Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Ce este Reiki si cum lucreaza cu energia corpului nostru

Afla in acest scurt articol ce este Reiki si ai sa intelegi legatura dintre energia ta si cea a Universului vizibil si invizibil.

Noi suntem energie, asa cum ne arata legea fizicii cuantice:

Cea mai mica particula constituenta a universului material, are in acelasi timp 2 caracteristici:

  • cuanta (energie) si
  • masa (materie).

Asta inseamna ca noi traim ca si fiinte conectate multidimensional prin energie atat intre noi, cat si cu mediul in care ne-am dezvoltat.

Altfel sa presupunem ca ne micsoram pe scara fizica pana la dimensiunea unui atom. Din acel moment noi nu am mai vedea corpul uman ci doar spatiul dintre atomii ce il alcatuiesc. Deci avem in constitutia noastra energie [vibratie] si spatiu, la fel ca si Universul inconjurator.

Putem astfel sa spunem ca suntem totuna cu Universul si depinde doar la ce scara de marime ne raportam. Afland ce este Reiki ne dam seama si cum suntem afectati sau vindecati de interactiunea cu acest univers.

 

Ce este Reiki si cum ne corectam dezechilibrele

 

Reiki este una din energiile prezente din totdeauna in alcatuirea Universului. In prezenta ei, sistemul solar s-a format, dar si viata a aparut pe pamant.

Ce este Reiki? Este o matrice energetica a vietii, ce ne tine in armonie cu inalta frecventa energetica a Universului.

Viata obisnuita, presupune sa fim afectati de manie, frustrare, teama, dezechilibre fizice. Aceste manifestari ce nu le prea putem stapani, au efecte energetice directe asupra noastra. Fara sa ne dorim, rezonam cu frecventele energetice negative, joase. In acest fel devenim una cu aceste energii negative reflectandu-le pe noi, prin noi.

Cu timpul, viata dezechilibrata face ca prin corpul nostru fizic, energia sa nu mai curga normal. Ea pur si simplu se acumuleaza, stagnand in diverse zone din campul nostru energetic.

In acest fel apar dezechilibrele de natura energetica. Ele se transforma cu timpul in boli ale corpului fizic, mental si emotional.

Afland ce este Reiki primesti accesul la simboluri, mantre, acordaje energetice, tehnici de terapie si meditatie. Poti utiliza aceste elemente pe rand, sau mai multe odata, restaurand curgerea naturala a energiei prin corp.

 

Ce este Reiki si criza de vindecare

 

Rezonand cu energia Reiki, toate energiile din corp se pun in miscare.

In momentul cand aceste energii stagnante sunt antrenate, mobilizate, recirculate, poti simti diverse dureri, discomfort, greata, etc.

Aceasta se interpreteaza ca si criza de vindecare, ce apare in terapia Reiki sau dupa acordajul energetic de la cursul Reiki. Cand apare este bine sa treci prin ea fara sa te opresti din practica.

Pe masura ce Reiki interactioneaza cu energia ta proprie punand-o in miscare, stralucirea ei va razbate in lumea ta exterioara din ce in ce mai mult.

Reiki iti va revitaliza corpul fizic cu consecinte in activitatea mental-emotionala. Interactiunea cu Reiki se face prin aplicarea terapiei Reiki si prin exercitii de crestere a abilitatilor de vindecator.

Noi spunem ca atunci Reiki-ul nostru interior se aliniaza ca frecventa cu cel din Univers, obtinand deplina conectare cu el. Se obtine astfel o stare de constiinta usor modificata. Aceasta impiedica stresul, depresia, mentalul colectiv, energiile rele, sa ne influneteze negativ.

Cand iesi din sfera rationalului, incetand sa judeci permanent ce este bine sau rau pentru tine,

te vei deschide in fata puterii naturale de vindecare si fluxului sau energetic universal.

Tot ce ai de facut este sa participi acum la unul din cursurile Reki unde vei afla si simti ce este Reiki. Apoi lasa-ti corpul sa afle ce-i mai bine pentru tine, cand mintea nu-ti gaseste solutia potrivita.

Doar citind si informandu-te nu ai sa accesezi Reiki ci doar ai sa afli ce este Reiki fara a-l experimenta. Cea mai buna varianta este totusi sa intri la curs Reiki in contact cu energia vindecarii. Doar asa ai sa afli cu adevarat ce potential minunat are aceasta energie in restabilirea sanatatii si spiritualitatii tale.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa participi la un curs deosebit ce-ti va schimba viata in bine, rezerva-ti acum locul aici:

[events-calendar-templates category=”all” template=”default” style=”style-1″ date_format=”default” start_date=”” end_date=”” limit=”10″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future”]
error: Conținut protejat de legea de autor !!