Cursuri Reiki Constanta Prin Scoala Reiki Do

Primeste abilitatea de vindecare permanenta prin participarea la cursurile scolii noastre de Reiki Constanta. In zilele noastre, sanatatea ne este asaltata cu agresori alimentari, virusi de tot felul, informatii negative. Abilitatea de vindecator Reiki te poate ajuta sa te protejezi de toate astea si sa-ti recastigi sanatatea fizica si mentala

cursuri Reiki Constanta cu Simionescu Gendai Reolo
cursuri reiki bucuresti cursuri dezvoltare personala evolutie spirituala Gendai Reiki

Specificul Scolii Reiki Do

Termenul de Reiki defineste o singura energie cu proprietati specifice. Lucrul cu ea, se face prin invatarea si practicarea unei metode Reiki. Azi avem sute de metode Reiki, izvorate din nestiinta si rea credinta (marketing). Sunt 2 mari abordari:

1) Reiki occidental, produsul incapacitatii de intelegere a mintii occidentale, a simplitatii specifice filozofiei asiatice ce duce la Iluminare. Acesta nu mai este practic Reiki, ci o energie de natura incerta si chiar daunatoare. Cam aici se situeaza toate metodele occidentale ce inglobeaza in ele nume de rezonanta japoneze. Nu sunt Reiki.

2) Reiki Estic (Real) ce este practicat azi doar prin 2 mari metode Gendai Reiki si Komyo Kai Reiki. Ele sunt doar adaptari ale metodei originale Reiki, scopul metodei si energia transmisa ramanand nealterate.

Prin cursurile Reiki Constanta vei avea parte de linia foarte scurta de initiere in Komyo Kai: Mikao Usui – Chujiro Hayashi – Chiyko Yamaguci – Sensei Hyakuten Inamoto – Subsemnatul.

Metoda predata la Reiki Constanta va fi Gendai Reiki, datorita unei mai bune metodologii. Asa cum noi o predam fara nici un fel de modificari fata de Initiatorul ei japonez, Sensei Hiroshi Doi, vei avea parte de un raport optim intre pragmatism si spiritualitate.

Ca si specific nu predam religie, ezoterisme, mistere, teorii neverificate, ca sa ne completam golurile didactice. Predam DOAR lucrul cu REIKI.

Ce Poti Vindeca Prin Reiki Constanta

Vindecarea mintii

In ultimul timp se vorbeste din ce in ce mai mult, ca o minte tulburata, afecteaza corpul. Prin Reiki intelegem ca asta este adevarat si ca negativitatea, temerile, atacurile de panica, tristetea, fobiile, stresul, viciile pot fi astfel vindecate. Oricum am dori vindecarea incepe din interior, din partea noastra eterica si apoi spre exterior, in plan fizic.

Vindecarea Corpului

Prin simpla plasare a mainilor pe zonele afectate, sau in apropierea lor, se pot:

  • vindeca rani fizice mai repede
  • grabi convalescenta dupa o operatie sau o boala mai grava
  • afectiuni ale oaselor, articulatiilor de diverse etiologii
  • echilibrarea sistemului endocrin, imunitar pentru a-l face mai puternic.
Lista continua ...

Sustinerea Unor Situatii Dezirabile In Viitor

Atat pentru tine cat si pentru pacientii tai, poti sa ajuti la indeplinirea unor situatii dezirabile. Transmiti Reiki la distanta si in viitor pentru indeplinirea mai facila a unor rezultate dorite la locul de munca sau acasa. Ai un zmucit pe la birou sau un sef ce-ti cauta pricina? iti asortezi de dinainte si de la distanta locul tau cu Reiki si mai coafezi oleaca energia lor negativa. Cu timpul ai sa inveti sa traiesti ca un adevarat maestru reiki, intelegandu-le limita celor din jur.

Dezvoltarea Personala Si Spirituala

Ceea ce nu stii inca, este ca vei invata sa-ti scoti din ecuatie mintea ta constienta limitata. Prin conectarea cu Reiki, energie cu constiinta proprie, vei accesa direct informatiile din ea. Cainii, pisicile, majoritatea oamenilor, etc, sunt racordati la un camp informational GROSIER Acolo cotizeaza cu ganduri josnice, sau de joasa frecventa, traind o viata de chin, IUBIRE RELIGIOASA, DRAGOSTE frica, gelozie, orgolii, frustrari, conditionari de tot felul. In campul energetic Reiki la care te vei conecta, vei oferi si primi DETASARE, INTELEGERE, CALM, LINISTE, CONSTIINTA MODIFICATA.

Client Testimonials

Nu-i Lasa Pe Altii Sa-ti Decida Calitatea Vietii

In cazul in care nu anuntam o data anume, pentru a participa la cursuri Reiki Constanta, trebuie mai intai sa te inscrii aici pe site. La un numar minim de inscrisi (minim 6 si maxim 10) o sa luam legatura telefonic si pe email pentru informarile legate de locatia si data exacta a cursului, rezervarea integrala a cursurilor Reiki Constanta de dinainte si alte detalii organizatorice.

Inscriere Cursuri Reiki Constanta

* indicates required
Curs Reiki Bucuresti
De completat una din cele 2 locatii
Curs Reiki Constanta
De completat una din cele 2 locatii
Persoane serioase = achita 100% online cu factura in avans

Intuit Mailchimp

cursuri reiki

© 2024 All Rights Reserved.

YouTube
YouTube
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp
Scroll to Top