Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Cat costa un curs de Reiki pret investitie sau simpla cheltuiala

Cat costa un curs de Reiki are o importanta secundara, primul criteriu fiind al competentei titularului de curs. Totusi raportul cursuri reiki pret este un indicator al calitatii instructorului Reiki. Cand este vorba de Reiki multi inclina spre a le primi gratuit sau ieftin, nestiind caror pericole se expun.

Calitatea costa in orice domeniu si asta datorita costurilor implicate in atingerea ei. Daca nu investesti bani, timp, energie, intr-o directie sau intr-un proiect, produs, serviciu, rezultatul va fi slab sau nul. Se va chema ca iti vei irosi timpul si putinele resurse, degeaba. Imagineaza-ti satisfactia consumatorului tau caruia ii oferi ceva, orice, rezultat din lipsa ta de investitie personala in crearea acestuia.

Cat costa un curs de Reiki sau de ce este sanatos pentru tine sa coste

Cauta sa vezi cate evenimente gratuite se tin in dezvoltare personala, spre exemplu. Ai sa observi ca acestea au doar rolul de a promova evenimentele platite, unde se va transmite adevarata valoare. Asta inseamna ca acele costuri generate de organizarea evenimentului gratuit, sunt incluse in “biletul” celor ce-si cumpara locul la evenimentele platite. De fapt totul costa, nimic nu este gratuit si asta din cauza mecanismelor financiare ce dirijeaza societatea si pe cei angrenati in ea.

Pune-te in situatia acum de a “vinde” altora gratuit sau ieftin, calitatile tale formate prin evenimente gratuite, superficiale sau ieftine.

Acelasi principiu se aplica si unui cost scazut serviciilor (de fapt din orice domeniu), precum cursuri Reiki gratis. Gratis sau Ieftin nu inseamna intotdeauna si folositor, ba chiar poate fi daunator. De aceea raspunsul la intrebarea cat costa un curs Reiki, nu trebuie sa fie „ieftin” sau „gratis”, ci dimpotriva. In acest fel te protejezi impotriva instructorilor insuficient pregatiti.

Apropo de formarea ta la cursuri Reiki gratis

Oamenii sunt diferiti asa cum diferite sunt si experientele lor de viata. Energia Reiki transmisa participantului la curs Reiki, depinde foarte mult de calitatea si experientele profesorului. Desi Reiki este definita ca o singura energie cu proprietati specifice, energia transmisa poate avea „nuante” diferite de la un profesor la altul.

Ce-l face pe un profesor la curs Reiki sa fie mai bun fata de altul? Cu siguranta nu pretul scazut, ci calitatea de a elimina „nuantele” personale in energia Reiki. Dar asta inseamna o pregatire de calitate, ce reprezinta in schimb o investitie ridicata. Concluzia la intrebarea cat costa un curs de Reiki ce sa merite, o poti trage si singur acum.

Ce implica organizarea unui curs Reiki

Reiki ca abordare spirituala nu face exceptie. Asta deoarece predarea unui curs Reiki implica organizare, logistica, resurse de bani si timp. Toate acestea il costa pe organizatorul unui eveniment de calitate.

Raspunsul la intrebarea cat costa un curs de Reiki se evalueaza prin prisma calitate – pret si nu doar analizat prin criteriul pret.

Pericolul ascuns din cursuri Reiki gratis sau ieftine sau cat dai atata face

Energia Reiki nu este o marfa ce poate fi cantarita, comparata, vazuta. De abia la curs Reiki o experimentezi intr-o maniera proprie in functie de senzitivitatea ta, efectele urmand sa apara in timp.  Aplicand regula gratuitatii sau celui mai mic pret, nu poti fi sigur daca intr-adevar vei primi Reiki (de calitate = pleonasm) sau altceva. Avand incredere in slaba pregatire a profesorului reprezentata de pretul scazut, pot aparea in timp efecte inverse celor scontate.

Ar fi pacat sa te deschizi in fata unor energii cu efecte necunoscute, doar pentru ca te costa mai putini bani. Rezultatul acestei cai ieftine poate avea un pret foarte ridicat pentru tine intr-un viitor chiar si apropiat.

De aceea ieftin nu inseamna intotdeauna si folositor ba chiar foarte daunator, mai ales intr-un domeniu unde nu vezi, nu stii si nu poti controla ce se intampla.

Investitia realizata de-a lungul timpului de titularul de curs Reiki Do transformata intr-o investitie la scara redusa pentru tine

Daca iti pui intrebarea cat costa un curs de Reiki, afla acum cat a investit titularul de curs Reiki Do de-a lungul timpului. Investitie inseamna ca acea cheltuiala initiala s-a regasit ulterior in:

 • intr-un mai bun management al sanatatii ⇒ mai putina cheltuiala cu intretinerea sanatatii
 • o investitie mai mica in medicatie ⇒ mai putina cheltuiala cu recastigarea sanatatii
 • crearea unui fond stabil mental, emotional, fizic ce sa nu reclame cheltuieli inutile cu „intretinerea” corpului ⇒ mai putina cheltuiala cu preventia

Titularul de curs Reiki Do s-a format si perfectionat de-a lungul anilor in diverse scoli Reiki. Cea mai importanta dintre toate este scoala japoneza de Reiki, ce i-a oferit si titlul de profesor Reiki.

Toate cursurile si seminariile de perfectionare la care a participat, au insemnat o investitie semnificativa reprezentata de costuri si iar costuri:

 • Costurile cu deplasarea a profesorului Reiki Do sau profesorului formator japonez la curs
 • Costurile de organizare a unei clase
 • Costurile de inchiriere a locatiilor de desfasurare
 • Costurile materialelor didactice
 • Costul de timp al profesorului implicat in pregatirea si formarea studentilor

Si lista continua …

Cat costa un curs de Reiki? Depinde ce doresti sa obtii sau gratuitatile nu au ce cauta intr-un sistem de pregatire de varf

Noi ca si organizatori propunandu-ne calitate, ne confruntam cu aceleasi costuri de organizare a unui eveniment. Toate costurile descrise, se regasesc pentru tine sub forma unei singure investitii pe viata, dar la o scara mult mai mica prin cursuri Reiki Do.

Acest fapt reprezinta un avantaj deoarece profesorul titular de curs a investit mii de euro in propria s-a pregatire cu profesori de varf, de-a lungul timpului.

Repetand intrebarea cat costa un curs de Reiki, acum stii raspunsul. In comparatie cu investitia profesorului Reiki Do, tu vei investi mai putin de 200 de euro pentru 2 cursuri ce alcatuiesc unul singur. Adica vei investi aproape la jumatate fata de pretul „pietei”:

 • 2 nivele Reiki, predate in 2 zile consecutive, timp de aproximativ 6 ore pe zi; astfel un curs de 2 zile totalizeaza aproximativ 12 ore
 • diplome ce sa ateste calitatea acordajelor energetice
 • manuale de curs

Astfel vei avea avantajul unei calitati crescute a cursului si energiei Reiki in conditiile unei investitii minore. Efectele cursului sunt permanente si nu se vor pierde in timp.

Totusi, facem eforturi pentru a-ti facilita accesul la cursurile noastre si astfel poti gasi importante reduceri promotionale si de calendar de inscriere

Cat costa un curs de Reiki? Acum conteaza doar cat crezi ca ar merita pentru tine investitia cu efecte permanente, in:

 • dobandirea unei noi abilitati umane ce sa se reflecte in sanatatea ta si a celor dragi pe care ai putea sa-i ajuti foarte simplu
 • dezvoltare personala prin deschiderea orizontului de viata si implementarea cu usurinta a obiceiurilor folositoare
 • dezvoltare spirituala, intr-un anume fel, chiar si pentru tinerii activi profesional

Daca ti-a placut articolul si doresti sa participi la un curs deosebit ce-ti va schimba viata in bine, rezerva-ti acum locul aici:

error: Conținut protejat de legea de autor !!
Menu