Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Primeste Vibratia Vindecarii la Cursuri Gendai Reiki Constanta

La cursuri Gendai Reiki Constanta vei afla despre metoda de vindecare spirituala prin vibratia vindecarii, Gendai Reiki.

Fara efort si concentrare, poti transmite vibratia vindecarii.

Cand eu iti spun ca aceasta este o metoda de vindecare, ce se bazeaza pe transmiterea unei energii Reiki, tu, cum este si firesc, te intrebi:

“Am eu vreo boala? Pai … n-am!” si iti vezi mai departe de drum.

Pe ce drum pasesti in continuare, este o alta poveste din ecuatia redobandirii si mentinerii vindecarii.

Daca, din pacate te trezesti cu o “buba” mai serioasa, „ti se cam taie picioarele”. Nu-ti prea vine sa apelezi la o metoda simpla de folosire a unei meditatii de vindecare. Se prea poate sa consideri ca nu ai resursele necesare in acel moment pentru asa ceva.

Ce inseamna vindecarea prin Reiki

In primul rand sa-ti descriu doar in cateva cuvinte, ce inseamna vindecarea prin terapie reiki in sens larg la care ma refer, cand vorbesc despre aceasta tehnica Reiki.

Fiind implicat in tot felul de activitati ce tin de realizarea ta personala si profesionala, poti uita de tine, de nevoile tale, cu usurinta.

Te sacrifici, cate putin in fiecare zi, pentru scopul ce ti-l doresti a-l atinge, pentru tine sau pentru cei apropiati tie. Dupa un timp de sacrificii, ajungi la rezultatul, real de altfel, al neglijarii aspectelor personale, ce duc la dezechilibre in alimentatie, starea mentala, emotionala, fizica.

Asta nu inseamna ca ai neaparat acum o boala, dar insistenta de a duce pe mai departe acel stil de viata, va eroda in buna masura in directia dezechilibrului aparut si doar timpul va dicta materializarea certitudinii: afectiunea fizica, boala manifestata.

In consecinta, ori ca ai ajuns deja acolo, ori inca nu, practicarea Gendai Reiki, te va pune in situatia vindecarii in sens larg cat si specific, prin apelarea la vibratia vindecarii, fara efort sau concentrare din partea ta.

„Ti s-au taiat picioarele?” Nu-ti doresc, dar daca s-a intamplat, ar fi bine sa stii.

Fiind poate intr-o situatie delicata, cu resursele mentale si emotionale epuizate, vrei sa fii ajutat/a de altcineva caci tie nu-ti mai arde sa faci ceva pentru tine si poate de aceea se spune ca in acest caz, oamenii ridica mainile a neputinta in fata altor oameni cerand ajutorul si apoi in fata zeilor cu acelasi scop …. fara a obtine insa mare lucru.

Dar oare este cazul sa depui armele cand ai la indemana o modalitate in care nu trebuie sa depui efort sau concentrare, pentru a-ti induce propria vindecare?

Daca esti in aceasta situatie si pana acum nimeni nu a putut sa-ti ofere ajutorul pentru vindecarea dezechilibrelor tale de natura emotionala, fizica si unele mentale, poate nu strica sa vezi ce poti face tu pentru tine, prin participarea la cursuri Gendai Reiki Constanta, nivel 1.

 

Uite la ce sa te astepti de la Cursuri Gendai Reiki Constanta organizate de mine.

Odata ce ai venit la cursuri Gendai Reiki Constanta, nu vei fi un elev ce va trebui sa fii scos la tabla 🙂 ci vei lua cunostiinta, in cel mai relaxant mod cu putinta, de partea teoretica, obligatorie, a acestei metode.

Ideea este sa stii précis cum a aparut metoda asta de terapie Reiki si de ce, precum si de ce ai ajuns tu acum la cursul respectiv.

Pana acum nu ai facut un efort anume, pentru ca doar m-ai ascultat vorbind. O sa ti se para plictisior? Stiu eu? Tu ce crezi?

Apoi o sa vina momentul sa-ti fac initierea, adica sa intervin pe campul tau energetic (nu eu, ci prin mine se va intampla asta), si iar nu vei face mai nimic. Vei sta linistit/a, iti vei goli mintea de probleme si vei receptiona acordajele pentru a putea accesa vibratia vindecarii. In general, la acest moment, practicantii in devenire se simt mai bine, mai relaxati, luand contact cu ceva mult mai mare decat ei si anume Energia Constiintei din Inalta Dimensiune = Reiki.

 

Reiki si energia constiintei din Inalta Dimensiune

 

Ai facut ceva pana acum sa-ti solicite un efort sau o concentrare? Nu, bineinteles, dar ai si posibilitatea de a obtine o stare mai buna, deci esti pe plus. 🙂 Avantaj tu!

Pentru ca trebuie sa stii ce poti face cu abilitatea de vindecare obtinuta, parcurgem apoi impreuna cateva exercitii, ce au menirea de a duce la cresterea abilitatiilor tale in timp.

Culmea, nici aici nu ai nevoie de concentrare, ci doar de folosirea intentiei tale de a actiona mental intr-un anumit fel. Adica, e suficient sa intentionezi sa-ti iasa exercitiul intr-un fel si asta va fi suficient pentru obtinerea unor rezultate.

Va veni si momentul, relaxant de altfel, de a parcurge etapele complete a unei terapii Reiki, cu partenerul de langa tine. Vei juca rolul de pacient si terapeut pe rand.

Vei observa astfel, cum energia Reiki, trateaza atat terapeutul cat si pacientul in terapia energetica Reiki.

Ai facut vreun efort de concentrare pana acum? La indicatia mea nu-l vei face, pentru ca exact de tendinta asta de a te incorda sa-ti iasa ceva sunt responsabili multi practicanti aflati la inceput de drum si de aceea nu le iese prea bine, sau se simt extenuati la final. Si chiar nu e cazul.

 

Acum esti terapeut Reiki, ce faci in continuare?

Bun, deci fara efort sau concentrare, vei putea din acel moment, chiar de la finalul cursului de nivel 1, sa transmiti vibratia vindecarii Reiki, pentru propria vindecare cat si a altora.

Din acel moment vei avea de ales doua cai sau o combinatie intre ele:

  • Doar vei face terapie Reiki tie si altora, adica doar sa transmiti ca terapeut energie Reiki, tu fiind si dezvoltandu-te ca si canal pur si curat, pentru ca aceasta (Reiki) sa nu fie modificata de propria ta energie vitala. Cale perfect valabila pentru dezvoltarea ta!
  • Nu prea ai pacienti dar alegi sa-ti dezvolti abilitatile de vindecator, prin practicarea zilnica a exercitiilor prezentate la Curs. Cale acceptabila, prin care vei obtine clar rezultate in propria vindecare, armonizare.
  • O combinatie intre cele doua cai, ce prezinta cele mai multe avantaje pentru cresterea ta. Da! Asta ti-o recomand cu toata caldura, desi daca-ti convin mai mult celelalte abordari, va fi super pentru tine.

Orice cale ai alege, fara efort sau concentrare, te vei conecta la Sursa Reiki, pentru a face terapie Reiki, exercitiile, sau amandoua, pentru a te armoniza cu caracteristicile acestei energii, ce contine de fapt vibratia vindecarii.

Cu cat stai mai mult in contact cu vibratia vindecarii Reiki, cu atat vei suferi mai mult efectul de rezonanta cu caracteristicile Reiki, adica alinierea parametriilor tai energetici la Reiki, fapt ce-ti va aduce vindecarea sufletului si a corpului, in timp.

Iar pentru ca asta sa se intample, nu ai nevoie de efort sau concentrare, ci doar de decizia de a face primul pas in aceasta directie, deci va trebui in primul rand sa vii la cursuri Gendai Reiki Constanta

[events-calendar-templates category=”all” template=”default” style=”style-1″ date_format=”default” start_date=”” end_date=”” limit=”10″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future”]

 

error: Conținut protejat de legea de autor !!