Metoda Gendai Reiki Ho Prin Scoala Reiki Do

Am creat aceasta scoala Reiki Do, pentru a scoate aceste cursuri Reiki Bucuresti avansati si cursuri Reiki incepatori, in afara narativului occidental, al falsului Reiki. Prin metoda Gendai Reiki Ho vei obtine tot ce poti spera de la cursuri Reiki, pentru cei cu un ritm de viata alert.

Aceasta metoda a fost pusa la punct de Sensei Hiroshi Doi, ca si o adaptare as metodei originale a lui Sensei Usui. Este o adaptare si nu o alta metoda, ca atatea sute sau mii aparute aiurea. Deci revelatia avuta de Sensei Usui primind Iluminarea si conexiunea cu Reiki, se regaseste in Gendai Reiki Ho. Acum sa-ti detaliez putin despre cum a aparut aceasta metoda.

Gendai Reiki Ho Si Metoda Originala Reiki

Energia Reiki a fost descoperita accidental, in urma experientei personale a lui Mikao Usui in cautarea sensului vietii. Atat de dedicat a fost in demersurile sale, toata viata, incat i s-a oferit Iluminarea cat si conectarea la Reiki. In acest fel a fost rasplatit pentru un efort personal considerabil facut toata viata lui.

Aceasta experienta personala a transpus-o intr-o metoda Reiki, in afara interpretarilor religioase. Asta pentru ca sa nu existe bariere in a se bucura toata lumea de efectele sale benefice.

A dorit ca toti ce practicau aceasta metoda originala, sa parcurga drumul invers decat al lui. Adica la cursuri Reiki primesti conexiunea si starea specifica ca si model. Dupa aceea prin efort personal ajungi sa obtii eficienta in vindecare, proportionala cu ridicarea spirituala obtinuta in urma practicii Reiki.

Primii ce au practicat metoda Reiki au fost amirali, oameni de stat importanti, bogatii erei, manageri, etc. Asta datorita mostenirii culturale despre Wa = Armonie. tara WA era denumita Japonia in trecut.

Astazi, aceasta metoda Reiki originala este pierduta in favoarea sutelor de fake-uri Rekiki occidentale. Aceste asa zis metode sunt vazute de persoanele de acelasi rang, ca metode obscure, mistice, misterioase, vrajitoresti. In consecinta stau deoparte refuzandu-si beneficiile reale ce le pot fi oferite de aceasta practica sanatoasa.

Partea interesanta este ca atata timp cat conservi calitatile energiei Reiki, conexiunea cu aceasta vindeca, conserva, corecteaza, vitalizeaza.

Cursuri Gendai Reiki Ho De La Sublim La Ridicol Si Inapoi

cursuri de gendai reiki ho in terapia ReikiLegatura dintre cele 2 situatii, una sublima ce viza Iluminarea (in afara oricaror notiuni religioase) si alta ridicola a prezentului, este facuta prin maestri Reiki. Adica prin lipsa lor de calitate si de pregatire in afara narativului religios si de marketing comercial.

Nu avem nimic cu Religia, doar ca metoda Reiki originala, a fost facuta sa functioneze in afara ei. Metoda Reiki este aparuta in urma experientei personale reale a unui om. In religie toata lumea stie sau crede, in schimb nimeni nu a vazut nimic.

Cand practica asta a trecut din Japonia in SUA i s-au introdus notiuni religioase si inexactitati voite. Doar asa a putut fi acceptata de mintea complicata inutil a vesticilor. Dar daca schimbi modul de raportare la energie, schimbi si energia. De aceea Reiki real a disparut, lasand locul unei energii de natura incerta si cam periculoasa.

In metodele vestice, eficienta tratamentului nu mai este legata de ridicarea spirituala a terapeutului. Daca ai scos spiritualitatea dintr-o metoda spirituala, nu mai ai obiectul metodei. Adica nu mai ai Reiki cu proprietatile sale specifice. Acolo ai altceva.

Uite asa in loc ca toata lumea sa practice cu intelegere O SINGURA METODA REIKI, azi avem sute de metode. Acestea au aparut din considerente de marketing ca sa placa publicului si nu ca sa foloseasca.

Interesant de mentionat este ca Japonia de unde a originat metoda originala Reiki este inchisa metodelor vestice. Nu le sunt pe plac. Societatea URRG infiintata de Sensei Usui este inchisa si ea noilor adepti. Singurul ei rol este acela de a conserva etalonul Reiki si invataturilor lui Sensei Usui.

Metoda Gendai Reiki Japoneza Adaptata Dupa Cea Originala

Metoda originala estica a aparut in urma unei REVELATII personale, iar celelalte din energia neintelegerilor, orgoliilor, speculei, marketingului. Cam aceste energii la care adaugi competitivitatea de piata, caracterizeaza Reiki occidental.

Asa s-a ajuns ca Reiki sa fie considerat o practica mistica, ezoterico vrajitoreasca, obscura si periculoasa. De aceea Reiki asa cum e prezentat de Corifei, tinde sa fie acceptat si „practicat” de persoane cu slaba pregatire educationala sau morala. Exact invers fata de momentul aparitiei acestei practici.

Prin scoala noastra ai sansa de a primi Reiki Japonez pe cea mai scurta cale de initiere:

Sensei Mikao Usui (creatorul metodei) – Chujiro Hayashi – Chyiko Yamaguci – Sensei Inamoto Hyacuten – Subsemnatul.

Modalitatea de predare a cursului Gendai Reiki, pe langa initieri Reiki pe aceasta linie curata, este lipsita de interpretari religioase. In acelasi timp nu aducem interpretari personale sau religioase, ce sa te departeze de obiectivul nivelelor predate. Eficienta si simplitatea ne preocupa.

La scoala noastra se preda Gendai Reiki Ho, metoda adaptata pentru omul modern, de Sensei Hiroshi Doi dupa cea originala.

Acesta a facut parte din asociatia infiintata de Mikao Usui (creatorul metodei originale) Usui Reiki Ryoho Gakkai, primind initieri Reiki de la presedinta asociatiei. Desi a acceptat initial ca sa nu scoata in afara societatii practicile intalnite acolo, pana la urma a iesit altceva. Prin prisma unor evenimente personale, s-a hotarat sa adapteze esenta invataturilor lui Sensei Mikao Usui omului cu un ritm de viata modern.

Asa a aparut aceasta Gendai Reiki Ho (ho = metoda) ce contine atat linia de initiere curata de la Sensei Usui, cat si invataturile sale.

Practica un Reiki eficient pentru oameni activi

Deoarece Sensei Hiroshi a fost initiat pana la nivelul 2 si in Reiki occidental, a inclus in Gendai Reiki Ho si aplicatii vestice. Sincer, eu unul nu le gasesc rostul si transpira pur si simplu a egoism.

Asa ca la cursul nostru de Gendai vei invata doar ce face Reiki mai eficient.  Este mult de spus dar mai interesant este sa te hotarasti sa devii unul din studenti nostri.Asa vei experimenta chiar tu efectele conexiunii cu energia inalta a vindecarii precum si cu informatiile continute in ea.

Sunt 4 nivele implicate in studiul Gendai Reiki, iar noi le predam pe primele 2 legate. Asa ca la cursul nostru de Gendai Reiki Ho vei primi nivelul 1 si 2 in 2 zile consecutive de weekend. Asa vei avea o baza mai solida de a experiemnta Reiki si creste in abilitati cel putin 6 luni.

Noi predam nivelul 3 doar celor de au parcurs cu noi primele 2 nivele. Procedam asa pentru ca nu bagam mana in foc, ca primele 2 au fost corect insusite de la altii. Nu mai vorbim de linii de initiere neclare, sau initieri Reiki facute gresit de reputati maestri.

Nivelul 4 implica pregatirea ta ca si maestru in cadrul scoliii noastre. Un maestru ce sa si incerce sa traiasca dupa niste criterii ce sa-i faca cinste. Doar asa poti si tu sa predai altora educati,  ceva ce sa nu mai fie considerata o prostie.

Te asteptam cu drag la cursurile noastre de Gendai Reiki Ho.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube
YouTube
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp
Scroll to Top