Contact
 
Inscrie-te la cursurile noastre folosind formularul pus la dispozitie pe site. Te vom suna imediat pentru restul detaliilor.

Cursuri Reiki Si O Viata Echilibrata Sanatoasa Prin ReikiDo


Doar sa citesti despre ce poti experimenta la cursuri Reiki si sa nu faci o actiune in acest sens, e pierdere de timp. Mai rau ar fi sa alegi cursuri Reiki unde nu gasesti nimic din ce ar fi normal sa primesti.

Tot site-ul asta este plin de avertizari in ce priveste modul in care a degenerat o practica reala, din cauza relei vointe si neintelegerilor celor ce o transmit.

Este foarte greu sa intelegi simplitatea, cand esti construit sa functionezi complicat. Reiki real este simplu prin filozofia ce caracterizeaza metoda de invatare si practicare.

Un maestru Reiki daca nu a realizat (adica mai mult decat a intelege) simplitatea respectiva va construi o pveste ce-l caracterizeaza. Va dori sa devina interesant pentru clientii sai, sa-i impresioneze si uite asa apar chestii in cursuri Reiki ce nu au fost initial create de initiatorii metodelor originale.

Devenind complicat, va cadea destul de curand in capcana propriei povesti si clientii lui isi dau seama ca li s-a servit o gogomanie.

 

Cursuri Reiki Simple Fara Inventii Personale

Daca la cursuri Reiki servesti gogomanii, mintea lucreaza in registrul aiurelilor si normal ca ti se inchide canalul Reiki si se deschide cel al energiei personale. Asa, foarte multi indivizi (pardon maestrii rekiki) asupra carora iti atrag atentia, se devitalizeaza si ajung prematur imbatraniti si mai bolnavi ca si pacientii lor.

De la felul in care le functioneaza mintea, atat lor cat si clientilor lor, toata povestea Reiki nu mai este ce a fost. Dar cu toate astea exista si persoane Ok, ce pastreaza o linie simpla in cursuri Reiki si de bun simt.

Varianta japoneza a acestor cursuri Reiki ce le tin, are deja un cadru trasat de creatorul ei. Planul de curs nu l-am inventat eu si ma tin de el cu strictete. 

In acest fel predau mai departe fix metoda Reiki si nu propria poveste. Aportul meu ca si instructor este acolo unde te acordez la energie, felul in care se intampla si explicatiile referitoare la cum sa procedezi.

Simplitatea in gandire, daca nu o ai, ai sa o dobandesti prin antrenament cu timpul. Pentru ca nu e nici un secret, mai jos am sa-ti descriu ce intalnesti in fiecare din aceste cursuri Reiki.

Atentie. Cu mine ai sa incepi de la zero nivelul 1 si nivelul 2 ca sa poti continua. Nu ma risc degeaba ca daca vii de la reputatul … reputata … esti Ok cu Reiki.

Acum ca sa-ti dau totusi curaj, am sa schimb foaia si o sa fiu mai bland cu tine in ce priveste participarea ta la cursuri Reiki.

inscrieri cursuri reikiNivel 1 cursuri Reiki – Shoden (primele invataturi)

In acest nivel vei experimenta tehnici de baza japoneze in ce priveste lucrul cu energia Reiki.

Vei primi abilitatea de conectare la Reiki fara un efort din partea ta. Vei invata cum sa aplici armonizarea zilnica atat tie cat si apropiatilor tai pentru vindecare, relaxare.

Poti afla multe despre energia Reiki din carti sau din acest site, dar pentru a o percepe in adevarata ei complexitate, cel mai bine este o experimentezi direct.

Din acest motiv, dupa acordajul energetic oferit de mine, vei face prima ta terapie Reiki completa la nivel Shoden. Astfel fiecare participant la curs va primi si oferi energia Reiki prin abilitatea proaspat dobandita.

Practica terapeutica, precum si exercitiile specifice acestui prim nivel, vor duce la o intelegere in afara cuvintelor a interactiunii tale cu aceasta energie.

Vei castiga incredere in abilitatile tale de a aduce o schimbare in viata ta si a altora prin Reiki. Efectele interactiunii cu Reiki se simt si chiar se vad in timpul practicii. Asa vei castiga incredere pas cu pas in tine si efectele terapiei cu Reiki.

Nivel 2 Cursuri Reiki – Okuden (invataturile profunde)

La cursuri Reiki Do nivel 2 , vei avea parte de o conectare de nivel superior, avansat, la Reiki. Aceasta se va face prin acordajul energetic oferit de profesor, specific acestui nivel. De asemenea vei putea intelege mai bine invataturile lui Sensei Mikao Usui, creatorul metodei originale Reiki.

Acest nivel te va invata cum sa realizezi o conexiune profunda cu energia Cerului si a Pamantului. Acesta conexiune este primul pas pentru integrarea ta completa cu energia Universului.

Aceasta va fi posibila prin folosirea simbolurilor si mantrelor. Acestea sunt “chei de frecventa”, rezonanta, ce folosite corespunzator, permit practicantului sa-si dezvolte senzitivitatea si sa-si creasca nivelul energetic.

Simbolurile permit de asemnea practica unei terapii Reiki la un nivel avansat, profesionist. Ele vor fi utilizate atat fata in fata cu pacientul cat si la distanta. Este exact ce vei experimenta la curs nivel 2 Okuden pentru prima data. Vei folosi aceste simboluri si mantre nu doar ca niste instrumente exterioare pentru terapie, cat si pentru dezvoltarea ta spirituala superioara.

Aceste 2 nivele Shoden si Okuden, vor fi predate la cursuri Reiki in 2 module separate, in 2 zile consecutive.

La final vei primi diploma ce atesta calitatea acordajelor cat si manualele de curs specifice acestor nivele. In manuale vei regasi toate tehnicile si informatiile predate la curs. Astfel vei ramane cu un ghid de incredere in dezvoltarea ta ulterioara, pe langa suportul profesorului.

Depaseste-ti limitele prin cursuri Reiki

Ce incredere mai mare poti capata in tine si Reiki, cand limitele altora sunt instrumentele tale de lucru. Si tu inainte de a practica Reiki erai limitat de distanta si timp. Ei bine, acum vei putea opera in afara lor, lejer si cu convingerea obtinerii rezulatelor favorabile.

Nivel 3 cursuri Reiki Shinpiden 

In al treilea nivel Reiki, numit Shinpiden, vei ajunge sa te conectezi la nivelul cel mai avansat in Reiki, invatand sa traiesti cu mintea linistita si relaxata. Aceasta se va realiza prin acordajul energetic oferit la curs cat si prin folosirea celui mai inalt simbol din punct de vedere vibrational.

Vei face cunostinta cu simplitatea filozofiei de natura orientala Reiki. Cel mai greu lucru de inteles pentru tine va fi acceptarea simplitatii. Mintea ta este obisnuita sa complice si de aceea ai tendinta de a forma „povesti”. Nu este cazul in Reiki si rolul meu va fi acela de a iti oferi intelegerea necesara asupra celor 5 principii ce guverneaza filozofia Reiki.

Esti om si tu, trebuind sa accepti ca mai si „cazi” stiind ca te vei ridica cu siguranta. Nu trebuie sa ai rigiditate, ci intelegerea ca mecanismul Universal functioneaza si pentru tine. Tot ce ai de facut va fi sa respecti toata viata ta acele principii prezentate la cursuri Reiki. Apoi vei capata intelepciunea de a lasa sa se intample, in timp ce vei avea rabdare in acest sens.

 

Nivel 4 la cursuri Reiki Gokukaiden 

Aici vei primi abilitatea si cunostintele de a forma la randul tau practicanti la cursuri Reiki. Deja vei avea experienta lucrului cu tine de atata timp.

Aceste ultime 2 nivele, vor fi predate doar celor ce-si doresc acest lucru si vor fi anuntate doar absolventilor primelor 2 module prin Scoala Reiki Do.

Sa te astepti la o calatorie continua pe parcursul careia vei descoperi noi aspecte in legatura cu tine.  Doar in miscare va avea loc schimbarea ta, calatorind si nu ajungand intr-un punct de final, ramanand acolo.

Cu atat mai mult, nefacand primul pas, nu vei reusi niciodata sa descoperi ce resurse minunate se afla in tine. Daca vrei sa ajungi un om puternic, sa oferi asta si altora, renunta temporar la credintele tale limitative si teama. Te astept la cursuri Reiki prin Reiki Do organizate in data afisata.

Inscriere Cursuri Reiki Bucuresti si Constanta

* indicates required
Curs Reiki Bucuresti
Curs Reiki Constanta

Nu anunt o data anume pentru organizarea de cursuri Reiki Bucuresti si Constanta. Lipsa de calitate a celor din lumea „spirituala”, m-a determinat sa procedez, dupa ani de zile, in acest mod. Chiar nu fac pe interesantul, nu am incotro.

Profilul participantului la Cursuri Reiki Bucuresti si Constanta prin ReikiDo:

  • sa nu fie habotnic bisericos
  • sa aiba educatie formala si informala
  • responsabilitati profesionale (job sau afacere) si personale (familie)
  • sa nu refuze actul medical de principiu
  • sa aiba respect si sa se comporte civilizat
  • sa inteleaga ca trebuie sa ofere ceva in schimbul a ceea ce primeste
  • varsta minima 18 ani (se va verifica gradul de maturizare oricum, inainte)

Daca indeplinesti aceste conditii, repere cum doresti sa le spui, inscrie-te prin formularul pus la dispozitie la unul din cursurile Reiki Bucuresti sau Constanta.

In urma inscrierii tale la un curs Reiki, noi o sa te contactam pentru o mica discutie. Daca vom considera ca exista un minim de 6 persoane serioase pentru una din locatii, o sa anuntam data si locatia exacta a unui curs Reiki nivel 1 si 2.