Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

De ce sunt necesare sedintele de terapie Reiki

Terapie Reiki inseamna lucrul cu un singur instrument: energia Reiki din jurul nostru! Bioenergia sau forta noastra vitala, iese cateodata din parametrii necesari unei vieti sanatoase. Corpul nostru este de fapt energie, caracterizata de amplitudinea oscilatiei energetice cat si de frecventa ei.

Caracteristicile noastre fizice se datoreaza incorporarii in constructia noastra a unei matrici, unui tipar energetic. Acesta este cel oferit de caracteristicile energetice in care am luat nastere, ca specie si indivizi. Mediul nostru energetic este cel al pamantului, dar care s-a format la randul lui in sistemul solar. Cel din urma s-a format in galaxia noastra si tot asa mai departe.

Cand parametrii tiparului nostru energetic sufera modificari, prin terapie Reiki ii readucem la valorile initiale. Energia Reiki este de fapt etalonul matricei noastre energetice, ce se gaseste in tot cosmosul. Prin simplul fenomen fizic de rezonanta a noastra cu Reiki, ne restabilim matricea energetica la valorile normale, initiale. Acest fenomen de rezonanta cu Reiki, va declansa si restabilirea parametrilor fizici, mentali, emotionali si spirituali, in timp. Aceasta este de fapt „vindecarea” la care se refera atat de multi terapeuti.

Terapie Reiki pentru restabilirea parametrilor tai fizici, mentali, emotionali si spirituali

Ca si terapeut Reiki, sunt un mediator intre tine si energia Reiki din Univers. O terapie Reiki inseamna ca tu intri in rezonanta cu caracteristicile energiei Reiki, prin mine. Aceste caracteristici trebuie sa ramana nemodificate in timp ce ti le transmit. Aceasta este calitatea unui terapeut Reiki: de a transmite nemodificati parametri Reiki catre pacientii sai. Deci un terapeut Reiki nu transmite energia sa proprie, limitata, ci pe cea Universala, nelimitata.

In terapie Reiki, restabilirea parametrilor energetici apare in timp si este ghidata din afara vointei mele. Totusi, rezultatul armonizarii energetice apartine deopotriva, atat pacientului cat si terapeutului. In acest caz vorbim de o compatibilitate necesara intre cei doi. Pacientul trebuie sa fie deschis colaborarii cu terapeutul, in sensul de a-si modifica obiceiurile zilnice ce i-au declansat dezechilibrul.

Atentie! In terapie Reiki nu se pun diagnostice de catre terapeut. Terapeutii Reiki nu sunt pregatiti pentru a interpreta analizele medicale sau simptomele afectiunii unui pacient. Terapeutii Reiki nu au voie sa recomande intreruperea tratamentului medicamentos. Totusi, este necesar a lua la cunostinta starea medicala initiala (analize, radiografii, diagnostice medicale, etc) pentru:

 • a considera daca e necesara o terapie Reiki
 • a observa evolutia pacientului in timpul tratamentului
 • a indica schimbari ale obiceiurilor zilnice ce ar fi putut provoca afectiunea

O terapie Reiki este un tratament suplimentar, complementar, al unui act medical si in nici un caz nu-l va inlocui.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa participi la un curs deosebit ce-ti va schimba viata in bine, rezerva-ti acum locul aici:

Cum te ajuta terapia Reiki în a trai pe un nivel superior de viata

Terapia Reiki te va deschide catre o serie de beneficii ce iti vor transforma viata in bine. Stiu, acum tu doar citesti si nu iti prea vine a crede. Cu toate astea Reiki exista, se manifesta real, pentru cei ce se decid sa il experimenteze. Exista milioane de practicanti in toata lumea si este greu de imaginat ca se inseala singuri. Acesti practicanti Reiki sunt de diverse etnii, culturi, orientari profesionale si toti au beneficii in terapia Reiki. Vrei sa devii si tu unul dintre acestia? Citeste in continuare si inscrie-te cu curaj la unul din cursurile afisate mai jos.

Este dificil sa explici in cateva cuvinte, ce este Reiki si cum ne influenteaza aceasta energie. Un ”sales pitch” sau un discurs scurt de vanzare a idei de a practica Reiki, nu prea exista. Totusi aceasta intrebare este pusa des, iar raspunsul poate fi privit prin doua aspecte:

 

 • Unul tehnic, pragmatic, caracterizat prin frecventa si vibratie
 • Iar altul spiritual in esenta, asa cum il voi dezvolta mai pe larg in continuare.

 

Terapia Reiki si armonizarea frecventei proprii cu cea a Reiki

Din primul punct de vedere, terapia Reiki poate fi privita ca si o pastila zilnica de sanatate. Chiar asa. Daca o aplicam des noua insine si ”pacientilor” nostri, ne armonizam impreuna cu caracteristicile acestei energii vindecatoare.

Nicolas Tesla, reputatul om de stiinta, spunea:

Daca vrem sa intelegem Universul trebuie sa vorbim in termeni de frecventa si vibratie.

Reiki este o energie cosmica de inalta frecventa, o adevarata matrice energetica, ce a stat la baza dezvoltarii vietii pe pamant. Din cauza diversilor factori poluanti, [de mediu, energetici, de relationare, stres] noi rezonam cu energii negative. Acestea ne afecteaza caracteristicile optime de functionare. Prin aceste dezechilibre permanente ce le suferim, cu timpul putem dezvolta boli fizice, afectiuni mentale si emotionale.

Terapia Reiki ne ajuta sa ne armonizam, sa rezonam vibrational cu matricea vietii. Prin rezonanta cu Reiki, aducem toate procesele biologice si mentale in parametrii optimi, initiali. Terapia Reiki se rezuma la simpla atingere sau transmitere cu mainile, a acestei energii vindecatoare, numite Reiki.

Prin urmare nu cred ca te mai sperie practica terapiei Reiki, ea fiind in esenta foarte simpla. Pui mainile si transmiti vibratia vindecarii.

 

Cum lucreaza terapia Reiki din puct de vedere spiritual

 

Reiki este o energie de natura spirituala de inalta frecventa, asociata cu lumina. Majoritatea celor initiati, vizualizeaza Reiki ca si o lumina alb stralucitore. Din cele mai vechi timpuri omul si-a imaginat elevarea spirituala prin lumina, asa cum si sufletul nostru este perceput.

Adevarata noastra esenta este de lumina, ce nu poate fi stinsa de nimic. In schimb, aceasta adevarata natura a noastra, poate trece neobservata, fiind acoperita de griji, furie, frustrari, resentimente, vicii, lipsa de echilibru, egoism, lipsuri.

Acestea se regasesc sub denumirea de conditionari ale lumii materiale in care suntem obligati sa traim. Desi este normal sa fim atasati in acest mod de ”cele lumesti”, lipsa acestor conditionari ne poate creste considerabil calitatea vietii.

Putem privi aceste conditionari ale naturii materiale, ca si straturi de material ce acopera ”scanteia” noastra interna, fara sa-i reduca din intensitate.

Fiind acoperiti de atatea atasamente de lumea materiala, nu vom straluci in exterior, in timp ce in interior lumina continua sa existe. Asta inseamna ca desi sufletul nostru nu-si pierde calitatea spirituala, noi suferim din cauza propriilor noastre imperfectiuni.

Prin terapia Reiki practic dai la o parte aceste invelisuri, unul cate unul, pentru a scoate la iveala stralucirea sufletului tau. Este important sa faci acest lucru cat traiesti, pentru a te bucura de o viata de calitate. Astfel si realizarile tale vor fi in acord cu elevarea spirituala.

 

Cum te ajuta terapia Reiki sa-ti cresti lumina interioara

Fiind cult, educat profesional, cizelat si cu experienta de viata, notiuni precum ”lumina” te pot pune pe ganduri. Cu toate astea nu stiu pe unul ce sa se gandeasca la absenta ei, la intuneric si sa-i fie bine.

”Lumina” ca si termen de referinta nu trebuie consacrat doar practicii religioase, oculte, mistice, esoterice sau spirituale fara suport. In practicile psihoterapeutice medicale, din statele occidentale avansate, mentalizarea luminii conduce la

 • calmarea starilor de depresie
 • calmarea furiei
 • reducerea episoadelor psihotice
 • vindecarea anumitor traume

 

In terapia Reiki sunt prezente urmatoarele instrumente de lucru:

 • acordajul energetic
 • terapia propriuzisa pentru tine si pacientii tai
 • exercitiile
 • filozofia sistemului
 • simbolurile

Accesarea elementelor metodei Reiki, inlatura pe rand aceste conditionari. Pe masura ce raspandesti in spatiul inconjurator lumina Reiki, cu atat manifesti mai putine griji, frustrari, temeri, dezechilibre. De aceea terapia Reiki este necesara a fi inclusa in viata zilnica.

 

Lumina Reiki intre notiune spirituala si element tehnic de vindecare

Pe masura ce stralucirea ta creste in intensitate, vei deveni mai intelegator si detasat. De asemenea vei dezvolta si abilitatea de vindecare bazata pe inalta frecventa a luminii. Lumina din interiorul tau va umple cu usurinta spatiul exterior, influentandu-i in bine pe toti cei cu care vei veni in contact.

In metodele Reiki japoneze, efectul de vindecare sau armonizare, creste odata cu nivelul spiritual atins de practicant.

Participand la cursuri Reiki, vei deveni practicant Reiki. Din acel moment, te vei dezvolta ca si un canal pur de lumina, pentru a transmite Reiki cat mai curat si cu intensitate.

Cu cat vei intra in contact mai mult cu energia vindecarii, cu atat lumina sufletului tau se va manifesta cu putere. Reiki va rezona cu sufletul tau si cu energia ta vitala potentandu-le pe amandoua.

Dimpotriva, daca permiti ca propria stralucire sa fie iar acoperita cu nori de manie, frustrari, calitatea Reiki-ului transmis prin tine, va scadea, odata si cu propria ta lumina.

 

Deci terapia Reiki ne ajuta sa ne descoperim si sa manifestam adevarata noastra esenta: lumina!

 

Asa ca incepe sa practici chiar de azi cresterea stralucirii tale interne, a bucuriei si sanatatii, prin inscrierea la cursuri de terapie Reiki tinute de scoala noastra.

Rezerva-ti acum locul aici pentru

[events-calendar-templates category=”all” template=”default” style=”style-1″ date_format=”default” start_date=”” end_date=”” limit=”10″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future”]

Curs Reiki Ploiesti

Cu Reiki de la o viata conflictuala la armonie prin curs Reiki Ploiesti

Beneficiile terapiei Reiki depasesc cu mult cadrul unei simple enumerari a unei liste de afectiuni ce le-ar rezolva. Este vorba de mult mai mult asa cum ai sa afli la curs Reiki Ploiesti.

Cand vrei sa ajungi undeva, analizezi mai intai unde te afli in acel moment. In alti termeni, daca vrei sa-ti rezolvi o afectiune, analizezi mai intai conjunctura in care ea a aparut.

In ziua de azi societatea noastra este bazata pe conflict generat de lupta pentru resurse ce par putine.  Acceptarea de facto a starii conflictuale, a promovat lipsa eticii si a echitatii la nivelul societatii si grupurilor. Asta se intretine prin educatie si autoeducatie. Fiind o fiinta sociala, esti racordat la societate si grup, chiar fara sa-ti doresti.

In acest fel esti invatat sa devii competitiv intr-un sistem inechitabil, pentru a  avea acces la resurse putine. Rezultatul este intrarea ta in modul de supravietuire, rezultand modificari concrete in biologia organismului tau.

Aceasta este conjunctura in care apar afectiuni din ce in ce mai greu de rezolvat de catre medicina clasica, alopata.

 

Cum te ajuta terapia de vindecare energetica Reiki

Beneficiile modului de viata cu Reiki, se reflecta direct asupra starii tale de sanatate, dar se manifesta si la nivel social.

La curs Reiki Ploiesti ai sa intelegi de ce fericirea autentica este consecinta starii optime de sanatate.

Aceasta stare o obtii traind in armonie atat cu cei din jur cat si cu natura, altfel decat in conflict.

In terapiile complementare se considera faptul ca 90% din afectiuni, sunt generate de ce se intampla in mintea oamenilor. Avantajele terapiei Reiki constau tocmai in capacitatea acestei energii pure, de a-ti vindeca mintea mai intai si apoi corpul.

Beneficiile terapiei Reiki rezulta din faptul ca aceasta practica de vindecare actioneaza la sursa bolilor: lipsa de iubire, armonie, fericire.

 

Scopul terapiei Reiki prin curs Reiki Ploiesti

Scopul imediat pentru care predau Reiki este acela de a-ti imbunatatii starea mintii si a corpului.

Scopul ultim al metodei Reiki este acela de a atinge starea de pace interioara absoluta.

Ambele scopuri se ating prin aplicarea tehnicilor de vindecare propriuzise cat si a filozofiei de viata specifice metodei Reiki.

In acest mod ai sa-ti dezvolti continuu spiritualitatea cu efect direct in ridicarea nivelului de constiinta. Astfel vei vedea foarte repede ce conteaza cu adevarat pentru tine, alocandu-ti in mod judicios resursele limitate. Timpul tau este doar una din aceste resurse.

Una este sa stii si alta este sa realizezi ce inseamna trecerea timpului peste tine. Cand se intampla te vei obliga singur sa traiesti in acord cu tine si nu cu altii!

Pe langa vindecarea clinica a mintii si corpului tau, beneficiile terapiei Reiki se masoara si in schimbarea modului tau de racordare la societate si grup.

Prin practica Reiki te vei schimba din interior traind in armonie si iubire si mai putin in conflict. In acest fel si mediul tau exterior se va adapta lumii tale interioare, cu incetul.

Sub indrumarea potrivita, vei sti cum sa faci ca ceilalti sa rezoneze cu tine si nu neaparat tu cu ei.

 

Beneficiile terapiei Reiki

La curs Reiki Ploiesti ai sa afli mai multe, dar acum poti vedea o parte din beneficiile terapiei Reiki:

 • Combate, tine sub control stresul, frustrarile, anxietatea, ce produc blocaje energetice, ce la randul lor duc la alte afectiuni
 • Readuce echilibrul mental, emotional
 • Elimina blocajele energetice datorate stresului
 • Induce relaxarea, bucuria, pacea interioara, echilibreaza sistemul nervos
 • Mintea devine clara, se dezvolta creativitatea
 • Detoxifica/purifica corpul fizic/energetic
 • Trateaza cazurile de dependenta (tabagism, alcoolism)
 • Terapia Reiki se poate asocia cu orice forma de tratament alopat. Potenteaza si reduce efectele secundare negative. Poate duce la scaderea consumului de medicamente
 • Ajuta la o recuperare mai rapida in urma unei afectiuni fizice
 • Trateaza cauza profunda a afectiunii nu doar a simptomelor ei
 • Se asocieaza cu unele tratamente naturiste, dar si cu alte tratamente pe baza de energie.

Terapia Reiki este o arta a vindecarii asa cum este de fapt si o arta a vietii

Devenind si tu practicant Reiki la curs Reiki Ploiesti, vei parcurge pasii transformarii:

 • de la o viata conflictuala la armonie
 • de la boala la sanatate
 • de la agitatia mintii la linistea ei
 • de la tristete si resemnare, la fericire

La curs Reiki Ploiesti vei putea obtine fara efort sau concentrare, abilitatea de a te conecta si utiliza aceasta energie. Abilitatea de a te trata pe tine dar si pe cei din jurul tau nu va dispare vreodata.

Nu mai lasa tristetea, lipsa orizontului, stresul, boala sa te domine si participa la un curs Reiki Do. Astfel vei avea parte prin mine de o linie de initiere foarte scurta, exclusiv japoneza. In acest fel vei avea parte de o energie Reiki pura, necontaminata dar si de corectitudinea informatiilor transmise.

Te poti inscrie la urmatorul curs Reiki

[events-calendar-templates category=”all” template=”default” style=”style-1″ date_format=”default” start_date=”” end_date=”” limit=”10″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future”]

Cursuri Reiki Bucuresti pentru Tehnica de vindecare Reiki

Urmeaza cursuri Reiki Bucuresti

Doar asa sa intelegi  cum sa utilizezi tehnica de vindecare Reiki in viata ta zilnica.

La cursuri Reiki Bucuresti, primesti abilitatea de a transmite vibratia vindecarii. Practic eu ca Instructor Reiki, fac totul la curs. Tu doar stai relaxat si primesti modificarea sistemului tau de rezonanta cu energia Reiki.

 

Tehnica de vindecare Reiki, aplicatie practica chiar la primul Curs Reiki Bucuresti cu mine.

Chiar in timpul cursului Reiki Bucuresti, am sa-ti ofer posibilitatea de a folosi tehnica de vindecare Reiki. Majoritatea studentilor au simtit ca se intampla ceva cu ei in timpul primei lor terapii energetice si asta inainte ca eu sa definitivez toate acordajele corespunzatoare primului nivel.

Acum se numeste ca ai dobandit abilitatea de a transmite prin metoda de vindecare Reiki, energie vindecatoare atat tie cat si pacientilor tai. Pana in acest moment lucrurile sunt simple.

 

Din acest moment insa, ai doua optiuni in practica Reiki:

 • sa nu-ti lucrezi capacitatea de a face terapie energetica, sperand ca vei putea fi de ajutor cand va fi nevoie.
 • sa-ti cresti abilitatea, prin practica Reiki zilnica, conform instructiunilor metodei Reiki pentru nivelul respectiv.

In momentul in care ti-ai luat carnetul de sofer, se intampla fix acelasi lucru ca si cu metoda de vindecare energetica Reiki:

 • Nu mai conduci din acel moment, nu-ti formezi reflexele in continuare prin practica, iar cand vrei dupa o perioada sa te urci la volan, condusul masinii este foarte stangaci. Ai uitat si ce stiai inainte. In acest caz carnetul de sofer devine doar o hartie fara valoare.
 • Continui sa-ti dezvolti abilitatea dobandita prin practica sofatului zilnic, iti dezvolti reflexele ce nu le vei uita vreodata, iar dupa un numar de kilometri parcursi intr-o perioada de ani de zile, indiferent cat de mult vei intrerupe condusul masinii dupa aceea, abilitatea de a fi un sofer cu reflexe bune, nu o vei pierde.

Folosind aceasta analogie cu condusul unei masini, vreau sa-ti arat ca, in metoda Reiki, ai nevoie de practica dupa fiecare nivel de curs, pentru a-ti forma abilitatile de vindecare, ce sa te ajute cu adevarat cand ai nevoie de ele.

 

Cum are loc formarea abilitatilor de vindecare, prin tehnica de vindecare Reiki

La finalul fiecarui curs Reiki de nivel 1, sfatuiesc fiecare student sa practice terapia Reiki de autotratament, timp de 21 de zile. Dupa aceasta perioada de 21 de zile, studentul poate efectua tratament Reiki si pacientilor sai.

Acest numar de 21 de zile, nu este ales intamplator in tehnica Reiki, ci are o dubla semnificatie:

 • Acest numar de zile reprezinta perioada in care Sensei Usui, creatorul metodei originale Reiki, a postit pe muntele Kurama inainte de a primi abilitatea de conectare la Reiki si Iluminarea.
 • Pentru deprinderea obisnuintei de a executa sarcini de o complexitate scazuta, este nevoie de 21 de zile, in timp ce pentru formarea obisnuintei de a executa sarcini complexe ar fi nevoie cam de 66 de zile. In acest caz, practica Reiki fiind simpla (pozitionarea mainilor intr-un anume mod) sunt necesare doar 21 de zile, pentru capatarea obiceiului de autotratament Reiki ,ce va fi necesar de continuat toata viata.

Perioada de autotratament de 21 de zile este foarte importanta, deoarece iti va deschide canalele energetice pentru circulatia energiei Reiki prin tine, aducand cu aceasta ocazie vindecarea.  In aceasta perioada schimbarile vor fi simtite, iar beneficiile autotratamentului Reiki, vor ramane pentru toata viata.

 

Pe cine si unde aplici Tehnica de vindecare energetica Reiki?

Unii studenti de la Cursuri Reiki Bucuresti ma intreaba: “Nu am pacienti (prieteni, rude, etc) ce sa doreasca sa beneficieze de terapia Reiki de la mine. Ce pot face in acest caz?”

In loc sa te opresti din practica Reiki, descurajat de lipsa de posibilitati in a-ti dezvolta abilitatea de vindecare prin Reiki, trebuie sa stii ca ai o gramada de alternative de a folosi metoda de vindecare energetica Reiki. Uite cateva dintre ele:

 • Practica Reiki pe animale de casa: caini, pisici, pesti, pasari, rozatoare. Vei avea parte de reactii favorabile si asta iti va da curaj.
 • Terapia Reiki pe plante, pomi.
 • Aplicarea tehnicii Reiki pentru curatarea energetica a spatiului de locuit sau de lucru.
 • Terapia Reiki pentru structurarea cu energie Reiki a apei de baut, mancarii, obiectelor personale.

Folosind zilnic energia Reiki, indiferent in care din situatiile de mai sus, vei fi in legatura permanenta cu armonia ei iar asta va duce la dezvoltarea abilitatiilor tale de vindecare prin Reiki, in timp.

 

Cum sa nu aplici energia Reiki

De un singur lucru trebuie sa tii cont la cursuri Reiki Bucuresti si anume, ca poti folosi energia Reiki in orice, doar sa nu incerci sa-ti multumesti orgoliul cu ajutorul ei, caci nu te va ajuta.

Energia Reiki transmite doar armonie, lumina, vindecare, sentimente inalte precum iubirea si nu are rost ca cineva sa incerce sa-i manipuleze pe ceilalti prin intermediul ei, doar ca sa dobandeasca un avantaj. Nu va obtine absolut nimic si nici abilitatile sale in tehnica de vindecare Reiki nu vor creste. Dimpotriva, procedand asa, canalul lui Reiki se va inchide si se va deschide accesul catre o alta energie de vibratie mai joasa.

 

Transmite Vibratia Vindecarii

Folosind tehnica de vindecare Reiki vei putea trimite vibratia vindecarii pacientilor tai. Tehnica este simpla si doar trebuie aplicata in afara gandurilor.

Reiki va va relaxa pe amandoi pacient si terapeut. Astfel puterea sistemului votru imunitar, puterea naturala de vindecare, va creste.

Nu mai astepta si inscrie-te si tu acum la cursuri Reiki Bucuresti

[events-calendar-templates category=”all” template=”default” style=”style-1″ date_format=”default” start_date=”” end_date=”” limit=”10″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future”]
error: Conținut protejat de legea de autor !!