Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Curs Gendai Reiki Bucuresti Stimuleaza Puterea Naturala de Vindecare

Curs Gendai Reiki Bucuresti pentru stimularea puterii naturale de vindecare

Practica Reiki este un set de exercitii prin care practicantul are posibilitatea de a fi un canal prin care circula Energia Universala Reiki. Aceasta energie vindecatoare numita Reiki poate fi folosita de oricine, dar pentru a incepe, ai nevoie de acordajul energetic. Acest acordaj energetic primit la Curs Gendai Reiki Bucuresti, reprezinta „instalarea” unui sistem propriu de receptie a energiilor vindecatoare din univers. Armonizarea cu energia Reiki se realizeaza la cursurile de initiere, de catre maestrul Reiki, si te ajuta sa devii si tu practicant Reiki.

Practica Reiki reprezinta un subiect destul de larg, iar informatiile oferite cu privire la acest mod de terapie ar trebui prezentate intr-o maniera cat mai simpla si fara mistere.

La Curs Gendai Reiki Bucuresti de nivel incepator, prezint aparitia Ushui Reiki ce a facut posibila practica Reiki conform unei metode, pe principiul: “faci asa si obtii aceste rezultate.”

Metoda originala Reiki a fost creata in 1922 in Japonia de Sensei Usui, find predata incepand cu acel an in cadrul societatii infiintate in acest scop, Usui Reiki Ryoho Gakkai. Cu timpul, datorita raspandirii tehnicii Reiki in occident, au aparut versiuni modificate ale metodei originale, corespunzand cerintelor culturale vestice.

 

Practica Reiki pe linia de initiere cea mai scurta si pura, pentru transmiterea corecta a energiei

Timpul a trecut, metodele vestice Reiki s-au dezvoltat, in timp ce in est, Japonia, societatea URRG, a conservat “etalonul” energetic Reiki, pe linia de initiere:

Sensei Mikao Usui, Kan’Ichi Taketomi (al treilea presedinte URRG),

Kimiko Koyama (a sasea presedinta a URRG).

Astfel s-a simtit nevoia ca in practica Reiki, sa se combine avantajele pragmatismului metodelor vestice, cu linia pura de transmitere a energiei pe lineajul estic amintit.

In ultimii ani sansa a facut ca Sensei Hiroshi Doi, initiat in ambele metode Reiki atat estice cat si vestice, sa ofere in cadrul unei metode Reiki, atat puritatea energiei Reiki transmisa pe linia de initiere cea mai scurta, cat si pragmatismul scolii occidentale.

 

Curs Gendai Reiki Bucuresti conform scolii Gendai Reiki

Astfel a rezultat metoda Gendai Reiki, cu scopul de a sistematiza practica Reiki, pentru a intrebuinta cat mai eficient metoda originala Usui Reiki Ryoho.

In plus, Gendai Reiki sintetizeaza si experienta lui Sensei Hiroshi Doi in peste 30 de alte metode de vindecare, potentand astfel practica Reiki cu noi valente.

La urma urmei Gendai Reiki nu este o tehnica noua de vindecare, ci este un nou mod de abordare a metodei Reiki, pentru ca omul modern sa o poata intrebuinta zilnic.

Asa cum explic si la curs, practica Reiki este mult simplificata prin utilizarea metodei Gendai Reiki, deoarece exista doar doua repere pentru practicant: el insusi si Sursa Reiki. Atat!

Toate tehnicile Reiki explicate la curs, sunt doar instrumente prin care studentul Reiki se va armoniza zilnic cu vibratia vindecarii.

 

Gendai Reiki si abordarea stiintifica a rezonantei energetice

De cate ori am ocazia, explic punctul de vedere al Gendai Reiki si anume ca s-a demonstrat stiintific prin teoria cuantei, calitatea noastra dubla, atat energetica dar si materiala.

Asta inseamna ca noi interactionam cu tot ce ne inconjoara, vrem sau nu vrem, la nivel energetic.

Cum dizarmoniile diferitelor obiecte si fiinte din jurul nostru ne pot afecta prin fenomenul rezonantei cu acestea, prin Gendai Reiki avem instrumentul perfect de a ne armoniza pe noi cu caracteristica Sursei Reiki, cat si pe cei in cauza.

Astfel purificam din punct de vedere vibrational mediul inconjurator, pe noi, cat si pe cei ce doresc sa fie pacientii nostril si asta pentru binele tuturor.

 

Metoda Gendai Reiki in afara dogmelor si misterelor

Practica Reiki ar trebui scoasa de catre toti Instructorii Reiki din sfera misticismelor, ezoterismelor, misterelor de tot felul, cu scopul de a lasa practicantului deschiderea catre o abordare tehnica, cu un rezultat palpabil asupra sanatatii sale si a celor din jurul sau.

Nu inteleg de ce doar din nevoia de marketing, unii maestrii combina metodele cu elemente de rezonanta energetica din afara Reiki, fapt ce duce la rezultate incerte in terapie si crestere spirituala.

Scot in evidenta din nou ca atat practica Reiki originala cat si Gendai Reiki, nu includ referiri la practici religioase, sau rezonante cu vibratii energetice altele decat cea a practicantului si Sursei Reiki.

 

Terapia Reiki si stimularea puterii naturale de vindecare

Precum a spus si Sensei Usui, Reiki este atat QI (forta vitala) cat si Hikari (lumina). Aceasta energie se gaseste din abundenta in Univers dar fara un sistem de receptie, oamenii nu pot primi si transmite mai departe Reiki.

Prin procedurile de initiere sau acordaj energetic de la cursurile Reiki, se “monteaza” sistemul propriu de receptie, pentru ca studentul sa poata practica Reiki, armonizandu-se astfel pe sine si pe ceilalti, cu vibratiile armonioase Reiki.

Prin practica Reiki zilnica, ne mentinem pe unda energiei Reiki, ce actioneaza asupra noastra in mod natural, nefortat, inconstient.

Nu este de mirare ca nu dupa mult timp experimentam vindecarea mintii, a corpului si ridicarea nivelului de constiinta, dar cel mai important este sa aprofundati urmand un Curs Gendai Reiki Bucuresti, iar aici va puteti inscrie.

[events-calendar-templates category=”all” template=”default” style=”style-1″ date_format=”default” start_date=”” end_date=”” limit=”10″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future”]
error: Conținut protejat de legea de autor !!