Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Initiere Reiki Brasov

Metoda Reiki accesul la un rezervor infinit de energie prin initiere Reiki Brasov

La initiere Reiki Brasov it vor fi dezvaluite aspecte ale vietii pe care poate nu le-ai stiut sau macar observat. Citesti povesti frumoase despre o lume idilica, dar cand termini lectura, cu ce ramai? Te-ai simtit bine doar cat ti-ai tinut mintea ocupata, uitand de problemele tale, doar pentru ca apoi sa revii la starea de la inceput? Si daca dupa aia nu te simti bine, te-ai intrebat de ce se intampla asta? Iti pun intrebarea pentru ca multi din cei ce au participat la alte Cursuri Reiki, au trait momente frumoase pentru ca apoi sa uite ca au abilitatea de a utiliza o energie atat de minunata folosind metoda Reiki.

O intrebare pentru tine: Cum ai folosit pana acum metoda Reiki?

Inca o intrebare ce ar fi bine sa ti-o pui, stiind ca timpul trece oricum:

Ce-ai adaugat la tine intre cel/cea de anul trecut si cel/cea de anul asta, odata ce ai primit abilitatea de a lucra cu energia Reiki?

Raspunde-ti sincer si analizeaza-ti rezultatul, merita! Nu fugi de el, stai cu sentimentul ce ti-l ofera raspunsul obtinut. Daca nu-ti convine, nu te simti bine …. vei proceda si in viitor la fel? Ai participat degeaba la tot felul de cursuri Reiki? Cu ce ai ramas dupa aceea?

Este o metoda buna de a afla daca ai progresat in practica Reiki, dar si in viata.

Iar daca nu ai inca initierea in terapia Reiki, analiza a ceea ce ai adaugat intre doua momente trebuie facuta oricum, pentru a-ti monitoriza traiectoria in viata.

 

Initiere Reiki Brasov, instrument pentru a-ti atinge scopul in viata.

Bun! Ai vazut in articolele trecute, o varianta de a-ti trai viata cu sens si asta pentru a adauga valoare abilitatilor tale pe masura ce trece timpul. Sa ne reamintim foarte pe scurt:

Cum nu e sanatos sa traiesti la intamplare (asta zic eu), gaseste-ti un scop in viata, ce sa fie conectat de fiinta ta, (scopul Gendai Reiki?)  adica cu care sa vibrezi. Afla ce ai de facut pentru a-ti indeplini obiectivul azi, ce te va duce la indeplinirea obiectivului saptamanal, lunar, anual, etc, pana la atingerea celui de o viata.

La Initiere Reiki Brasov lucrurile stau deja foarte clar, iar scopul metodei Reiki este cel al atingerii fericirii si implinirii. Mi-e greu sa cred ca vrea cineva sa fie nefericit si bolnav, asa ca poti sa-ti insusesti scopul acestei metode, ca nu ai cum sa gresesti.

Dupa ce ti-ai stabilit scopul in viata, faci azi (nu maine) primul pas, iti asumi rezultatele si pe baza lor iti vei corecta actiunile viitoare. Astfel prin politica pasilor marunti, faci zilnic mici corectii ca sa mergi cat mai aproape de drumul catre succes.

Pe acest drum, vei suferi un proces de adaugare a calitatiilor de care ai nevoie pentru a-ti atinge scopul in viata, ce este legat de fapt de tine. Astfel, ajungi mai mult decat ai fost la inceput si nu altceva.

 

Terapia energetica Reiki, un bonus pentru tine.

Daca ai si inspiratia sa aplici in plus metoda Reiki dobandita la initiere Reiki Brasov, de ridicare a nivelului de constiinta, vei ajunge mai repede, mai usor, mai inspirat, mai sanatos, mai fericit, mai implinit, acolo unde-ti doresti. Ridicarea nivelului de constiinta, are loc prin conectarea supraconstientului tau prin intermediul energiei vindecatoare Reiki, cu Marea Inteligenta Universala.

 

Initiere Reiki Brasov si drumul spre scopul tau in viata.

In toata povestea, asta elementul cheie il reprezinta lucrul la propriul scop in viata si dupa cum poate intuiesti, o viata intreaga nu-ti este chiar de ajuns pentru a-l atinge. De aceea iti spun ca de fapt conteaza transformarea ta, procesul de imbogatire a propriilor aptitudini, obtinute pe acest drum al tau si nu atingerea scopului in sine.

In metoda Reiki, ar fi pacat sa te opresti doar la abilitatea de a vindeca prin energia Reiki, cand scopul in viata ta spre care trebuie sa tinzi ar fi acela de a ajunge la o viata impacata, relaxata si fericita.

Focus-ul pe scopul metodei Reiki, iti va completa fiinta cu abilitati la care acum, in lipsa conectarii la energia Reiki, sunt greu de imaginat.

 

Autovindecarea prin Reiki si doua variante de actiune pentru tine.

Daca nu esti lamurit inca cu cele de mai sus, hai sa ne gandim putin la situatia in care te afli, pentru a putea alege calea cea mai potrivita pentru tine, in final.

Esti doar o fiinta cu o forta vitala limitata, cu dorintele tale, iar in jurul tau mai sunt destule miliarde in aceasi situatie, dar si Universul infinit, cu regulile lui de functionare.

Cu forta ta vitala nesemnificativa in raport cu Universul, ai doua optiuni:

  • te plasezi in centrul universului cunoscut, devii egocentric, actionezi in cont propriu, cauti sa-ti satisfaci dorintele indiferent de conjunctura si de efectele produse asupra celorlalti, manifesti dorinta de control absolut, iar intr-un final declansezi forte ce nu le poti stapani, te legi mai mult de rezultatele propriilor actiuni, iar cu timpul ajungi la mari dizarmonii in viata ta: frustrare, stres, afectiuni, nerealizare, etc. O rezolvare: adopti metoda Reiki pentru a-ti rezolva dizarmoniile prin conexiunea cu energia Reiki.
  • adopti o metoda de a actiona combinat, material si spiritual, ce te va pune intr-o relatie cu Universul, intelegi ca esti doar o parte din acest Univers si nu tot, lucrezi la a te pune pe unda cu acesta (adica sa lucrezi in armonie cu el), actionezi pentru atingerea propriului Scop in viata prin vointa Universului (aplicand metoda Reiki), te impaci cu ce nu poti schimba, nu te incarci de urmarile propriilor actiuni pentru ca nu actionezi egocentric, ai dorinta de a obtine rezultate dar nu te legi de ele, traiesti in armonie si seninatate. Astfel devii mai mult din ceea ce deja esti, ajungand mai aproape de esenta ta prin stabilirea unei relatii de parteneriat cu Sursa Universului = implinire => cu consecinta de fericire neamanata.

Prin metoda Reiki, ai ocazia sa realizezi si nu numai sa stii, ca nu poti face foarte multe singur, dar odata ce accepti sa lucrezi in armonia lumii incojuratoare multe devin posibile inclusiv atingerea propriului scop.

[events-calendar-templates category=”all” template=”default” style=”style-1″ date_format=”default” start_date=”” end_date=”” limit=”10″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future”]
error: Conținut protejat de legea de autor !!