Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Totul despre Reiki la cursuri Reiki Bucuresti

La cursuri Reiki Bucuresti vei afla totul despre Reiki, prin 5 elemente ce se vor regasi in predarea cursurilor Reiki Do, indiferent de nivel:

Trimiterea energiei Reiki

In functie de nivel, ea se va putea realiza prin palme, ochi, gura, sau gand.

Corpul nostru este dotat cu multe sisteme de aparare, ce ii asigura supravietuirea in caz de pericol. Febra apare ca urmare a combaterii unei infectii, atacul de panica apare ca si reactie “lupta sau fugi”, pentru asigurarea supravietuirii. In aceiași idee, atunci cand ne lovim, prima reactie este sa ducem mana la locul respectiv si apoi sa tipam de durere.

 

La cursuri Reiki Bucuresti prin Reiki Do vei afla totul

La primul modul de la cursuri Reiki Bucuresti, vei invata totul despre energie pentru ca sa o transmiti prin palme. Practicantul Reiki isi va apropia palmele, respectand pozitiile de baza, de corpul pacientului si va lasa sa curga energia. Se vor intampla 2 lucruri in acelasi timp:

 • Corpul pacientului va simti energia si o va “trage” in zona necesara vindecarii sau echilibrarii energetice
 • Reiki, avand propria sa constiinta se va duce singura catre locul necesar de echilibrat energetic

Motivul plasarii manilor pe sau in apropierea corpului pacientului, este de a facilita miscarea normala a energiei lui personale, cu efect de vindecare.

Vindecarea nu va fi realizata de terapeutul Reiki, ci prin el de catre energia Reiki in relatie cu pacientul sau. Cel mai bun curs imbraca in primul rand forma de dezvoltare personala in maniera moderna si apoi spirituala.

 

Acordajele Reiki

In timpul cursului Reiki, se vor oferi de catre profesor acordajele specifice unuia din cele 4 nivele predate.

Prin acordajele primului nivel, participantul este conectat la sursa energiei Reiki. Astfel se va putea dezvolta pentru a o transmite mai departe ca un canal pur si curat, fara sa-i altereze caracteristicile.

Acordajele oferite in urmatoarele module din cel mai bun curs Reiki, vor permite practicantului sa afle totul despre Reiki. Astfel va avansa conform pregatirii personale obtinute pana in acel moment.

In urma acestor acordaje energetice, corpul participantului va absorbi energia Reiki din Univers, corespunzatoare acelui nivel. Va apare fenomenul de realiniere energetica, la care ne putem referi tot ca si criza de vindecare.

Foarte importanta este calitatea profesorului. El nu trebuie sa execute formal acordajele, dar nici sa nu manipuleze in vreun fel energia, prin tehnica acordajului. Importanta este o usoara stare de bine, de constiinta modificata, de relaxare si absenta a stresului.

cel mai bun curs

Simbolurile si Mantrele utilizate la cursuri Reiki Bucuresti

Incepand cu al doilea nivel de la cursuri Reiki Bucuresti, practicantul va invata cum sa utilizeze simbolurile si mantrele, pentru a putea lucra cu diverse aspecte ale energiei Reiki.

Prin utilizarea simbolurilor se va obtine o rezonanta energetica de forma, iar prin utilizarea mantrelor o rezonanta de sunet. Simbolurile si mantrele, utilizate impreuna vor ajuta practicantul sa obtina efectul dorit in terapie, sau exercitii. In acelasi timp, il vor ajuta sa si creasca in abilitati.

Acestea sunt doar niste ajutoare, chei de frecventa, de care practicantul Reiki nu va mai avea nevoie odata ce a atins nivelul necesar de pregatire. Cunoscand totul despre Reiki isi va putea folosi creatitivatea pentru a experimenta diferite combinatii intre tehnici.

 

Filozofia metodei Reiki

Practicantul va face cunostinta inca de la primul nivel, cu filozofia specifica metodei Reiki. Aceasta va include notiuni despre cum el ca fiinta multidimensionala este integrat intr-un Univers energetic si material complex. Nu se bat campii, iar explicatiile sunt de natura tehnica si pragmatica pe cat posibil.

Atentie la multi instructori insuficient pregatiti ce abereaza, combinand practicile oculte, mistice, ezoterice, religioase intr-un curs Reiki.

La al doilea nivel va afla despre abordarea spatiului si timpului prin prisma Reiki si cum se poate conecta la energia Universului pentru a le putea transcede.

La al treilea nivel de la cursuri Reiki Bucuresti, studentul va invata totul despre Reiki si principiile filozofice specifice:

 • Doar azi
 • Sa nu te superi
 • Sa nu te ingrijorezi
 • Sa-ti indeplinesti misiunea constiincios
 • Sa fii recunoscator
 • Sa te porti frumos cu cei din jur

Incepand cu acest nivel, el se va pregati sa le aplice zilnic, ajungand cu timpul sa traiasca o viata linistita, in acord cu aceste principii.

 

Tehnicile si meditatiile Reiki

In functie de nivelul cursului Reiki predat, participantul la curs va invata si deprinde tehnici ce il vor ajuta in cresterea abilitatilor de transmitere Reiki. Astfel la cursuri Reiki Bucuresti va afla totul despre Reiki beneficiind de avantajele cursurilor Reiki Do. Reiki Do pune accentul pe dezvoltare personala ca fiind complementara celei spirituale de aceea este si cel mai bun curs de urmat.

Hatsurei Ho este tehnica originala creata de Sensei Usui, pentru accelerarea fluxului Reiki prin corpul practicantului. Acest exercitiu are scopul de a creste aceste abilitatii de vindecare si a senzitivitatii lui la energie.

Exercitiul este compus din alte 3 tehnici invatate separate, la primul nivel – Shoden:

 • Prima tehnica are rol de curatare vibrationala de energiile nedorite
 • A doua are rol de eliminare a stresului, relaxare si purificare a mintii
 • A treia tehnica are rol de crestere a nivelului de constiinta

Incepand cu cel de al 2 lea nivel, practicantul Reiki va folosi toate aceste tehnici imbinate intr-una singura, numita Hatsurei Ho.

Aceasta tehnica il va ajuta in cresterea cantitatii, calitatii si vitezei energiei sale spirituale eliberate, chiar daca nu va avea suficienta practica terapeutica pe pacient beneficiind astfel din plin de avantajele cursurilor Reiki .

Desigur sunt si multe alte tehnici si meditatii ce studentul le va aborda, fiecare cu un scop specific.

 

Atentie la palavragii pe post de instructori

Desi sunt multi instructori Reiki, cursurile lor nu seamana intre ele. Unii sunt mai bine pregatiti in timp ce altii foarte putin. Nu ai cum sa-i deosebesti intre ei, doar citind despre ei, sau prin ce iti transmit prin scris. Au scris carti, au format ”piata Reiki” dupa cheful lor si cu toate astea ei nu sunt Reiki.

Majoritatea lor iti ”vand” propria persoana printr-o poveste proprie, despre ce cred ei ca este Reiki. Nu este asa. Reki este un singur lucru, iar metodele originale [japoneze] sunt standardizate pentru a fi transmise conform initiatorilor lor.

 

Cursuri Reiki Pragmatice fara inflorituri personale

Poti incepe fara amanare, sa afli totul despre reiki la cursuri Reiki Bucuresti si anume tehnici, meditatii si principii Reiki pentru o viata linistita si armonioasa. Pentru a beneficia de avantajele acestor cursuri Reiki Bucuresti si rezerva-ti acum locul la unul din cursurile Reiki afisate apasand butonul de mai jos:

[events-calendar-templates category=”all” template=”default” style=”style-1″ date_format=”default” start_date=”” end_date=”” limit=”10″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future”]

Cursuri Reiki Bucuresti pentru Tehnica de vindecare Reiki

Urmeaza cursuri Reiki Bucuresti

Doar asa sa intelegi  cum sa utilizezi tehnica de vindecare Reiki in viata ta zilnica.

La cursuri Reiki Bucuresti, primesti abilitatea de a transmite vibratia vindecarii. Practic eu ca Instructor Reiki, fac totul la curs. Tu doar stai relaxat si primesti modificarea sistemului tau de rezonanta cu energia Reiki.

 

Tehnica de vindecare Reiki, aplicatie practica chiar la primul Curs Reiki Bucuresti cu mine.

Chiar in timpul cursului Reiki Bucuresti, am sa-ti ofer posibilitatea de a folosi tehnica de vindecare Reiki. Majoritatea studentilor au simtit ca se intampla ceva cu ei in timpul primei lor terapii energetice si asta inainte ca eu sa definitivez toate acordajele corespunzatoare primului nivel.

Acum se numeste ca ai dobandit abilitatea de a transmite prin metoda de vindecare Reiki, energie vindecatoare atat tie cat si pacientilor tai. Pana in acest moment lucrurile sunt simple.

 

Din acest moment insa, ai doua optiuni in practica Reiki:

 • sa nu-ti lucrezi capacitatea de a face terapie energetica, sperand ca vei putea fi de ajutor cand va fi nevoie.
 • sa-ti cresti abilitatea, prin practica Reiki zilnica, conform instructiunilor metodei Reiki pentru nivelul respectiv.

In momentul in care ti-ai luat carnetul de sofer, se intampla fix acelasi lucru ca si cu metoda de vindecare energetica Reiki:

 • Nu mai conduci din acel moment, nu-ti formezi reflexele in continuare prin practica, iar cand vrei dupa o perioada sa te urci la volan, condusul masinii este foarte stangaci. Ai uitat si ce stiai inainte. In acest caz carnetul de sofer devine doar o hartie fara valoare.
 • Continui sa-ti dezvolti abilitatea dobandita prin practica sofatului zilnic, iti dezvolti reflexele ce nu le vei uita vreodata, iar dupa un numar de kilometri parcursi intr-o perioada de ani de zile, indiferent cat de mult vei intrerupe condusul masinii dupa aceea, abilitatea de a fi un sofer cu reflexe bune, nu o vei pierde.

Folosind aceasta analogie cu condusul unei masini, vreau sa-ti arat ca, in metoda Reiki, ai nevoie de practica dupa fiecare nivel de curs, pentru a-ti forma abilitatile de vindecare, ce sa te ajute cu adevarat cand ai nevoie de ele.

 

Cum are loc formarea abilitatilor de vindecare, prin tehnica de vindecare Reiki

La finalul fiecarui curs Reiki de nivel 1, sfatuiesc fiecare student sa practice terapia Reiki de autotratament, timp de 21 de zile. Dupa aceasta perioada de 21 de zile, studentul poate efectua tratament Reiki si pacientilor sai.

Acest numar de 21 de zile, nu este ales intamplator in tehnica Reiki, ci are o dubla semnificatie:

 • Acest numar de zile reprezinta perioada in care Sensei Usui, creatorul metodei originale Reiki, a postit pe muntele Kurama inainte de a primi abilitatea de conectare la Reiki si Iluminarea.
 • Pentru deprinderea obisnuintei de a executa sarcini de o complexitate scazuta, este nevoie de 21 de zile, in timp ce pentru formarea obisnuintei de a executa sarcini complexe ar fi nevoie cam de 66 de zile. In acest caz, practica Reiki fiind simpla (pozitionarea mainilor intr-un anume mod) sunt necesare doar 21 de zile, pentru capatarea obiceiului de autotratament Reiki ,ce va fi necesar de continuat toata viata.

Perioada de autotratament de 21 de zile este foarte importanta, deoarece iti va deschide canalele energetice pentru circulatia energiei Reiki prin tine, aducand cu aceasta ocazie vindecarea.  In aceasta perioada schimbarile vor fi simtite, iar beneficiile autotratamentului Reiki, vor ramane pentru toata viata.

 

Pe cine si unde aplici Tehnica de vindecare energetica Reiki?

Unii studenti de la Cursuri Reiki Bucuresti ma intreaba: “Nu am pacienti (prieteni, rude, etc) ce sa doreasca sa beneficieze de terapia Reiki de la mine. Ce pot face in acest caz?”

In loc sa te opresti din practica Reiki, descurajat de lipsa de posibilitati in a-ti dezvolta abilitatea de vindecare prin Reiki, trebuie sa stii ca ai o gramada de alternative de a folosi metoda de vindecare energetica Reiki. Uite cateva dintre ele:

 • Practica Reiki pe animale de casa: caini, pisici, pesti, pasari, rozatoare. Vei avea parte de reactii favorabile si asta iti va da curaj.
 • Terapia Reiki pe plante, pomi.
 • Aplicarea tehnicii Reiki pentru curatarea energetica a spatiului de locuit sau de lucru.
 • Terapia Reiki pentru structurarea cu energie Reiki a apei de baut, mancarii, obiectelor personale.

Folosind zilnic energia Reiki, indiferent in care din situatiile de mai sus, vei fi in legatura permanenta cu armonia ei iar asta va duce la dezvoltarea abilitatiilor tale de vindecare prin Reiki, in timp.

 

Cum sa nu aplici energia Reiki

De un singur lucru trebuie sa tii cont la cursuri Reiki Bucuresti si anume, ca poti folosi energia Reiki in orice, doar sa nu incerci sa-ti multumesti orgoliul cu ajutorul ei, caci nu te va ajuta.

Energia Reiki transmite doar armonie, lumina, vindecare, sentimente inalte precum iubirea si nu are rost ca cineva sa incerce sa-i manipuleze pe ceilalti prin intermediul ei, doar ca sa dobandeasca un avantaj. Nu va obtine absolut nimic si nici abilitatile sale in tehnica de vindecare Reiki nu vor creste. Dimpotriva, procedand asa, canalul lui Reiki se va inchide si se va deschide accesul catre o alta energie de vibratie mai joasa.

 

Transmite Vibratia Vindecarii

Folosind tehnica de vindecare Reiki vei putea trimite vibratia vindecarii pacientilor tai. Tehnica este simpla si doar trebuie aplicata in afara gandurilor.

Reiki va va relaxa pe amandoi pacient si terapeut. Astfel puterea sistemului votru imunitar, puterea naturala de vindecare, va creste.

Nu mai astepta si inscrie-te si tu acum la cursuri Reiki Bucuresti

[events-calendar-templates category=”all” template=”default” style=”style-1″ date_format=”default” start_date=”” end_date=”” limit=”10″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future”]
error: Conținut protejat de legea de autor !!