Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Cursuri Reiki Pret Mic Pacaleala Mare cu Targuiala ca la Piata

Articol EDUCATIV dedicat amatorilor de chilipiruri, celor ce „au invatat” ca trebuie sa primeasca cursuri Reiki pret gratis sau foarte mic. Uite de ce acestia vor primi doar minciuni si dezechilibre, in loc de cunoastere si adevar. Invata sa recunosti continutul nevazut ca si Adevar la cursuri Reiki Bucuresti pret de bun simt si nu imaginea „unora” plina de iluzii.

 

Ce ma distreaza cum majoritatea educata asa cum este, cauta cursuri Reiki pret mic sau orice la pret mic. Ca sa vezi ce inseamna sa te lasi dus fara sa-ti dai seama, intr-o directie complet gresita.

Latura spirituala a vietii a constituit un instrument de manipulare grosolana a lumii, din toate timpurile.

Nu se stie de unde si cum, oamenii au inteles ca saracia duce pe om la spiritualitate, eventual automat. Esti sarac, atunci in compensatie ai acces la latura spirituala fara sa faci nimic pentru tine. In schimb cei care au mijloace materiale sunt avari, zgarciti, plini de pacate si o sa vada „iadul”. O prostie mai mare ca asta nu exista.

O idee: Daca „a avea” ar fi impotriva spiritualitatii, atunci facturile obligatorii de platit la final de luna, cum sunt? Trebuie sa ai cu ce sa le platesti, nu?

Asa ca de mici acestia au fost invatati ca e mai bine sa nu ai, decat sa ai probleme. Nu ma refer numai la bani ci si la mijloace de exprimare, de actiune, de influenta, de comunicare.

Sintagma „sarac dar cinstit” este cea mai mare forma de indobitocire aplicata omului din totdeauna.

Cei fara mijloace, vor fi permanent un minus, o nevoie permanenta pentru cei din jurul lor. Iar oamenii legati unii de altii in nevoi, alcatuiesc o societate manipulabila, nevoiasa, cautand mereu ajutor din afara. Intotdeauna vor fi usor de dus cu zaharelul acolo unde cei cu mijloace vor avea interesul.

 

Cursuri Reiki pret de platit pentru vindecarea minusului mental

 

Uite ce se intampla cu cei ce accepta sintagma de mai sus.

Reprezentarea lor interioara a lumii este caracterizata de minus si nu de plus. In consecinta ei vor vedea doar ce nu au si asta ii va impiedica sa obtina ce vor sau sa pastreze ce au primit.

Omul sarac (ca asa a invatat el ca trebuie sa fie) este constant o necesitate pentru toti cei din jur, ca un sac fara fund. Indiferent cat pui nu se va umple. Este vorba in primul rand de mentalitate. Cum sa-l ajuti oare daca nu vindecandu-i minusul mental?

Mentalitatea construita pe nevoie atrage nevoie, iar bogatia atrage bogatie. Aceasta este una dintre legile Universului recunoscuta de toti cei ce construiesc, creaza, materie, mijloace, orice.

Nevoia permanenta duce la Neputinta, ce duce la dezechilibru si asta duce la invidia fata de cei „ce au”. Un dezechilibru trage dupa sine altul si asa apare degradarea prematura a Neputinciosilor si a societatii ce o creaza.

Este inutil sa te gandesti din pozitia de minus permanent, de nevoie permanenta, ca ai putea aduce un plus in viata altora.  Vei aduce doar dezechilibru, iar cei ce au, se vor feri de tine ca sa nu se molipseasca.

 

Un virus eficient de temut: mentalitatea pe minus

 

Mentalitatea creata pe minus aduce saracie, iar asta este o boala ce se transmite ca un virus. Foarte usor mintea creativa, autonoma, pe plus, proactiva, se poate molipsi de boala mentalitatii de minus, daca sta in apropierea virusului. De aceea cei care au (cunoastere, materie, mijloace, bani, influenta, etc) stau cu ai lor, pe cand mentalitatile pe minus atrag altii ca ei. Unii nu se vor amesteca cu altii, iar asta poti vedea si tu cu usurinta.

Asa cum am spus mai sus, una din legile recunoscute (de catre cei ce au) a Universului spune:

„Like attracts like” adica un lucru atrage altul ASEMENEA lui si nu opusul lui, precum ignoranta a raspandit.

Ca si o consecinta, curs Reiki pret moca, gratis, sau cat vor altii de mic, atrage o valoare asemenea. Asta nu pentru ca zic eu, ci din cauza legilor Universale mentionate, recunoscute de catre cei ce creaza valoare.

 

Cursuri Reiki Bucuresti pret gratis sau foarte mic marketing de autopacalire

 

Imagineaza-ti participarea cuiva la cursuri Reiki pret gratis sau foarte mic, unde instructorul ii da TOT ce are el mai bun.

Din start nu exista Armonie si Echilibru intre cei doi.

Participantul sta acolo in fata lui, cu mainile adanc infipte in buzunare, buzele stranse si picioarele incrucisate, nu cumva sa lase ceva sa scape si de la el. Comunicarea cu instructorul indiferent de efortul lui, nu va exista si in consecinta acela nu va primi mai nimic, fie si pe gratis.

 

Filozofie: Tu cu cine ai traversa desertul noaptea stiind ca ai la tine „punguta cu galbeni”? Cu un „sarac dar cinstit” in nevoie permanenta, cu justificarile de rigoare pentru a-ti da in cap, sau cu unul bogat mental, emotional si material? Cu cine te-ai simti in siguranta?

 

E normal sa nu-ti convina raspunsul, dar tocmai „justificarile de rigoare” ale majoritatii, duc la furtul acceptat la nivel de societate. Barometrul social spune tot despre nivelul mentalitati majoritatii. Tu ce zici, mentalitatea ei este pe minus sau plus? Unde esti tu fata de majoritate?

 


 

De ce viata spirituala unanim acceptata, arata exact contrariul ideii (mele) de mai jos:

 

Misterul Nasterii Tale pe Pamant

(mai in gluma mai in serios, dar iti de gandit?)

 

Ti-a fost data viata in lumea materiala pentru a o experimenta. Adica te-ai nascut in materie pentru a experimenta materia si nu absenta ei. Te-ai nascut sa inveti sa creezi si sa administrezi materie, adica BOGATIE (sub diverse forme), ca apoi sa renunti (obligatoriu din timpul vietii) treptat la ea. Exista doar un anume fel de a renunta si nu oricand. Si asta din cauza constitutiei tale prin nastere de co-creator, alaturi de Sursa, Divinitate, sau cum ii spui tu.

Sa refuzi experienta de viata ce ti-a fost oferita de Entitate, luand-o de-a dreptul pe scurtatura in plina ignoranta, direct prin saracie, renuntare, inseamna Marele Pacat Spiritual. Este ca si cum ai deposeda intentionat Entitatea de experienta simturilor tale in lumea materiala. Indiferent de justificarile tale, precum ca altii ti-au indus mentalul de minus, tu vei avea de suferit la nivel spiritual si nu numai.


 

Iar o societate alcatuita din oameni bazati pe minus, va fi intotdeauna dominata de temeri, frici, foarte manipulabila exact ca si o turma.

Deci la cursuri Reiki Bucuresti pret de bun simt, se vindeca mai intai mintea de minus, daca exista o nevoie in sensul asta. Apoi se va vindeca si corpul. Asta este ordinea fireasca caci o minte creativa rezoneaza intotdeauna cu actul de creatie al Entitatii, Sursei, conform legii Universale amintite mai sus:

„Like attracts Like” adica „Un lucru atrage doar pe altul asemenea lui”

Cand ne referim la Sursa Reiki, sa incercam sa ne gandim la cate Surse Unice pot Exista intr-un Univers. In schimb, poti accepta mai multe aspecte ale aceleasi Surse.

Pana acum ti-am explicat consecintele educatiei (prin mass media) de a refuza sa oferi valoare, doar cu pretentia de a primi valoare. 

 

Merita sa investesti valoarea ta in cursuri Reiki Do?

 

Sa presupunem ca acum ai prins ideea de a nu te feri sa oferi in primul rand tu, ca apoi sa primesti. Valoarea intotdeauna trebuie sa circule schimbandu-si forma ca si un flux de energie. Energia circula intotdeauna, iar cand stagneaza apare dezechilibrul, boala. Parca asta tratam prin Reiki din cate imi aduc aminte.

De ce ai investi totusi in cursuri Reiki pret de bun simt prin scoala Reiki Do? Poate nu ar trebui si altii merita valoarea ta.

Cat costa un curs de Reiki are o importanta secundara, primul criteriu fiind al competentei instructorului de curs.

 

Daca vrei sa alegi ADEVARUL si CALITATEA nu te uiti la cheltuiala. Asta pentru ca astazi, atat ADEVARUL cat si CALITATEA, circula cu avionul, stau la hotel, inchiriaza sali si tiparesc manuale.

 

Investitia ta in cursuri Reiki Bucuresti pret de bun simt prin Reiki Do, reflecta cele mentionate.

Din strafundul vietii spirituale Japoneze, avioanele (alea care zboara pe bani) mi-au adus pe prispa un instructor Reiki.  Al mai de top din lume. El mai intai a avut grija sa platesc (biletul de avion, hotelul, timpul lui, etc) si apoi sa primesc. Din cate stiu, toti participantii au lasat spiritualitatea de o parte si au bagat mana in buzunare sa-si plateasca biletul la curs. Unul nu a carait. Si au platit nene. Nu prea sunt convins ca au si inteles ce au primit, dar asta este alta poveste.

Ca sa stii in Reiki a plati scump este o traditie impamantenita in Japonia interbelica. Oamenii isi vindeau casele ca sa participe la un curs de nivel 1. De ce? Habar nu am.

Poate din cauza unei valori inestimabile ce nu poate fi tradusa in bani: conexiunea cu Sursa de Cunoastere Universala si a Armoniei. Sau poate si din cauza celor amintite mai sus.

 

Profesionistii nu ofera nimic pe gratis din cauza ca sunt ETICI

 

Revin la cursuri de dezvoltare in general. Cauta sa vezi cate evenimente gratuite se tin in dezvoltare personala, spre exemplu. Ai sa observi ca acestea au doar rolul de a promova evenimentele platite, unde se va transmite adevarata valoare (zic ei). Asta inseamna ca acele costuri generate de organizarea evenimentului gratuit, sunt incluse in “biletul” celor ce-si cumpara locul la evenimentele platite. De fapt totul costa, nimic nu este gratuit si asta din cauza mecanismelor financiare ce dirijeaza societatea din care tu faci parte.

 

Pune-te in situatia acum de a “vinde” altora gratuit sau ieftin, calitatile tale formate prin evenimente gratuite, superficiale sau ieftine. Nu-i asa ca nu ai ce oferi, ci doar pacali pe tine si altii?

 

Acelasi principiu se aplica si unui cost scazut serviciilor (de fapt din orice domeniu), precum cursuri Reiki gratis. Gratis sau Ieftin nu inseamna intotdeauna si folositor, ba chiar poate fi daunator. De aceea raspunsul la intrebarea cat costa un curs Reiki, nu trebuie sa fie „ieftin” sau „gratis”, ci sa reflecte obligatoriu efortul organizatoric. In acest fel te protejezi impotriva instructorilor insuficient pregatiti doritori de reclama la scena deschisa.

Un profesionist in orice domeniu a investit in pregatirea sa TIMP si BANI, de aceea nu-ti va oferi nimic gratuit. Stie ca doar valoarea creaza valoare si va respecta INTOTDEAUNA legile Universului. De ce le-ar incalca el pentru tine? Ca sa-si incarce karma degeaba?

 

Cursuri Reiki gratis o capcana pentru ignoranti

 

Oamenii sunt diferiti asa cum diferite sunt si experientele lor de viata. Energia Reiki transmisa participantului la curs Reiki pret de bun simt, depinde foarte mult de calitatea si experientele profesorului. Desi Reiki este definita ca o singura energie cu proprietati specifice, energia transmisa poate avea „nuante” diferite de la un profesor la altul.

Ce-l face pe un profesor la curs Reiki pret „de pret” sa fie mai bun fata decat altul? Cu siguranta nu pretul scazut, ci calitatea de a elimina „nuantele” personale in energia Reiki. Dar asta inseamna o pregatire de calitate, ce reprezinta in schimb o investitie ridicata.

 

Cum poti evalua ceva pentru care nu ai criterii de analiza?

 

Energia Reiki nu este o marfa ce poate fi cantarita, comparata, vazuta. De abia la curs Reiki pret de investitie pe viata o experimentezi intr-o maniera proprie in functie de senzitivitatea ta, efectele urmand sa apara in timp.  Aplicand regula gratuitatii sau celui mai mic pret, nu poti fi sigur daca intr-adevar vei primi Reiki (de calitate = pleonasm) sau altceva.

Vei primi ce vei investi, adica NIMIC sub forma de poveste sau „baltoaca” energetica personala.

Avand incredere in slaba pregatire a profesorului reprezentata de pretul scazut, pot aparea in timp efecte inverse celor scontate.

Ar fi pacat sa te deschizi in fata unor energii cu efecte necunoscute, doar pentru ca te costa mai putini bani. Rezultatul acestei cai ieftine poate avea un pret foarte ridicat pentru tine intr-un viitor chiar si apropiat.

De aceea ieftin nu inseamna intotdeauna si folositor ba chiar foarte daunator, mai ales intr-un domeniu unde nu vezi, nu stii si nu poti controla ce se intampla.

 

Ce inseamna Investitie fata de Cheltuiala in Reiki

 

Adevarul in Reiki inseamna legatura energetica cat mai directa si scurta, „fara scame” cu descoperitorul si initiatorul transmiterii Reiki – sensei Usui

 

Pe mine Adevarul (insist ca intelegi notiunea) in Reiki m-a costat bani multi si timp. Nu uita ca Adevarul merge cu avionul, sta la hotel si inchiriaza sali. Apoi am platit si timpul Adevarului ca sa stea de mine. De fapt pentru mine asta a insemnat INVESTITIE. Adica am investit o singura data intr-o calitate ce nu o voi pierde in timp.

Mai mult, Investitie (facuta o singura data) inseamna ca acea cheltuiala initiala s-a regasit ulterior in:

 • intr-un mai bun management al sanatatii ⇒ mai putina cheltuiala cu intretinerea sanatatii
 • o investitie mai mica in medicatie ⇒ mai putina cheltuiala cu recastigarea sanatatii
 • crearea unui fond stabil mental, emotional, fizic ce sa nu reclame cheltuieli inutile cu „intretinerea” corpului ⇒ mai putina cheltuiala cu preventia
 • un fizic mult sub varsta cronologica

Toate cursurile Reiki si seminariile de perfectionare la care am participat, au insemnat ALTA investitie semnificativa reprezentata de costuri si iar costuri:

 • Costurile cu deplasarea profesorului formator japonez la curs
 • Costurile de organizare a unei clase
 • Costurile de inchiriere a locatiilor de desfasurare
 • Costurile materialelor didactice
 • Costul de timp al profesorului implicat in pregatirea si formarea studentilor

Si lista continua …

Poti apuca si tu pe calea asta, daca vrei sa te confrunti cu aceleasi aspecte, in acelasi orizont de timp.

 

Cursuri Reiki pret mic in ce consta valoarea comparativa

 

Echipa Reiki Do ca si organizatori, propunandu-ne calitate, ne confruntam cu aceleasi costuri de organizare a unui eveniment (fara avioane). Toate costurile descrise, se regasesc pentru tine sub forma unei singure investitii pe viata, dar la o scara mult mai mica prin cursuri Reiki Do.

O investitie semnificativa pentru mine am transformat-o intr-o investitie foarte mica pentru tine.

Acum iti explic in detaliu de ce ai un avantaj major sa investesti in cursuri Reiki pret de bun simt

 


 

Avantaj 1:

In comparatie cu investitia mea, tu vei investi in TOTAL pentru 2 module, DOAR aproximativ 150 de euro (pretul unui singur modul):

 • 2 nivele Reiki, predate in 2 zile consecutive, timp de aproximativ 6 ore pe zi; astfel un curs de 2 zile totalizeaza aproximativ 12 ore
 • diplome ce sa ateste calitatea acordajelor energetice: cea mai scurta linie de initiere de la Usui – Chujiro – Yamaguci – Inamoto – Eu – Tu; Daca observi sunt doar 3 Sensei toti japonezi, acreditati moral in primul rand si oficial in al doilea, in Reiki real.
 • manuale de curs

 


 

Avantaj 2:

Pret sedinta Peiki, ajunge in cadrul terapie Reiki Bucuresti pe undeva la 150 lei sedinta de 1 ora. Pentru o terapie Reiki eficienta, cu rezultate, sunt necesare de la 10 la 14 sedinte in prima sesiune de terapie. Apoi pentru ca rezultatele sa se mentina mai trebuie repetata sesiunea inca odata in decurs de 1 – 2 luni. Apoi se va mai repeta la 6 luni odata, poate cu mai putine sedinte de terapie Reiki.

150 lei/sedinta x 14 sedinte = 2100 lei prima sesiune

150 lei/sedinta x 14 sedinte = 2100 lei a doua sesiune la 1 sau 2 luni distanta

150 lei/sedinta x 7 sedinte = 1050 lei la a treia sesiune la 6 luni distanta

Total pe Terapie Reiki         = 5250 lei  – ti-ar conveni sa investesti suma asta doar ca sa fii ajutat, pastrandu-ti mentalitatea de minus?

 


Cursuri Reiki Bucuresti pret superavantajos pentru mentalitate de plus

 

Eu si echipa mea Reiki Do, iti oferim PE VIATA cu o singura investitie (primele 2 module), calitatea energiei pure Reiki Adevarate:

Asa arata Adevarul in Reiki (mai omule nu rade, ca multi incearca sa para ce nu sunt si iau bani grei fara sa ofere nimic la schimb):

Sensei Usui (cel de a descoperit Reiki si creat metoda originala) – Chujiro Hayashi (elevul lui Usui)- Chiyko Yamaguci (eleva lui Chujiro uitata intr-un sat pierdut din Japonia, descoperita de) – Inamoto Hyakuten (elevul lui Yamaguci ai altor Sensei japonezi) – Subsemnatul ce e pe cale sa se transforme intr-un clasic in viata (elevul lui Inamoto – ca a stat de capul meu sa invat Adevarul)

Totul la pret de DOAR aprox. 150 eur 2 MODULE in TOTAL

Concluzia: Vei face totusi o investitie dar explicata in detaliu o face mult mai atractiva decat alte cai avute la indemana. Ce zici?

 


Esti in avantaj venind la cursuri Reiki pret aproximativ 150 eur. 

Vei parcurge 2 module la pret de unul in locul terapiei de  5250 lei = 1125 eur 


 

Venind la cursuri Reiki Do vei avea avantajul unei calitati crescute a cursului si energiei Reiki. Asta in conditiile unei investitii minore dar nu si IEFTINE. Efectele cursului sunt permanente si nu se vor pierde in timp.

Acest articol este menit sa-ti schimbe perceptia despre SCHIMBUL de VALOARE. Sper sa fii ajutat doar citindu-l. Asa vei avansa pe calea dezvoltarii umane fara piedici, in Armonie cu Sursa Universului. Daca tu crezi ca poti obtine mai multa valoare, te poti inscrie acum la unul din cursuri Reiki pret investitie. Urmatorul curs Reiki este anuntat apasand butonul de mai jos.

 

error: Conținut protejat de legea de autor !!
Menu