Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Curs Reiki Ploiesti

Cu Reiki de la o viata conflictuala la armonie prin curs Reiki Ploiesti

Beneficiile terapiei Reiki depasesc cu mult cadrul unei simple enumerari a unei liste de afectiuni ce le-ar rezolva. Este vorba de mult mai mult asa cum ai sa afli la curs Reiki Ploiesti.

Cand vrei sa ajungi undeva, analizezi mai intai unde te afli in acel moment. In alti termeni, daca vrei sa-ti rezolvi o afectiune, analizezi mai intai conjunctura in care ea a aparut.

In ziua de azi societatea noastra este bazata pe conflict generat de lupta pentru resurse ce par putine.  Acceptarea de facto a starii conflictuale, a promovat lipsa eticii si a echitatii la nivelul societatii si grupurilor. Asta se intretine prin educatie si autoeducatie. Fiind o fiinta sociala, esti racordat la societate si grup, chiar fara sa-ti doresti.

In acest fel esti invatat sa devii competitiv intr-un sistem inechitabil, pentru a  avea acces la resurse putine. Rezultatul este intrarea ta in modul de supravietuire, rezultand modificari concrete in biologia organismului tau.

Aceasta este conjunctura in care apar afectiuni din ce in ce mai greu de rezolvat de catre medicina clasica, alopata.

 

Cum te ajuta terapia de vindecare energetica Reiki

Beneficiile modului de viata cu Reiki, se reflecta direct asupra starii tale de sanatate, dar se manifesta si la nivel social.

La curs Reiki Ploiesti ai sa intelegi de ce fericirea autentica este consecinta starii optime de sanatate.

Aceasta stare o obtii traind in armonie atat cu cei din jur cat si cu natura, altfel decat in conflict.

In terapiile complementare se considera faptul ca 90% din afectiuni, sunt generate de ce se intampla in mintea oamenilor. Avantajele terapiei Reiki constau tocmai in capacitatea acestei energii pure, de a-ti vindeca mintea mai intai si apoi corpul.

Beneficiile terapiei Reiki rezulta din faptul ca aceasta practica de vindecare actioneaza la sursa bolilor: lipsa de iubire, armonie, fericire.

 

Scopul terapiei Reiki prin curs Reiki Ploiesti

Scopul imediat pentru care predau Reiki este acela de a-ti imbunatatii starea mintii si a corpului.

Scopul ultim al metodei Reiki este acela de a atinge starea de pace interioara absoluta.

Ambele scopuri se ating prin aplicarea tehnicilor de vindecare propriuzise cat si a filozofiei de viata specifice metodei Reiki.

In acest mod ai sa-ti dezvolti continuu spiritualitatea cu efect direct in ridicarea nivelului de constiinta. Astfel vei vedea foarte repede ce conteaza cu adevarat pentru tine, alocandu-ti in mod judicios resursele limitate. Timpul tau este doar una din aceste resurse.

Una este sa stii si alta este sa realizezi ce inseamna trecerea timpului peste tine. Cand se intampla te vei obliga singur sa traiesti in acord cu tine si nu cu altii!

Pe langa vindecarea clinica a mintii si corpului tau, beneficiile terapiei Reiki se masoara si in schimbarea modului tau de racordare la societate si grup.

Prin practica Reiki te vei schimba din interior traind in armonie si iubire si mai putin in conflict. In acest fel si mediul tau exterior se va adapta lumii tale interioare, cu incetul.

Sub indrumarea potrivita, vei sti cum sa faci ca ceilalti sa rezoneze cu tine si nu neaparat tu cu ei.

 

Beneficiile terapiei Reiki

La curs Reiki Ploiesti ai sa afli mai multe, dar acum poti vedea o parte din beneficiile terapiei Reiki:

 • Combate, tine sub control stresul, frustrarile, anxietatea, ce produc blocaje energetice, ce la randul lor duc la alte afectiuni
 • Readuce echilibrul mental, emotional
 • Elimina blocajele energetice datorate stresului
 • Induce relaxarea, bucuria, pacea interioara, echilibreaza sistemul nervos
 • Mintea devine clara, se dezvolta creativitatea
 • Detoxifica/purifica corpul fizic/energetic
 • Trateaza cazurile de dependenta (tabagism, alcoolism)
 • Terapia Reiki se poate asocia cu orice forma de tratament alopat. Potenteaza si reduce efectele secundare negative. Poate duce la scaderea consumului de medicamente
 • Ajuta la o recuperare mai rapida in urma unei afectiuni fizice
 • Trateaza cauza profunda a afectiunii nu doar a simptomelor ei
 • Se asocieaza cu unele tratamente naturiste, dar si cu alte tratamente pe baza de energie.

Terapia Reiki este o arta a vindecarii asa cum este de fapt si o arta a vietii

Devenind si tu practicant Reiki la curs Reiki Ploiesti, vei parcurge pasii transformarii:

 • de la o viata conflictuala la armonie
 • de la boala la sanatate
 • de la agitatia mintii la linistea ei
 • de la tristete si resemnare, la fericire

La curs Reiki Ploiesti vei putea obtine fara efort sau concentrare, abilitatea de a te conecta si utiliza aceasta energie. Abilitatea de a te trata pe tine dar si pe cei din jurul tau nu va dispare vreodata.

Nu mai lasa tristetea, lipsa orizontului, stresul, boala sa te domine si participa la un curs Reiki Do. Astfel vei avea parte prin mine de o linie de initiere foarte scurta, exclusiv japoneza. In acest fel vei avea parte de o energie Reiki pura, necontaminata dar si de corectitudinea informatiilor transmise.

Te poti inscrie la urmatorul curs Reiki

[events-calendar-templates category=”all” template=”default” style=”style-1″ date_format=”default” start_date=”” end_date=”” limit=”10″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future”]
error: Conținut protejat de legea de autor !!