Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/reikidor/public_html/wp-content/plugins/styles/classes/csstidy/class.csstidy.php on line 854
Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Ce este Reiki si cum lucreaza cu energia corpului nostru

Afland ce este Reiki ai sa intelegi legatura dintre energie si corpul tau fizic, mental, emotional si spiritual.

Si noi suntem energie, asa cum ne arata legea fizicii cuantice:

Cea mai mica particula constituenta a universului material, deci si a noastra, are in acelasi timp 2 caracteristici:

  • cuanta (energie) si
  • masa (materie).

Asta inseamna ca noi traim ca fiinte conectate multidimensional, atat intre noi cat si cu mediul in care ne-am dezvoltat.

Ce este Reiki si cum energia aceasta corecteaza dezechilibrele noastre pe plan material, mental, emotional

Viata obisnuita, presupune sa fim afectati de manie, frustrare, teama, dezechilibre fizice, cu efecte energetice directe asupra noastra. Asta inseamna ca prin corpul nostru fizic, energia nu mai curge normal. Ea pur si simplu se acumuleaza, stagnand in diverse zone din campul nostru energetic, invelis al celui material.

In acest fel apar dezechilibrele de natura energetica, ce se transforma cu timpul in boli ale corpului fizic, mental si emotional.

In Reiki ai la dispozitie simboluri, mantre, acordaje energetice, tehnici de terapie si meditatie. Afland ce este Reiki poti utiliza aceste elemente pe rand, sau mai multe odata, restaurand curgerea naturala a energiei prin corp.

In momentul cand aceste energii stagnante sunt antrenate in miscare, mobilizate, recirculate, poti simti diverse dureri, discomfort, greata, etc.

Aceasta se interpreteaza ca si criza de vindecare, ce apare in terapie sau dupa acordajul energetic de la cursul Reiki. Cand apare este bine sa treci prin ea fara sa te opresti din practica.

Pe masura ce Reiki interactioneaza cu energia ta proprie punand-o in miscare, stralucirea ei va razbate in lumea ta exterioara din ce in ce mai mult.

Noi spunem ca atunci Reiki-ul nostru interior se aliniaza ca frecventa cu cel din Univers, obtinand deplina conectare cu el. Aceasta stare este denumita si Iluminarea ce a suferit-o Sensei Usui, creatorul metodei originale japoneze Reiki.

Cand iesi din sfera rationalului, incetand sa judeci permanent ce este bine sau rau pentru tine, te vei deschide in fata puterii naturale de vindecare si fluxului sau energetic universal.

Tot ce ai de facut este sa participi acum la unul din cursurile Reki unde vei afla si simti ce este Reiki. Apoi lasa-ti corpul sa afle ce-i mai bine pentru tine, atunci cand mintea nu-ti gaseste solutia potrivita.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa participi la un curs deosebit ce-ti va schimba viata in bine, rezerva-ti acum locul aici:

error: Conținut protejat de legea de autor !!
Menu