Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Evolutie spirituala ghidul tau catre autodeterminare

Trecerea de la omida la fluture se face printr-un proces numit metamorfoza. Este acelasi proces ce-l insoteste pe om oricum de-a lungul vietii. Acesta este declansat in sens pozitiv de un sentiment de neimplinire personala, de ceva ce lipseste persoanei in cauza. Oare cum devine omul un fluture daca nu printr-un proces de evolutie spirituala?

Multi oameni de succes sunt nefericiti desi in aparenta au totul. Conduc masini scumpe, au job-uri bune sau afaceri reusite, isi permit vacante in locuri exotice si totusi nu pot scapa de sentimentul ca ceva lipseste.

Actiunea factor determinant in evolutie spirituala

Ezitanti, unii dintre ei apuca pe o anumita cale, de studiu intr-un mediu de dezvoltare in primul rand personala. Sub indrumare ei parcurg un proces de renuntare la identitatea profesionala, mai intai si apoi la cea personala. Disocierea de tot ce a insemnat acel “eu” de pana atunci i-a dus de la teama, la senzatia de usurare si apoi la fericire. Realizeaza ca de fapt tot ce inseamna „ei” este acel “eu interior” plin de lumina, fericire si armonie.

Asa a inceput un proces de evolutie spirituala, din care sentimentul de implinire a ramas o constanta.

Caile avute azi la dispozitie pentru a parcurge procesul de metamorfoza de la vechea identitate la cea noua, cuprind:

Sentimentul de “aici si acum” devine pregnant si este exprimat sub forma unei filozofii proprii unei metode sub forma “Doar azi …”

La randul lor ajung in situatia de a indruma pe altii ce experimenteaza nemultumirea si neimplinirea fata de sine. Odata ce apuca pe acest drum, nu mai este cale de intoarcere, procesul de evolutie spirituala continuand la nesfarsit.

Descopera-ti si tu acum adevarata identitate in procesul de  evolutie spirituala, experimentand interactiunea cu energia armoniei universale. Intoarce-te catre tine, nu fugi de ce nu-ti place, ai rabdare, actioneaza intr-un anume fel si rezultatele vor veni cu siguranta.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa participi la un curs deosebit ce-ti va schimba viata in bine, rezerva-ti acum locul aici:

error: Conținut protejat de legea de autor !!
Menu