Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Dezvoltare personala fundamentala prin scoala Reiki Do


Domeniul de dezvoltare personala promite schimbarea celor ce si-o doresc. Totusi, daca te uiti mai atent ai sa observi un lucru interesant. Dupa unele statistici tara noastra este catalogata drept a doua dupa SUA la numarul de profesori in acest domeniu, raportat la numarul de locuitori. Asta inseamna ca noi avem acces atat la profesorii straini recunoscuti, cat si la cei nationali.

De asemenea avem acces la numeroase tehnici dezvoltare personala cat si la dezvoltare personala cursuri, o gramada.

Ca unul ce a participat la cursuri pentru dezvoltarea personala si profesionala ani la randul, nu mi-am explicat mult timp un fapt.

Foarte multi dintre participanti au ramas pe loc ani de-a randul, fara sa evolueze semnificativ. Pur si simplu nu au reusit sa faca pasul din zona in care se aflau.

Pana la urma, castigandu-mi propria experienta in domeniul ales, am aflat si raspunsul.

 

Teoria ca teoria dar practica te omoara

 

Mai nicaieri, la nici un curs de acest gen nu se incepe cu inceputul. Anume cu dezvoltarea umana, adica a abilitatilor naturale ce sa-ti sustina tehnica de dezvoltare personala. Majoritatea se reped la tehnica dar nu au cu ce sa o sustina.

Cu alte cuvinte degeaba stii tehnica daca nu esti alcatuit cum trebuie ca om, ca sa stii cum sa o folosesti. A deveni cum trebuie, este un drum anevoios, plin de capcane pe care fiecare trebuie sa-l parcurga in felul lui.

De aceea nu ai sa vezi nicaieri reusita unui scenariu „de succes” promovat de atatia „destepti” in domeniu:

  • Ajungi de la servici pe fuga la un curs de dezvoltare personala
  • Iti notezi pe genunchi „reteta succesului” | „modelul de afacere” | etc | predata poate de un teoretician mascat in om de succes
  • Fugi imediat in lume sa o aplici
  • Muncesti putin si gata ai reusit
  • Ai devenit liber si tu

Modelul asta de gandire a facut multe victime printre „alergatorii de sprint„. Aici ai nevoie sa devii un „maratonist„, indiferent ce-ti spun alti profesori de dezvoltare.

Ai oare suficienta energie pentru a-ti cladi viziunea si motivatia de „maratonist”?

Sa stii ca pe drumul asta vei fi singurul ce te vei aplauda pentru incurajare pana treci linia de sosire. In schimb vor fi destui ce te vor demotiva, trage in jos. Invingatori sunt doar cei ce reusesc sa se motiveze singuri pana la final, indiferent de esecuri, pierderi.

 

Aspectul financiar in dezvoltare personala

 

Observa te rog cum profesorii de la Academia Economica, desi sunt specialisti in finante, nu sunt si bogati. Pe de alta parte un „derbedeu al strazii” habar nu are de finante, dar face bani.

Concluzia este ca nici o scoala din lume nu te invata cum sa reusesti in 2 aspecte interconectate:

  • cum sa devii liber la modul real, adica propriul stapan
  • cum sa creezi valoare din nimic

Primul motiv il reprezinta faptul ca nici profesorii respectivi nu au ajuns intr-una din situatiile de mai sus. Cum ar putea sa te invete cand nici ei nu sunt?

Al doilea motiv. Daca esti robul unui program  09 – 17 la angajatorul X, iti vei dezvolta cu timpul reflexele unui „angajat”. Mentalitatea ta va fi opusa unei mentalitati de om liber. Din pacate exact asta este problema celor ce bat pasul pe loc:

Cu aceeasi mentalitate formata in vechiul mediu profesional, abordeaza noi modele de afaceri sau tehnici. Din acest motiv nu vor reusi. Schimbarea mentalitatii este cheia reusitei.

Nu intru in detalii acum, dar un om liber are o energie, gandeste, actioneaza, risca, cu totul altfel decat un „robotel”. Nu o lua personal, vreau sa te ajut sa intelegi.

Esti pregatit sa-ti formezi o noua mentalitate, pentru a folosi aceleasi informatii altfel?

Dezvoltare personala si a mentalitatii prin scoala Reiki Do

 

Acesta este si motivul pentru care am ales sa includ in cursuri Reiki Do, baza dezvoltarii umane reale.

Este vorba de altceva decat de „a face bani”. Sa stii ca poti fi liber si daca nu ai multi bani. Poti ajunge sa „te descurci” binisor fara prea mult stres dar asta va depinde de ce-ti doresti.

Ai sa intelegi practic in cateva cuvinte ce ai de facut si de ce. Asta mi se pare cel mai important lucru.

Daca vei dori sa te asist, in afara de Reiki, zi de zi pe drumul dezvoltarii tale, se va numi ca voi deveni asistentul tau personal.

Intreba-ma cat te va costa pe ora si dupa aceea te mai gandesti.

 

Sa ramanem totusi la Reiki unde sunt mult mai ieftin.

 

Metoda Reiki aplicata ca atare, asa cum o inveti la cursurile Reiki Do, te va ajuta sa pornesti chiar cu inceputul pe calea dezvoltarii personale. Anume este vorba de schimbarea mentalitatii la un nivel profund, catre o persoana implinita.

Daca intelegi regulile Universului si le vei aplica corect, vei deveni si tu cu timpul o persoana libera.

Cu o minte de om in permanenta nevoie de a fi ajutat nu ai sa poti trai implinirea. De aceea iti spun ca ai nevoie de o schimbare in modul de gandire ce o poti parcurge la cursuri Reiki Do.

In acest scurt video iti prezint de ce cursuri Reiki Do pot constitui aceasta baza de plecare pentru orice cursuri dezvoltare personala dezvoltarea relatiilor interumane si altele in acest sens.

 

 

In metoda Reiki am identificat exact elementele de care ai nevoie ca sa retii toate rezultatele obtinute in urma muncii tale.

Spiritual sau practic vei retine exact atat cat esti pregatit sa primesti la un anumit moment. De aceea tu trebuie sa continui procesul de schimbare a mentalitatii, catre cea de persoana implinita. Atunci cand efectiv ai sentimentul asta, lucrurile incep sa se schimbe si pentru tine in bine.

 

 

Cursuri Reiki Do sunt baza de plecare in a incepe sa cresti din interior pentru a retine mult mai mult.

La urma urmei sa intelegi lucrurile astfel. La rezultatele sau absenta lor de azi ai ajuns doar din cauza obiceiurilor marunte dar nefavorabile.

Calea prin care poti obtine rezultate favorabile este tot a obiceiurilor dar de alta natura. Sa nu te astepti la ceva exploziv, ceva care sa te „miste de pe orbita”, caci ai sa astepti degeaba.

Schimbarea adevarata, de esenta, este subtila iar asta o poti primi la cursuri Reiki Do.

Iar daca tot am vorbit de zona de dezvoltare umana, iti ofer o alta perspectiva prin alte 2 materiale de calitate. Consulta-le si daca iti plac pretul oricum este modic.

 

dezvoltare personala

Facand click aici sau pe poza de sus.

Programul de manifestare a miracolului din viata ta

 

În acest program incredibil, Heather Mathews oferă un plan pas-cu-pas care ilustrează modul de utilizare a manifestării pentru a crea o viață minunată și împlinită.

Afla cum să utilizezi „Ajustarea Destinului”, o tehnică psihologică puternică pentru o cale de viață naturală și interesantă.

Acest lucru ajută la eforturile de manifestare. Fără îndreptarea destinului, o lipsă de aliniere poate bloca și limita abundenței,  fericirea și succesul. Afla mai mult, inclusiv un material video bogat in informatii.

Acum iti propun si un alt material interesant.

 

reiki millionare mind

 

Facand click aici sau pe poza de sus

 

Cum iti construiesti o mentalitate de om implinit

 

Exista 2 tipuri de metalitati. Una este cea a omului implinit si cealalata a omului aflat in permanenta nevoie.

Gandeste-te:

  • Cu cine ai dori sa traversezi desertul noaptea avand la tine „punguta cu galbeni”? Cu un om ce a stiut sa ajunga implinit sub toate aspectele, sau cu unul ce a ramas sarac, cu scuzele de rigoare pentru a-ti da in cap. 
  • Cine crezi ca-si traieste viata din plin? Unul care stie „regula jocului” experimentand actul de creatie material, sau celalalt plin de frustrari?

Iti propun sa intri pe pagina de prezentare a cartii din stanga, pentru a viziona gratuit un video. In acest material de prezentare vei afla ce-l poate face pe om ca doar prin mici schimbari la nivel de gandire, reprezentare interioara, sa devina implinit.

Nu uita: Acolo unde mintea nu patrunde, nici un doctor din lumea nu poate ajunge.

Ascute-ti mintea, ridica-ti potentialul, invata mereu cu Reiki Do.

Consulta in barala laterala dreapta si alte materiale de studiu valoroase pentru sanatatea si dezvoltarea ta.

error: Conținut protejat de legea de autor !!
Menu