Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Evolutie spirituala reala printre iluzii manipulari interese personale

Procesul de evolutie spirituala a servit din totdeauna drept instrument de manipulare a omului. Religii s-au inaltat si unele au disparut incercand sa monopolizeze in interes personal latura spirituala a practicantilor lor. Curentele spirituale ale diferitelor vremuri au incercat de asemenea sa indrume fara succes omul pe drumul sau de evolutie spirituala.

Spun manipulare pentru ca oamenii si nu zeii, „au condus” alti oameni pe calea invizibila si atat de inselatoare a realizarii de sine. In capul atator milenii de asa zisa evolutie spirituala, este clar ca omenirea a parcurs un drum gresit, aflandu-se in plin proces de degradare.

Ce-i face pe unii sa creada ca au evoluat spiritual in asemnea masura incat sa serveasca drept exemplu altora? Sau mai rau chiar, sa-i oblige.

 

Ce inseamna totusi evolutie spirituala

 

Tu ce gandesti ca inseamna evolutia ta spirituala? Lasa cartile la o parte, nu mai citi din biblie (carte scrisa de om pentru om), nu te mai inspira de la altii. Spune-mi ce crezi tu ca ar insemna dupa tine. Daca intrebi si tu la randul tau pe altii, ai sa vezi cate pareri care mai de care obtii.

Omul in sine este unic, nu ti-e dat sa intalnesti doi la fel. Asta inseamna ca si caile ce fiecare trebuie sa le parcurga sunt diferite. Atunci vezi cum religiile lumii sunt atat de restrictive in privinta procesului de evolutie spirituala. Este primul indiciu ca ceva nu e chiar in ordine aici. Cine se abate de la calea indicata (de cine?) risca sa fie considerat pacatos si i se exploateaza teama.

Tu de ce ai fi apucat pe calea actului de CREDINTA religioasa, daca ai facut-o? De teama, confort propriu, interes personal? 

Este normal ca nici una din cele 3 variante sa nu te situeze pe calea realitatii.

Pe langa religii au existat si exista diverse curente de evolutie spirituala si ele conduse de tot oameni. La o privire mai atenta intalnim aceasi manipulare, interes pentru bani, putere, lupta pentru ierarhia in organizatie. Nici o treaba cu evolutia spirituala autentica.

Religiile lumii si curentele de evolutie spirituale din toate timpurile, au principal instrument de comunicare, INFORMATIA.

 

Evolutia spirituala este determinata de informatie

 

Cum atat unele cat si altele sunt conduse de oameni (ce pretind ca au fost inspirati) cine ar avea informatia corecta? Merita sa incerci un raspuns pentru ca nici unii nu sunt convergenti cu altii, dimpotriva. Practic nu se intalnesc intr-un punct comun nici in filozofie nici in rezultate. Asa au aparut razboaie, crime, civilizatii au disparut impreuna cu informatiile lor valoroase. Si inca nu s-a terminat.

 

Informatia in sine are darul de a fi iluzorie. Orice teorie are valabila imediat si o contra – teorie.

 

Poti nega legea asta? Asa „batem mingea” la peretele mintii, obosind-o fara sa avansam in mod real. Ganditori celebrii au murit tristi si separati de lume, tocmai pentru ca nu au inteles-o. Si-au folosit mintea logica intr-un fel ce i-au dus din teorie in contra – teorie.

Culmea este ca exact prin structura cerebrala (cortex) ce gazduieste gandirea logica, se face legatura exact „acolo sus” si asta s-a demonstrat.

Ori cortexul la nastere nu stie absolut nimic. Nu stie sa citeasca, sa vorbeasca, sa scrie si cel mai important NU STIE SA GANDEASCA. Deci felul in care gandesti, determina procesul tau de evolutie spirituala. Astfel, evolutia ta spirituala reala se rezuma la educatia mintii tale constiente cu informatie reala.

Dar informatia este iluzorie, deci cum te descurci in labirintul asta? E simpluuuuuuu, crede-ma. Nu ma crezi, citeste in continuare.

Daca fugi tu dupa informatie nu stii ce gasesti poate doar iluzii servite „la tava marketingului”. Daca lasi informatia sa vina la tine, ai mari sanse sa obtii ce trebuie, adica informatia reala.

 

Cum stii care informatie este reala pentru evolutia spirituala

 

Inainte vreme dar si azi izolat, anumite religii dar si curente spirituale folosesc asa zisele mantre. Mantrele sunt „chei de frecventa” ce rostite fac legatura cu Entitatea lor reprezentativa. Pentru asta ei genereaza (invoca, rostesc, vorbesc, canta) un canal de comuncare pe o anumita frecventa.

O unda energetica de o anumita frecventa, poate transporta alta frecventa (informatie) in ambele sensuri. Gandeste-te la transmisiunile radio CDMA.

Ori ca sa-ti vina informatia din lumea spirituala mai intai sabilesti constient, activ un canal de comunicare cu ea, pe frecventa ei.

Rostesti mantra, te acordezi pe frecventa ei, intri in stare de constiinta modificata (experienta). Asa primesti inspiratie, energie, liniste, armonie, informatie ce nu o poti prelucra cu cortexul.

 

Frecventa sunetului ce nu minte

 

De unde stii ca mantra (frecventa) este potrivita si nu te induce in iluzie? Ei aici e mult de discutat. Dar stii, pentru ca se vorbeste de o linie disciplica AUTORIZATA neintrerupta de … mai bine nu zic. Mai mult, da rezultate. Ai timp sa rostesti mii de mantre zilnic si sa traiesti dupa un tipar desprins din alta lume? Aha … credeai ca gata te-ai scos. Aici iti trebuie invatator autorizat pe linia aia disciplica si nu stii unde sa-l gasesti.

Aici doar ti-am descris cum unii stiu sa evolueze spiritual real. Astia nu intra in tot felul de fundaturi, nu intra in puterea altor persoane lipsite de etica, evita manipularile, etc.

Astazi religiile noastre au pretentia ca „au legatura„, fara nici un „echipament de emisie receptie„. Ma refer la o frecventa precisa de atins si nu la intonari, cantece. Tare mi-e teama ca tipa in pustiu si nu-i aude nimeni.

 

Pot spune ca procesul de evolutie spirituala reala este bazat pe cortex, minte logica in prima instanta, actiune voluntara, cunoastere, informatie primita, procesarea ei in afara minti logice.

 

Pentru a avea succes, aceasta maniera de evolutie spirituala trebuie facuta STRICT pentru ca asa trebuie. Daca incepi cu:

  • interese personale (ca sa-mi fie bine, sa-mi ajute nu-s cine) ai deraiat
  • teama (haualeu ma bate na na daca fac, daca nu fac, etc) ai iesit in decor
  • confort (in loc sa lucrezi cu tine, fiind paralizat de teama de moarte, abandonezi in seama lui „Cel de Sus”) ai pus-o

 

Evolutie spirituala sigura prin Reiki

 

In metoda Reiki originala ca si proces de evolutie spirituala reala, lucrurile sunt mult simplificate. In schimb se bazeaza tot pe cunoastere precisa, metodica (metoda).

Se stabileste in DEPLINA CUNOSTINTA canalul de comunicare fiind mai intai educat sa o faci CORECT. Vezi cate sublinieri fac?

Aici in Reiki Real (daca vrei sa faci ceva), nu merge cu balmajelile lui maestro ce nu face dovada Reiki pe el insusi.

Si in Reiki ca si in alte curente de evolutie spirituala te intalnesti cu aceasi iluzie a informatiei. Iluzia este raspandita atat din ignoranta crasa, dezinteres, lipsa de cunoastere, avaritie, dorinta de manipulare in interes propriu. Nu e nici o diferenta in Reiki fata de alte sisteme, asta pentru ca oamenii sunt aceiasi peste tot.

Pe baza cunoasterii reale, stabilesti comunicarea pe frecventa potrivita. Inveti sa stai pe ea, faci legatura intre Sursa ei si restul: oameni, animale, pietre,cosmos.

Prin canalul de comunicare „securizat” (afli la curs cum) si stabil, vei primi cunoastere sub diverse forme. Dar o sa te invat cum sa-ti scoti mintea logica din „priza” asta dupa ce obligatoriu ai sa ti-o antrenezi corespunzator.

Si uite asa lasi informatia reala din inalta Dimensiune Spirituala, sa ajunga la tine pentru evolutie spirituala autentica.

De unde stii ca accesezi informatia autentica?

 

Ce fel de Reiki te ajuta in evolutie spirituala

 

Pentru a evita iluzia ce are loc din plin si in Reiki, tii cont de urmatoarea cheie de verificare.

Energia trebuie sa-ti vina pe cea mai scurta linie de initiere de la Usui, asta ca sa eviti „scamele” inevitabile:

Sensei Usui (cel ce a descoperit Reiki si a creat metoda pe baza experientei sale revelatoare) – Chujiro Hayashi (eleveul lui Usui) – Chyiko Yamaguci (eleva lui Hayashi) – Inamoto (elevul lui Yamaguci) – Subsemnatul (elevul lui Inamoto)

 

Ce am descris mai sus tine loc de linie disciplica autorizata pentru a preda Reiki. Linie energetica cat mai scurta si curata, ce inseamna doar 3 profesori mari si lati, intre mine si Sensei Usui, recunoscuti de autoritatea japoneza originala Reiki.

Nu vezi nici un corifeu national sau international, ce sa te deturneze cu baltoaca lui energetica si povestea sa personala. Ce legatura energetica este intre el si Usui?

Atata timp cat a existat o singura metoda originala ce a conservat frecventa precisa obtinuta pe baza unicei experiente revelatoare din Reiki, de ce a fost nevoie de crearea altora? Asa s-au nascut iluziile in Reiki, din cauza marketingului: cum sa-i vari omului pe gat „interesul, necunoasterea, orgoliul” tau ca maestro.

 

Intr-o alta nota, procesul de evolutie spirituala seamana cu trecerea de la omida la fluture ca printr-un proces numit metamorfoza. Este acelasi proces ce-l insoteste pe om oricum de-a lungul vietii. Acesta este declansat in sens pozitiv de un sentiment de neimplinire personala, de ceva ce lipseste persoanei in cauza. Oare cum devine omul un fluture, daca nu printr-un proces de evolutie spirituala autentic?

Multi oameni de succes sunt nefericiti desi in aparenta au totul. Conduc masini scumpe, au job-uri bune sau afaceri reusite, isi permit vacante in locuri exotice si totusi nu pot scapa de sentimentul ca ceva lipseste. Tie iti lipseste ceva?

 

Actiunea factor determinant in evolutie spirituala

 

Ezitanti, unii dintre ei apuca pe o anumita cale, de studiu intr-un mediu de dezvoltare in primul rand personala. Sub indrumare ei parcurg un proces de renuntare la identitatea profesionala mai intai si apoi la cea personala. Disocierea de tot ce a insemnat acel “eu” de pana atunci i-a dus de la teama, la senzatia de usurare si apoi la fericire. Realizeaza ca de fapt tot ce inseamna „ei” este acel “eu interior” plin de lumina, fericire si armonie.

Aici ajungi prin frecventa aia precisa de care iti vorbeam, atfel doar ceata.

Asa a inceput un proces de evolutie spirituala, din care sentimentul de implinire a ramas o constanta.

Caile avute azi la dispozitie pentru a parcurge procesul de metamorfoza cuprind:

  • exercitii mentale
  • exercitii de respiratie
  • ajustarea corpului la o anumita frecventa enegetica
  • invatarea si practicarea conexiunii cu ea

Sentimentul de “aici si acum” devine pregnant si este exprimat sub forma unei filozofii proprii unei metode sub forma “Doar azi …”

La randul lor ajung in situatia de a indruma pe altii ce experimenteaza nemultumirea si neimplinirea fata de sine. Odata ce apuca pe acest drum, nu mai este cale de intoarcere, procesul de evolutie spirituala continuand la nesfarsit.

Descopera-ti si tu acum adevarata identitate in procesul de  evolutie spirituala, experimentand interactiunea cu energia armoniei universale. Intoarce-te catre tine, nu fugi de ce nu-ti place, ai rabdare, actioneaza intr-un anume fel si rezultatele vor veni cu siguranta.

Ti-am explicat cum procesul tau de evolutie spirituala poate avea loc pe calea reala.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa participi la un curs deosebit ce-ti va schimba viata in bine, rezerva-ti acum locul aici:

error: Conținut protejat de legea de autor !!