia originala a universului.

 

Respiratia Hado sursa vibratiei de vindecare

Acum stii ca sursa unui semnal ridica energia in intregul sistem la care este acordat!

Cum cuvantul inseamna sunet, este important sa alegi cu ce tip de energie vrei sa rezonezi. Acesta este si motivul pentru care ce vorbim ne influenteaza.

Vezi exemplul de mai jos.

Avem doua chitari acordate la fel, dar aflate in camere diferite la distanta una de alta. Ciupesti o coarda a unei chitari. Atunci vibratia ei va determina o vibratie foarte fina a coardei corespondente chitarii din cealalta camera.

Deci, sursa semnalului a fost capabila sa ridice energia celuilalt obiect aflat la distanta, fiind acordate unul la altul.

Tot pe acest principiu respiratia Hado ne ridica vibratia intregului organism.

 

Tehnici de respiratie secrete acum la indemana ta

Cand emitem sursa semnalului HAaaaaaaa in respiratia Hado, ne aliniem cu frecventa mediului natural in care am fost creati. In acelasi timp ne ridicam energia in intregul corp.

Pentru imbunatatirea starii de sanatate pe principii stiintifice, poti participa la cursuri Reiki in Constanta. Cursurile noastre sunt lipsite de mistere si ezoterisme.

Poti afla si alte detalii interesante despre constructia corpului si mintii tale, urmarind evenimentele anuntate pe site.

[events-calendar-templates category=”all” template=”default” style=”style-1″ date_format=”default” start_date=”” end_date=”” limit=”10″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future”] [vc_btn title=”APASA AICI SI INSCRIE-TE LA CURS” style=”flat” shape=”square” color=”danger” size=”lg” align=”left” css_animation=”” link=”url:https%3A%2F%2Freikido.ro%2Finscriere-cursuri-reiki%2Fcurs-reiki%2F|||” css=”.vc_custom_1547817610309{margin-top: 0px !important;margin-right: 30px !important;margin-bottom: 30px !important;margin-left: 10px !important;}”]