Contact
 
Inscrie-te la cursurile noastre folosind formularul pus la dispozitie pe site. Te vom suna imediat pentru restul detaliilor.

Cum Puterea Cuvantului Rostit Te Influenteaza Direct

Puterea cuvantului ce il rostesti, prin frecventa sa, joaca un rol decisiv in modelarea ta energetica dar si materiala. Faptul ca esti acordat la frecventa armonica a Universului, este un fapt dovedit stiintific. Tu ai incorporata in constitutia ta fizica, lineara, carteziana, sistemul sonic (frecventa notelor muzicale). Adica, corpul tau rezoneaza foarte usor la vibratia de sunet armonic. Ti se intampla sa te lamentezi sau sa-ti construiesti prin cuvinte un univers limitat, plin de obstacole? Daca da, atunci vei rezona cu puterea cuvantului tau rostit, asa cum vei vedea in continuare. Uite asa iti construesti singur realitatea materiala, capata sens. Odata ce ai ajuns in sfera spiritualului, este bine sa-ti cunosti constructia materiala. Altfel de la un anumit nivel vei regresa, cum se intampla multora. Hai sa vedem acum de ce puterea cuvantului joaca un rol atat de important in viata ta. puterea cuvantului

Puterea cuvantului in a-ti modela propriul univers

In Biblie scrie: „La inceput a fost cuvantul” si cuvantul, asa cum am aratat in Respiratia Hado, este sunet. Sunetul este o lungime de unda caracterizata de frecventa. Daca cuvantul are un inteles anume, frecventa caracteristica acelui proces energetic (energia cuvintelor), are si ea o semnificatie. Cum nu poti separa cuvantul de intelesul lui, nu poti separa o frecventa de semnificatia ce o poarta. Adica nu poti separa vibratia, adica puterea cuvantului, de semnatura ei informationala.

Nu poti separa procesul energetic de informatia continuta in el, iar asta te face dependent de ceea ce vorbesti.

Astfel, vei rezona cu informatia continuta in procesul energetic emis tot de tine, dar si de altii.

Fii atent ce gandesti si vorbesti despre tine. In aceasi masura, ceea ce vorbeste grupul din care faci parte, iti va construi starea de sanatate si universul material.

Vibratia gandurilor este tot un proces energetic ce poarta informatie

Tu gandesti in permanenta. Deci emiti la nivel mental informatie ce te influenteaza atat pe tine cat si tot ce este in jurul tau. Mai departe vibratia gandurilor tale capata forma si putere prin vibratia cuvintelor ce le rostesti. De fapt tu te acordezi singur fara sa-ti dai seama, la frecventa proceselor energetice emise tot de tine. Atat ce gandesti cat si ce spui iti influenteaza direct constitutia fizica, materiala.

Energia cuvintelor si influentarea constitutiei tale fizice

Acum o sa-ti arat un motiv pentru care puterea cuvantului tau prin vibratia lui, te influenteaza atat de mult. Esti alcatuit intr-o mare proportie din apa  (70-75%). Ea raspunde foarte usor unui camp informational, energetic, la care este supusa. Tu vorbesti dar si grupul tau face la fel, supunandu-te unui camp informational. Pentru a supravietui, tu trebuie sa bei apa dar sa si consumi alimente cu continut ridicat de apa. Deci starea energetica a apei din organismul tau, dar si celei pe care trebuie sa o consumi, conteaza foarte mult. Doar structurarea apei cu energie de vibratie benefica, inalta, te poate vindeca. Te invit acum sa vezi influenta directa a cuvintelor tale, asupra apei din organismul tau.

Vibratia vindecarii si aplicarea ei in recastigarea sanatatii tale

Asa cum am aratat, nu poti separa procesul energetic de informatia continuta in el. La cursurile Reiki arat studentilor mei, cat de simplu se poate structura apa cu energie Reiki, ce contine informatia vindecarii. Energia Reiki este caracterizata de iubire, armonie si vindecare. Imagineaza-ti cum va fi structurata apa din corpul tau, cand ii aplici terapia cu aceasta energie vindecatoare. Participand la cursurile Reiki Do, vei capata fara efort sau concentrare din partea ta, abilitatea de a transmite vibratia vindecarii. Astfel, aplicand terapia Reiki ai sa poti vindeca mintea si corpul atat tie cat si celor dragi tie. Poti incepe chiar din acest moment sa-ti influentezi starea de sanatate prin ganduri sau folosind puterea cuvantului in sens pozitiv. Daca doresti sa participi la un curs deosebit ce-ti va schimba viata in bine, rezerva-ti acum locul aici:
No Events