Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Cat costa un curs de Reiki pret investitie sau simpla cheltuiala

Cat costa un curs de Reiki are o importanta secundara, primul criteriu fiind al competentei titularului de curs. Totusi raportul cursuri reiki pret este un indicator al calitatii instructorului Reiki. Cand este vorba de Reiki multi inclina spre a le primi gratuit sau ieftin, nestiind caror pericole se expun.

Calitatea costa in orice domeniu si asta datorita costurilor implicate in atingerea ei. Daca nu investesti bani, timp, energie, intr-o directie sau intr-un proiect, produs, serviciu, rezultatul va fi slab sau nul. Se va chema ca iti vei irosi timpul si putinele resurse, degeaba. Imagineaza-ti satisfactia consumatorului unui asemenea produs sau serviciu, rezultat din lipsa ta de investitie personala in crearea acestuia.

Cat costa un curs de Reiki sau de ce este sanatos pentru tine sa coste

Cauta sa vezi cate evenimente gratuite se tin in dezvoltare personala, spre exemplu. Ai sa observi ca acestea au doar rolul de a promova evenimentele platite, unde se va transmite adevarata valoare. Asta inseamna ca acele costuri generate de organizarea evenimentului gratuit, sunt incluse in “biletul” celor ce-si cumpara locul la evenimentele platite. De fapt totul costa, nimic nu este gratuit si asta din cauza mecanismelor financiare ce dirijeaza societatea si pe cei angrenati in ea.

Pune-te in situatia acum de a “vinde” altora gratuit sau ieftin, calitatile tale formate prin evenimente gratuite, superficiale sau ieftine.

Acelasi principiu se aplica si unui cost scazut serviciilor (de fapt din orice domeniu), precum cursuri Reiki gratis. Gratis sau Ieftin nu inseamna intotdeauna si folositor, ba chiar poate fi daunator. De aceea raspunsul la intrebarea cat costa un curs Reiki, nu trebuie sa fie „ieftin” sau „gratis”, ci dimpotriva. In acest fel te protejezi impotriva instructorilor insuficient pregatiti.

Apropo de formarea ta la cursuri Reiki gratis

Oamenii sunt diferiti asa cum diferite sunt si experientele lor de viata. Energia Reiki transmisa participantului la curs Reiki, depinde foarte mult de calitatea si experientele profesorului. Desi Reiki este definita ca o singura energie cu proprietati specifice, energia transmisa poate avea „nuante” diferite de la un profesor la altul.

Ce-l face pe un profesor la curs Reiki sa fie mai bun fata de altul? Cu siguranta nu pretul scazut, ci calitatea de a elimina „nuantele” personale in energia Reiki. Dar asta inseamna o pregatire de calitate, ce reprezinta in schimb o investitie ridicata. Concluzia la intrebarea cat costa un curs de Reiki ce sa merite, o poti trage si singur acum.

Ce implica organizarea unui curs Reiki

Reiki ca abordare spirituala nu face exceptie. Asta deoarece predarea unui curs Reiki implica organizare, logistica, resurse de bani si timp. Toate acestea il costa pe organizatorul unui eveniment de calitate.

Raspunsul la intrebarea cat costa un curs de Reiki se evalueaza prin prisma calitate – pret si nu doar analizat prin criteriul pret.

Pericolul ascuns din cursuri Reiki gratis sau ieftine sau cat dai atata face

Energia Reiki nu este o marfa ce poate fi cantarita, comparata, vazuta. De abia la curs Reiki o experimentezi intr-o maniera proprie in functie de senzitivitatea ta, efectele urmand sa apara in timp.  Aplicand regula gratuitatii sau celui mai mic pret, nu poti fi sigur daca intr-adevar vei primi Reiki (de calitate = pleonasm) sau altceva. Avand incredere in slaba pregatire a profesorului reprezentata de pretul scazut, pot aparea in timp efecte inverse celor scontate.

Ar fi pacat sa te deschizi in fata unor energii cu efecte necunoscute, doar pentru ca te costa mai putini bani. Rezultatul acestei cai ieftine poate avea un pret foarte ridicat pentru tine intr-un viitor chiar si apropiat.

De aceea ieftin nu inseamna intotdeauna si folositor ba chiar foarte daunator, mai ales intr-un domeniu unde nu vezi, nu stii si nu poti controla ce se intampla.

Investitia realizata de-a lungul timpului de titularul de curs Reiki Do transformata intr-o investitie la scara redusa pentru tine

Daca iti pui intrebarea cat costa un curs de Reiki, afla acum cat a investit titularul de curs Reiki Do de-a lungul timpului. Investitie inseamna ca acea cheltuiala initiala s-a regasit ulterior in:

 • intr-un mai bun management al sanatatii ⇒ mai putina cheltuiala cu intretinerea sanatatii
 • o investitie mai mica in medicatie ⇒ mai putina cheltuiala cu recastigarea sanatatii
 • crearea unui fond stabil mental, emotional, fizic ce sa nu reclame cheltuieli inutile cu „intretinerea” corpului ⇒ mai putina cheltuiala cu preventia

Titularul de curs Reiki Do s-a format si perfectionat de-a lungul anilor in diverse scoli Reiki. Cea mai importanta dintre toate este scoala japoneza de Reiki, ce i-a oferit si titlul de profesor Reiki.

Toate cursurile si seminariile de perfectionare la care a participat, au insemnat o investitie semnificativa reprezentata de costuri si iar costuri:

 • Costurile cu deplasarea a profesorului Reiki Do sau profesorului formator japonez la curs
 • Costurile de organizare a unei clase
 • Costurile de inchiriere a locatiilor de desfasurare
 • Costurile materialelor didactice
 • Costul de timp al profesorului implicat in pregatirea si formarea studentilor

Si lista continua …

Cat costa un curs de Reiki? Depinde ce doresti sa obtii sau gratuitatile nu au ce cauta intr-un sistem de pregatire de varf

Noi ca si organizatori propunandu-ne calitate, ne confruntam cu aceleasi costuri de organizare a unui eveniment. Toate costurile descrise, se regasesc pentru tine sub forma unei singure investitii pe viata, dar la o scara mult mai mica prin cursuri Reiki Do.

Acest fapt reprezinta un avantaj deoarece profesorul titular de curs a investit mii de euro in propria s-a pregatire cu profesori de varf, de-a lungul timpului.

Repetand intrebarea cat costa un curs de Reiki, acum stii raspunsul. In comparatie cu investitia profesorului Reiki Do, tu vei investi mai putin de 200 de euro pentru 2 cursuri ce alcatuiesc unul singur. Adica vei investi aproape la jumatate fata de pretul „pietei”:

 • 2 nivele Reiki, predate in 2 zile consecutive, timp de aproximativ 6 ore pe zi; astfel un curs de 2 zile totalizeaza aproximativ 12 ore
 • diplome ce sa ateste calitatea acordajelor energetice
 • manuale de curs

Astfel vei avea avantajul unei calitati crescute a cursului si energiei Reiki in conditiile unei investitii minore. Efectele cursului sunt permanente si nu se vor pierde in timp.

Totusi, facem eforturi pentru a-ti facilita accesul la cursurile noastre si astfel poti gasi importante reduceri promotionale si de calendar de inscriere

Cat costa un curs de Reiki? Acum conteaza doar cat crezi ca ar merita pentru tine investitia cu efecte permanente, in:

 • dobandirea unei noi abilitati umane ce sa se reflecte in sanatatea ta si a celor dragi pe care ai putea sa-i ajuti foarte simplu
 • dezvoltare personala prin deschiderea orizontului de viata si implementarea cu usurinta a obiceiurilor folositoare
 • dezvoltare spirituala, intr-un anume fel, chiar si pentru tinerii activi profesional

 

Evolutie spirituala ghidul tau catre autodeterminare

Trecerea de la omida la fluture se face printr-un proces numit metamorfoza. Este acelasi proces ce-l insoteste pe om oricum de-a lungul vietii. Acesta este declansat in sens pozitiv de un sentiment de neimplinire personala, de ceva ce lipseste persoanei in cauza. Oare cum devine omul un fluture daca nu printr-un proces de evolutie spirituala?

Multi oameni de succes sunt nefericiti desi in aparenta au totul. Conduc masini scumpe, au job-uri bune sau afaceri reusite, isi permit vacante in locuri exotice si totusi nu pot scapa de sentimentul ca ceva lipseste.

Actiunea factor determinant in evolutie spirituala

Ezitanti, unii dintre ei apuca pe o anumita cale, de studiu intr-un mediu de dezvoltare in primul rand personala. Sub indrumare ei parcurg un proces de renuntare la identitatea profesionala, mai intai si apoi la cea personala. Disocierea de tot ce a insemnat acel “eu” de pana atunci i-a dus de la teama, la senzatia de usurare si apoi la fericire. Realizeaza ca de fapt tot ce inseamna „ei” este acel “eu interior” plin de lumina, fericire si armonie.

Asa a inceput un proces de evolutie spirituala, din care sentimentul de implinire a ramas o constanta.

Caile avute azi la dispozitie pentru a parcurge procesul de metamorfoza de la vechea identitate la cea noua, cuprind:

 • exercitii mentale
 • exercitii de respiratie
 • ajustarea corpului la o anumita frecventa enegetica

Sentimentul de “aici si acum” devine pregnant si este exprimat sub forma unei filozofii proprii unei metode sub forma “Doar azi …”

La randul lor ajung in situatia de a indruma pe altii ce experimenteaza nemultumirea si neimplinirea fata de sine. Odata ce apuca pe acest drum, nu mai este cale de intoarcere, procesul de evolutie spirituala continuand la nesfarsit.

Descopera-ti si tu acum adevarata identitate in procesul de  evolutie spirituala, experimentand interactiunea cu energia armoniei universale. Intoarce-te catre tine, nu fugi de ce nu-ti place, ai rabdare, actioneaza intr-un anume fel si rezultatele vor veni cu siguranta.

Totul despre Reiki la cursurile organizate prin Reiki Do

La cursurile Reiki Do vei afla totul despre Reiki

Totul despre Reiki prin 5 elemente ce se vor regasi in predarea cursurilor Reiki Do, indiferent de nivel:

Trimiterea energiei Reiki

In functie de nivel, ea se va putea realiza prin palme, ochi, gura, gand.

Corpul nostru este dotat cu multe sisteme de aparare, ce ii asigura supravietuirea in caz de pericol. Febra apare ca urmare a combaterii unei infectii, atacul de panica apare ca si reactie “lupta sau fugi”, pentru asigurarea supravietuirii. In aceiași idee, atunci cand ne lovim prima reactie este sa ducem mana la locul respectiv si apoi sa tipam de durere.

La primul modul vei invata totul despre Reiki pentru ca energia sa fie transmisa prin palme. Practicantul Reiki isi va apropia palmele, respectand pozitiile de baza, de corpul pacientului si va lasa sa curga energia. Se vor intampla 2 lucruri in acelasi timp:

 • Corpul pacientului va simti energia si o va “trage” in zona necesara vindecarii sau echilibrarii energetice
 • Reiki, avand propria sa constiinta se va duce singura catre locul necesar de echilibrat energetic

Motivul plasarii manilor pe sau in apropierea corpului pacientului, este de a facilita miscarea normala a energiei lui personale, cu efect de vindecare.

Vindecarea nu va fi realizata de terapeutul Reiki, ci prin el de catre energia Reiki in relatie cu pacientul sau.

Acordajele Reiki

In timpul cursului Reiki, se vor oferi de catre profesor acordajele specifice unuia din cele 4 nivele predate.

Prin acordajele primului nivel, participantul este conectat la sursa energiei Reiki. Astfel se va putea dezvolta pentru a o transmite mai departe ca un canal pur si curat, fara sa-i altereze caracteristicile.

Acordajele oferite in urmatoarele module de curs Reiki, vor permite practicantului sa afle totul despre Reiki. Astfel va avansa conform pregatirii personale obtinute pana in acel moment.

In urma acestor acordaje energetice, corpul participantului va absorbi energia Reiki din Univers, corespunzatoare acelui nivel. Va apare fenomenul de realiniere energetica, la care ne putem referi tot ca si criza de vindecare.

Foarte importanta este calitatea profesorului. El nu trebuie sa execute formal acordajele, dar nici sa nu manipuleze in vreun fel energia, prin tehnica acordajului.

Simbolurile si Mantrele

Incepand cu al doilea nivel Reiki, practicantul va invata cum sa utilizeze simbolurile si mantrele, pentru a putea lucra cu diverse aspecte ale energiei Reiki.

Prin utilizarea simbolurilor se va obtine o rezonanta energetica de forma, iar prin utilizarea mantrelor o rezonanta de sunet. Simbolurile si mantrele, utilizate impreuna vor ajuta practicantul sa obtina efectul dorit in terapie, sau exercitii. In acelasi timp, il vor ajuta sa si creasca in abilitati.

Acestea sunt doar niste ajutoare, chei de frecventa, de care practicantul Reiki nu va mai avea nevoie odata ce a atins nivelul necesar de pregatire. Cunoscand totul despre Reiki isi va putea folosi creatitivatea pentru a experimenta diferite combinatii intre tehnici.

Filozofia metodei Reiki

Practicantul va face cunostinta inca de la primul nivel, cu filozofia specifica metodei Reiki. Aceasta va include notiuni despre cum el ca fiinta multidimensionala este integrat intr-un Univers energetic si material complex.

La al doilea nivel va afla despre abordarea spatiului si timpului prin prisma Reiki si cum se poate conecta la energia Universului pentru a le putea transcede.

La al treilea nivel Reiki, studentul va invata totul despre Reiki si principiile filozofice specifice:

 • Doar azi
 • Sa nu te superi
 • Sa nu te ingrijorezi
 • Sa-ti indeplinesti misiunea constiincios
 • Sa fii recunoscator
 • Sa te porti frumos cu cei din jur

Incepand cu acest nivel, el se va pregati sa le aplice zilnic, ajungand cu timpul sa traiasca o viata linistita, in acord cu aceste principii.

Tehnicile si meditatiile Reiki

In functie de nivelul cursului Reiki predat, participantul la curs va invata si deprinde tehnici ce il vor ajuta in cresterea abilitatilor de transmitere Reiki. Astfel va afla totul despre Reiki beneficiind de avantajele cursurilor Reiki Do.

Hatsurei Ho este tehnica originala creata de Sensei Usui, pentru accelerarea fluxului Reiki prin corpul practicantului. Acest exercitiu are scopul de a creste aceste abilitatii de vindecare si a senzitivitatii lui la energie.

Exercitiul este compus din alte 3 tehnici invatate separate, la primul nivel – Shoden:

 • Prima tehnica are rol de curatare vibrationala de energiile nedorite
 • A doua are rol de eliminare a stresului, relaxare si purificare a mintii
 • A treia tehnica are rol de crestere a nivelului de constiinta

Incepand cu cel de al 2 lea nivel, practicantul Reiki va folosi toate aceste tehnici imbinate intr-una singura, numita Hatsurei Ho.

Aceasta tehnica il va ajuta in cresterea cantitatii, calitatii si vitezei energiei sale spirituale eliberate, chiar daca nu va avea suficienta practica terapeutica pe pacient beneficiind astfel din plin de avantajele cursurilor Reiki .

Desigur sunt si multe alte tehnici si meditatii ce studentul le va aborda, fiecare cu un scop specific.

Poti incepe fara amanare, sa aflii totul despre reikisi anume tehnici, meditatii si principii Reiki pentru o viata linistita si armonioasa. Pentru a beneficia de avantajele cursurilor Reiki rezerva-ti acum locul la unul din cursurile Reiki afisate.

Curs Reiki Pitesti

Exercitii pentru dezvoltarea energiei chi la curs Reiki Pitesti

Fiind practicantul ambelor cai pentru o viata mai buna, reiki si karate japonez, am posibilitatea sa-mi dezvolt resursele vitale corespunzatoare. Rezultatul acestor practici combinate se traduc intr-o varsta biologica mai mica decat cea cronologica. Secretul consta in anumite exercitii pentru dezvoltarea energiei chi ce le poti invata la curs Reiki Pitesti.

Am specificat calea japoneza a celor doua metode, pentru a scoate in evidenta diferenta fata de calea occidentala.

La noi oamenii invata sa imbatraneasca de tineri, pe la 30 sau 40 de ani, pierzand satisfactia vietii. Practicand  in continuare sportul, miscarea, o fac doar cu resursele musculare ale unui corp devitalizat, avand performante scazute.

In est, la varsta de 70 sau 80 de ani, oamenii se antreneaza si participa inca in competitii. De ce ar mai face-o daca s-ar simti precum batranii nostrii?  Asta inseamna ca ei inca gusta viata si au resurse. Diferenta in favoarea ultimilor consta intr-un mod de viata ce contine exercitii pentru dezvoltarea energiei chi.

Pentru a putea fi eficient la varste inaintate, atat in Reiki cat si in activitate fizica, trebuie sa-ti dezvolti energia chi, energia interna.

Uite de ce sunt necesare aceste exercitii pentru dezvoltarea energiei chi, in tehnica Reiki cat si in viata:

 • energia chi a terapeutului asigura suportul transmiterii nemodificate a energiei Reiki la pacient
 • energia chi asigura suportul modificarilor structurale ale organismului, pentru ca acesta sa sustina un nou sistem energetic superior
 • energia chi este deplasata prin corp pentru a varia forta si viteza de deplasare, lovire fara a folosi forta musculara
 • energia chi, circuland prin organism il fortifica, intareste, il face viguros odata cu trecerea timpului, inaintarea in varsta
 • energia chi face ca organismul sa se miste intr-o alta dinamica decat cea musculara, generatoare si nu consumatoare de energie; la finalul miscarii fizice vei fi activat si nu obosit.

 

Incepatorii in Reiki cat si in alte arte (martiale spre exemplu), nu-si bat capul prea mult la inceput cu folosirea acestei energii interne. Cu timpul, lucrand cu tehnica, imaginatia si respiratia, isi cladesc baza antrenarii chi-ului de mai tarziu. Aceeasi abordare o vei intalni si in cadrul Scolii Reiki Do la curs Reiki Pitesti.

Un chi puternic face ca energia Reiki sa fie transmisa cat mai neafectata de semnatura personala a terapeutului. Un devitalizat se va resimti intotdeauna, tratand afectiuni sau persoane dezechilibrate puternic.

Secretul acestor exercitii pentru dezvoltarea energiei chi, consta in aplicarea principiilor transmise la curs sau antrenament, prin viu grai. Este un joc al imaginatiei, exercitiului mental, al respiratiei, ce functioneaza usor diferit de la persoana la persoana.

Antrenarea partii tale invizibile prin exercitii pentru dezvoltarea energiei chi la curs Reiki Pitesti

In artele martiale japoneze spre exemplu, chiar si incepatorii invata sa-si varieze propria greutate. In unele situatii devin mai grei, in altele mai usori, diferenta fiind perceputa clar de partnerii lor de lucru.

In Reiki japonez, inveti sa-ti cresti campul energetic, chi-ul, folosind dupa acordajul de la curs Reiki Pitesti, elementele descrise mai sus. Pur si simplu ajungi sa te joci cu energia ta ajjustandu-i intensitatea in functie de nevoile tale: activitate, repaos, calmare in situatii stresante, eliminarea depresiei, terapia acordata altor persoane, etc

Antrenandu-ti partea interioara, nevazuta a ta, iti asiguri singura resursa naturala a unei vieti lungi, sanatoase si confortabile. Iti deschizi si viziunea de viata pentru ca ai si energia sa o sustii.

In concluzie, secretul unei vieti sanatoase, lungi, confortabile, plina de resurse vitale, consta in exercitii pentru dezvoltarea energiei chi pe care le poti invata la curs Reiki Pitesti.

Cursuri Reiki Brasov

Mai multa energie vitala se obtine la cursuri Reiki Brasov

Mai multa energie vitala nu a facut rau nimanui, dimpotriva. Insa cand te confrunti cu lipsa ei, crezi ca doar un somn bun sau o o alimentatie corespunzatoare, rezolva problema. De fapt cauzele energiei tale vitale scazute sunt mai profunde asa cum ai sa afli la cursuri Reiki Brasov.

Un stil de viata nesanatos, te va face sa te simti lipsit de energie, pofta de viata. Un program de activitate repetitiv, stresant, lipsit de orizont larg, te va aduce treptat in aceasta stare. Si asta nu este totul. Nu poti obtine mai multa energie vitala, daca te preocupa in primul rand altceva sau altcineva, decat propria persoana.

In articolele mele ai sa intalnesti deseori referire la educatia primita. Exact acest aspect te va impiedica sa te preocupi in primul rand de tine, facandu-te sa te simti egoist. Lipsa preocuparii de propria persoana prin educatia primita, iti va aduce o viata scurta lipsita de calitate.

O urgenta in avion, prevede sa-ti pui in primul rand TU masca de oxigen si apoi copilului tau. Asta pentru a mai apuca sa faci ceva folositor pentru altii, in loc de a deveni tu primul victima.

Asa se intampla si in viata. Ai datoria de a face mai intai pentru tine si prin prisma rezultatului obtinut, pentru altii.

Mai multa energie vitala si modalitati de a o obtine prin cursuri Reiki Brasov.

Cand vrei sa obtii mai multa energie vitala, te gandesti imediat sa revii la un program de odihna, alimentatie, sport. Astfel tu crezi ca-ti corectezi deficienta unui nivel optim de energie, necesar unei vieti sanatoase.

Incercand sa compensezi o viata dezordonata, stresanta, lipsita de viziune, prin odihna, alimentatie, sport, vei petici un sac uzat. Atat. Nu-l vei aduce niciodata in parametrii optimi, spre a-ti retine energia vitala necesara unei vieti lungi, de calitate.

Sper sa nu confunzi resursa de care are nevoie buna functionare a corpului tau, cu energia ta vitala. In anumite limite, acestea sunt doua lucruri diferite.

Mai multa energie prin reglarea metabolismului

Corpul tau pentru a functiona are nevoie de hrana. Aceasta va fi descompusa prin procesul de digestie in compusi de baza. In urma reactiilor chimice de degradare a lor, va rezulta eliberare de energie. Aceasta energie va fi asimilata apoi de diverse procese necesare bunei functionari a corpului tau.

Cand te gandesti sa obtii mai multa energie, iti imbunatatesti cantitatea si calitatea nutrientilor. Tot ce obtii prin aceasta masura, este mai multa energie de natura biochimica si atat.

Mai multa energie de natura electrica

Imbunatatindu-ti calitatea hranei, iti mai poti rezolva un aspect al lipsei de energie. Hranindu-te cu grasimi saturate nocive, iti vei reduce diferenta de potential electric intre nucleul (+) celulei tale si membrana ei. Practic iti vei „alunga” norul de electroni (-) de pe membrana celulei tale, prin acest tip de alimentatie.

Te simti permanent obosit, de abia te tarai, nu ai chef de nimic. Tot ce iti vine in minte este sa mai faci o vizita la fast-food, ca sa obtii mai multa energie. Efectul este contrar dorintei tale. Iti vei adanci deficitul energetic necesar bunei functionari a corpului tau. Celula ta nu se va mai „aprinde”.

Hranindu-te corect, vei aduce in parametri aceasta diferenta de potential (aproximativ 70 mV) simtindu-te plin de energie. Un exemplu simplu de regim, ti-l pot spune cand ne intalnim la curs.

Totusi si aceasta energie este una specifica partii materiale a corpului tau. Este altceva decat energia vitala, atat de necesara unei vieti lungi si de calitate.

Mai multa energie vitala si obtinerea unei vieti lungi de calitate

Un alt tip de energie proprie corpului tau, este cea pusa in evidenta de fotografiile kirlian.

Aceasta este biocampul tau si calitatea lui iti indica nivelul optim de sanatate si vitalitate.

Atunci cand iti doresti mai multa energie vitala, de fapt cresterea si mentinerea acesteia trebuie sa urmaresti.

Cu cat biocampul tau este mai mare si uniform, cu atat procesele necesare unei vieti lungi si de calitate sunt mentinute. Dupa cum am spus la inceput, o conduita nepotrivita de viata iti va scadea marimea si calitatea acestui biocamp. Doar prin alimentatie, sport, odihna, nu poti influenta in mod direct, ce ai stricat intr-o lunga perioada de viata nepotrivita.

Astazi sunt si alte aparate ce pun in evidenta calitatea acestui biocamp. Totusi nu te-as sfatui sa crezi ca apeland la acestea ti-l poti imbunatati invartind doua butoane. Il poti observa bineinteles, dar corectarea lui este alta poveste.

Construieste din interior suportul energetic vital prin cursuri Reiki Brasov

Cand iti doresti mai multa energie vitala, trebuie sa iei in calcul modificarea proceselor fizice, emotionale, mentale, spirituale. Astfel vei incepe sa repari din interior suportul ce-ti va sustine o energie vitala crescuta, uniforma, de calitate.

Pentru a obtine mai multa energie vitala, poti sa accesezi un alt tip de energie, cea spirituala. Aceasta nu a fost pusa in evidenta de nici un aparat, inca. Ea este energia sufletului, daca vrei.

Prin conectarea sufletului tau la cel al mareului Univers, poti primi vibratiile vindecatoare ale acestuia. Armonizandu-te cu vibratia vindecarii marelui Univers, iti vei creste propria vibratie ca si frecventa.

Prin aceasta metoda, iti vei influenta direct calitatea si cantitatea biocampului tau, a energiei tale vitale.

Atunci cand participi la cursuri Reiki Brasov, primesti fara efort abilitatea de a te conecta la sufletul marelui Univers. Indiferent cum ti se pare aceasta explicatie, la inceput abordarea mea va fi tehnica. La cursurile mele vei invata multa tehnica si asta doar ca sa vezi spiritualitatea cu alti ochi.

Prin practica accesarii si transmiterii energiei Reiki, vei putea sa obtii direct mai multa energie vitala. Ti-o vei creste din punct de vedere vibrational, calitativ si cantitativ.

In acest mod, toate procesele tale materiale vor fi sustinute direct din punct de vedere energetic. Ele se vor corecta, imbunatati, accelera.

Beneficiile accesarii energiei Reiki in cresterea directa a celei vitale

Aceasta energie spirituala Reiki, o va proteja si amplifica pe cea vitala. Lucrand cu energia Reiki la cursuri Reiki Brasov, ai sa-ti:

 • cresti puterea interioara
 • intaresti puterea sistemului imunitar
 • pastrezi agilitatea fizica
 • maresti pe masura ce inaintezi in varsta, cantitatea si calitatea biocampului tau, a energiei tale vitale
 • conservi aspectul si calitatile tale fizice, ce se vor degrada intr-o masura mult mai mica prin practica Reiki, corecta.
 • extinzi foarte mult durata vietii de calitate, asigurandu-ti suportul energetic necesar functionarii materiei coprorale.
 • vindeci mintea si corpul tie si celor dragi tie, prin abilitatea primita

Acum ai idee despre cateva tipuri de energie necesare functionarii optime a corpului tau.

Dintre toate acestea, cel mai important este sa stii cum poti obtine mai multa energie vitala.

Prin cursuri Reiki Brasov vei primi abilitatea de a accesa Reiki prin procesul de initiere.

Intre mine si sensei Usui Mikao (creatorul metodei originale Reiki) sunt doar 3 Profesori Reiki Japonezi. Atat.

 

Astfel poti deveni si tu eficient in practica prelungirii vietii de calitate, atat a ta cat si a celor dragi.

Ai la dispozitie prin mine, atat puritatea energiei Reiki, cat si o filozofie specifica pur estica, neafectata de idei religioase.

Poti ajunge sa le accesezi si tu, apasand butonul „Inscrie-te la urmatorul Curs Reiki” 

Curs Reiki Ploiesti

Cu Reiki de la o viata conflictuala la armonie prin curs Reiki Ploiesti

Beneficiile terapiei Reiki depasesc cu mult cadrul unei simple enumerari a unei liste de afectiuni ce le-ar rezolva. Este vorba de mult mai mult asa cum ai sa afli la curs Reiki Ploiesti.

Cand vrei sa ajungi undeva, analizezi mai intai unde te afli in acel moment. In alti termeni, daca vrei sa-ti rezolvi o afectiune, analizezi mai intai conjunctura in care ea a aparut.

In ziua de azi societatea noastra este bazata pe conflict generat de lupta pentru resurse ce par putine.  Acceptarea de facto a starii conflictuale, a promovat lipsa eticii si a echitatii la nivelul societatii si grupurilor. Asta se intretine prin educatie si autoeducatie. Fiind o fiinta sociala, esti racordat la societate si grup, chiar fara sa-ti doresti.

In acest fel esti invatat sa devii competitiv intr-un sistem inechitabil, pentru a  avea acces la resurse putine. Rezultatul este intrarea ta in modul de supravietuire, rezultand modificari concrete in biologia organismului tau.

Aceasta este conjunctura in care apar afectiuni din ce in ce mai greu de rezolvat de catre medicina clasica, alopata.

Cum te ajuta terapia de vindecare energetica Reiki

Beneficiile modului de viata cu Reiki, se reflecta direct asupra starii tale de sanatate, dar se manifesta si la nivel social.

La curs Reiki Ploiesti ai sa intelegi de ce fericirea autentica este consecinta starii optime de sanatate.

Aceasta stare o obtii traind in armonie atat cu cei din jur cat si cu natura, altfel decat in conflict.

In terapiile complementare se considera faptul ca 90% din afectiuni, sunt generate de ce se intampla in mintea oamenilor. Avantajele terapiei Reiki constau tocmai in capacitatea acestei energii pure, de a-ti vindeca mintea mai intai si apoi corpul.

Beneficiile terapiei Reiki rezulta din faptul ca aceasta practica de vindecare actioneaza la sursa bolilor: lipsa de iubire, armonie, fericire.

Scopul terapiei Reiki prin curs Reiki Ploiesti

Scopul imediat pentru care predau Reiki este acela de a-ti imbunatatii starea mintii si a corpului.

Scopul ultim al metodei Reiki este acela de a atinge starea de pace interioara absoluta.

Ambele scopuri se ating prin aplicarea tehnicilor de vindecare propriuzise cat si a filozofiei de viata specifice metodei Reiki.

In acest mod ai sa-ti dezvolti continuu spiritualitatea cu efect direct in ridicarea nivelului de constiinta. Astfel vei vedea foarte repede ce conteaza cu adevarat pentru tine, alocandu-ti in mod judicios resursele limitate. Timpul tau este doar una din aceste resurse.

Una este sa stii si alta este sa realizezi ce inseamna trecerea timpului peste tine. Cand se intampla te vei obliga singur sa traiesti in acord cu tine si nu cu altii!

Pe langa vindecarea clinica a mintii si corpului tau, beneficiile terapiei Reiki se masoara si in schimbarea modului tau de racordare la societate si grup.

Prin practica Reiki te vei schimba din interior traind in armonie si iubire si mai putin in conflict. In acest fel si mediul tau exterior se va adapta lumii tale interioare, cu incetul.

Sub indrumarea potrivita, vei sti cum sa faci ca ceilalti sa rezoneze cu tine si nu neaparat tu cu ei.

Beneficiile terapiei Reiki

La curs Reiki Ploiesti ai sa afli mai multe, dar acum poti vedea o parte din beneficiile terapiei Reiki:

 • Combate, tine sub control stresul, frustrarile, anxietatea, ce produc blocaje energetice, ce la randul lor duc la alte afectiuni
 • Readuce echilibrul mental, emotional
 • Elimina blocajele energetice datorate stresului
 • Induce relaxarea, bucuria, pacea interioara, echilibreaza sistemul nervos
 • Mintea devine clara, se dezvolta creativitatea
 • Detoxifica/purifica corpul fizic/energetic
 • Trateaza cazurile de dependenta (tabagism, alcoolism)
 • Terapia Reiki se poate asocia cu orice forma de tratament alopat. Potenteaza si reduce efectele secundare negative. Poate duce la scaderea consumului de medicamente
 • Ajuta la o recuperare mai rapida in urma unei afectiuni fizice
 • Trateaza cauza profunda a afectiunii nu doar a simptomelor ei
 • Se asocieaza cu unele tratamente naturiste, dar si cu alte tratamente pe baza de energie.

Terapia Reiki este o arta a vindecarii asa cum este de fapt si o arta a vietii

Devenind si tu practicant Reiki la curs Reiki Ploiesti, vei parcurge pasii transformarii:

 • de la o viata conflictuala la armonie
 • de la boala la sanatate
 • de la agitatia mintii la linistea ei
 • de la tristete si resemnare, la fericire

La curs Reiki Ploiesti vei putea obtine fara efort sau concentrare, abilitatea de a te conecta si utiliza aceasta energie. Abilitatea de a te trata pe tine dar si pe cei din jurul tau nu va dispare vreodata.

Nu mai lasa tristetea, lipsa orizontului, stresul, boala sa te domine si participa la un curs Reiki Do. Astfel vei avea parte prin mine de o linie de initiere foarte scurta, exclusiv japoneza. In acest fel vei avea parte de o energie Reiki pura, necontaminata dar si de corectitudinea informatiilor transmise.

Te poti inscrie la curs aici.

Initiere Reiki Bucuresti

Capcane de evitat si solutii de urmat in evolutia spirituala prin initiere Reiki Bucuresti

Prin Initiere Reiki Bucuresti afli ce inseamna evolutia spirituala a omului, asta este intrebarea. Intelegerea incompleta a fenomenului de dezvoltare spirituala, a dus mai mult la confuzie decat la rezultate in acest domeniu.

Aceste rezultate sau lipsa lor, se vad la nivelul intregii societati umane. Ea este macinata de conflicte, bazata pe supravietuire si mai putin pe dezvoltarea capacitatiilor creatoare ale indivizilor ce o alcatuiesc. Prin urmare, unde se regaseste evolutia spirituala a omului in cadrul acestei societati?

Evolutia spirituala a omului o cale cu multe fundaturi

Multi pretind ca practica acest tip de dezvoltare obtinand rezultate. Daca ar fi asa, ar trebui sa simtim macar in mica parte intelepciunea specifica si nu absenta ei. Tu cand te uiti in jur ce vezi?

Pe de alta parte traim in secolul vitezei si a dorintei de a obtine rapid si sigur rezultate. Astfel, cei mai multi apeleaza la doar la tehnici de evolutie spirituala rapida, ignorandu-si baza existentei, adica natura materiala.

Acestora le scapa din vedere doua lucruri majore:

 • intelegerea modului de functionare a propriului corp, din care cel al mintii joaca un rol major.
 • aplicarea doar a unor tehnici in evolutia spirituala a omului nu ofera neaparat un rezultat. Eventual au parte de explorarea unor stari interioare si atat.

Astfel doritorii de usor si repede, arunca pe umerii spiritualitatii responsabilitatea cunoasterii propriului lor mecanism material de functionare. Se intampla ca la primele piedici serioase din lipsa cunostintelor, sa abandoneze total sau partial in favoarea unor pseudometode.

In continuare, dau doar un singur exemplu:

este inutil sa „te rogi” cuiva pentru a obtine linistea interioara, cand de fapt asta este chiar prima ta responsabilitate.

Mintea si dezvoltarea spirituala a omului in Reiki

Am sa-ti arat acum un paradox ce are loc in evolutia spirituala a omului in metoda Reiki.

Metoda Reiki este o practica energetica al carei scop este vindecarea corpului, mintii si ridicarea nivelului de constiinta. Astfel prin practica acestei metode, ajungi fericit si implinit.

Aceasta metoda are un set de tehnici ce sunt aplicate conform unei filozofii si nu asa la intamplare.

 

Un paradox: Studentilor mei de la cursuri Reiki, le spun ca practica Reiki este eficienta atunci cand iti scoti mintea din ecuatie. Dar pentru a ajunge la perfomanta asta trebuie sa-ti antrenezi in primul rand …. mintea.

 

Asta inseamna ca odata ce ai pasit pe calea practicii Reiki, trebuie sa afli cum functionezi material. Astfel iti vei putea conserva rezultatele obtinute prin practica spirituala.

Evolutie spirituala simptome: starea interioara

A fi practicant Reiki presupune sa ai si sa simti starea de conectare la aceasta energie. Deci ideea ce ne intereseaza este conservarea starii tale interioare ca si practicant.

Daca nu stii s-o conservi, o vei inlocui cu alta stare interioara. Posibil ca aceasta sa fie tot din categoria celor ce te-au adus la cursurile Reiki.

Rezultatul este ca ignorandu-ti functionarea mentala de natura materiala, ai regresat dintr-o stare interioara superioara in una initiala. Ce ai castigat?

Evolutia spirituala a omului va fi mereu data de starea lui interioara. Deci la obtinerea si mentinerea ei vei lucra voluntar, constient, responsabil, atat material si spiritual.

In continuare o sa-ti prezint un exercitiu inspirat din metoda Reiki ce o predau. Acesta va avea rolul de a te relaxa si in consecinta de a-ti schimba starea interioara intr-una relaxata, placuta.

Tehnici de evolutie spirituala o scurta meditatie ghidata din cadrul Initiere Reiki Bucuresti

Ce-ti ofer nu are nimic extraordinar sau nemaipomenit de spiritual. Ideea este alta.

Intentia mea este ca tu sa-ti folosesti propria ta minte, voluntar si constient pentru a obtine un rezultat.

Acesta vizeaza schimbarea starii tale interioare ca urmare:

 • a alinierii tale vibrationale la spectrul luminii (pentru practicanti strict la Reiki).
 • a folosirii constiente a mintii in cunostiinta de cauza

Important este sa vezi ca nu ai nevoie de cine stie ajutor sau cunostinte pentru a-ti schimba starea.

Mai intai am sa explic exercitiul. Apoi dupa o scurta setare vibrationala a locului si timpului tau, te voi asista in executia lui.

Dupa aceea vei avea ocazia sa-l practici singur cateva minute. Ideea este sa inveti exercitiul ca sa-l practici independent de mine. Dar daca doresti, vei putea asculta video ori de cate ori simti nevoia.

 

Evolutia spirituala a omului nu se face in graba. Este nevoie de multa rabdare, cunostinte si implicare din partea ta daca vrei sa evoluezi pe acest drum, iar la inceput ai nevoie de Initiere Reiki Bucuresti.

Ce înseamna evolutia spirituala a omului?

Raspunsul la intrebarea asta are legatura si cu tipul de societate in care traim. Nu putem evolua independent de ea oricat am dori. Ea nu ne ofera toate facilitatiile unei vieti relaxate doar bune pentru a medita la umbra unui pom sfant.

In concluzie putem urmari evolutia spirituala a omului angrenat in societatea moderna in urmatorii termeni:

 • cunoasterea materiala a naturii sale, a celei inconjuratoare si a relationarii cu ea la nivel material
 • actionarea constienta asupra obiectivelor sale, din care sanatatea si implinirea personala fac parte
 • responsabilitatea totala asupra propriilor actiuni
 • adoptarea unor metode de ridicare spirituala ce contin tehnici si o filozofie dupa care ele se aplica, pentru:
  • ridicarea continua a nivelului de constiinta prin practicarea unei metode
  • ridicarea nivelului de constienta, adica de a fi 100% prezent in prezentul lui
  • obtinerea unei stari interioare inalte permanente ce-i va determina si calitatea actiunilor sale
  • intelegerea necesitatii de armonizare vibrationala cu Universul si nu de lupta cu el prin tot felul de protectii
  • intr-un final realizarea conectarii voluntare la Marea Viata cu consecintele de rigoare

Doresti sa aplici si tu la o metoda de evolutie spirituala completa? Daca da, sa stii ca trebuie sa faci si tu ceva:

 • In primul rand sa te inscrii la Initiere Reiki Bucuresti din zona cursuri Reiki
 • Apoi sa lucrezi fara efort sau concentrare la scopul metodei Reiki ce o predau, zi de zi.

Daca consideri ca acest articol ti-a fost de folos, poti sa dai share prietenilor tai pentru a-l vedea si ei.

Curs Reiki Giurgiu

Meditatia in natura calatoria ta initiatica incepe la curs Reiki Giurgiu

Curs Reiki Giurgiu  incepe prin Meditatia in natura care este cel mai simplu mod de a verifica schimbarea perceptiei asupra lumii exterioare, prin ridicarea vibrationala. De asemenea poti constata foarte simplu si modificarea starii interioare, in care grijile raman in urma. Practic acestea nu mai conteaza odata ce ai o alta stare, asa cum ai sa aflii la curs Reiki Giurgiu.
Acum cativa ani am trecut prin aceasta experienta. Atunci m-am hotarat sa traiesc in alt mod o vacanta ce nu se anunta deosebita fata de altele.
Dupa aproape 7 ore de mers cu masina am ajuns obositi in Apuseni. Gasirea gazdei potrivite s-a incheiat aproape pe intuneric, cand nu vedeam prea bine imprejurimile.
Nu mica ne-a fost mirarea cand am observat a doua zi locul ce il alesesem. Curtea pensiunii cuprindea un versant intreg de deal, iar la baza lui curgea linistit un parau.
Cam toate traseele incepeau cu saritul gardului gazdei noastre, aflat pe varful dealului. De acolo mergeam direct pe crestele muntilor pana la intalnirea traseului propus.

Meditatia in natura si calatoria initiatica

Pe poteci nestiute, in afara traseelor marcate, orientandu-ne dupa indicatiile vagi ale localnicilor, ajungeam dupa multe ore la obiectivele propuse. Dupa un repaos doar cat sa ne tragem sufletul, o luam inapoi.

In acest fel am putut da peste niste peisaje de basm, incremenite in timp si fara vreo urma de om. Eram doar noi, natura si pare-mi-se ceva ursuleti prinprejur.

A doua zi, la intoarcere nu departe de pensiune, intr-o vale, am zarit o poenita plina cu mure si fragi.

Ideea ce mi-a venit, obositi cum eram, ne-a transformat tuturor vacanta intr-o calatorie initiatica.

Si cum ideile geniale sunt simple in esenta, ne-am hotarat sa ne incarcam bateriile prin meditatia in natura.

Meditatia Reiki prin curs Reiki Giurgiu

Asa cum spun si studentilor mei, meditatia Reiki nu inseamna efortul de a-ti opri sau alunga gandurile. Pur si simplu ai la dispozitie mai multe tehnici, prin care mintea ta devine ocupata cu un singur lucru. Important este sa stii sa faci asta fara efort, pentru a te bucura de meditatia in natura.

Cel mai important aspect din meditatia Reiki, este chiar starea obtinuta de conexiunea la vibratia vindecarii.

Apoi, mintea avand de lucru intr-un anume fel, va lasa energia Reiki sa preia controlul asupra tuturor simturilor tale. Intr-un final se lasa linistea asupra ta.

Desi esti constient de zgomotele din jurul tau ele capata o alta semnificatie. Daca ai ochii usor intredeschisi, lumina capata alte nuante. Lumea parca devine mai colorata.

Meditatia in natura iti va ascuti unele simturi iar pe altele le va estompa. Grijile tale daca le ai, pur si simplu dispar, nu mai conteaza. Nu inseamna ca le-ai gasit atunci o rezolvare ci pur si simplu le percepi altfel si pe ele.

Meditatia in natura si constiinta modificata

Simti cum vibratiile tale devin mai fine si starea de constiinta modificata ia locul celei normale de pana atunci.

Am ramas asa o perioada nedefinita de timp. Practic, am pierdut notiunea lui, asa cum am constatat mai tarziu. Era o linistie absoluta, atat in interiorul nostru cat si afara.

Vantul parca facea brazii sa fosneasca in ritmul respiratiei nostre. Eram totuna cu natura din jurul nostru.

La un moment dat nici nu mai constientizam in sine meditatia in natura. Existam pur si simplu si atat.

La final, ne-am extras la propriu din acea stare. Totul in jurul nostru era mai viu, mai colorat. Mirosurile erau mai pregnante. Totul se situa la un nivel superior de perceptie.

Ce am obtinut si invatat din aceasta calatorie devenita initiatica

Meditatia in natura, asa cum am experimentat-o atunci, m-a facut sa gasesc solutii la intrebarile ce le aveam. Nu am facut decat sa-mi schimb perspectiva prin schimbarea starii interioare.

De atunci mi-am facut obiceiul de a medita in natura. Asta imi transforma in calatorie initiatica chiar si cea mai banala iesire de weekend, indiferent unde are aceasta loc.

Dupa o astfel de experienta, am facut mai mult decat sa ne incarcam bateriile la propriu.
Din acel moment am perceput cu totul altfel oamenii dar si relatiile cu ei. Am gasit solutii la probleme, iar lumea a devenit mai vie si prietenoasa.
Pe scurt, am avut o experienta de neuitat din care nu am ce poze sa-ti arat. Totul s-a petrecut in interior, asa cum de fapt experimentam viata.
Avem doar impresia ca afara se intampla minunea, cand de fapt ea are doar loc in interiorul nostru.
O invatatura din toata aceasta experienta este urmatoarea:
 • ajutorul va veni in mare parte din interior si ti-l acorzi singur in prima instanta. Astfel dai si mesajul potrivit pentru a primi asistenta Universala.

 

Calea prin care poti poti proceda si tu la fel, este predata de mine la curs Reiki Giurgiu ce le organizez. Le gasesti pe aceasta pagina sus, la sectiunea de evenimente.
Pentru a te inscrie la curs Reiki Giurgiu urmeaza linkul de aici.

Cursuri Reiki in Constanta

Tehnici rapide de echilibrare si energizare la cursuri Reiki in Constanta

La ultimile cursuri Reiki in Constanta am explicat importanta folosirii unor tehnici rapide de echilibrare si energizare, explicate stiintific, cum este respiratia Hado.

Constructia ta fizica prezinta caracteristici, ce permit folosirea unor tehnici de respiratie vindecatoare. In cele ce urmeaza am sa ti le explic in detaliu.

Metoda Reiki ce o predau isi bazeaza tehnicile de aliniere vibrationala in primul rand pe cunoasterea tehnica a corpului si mintii. De la acest tip de cunoastere pleaca totul.

Cum in cadrul acestor cursuri Reiki in Constanta nu predau mistere si ezoterisme, acum am sa-ti arat de ce respiratia Hado functioneaza.

Cum se realizeaza respiratia Hado la cursuri Reiki in Constanta

Respiratia Hado se realizeaza prin inspiratia pe nas si prin expiratia prelunga a vocalei Aaaaaaa, fara efort. Ascultandu-ti respiratia vei cauta sa rezonezi atat cu mintea cat si cu corpul, cu sunetul emis. Tehnica este foarte simpla, dar cu efecte vindecatoare majore, precum eliminarea stresului.

La inceput a fost cuvantul adica sunetul

Cuvantul inseamna de fapt sunet, la care suntem cu totii acordati indiferent de rasa sau cultura.

Cand ne nastem, emitem de regula frecventa lui A. In muzica toate notele sunt multiplu de aceasta frecventa, asa ca putem spune ca A este etalonul celorlalte frecvente.

Lungimea de unda a lui A este de 78 de centimetri. Daca o impartim la multiplu de 4, o sa obtinem distanta medie dintre timpanele noastre.

Rezonanta intre doua frecvente, apare doar atunci cand una din lungimile de unda este multiplu din cealalta. Asta stim de la fizica.

Cand emitem sunetul Haaaaaa in respiratia Hado, sistemul nostru auditiv intra in rezonanta cu frecventa acestui sunet.

Corpul nostru este acordat la frecventa lui A

Natura a construit aparatul auditiv uman dar si tot organismul nostru, acordat la frecventa vocalei A.

Frecventa vocalei A sta la baza alcatuirii noastre fizice.

Respiratia Hado se bazeaza pe emiterea frecventei lui A.

Sectiunea de aur principiul construirii corpului tau

Frecventa lui A este de 441 Hz. Exprimata in zecimale, rezulta un numar si anume 0,441.

Acesta este de fapt rezultatul unui raport intre lungimile “Sectiunii de Aur”, un principiu bine cunoscut de arhitectii de azi.

Raportul sectiunii de aur este explicat astfel:

Sectiunii de Aur

Sectiunii de Aur

Explicatie: ce este a+b pentru a, acelasi lucru este a pentru b

Apropo, stiai ca dupa principiul tehnic al sectiunii de aur, egiptenii antici au construit piramidele?

Dupa acelasi principiu este construit si tot corpul uman, dar si natura fizica insasi.

Din acest motiv, rezonanta cu frecventa lui A prin respiratia Hado este benefica. Poti constata si singur prin urmatoarele detalii prezentate.

Bagheta egipteana din imagine, era folosita la verificarea respectarii dimensiunilor „Sectiunii de Aur” pentru constructiile antice.

Poti observa ca raportul intre dimensiunile sale este identic cu cel intre dimensiunile bratului tau.

Stii acum ca A=0.441 si poti verifica singur relatia matematica de mai jos.

Bagheta egipteana

Bagheta egipteana

Existenta acestui raport intre elementele bratului tau, indica clar translatarea in sistem linear, fizic, a sistemului sonic A. Aceasta caracteristica se observa in toata constructia corpului tau si face ca respiratia Hado sa functioneze.

Adica tot corpul nostru este acordat la frecventa lui A, dupa cum poti constata mai jos.

golden section hand

Prin respiratia Hado noi ne resetam vibrational cu armonia originala a universului.

Respiratia Hado sursa vibratiei de vindecare

Acum stii ca sursa unui semnal ridica energia in intregul sistem la care este acordat!

Cum cuvantul inseamna sunet, este important sa alegi cu ce tip de energie vrei sa rezonezi. Acesta este si motivul pentru care ce vorbim ne influenteaza.

Vezi exemplul de mai jos.

Avem doua chitari acordate la fel, dar aflate in camere diferite la distanta una de alta. Ciupesti o coarda a unei chitari. Atunci vibratia ei va determina o vibratie foarte fina a coardei corespondente chitarii din cealalta camera.

Deci, sursa semnalului a fost capabila sa ridice energia celuilalt obiect aflat la distanta, fiind acordate unul la altul.

Tot pe acest principiu respiratia Hado ne ridica vibratia intregului organism.

Tehnici de respiratie secrete acum la indemana ta

Cand emitem sursa semnalului HAaaaaaaa in respiratia Hado, ne aliniem cu frecventa mediului natural in care am fost creati. In acelasi timp ne ridicam energia in intregul corp.

Pentru imbunatatirea starii de sanatate pe principii stiintifice, poti participa la cursuri Reiki in Constanta. Cursurile noastre sunt lipsite de mistere si ezoterisme.

Poti afla si alte detalii interesante despre constructia corpului si mintii tale, urmarind evenimentele anuntate pe site.

 

Initiere Reiki Constanta

La Initiere Reiki Constanta afla raspunsul la o intrebare care framanta pe oricine:”Cum iti mentii tineretea”

Afla la initiere Reiki Constanta cum sa iti mentii tineretea, ce solutii sa gasesti pentru a opri degradarea calitatiilor tale fizice si mentale, mai ales cand treci de o anumita varsta.

Odata ce devii constient de trecerea timpului, incepe sa te preocupe mentinerea tineretii cat mai mult posibil.

Cum timpul nu-l poti opri in loc, nu-ti ramane altceva de facut decat sa cauti metode de intinerire a corpului. Astfel iti prelungesti viata de calitate sub toate aspectele.

Ei bine, cu toti ajungem candva in aceasta situatie, de a ne preocupa starea de tinerete fara batranete. Pe de alta parte, mi se pare important sa iei masuri din timp daca vrei sa previi aspectele nedorite ce vin odata cu trecerea timpului.

De cele mai multe ori esti tentat sa cauti doar solutii superficiale. Pana acum ai ales poate sa recurgi la operatii estetice pentru a-ti corecta efectele inevitabile ale imbatranirii. La fel esti preocupat doar de cum iti mentii tineretea doar prin ce bei sau mananci.

Cum iti mentii tineretea cu stil de viata de calitate?

Iti ofer acum, prin prisma experientei personale, 3 metode ce te vor ajuta, daca le vei aplica, in a-ti revitaliza corpul, mintea si aspectul fizic, crescandu-ti astfel durata vietii de calitate.

Mentine tineretea prin miscare!

Miscarea este importanta atat pentru corp cat si pentru partea mentala si emotionala. Atunci cand te duci la sala de fitness, sau alergi in parc, corpul secreta endorfine numite si drogul fericirii. Se intelege ca starea ta interioara se modifica in bine din doua motive: schimbarea fiziologiei corpului (postura, respiratie – oxigenare) cat si datorita endorfinelor.

Starea de bine obtinuta, va tine in frau stresul, impiedicand uzura suplimentara a organismului datorita unui stil de viata nesanatos.

Dar pana acum, nu ti-am spus un mare secret ce sa te ajute in cum sa-ti mentii tineretea.

In schimb, ar fi bine sa stii ca poti realiza miscarea altfel decat angrenand forta musculara, stresand inutil organismul.

Poti folosi doar forta interna (KI-ul) cat si forta externa (gravitatia) pentru a realiza miscarea. Rezultatul va fi intarirea fluxului energetic din organism cu consecinta vizibila asupra ta. Tot organismul se va adapta la noua matrice energetica cu efectul ca indiferent de varsta, vei creste in puterea energetica prin exercitiile si practica curenta.

Marindu-ti puterea energetica si corpul se va adapta la o rezerva crescuta de energie, ajutandu-te in mentinerea si cresterea capacitatii fizice la orice varsta, dar si la mentinerea unui tonus mental si emotional ridicat.

Practic te vei simti puternic si vei fi puternic. Asta se invata cu un Maestru autentic daca te inscrii la initiere Reiki Constanta.

Astfel copii se pot bucura de o crestere fizica si mentala viguroasa, armonioasa, pe cand adultii pot inregistra progrese in aceste directii pana la varste inaintate.

Daca vrei sa incerci aceasta metoda pentru copii tai dar si pentru tine, pot sa-ti fac o recomandare surpriza.

Mentine tineretea prin gandire!

Este foarte important unde este reperul tau. Daca faci parte dintr-un grup sau societate, unde parerea tuturor este ca la 50 de ani arati si te porti intr-un anume fel, ai sa ti-o insusesti si tu la randul tau, transformand-o intr-un tipar, model de viata.

Credintele tale nu sunt altceva decat un set prestabilit de valori prin care filtrezi tot ce ti se intampla.

Daca in subconstient iti ruleaza programul societatii din care faci parte si anume “la 50 de ani arati si te porti asa si nu altfel …”, atunci acest subconstient al tau iti va regla toate procesele din organism de care este el responsabil, astfel incat sa arati si sa te porti conform credintelor tale.

Poti sa iei multe masuri impotriva trecerii timpului, dar cum iti mentii tineretea fara sa-ti schimbi modul de gandire?

Stabileste-ti fara teama propriile repere de urmat conform dorintelor tale si in afara credintelor celorlalti.

Mentine tineretea prin Reiki!

Actiunea Reiki are o explicatie stiintifica conform teoriei cuantei invatata la lectia de fizica in liceu. Noi ca si constitutie energetica, intram in rezonanta prin practica Reiki cu caracteristicile acestei energii vindecatoare.

La cursurile mele Reiki, explic studentilor cum prin folosirea simbolurilor, ce nu sunt decat niste chei de rezonanta, pot trimite informatia dorita pe calea Reiki, chiar in structura ADN-ului lor.

Astfel si tu poti sa dobandesti abilitatea de intinerire celulara cu energia Reiki!

Tot ce ai de facut este sa rezonezi cat mai mult prin practica la initiere Reiki Constanta.

Acum ai aflat prin 3 metode practice aflate la indemana ta, cum iti mentii tineretea si tonusul fizic, mental, emotional, pentru o viata de calitate cat mai lunga. Poti si tu sa dobandesti abilitatea de a intarzia aparitia efectelor imbatranirii, prin simpla inscriere la initiere Reiki Constanta aici.

Curs Gendai Reiki Bucuresti

Curs Gendai Reiki Bucuresti pentru stimularea puterii naturale de vindecare

Practica Reiki este un set de exercitii prin care practicantul are posibilitatea de a fi un canal prin care circula Energia Universala Reiki. Aceasta energie vindecatoare numita Reiki poate fi folosita de oricine, dar pentru a incepe, ai nevoie de acordajul energetic. Acest acordaj energetic primit la Curs Gendai Reiki Bucuresti, reprezinta „instalarea” unui sistem propriu de receptie a energiilor vindecatoare din univers. Armonizarea cu energia Reiki se realizeaza la cursurile de initiere, de catre maestrul Reiki, si te ajuta sa devii si tu practicant Reiki.

Practica Reiki reprezinta un subiect destul de larg, iar informatiile oferite cu privire la acest mod de terapie ar trebui prezentate intr-o maniera cat mai simpla si fara mistere.

La Curs Gendai Reiki Bucuresti de nivel incepator, prezint aparitia Ushui Reiki ce a facut posibila practica Reiki conform unei metode, pe principiul: “faci asa si obtii aceste rezultate.”

Metoda originala Reiki a fost creata in 1922 in Japonia de Sensei Usui, find predata incepand cu acel an in cadrul societatii infiintate in acest scop, Usui Reiki Ryoho Gakkai. Cu timpul, datorita raspandirii tehnicii Reiki in occident, au aparut versiuni modificate ale metodei originale, corespunzand cerintelor culturale vestice.

Practica Reiki pe linia de initiere cea mai scurta si pura, pentru transmiterea corecta a energiei.

Timpul a trecut, metodele vestice Reiki s-au dezvoltat, in timp ce in est, Japonia, societatea URRG, a conservat “etalonul” energetic Reiki, pe linia de initiere:

Sensei Mikao Usui, Kan’Ichi Taketomi (al treilea presedinte URRG),

Kimiko Koyama (a sasea presedinta a URRG).

Astfel s-a simtit nevoia ca in practica Reiki, sa se combine avantajele pragmatismului metodelor vestice, cu linia pura de transmitere a energiei pe lineajul estic amintit.

In ultimii ani sansa a facut ca Sensei Hiroshi Doi, initiat in ambele metode Reiki atat estice cat si vestice, sa ofere in cadrul unei metode Reiki, atat puritatea energiei Reiki transmisa pe linia de initiere cea mai scurta, cat si pragmatismul scolii occidentale.

Curs Gendai Reiki Bucuresti conform scolii Gendai Reiki

Astfel a rezultat metoda Gendai Reiki, cu scopul de a sistematiza practica Reiki, pentru a intrebuinta cat mai eficient metoda originala Usui Reiki Ryoho.

In plus, Gendai Reiki sintetizeaza si experienta lui Sensei Hiroshi Doi in peste 30 de alte metode de vindecare, potentand astfel practica Reiki cu noi valente.

La urma urmei Gendai Reiki nu este o tehnica noua de vindecare, ci este un nou mod de abordare a metodei Reiki, pentru ca omul modern sa o poata intrebuinta zilnic.

Asa cum explic si la curs, practica Reiki este mult simplificata prin utilizarea metodei Gendai Reiki, deoarece exista doar doua repere pentru practicant: el insusi si Sursa Reiki. Atat!

Toate tehnicile Reiki explicate la curs, sunt doar instrumente prin care studentul Reiki se va armoniza zilnic cu vibratia vindecarii.

Practica Reiki prin Gendai si abordarea stiintifica a rezonantei energetice

De cate ori am ocazia, explic punctul de vedere al Gendai Reiki si anume ca s-a demonstrat stiintific prin teoria cuantei, calitatea noastra dubla, atat energetica dar si materiala.

Asta inseamna ca noi interactionam cu tot ce ne inconjoara, vrem sau nu vrem, la nivel energetic.

Cum dizarmoniile diferitelor obiecte si fiinte din jurul nostru ne pot afecta prin fenomenul rezonantei cu acestea, prin Gendai Reiki avem instrumentul perfect de a ne armoniza pe noi cu caracteristica Sursei Reiki, cat si pe cei in cauza.

Astfel purificam din punct de vedere vibrational mediul inconjurator, pe noi, cat si pe cei ce doresc sa fie pacientii nostril si asta pentru binele tuturor.

Metoda Gendai Reiki in afara dogmelor si misterelor

Practica Reiki ar trebui scoasa de catre toti Instructorii Reiki din sfera misticismelor, ezoterismelor, misterelor de tot felul, cu scopul de a lasa practicantului deschiderea catre o abordare tehnica, cu un rezultat palpabil asupra sanatatii sale si a celor din jurul sau.

Nu inteleg de ce doar din nevoia de marketing, unii maestrii combina metodele cu elemente de rezonanta energetica din afara Reiki, fapt ce duce la rezultate incerte in terapie si crestere spirituala.

Scot in evidenta din nou ca atat practica Reiki originala cat si Gendai Reiki, nu includ referiri la practici religioase, sau rezonante cu vibratii energetice altele decat cea a practicantului si Sursei Reiki.

Terapia Reiki si stimularea puterii naturale de vindecare

Precum a spus si Sensei Usui, Reiki este atat QI (forta vitala) cat si Hikari (lumina). Aceasta energie se gaseste din abundenta in Univers dar fara un sistem de receptie, oamenii nu pot primi si transmite mai departe Reiki.

Prin procedurile de initiere sau acordaj energetic de la cursurile Reiki, se “monteaza” sistemul propriu de receptie, pentru ca studentul sa poata practica Reiki, armonizandu-se astfel pe sine si pe ceilalti, cu vibratiile armonioase Reiki.

Prin practica Reiki zilnica, ne mentinem pe unda energiei Reiki, ce actioneaza asupra noastra in mod natural, nefortat, inconstient.

Nu este de mirare ca nu dupa mult timp experimentam vindecarea mintii, a corpului si ridicarea nivelului de constiinta, dar cel mai important este sa aprofundati urmand un Curs Gendai Reiki Bucuresti, iar aici va puteti inscrie.

 

Cursuri Reiki Bucuresti

Urmeaza cursuri Reiki Bucuresti ca sa intelegi  cum sa utilizezi tehnica de vindecare Reiki in viata ta zilnica, pentru a obtine beneficii.

La cursuri Reiki Bucuresti, primesti abilitatea de a transmite vibratia vindecarii. Practic eu ca Instructor Reiki, fac totul la curs, in timp ce tu doar stai relaxat si primesti modificarea sistemului tau de rezonanta cu energia Reiki.

Tehnica de vindecare Reiki, aplicatie practica chiar la primul Curs Reiki Bucuresti cu mine.

Chiar in timpul cursului Reiki Bucuresti, am sa-ti ofer posibilitatea de a folosi tehnica de vindecare Reiki in prima ta sedinta de terapie pe un pacient. Majoritatea studentilor au simtit ca se intampla ceva cu ei in timpul primei lor terapii energetice si asta inainte ca eu sa definitivez toate acordajele corespunzatoare primului nivel.

Acum se numeste ca ai dobandit abilitatea de a transmite prin metoda de vindecare Reiki, energie vindecatoare atat tie cat si pacientilor tai. Pana in acest moment lucrurile sunt simple.

Din acest moment insa, ai doua optiuni in practica Reiki:

 • sa nu-ti lucrezi capacitatea de a face terapie energetica, sperand ca vei putea fi de ajutor cand va fi nevoie.
 • sa-ti cresti abilitatea, prin practica Reiki zilnica, conform instructiunilor metodei Reiki pentru nivelul respectiv.

In momentul in care ti-ai luat carnetul de sofer, se intampla fix acelasi lucru ca si cu metoda de vindecare energetica Reiki:

 • Nu mai conduci din acel moment, nu-ti formezi reflexele in continuare prin practica, iar cand vrei dupa o perioada sa te urci la volan, condusul masinii este foarte stangaci. Ai uitat si ce stiai inainte. In acest caz carnetul de sofer devine doar o hartie fara valoare.
 • Continui sa-ti dezvolti abilitatea dobandita prin practica sofatului zilnic, iti dezvolti reflexele ce nu le vei uita vreodata, iar dupa un numar de kilometri parcursi intr-o perioada de ani de zile, indiferent cat de mult vei intrerupe condusul masinii dupa aceea, abilitatea de a fi un sofer cu reflexe bune, nu o vei pierde.

Folosind aceasta analogie cu condusul unei masini, vreau sa-ti arat ca, in metoda Reiki, ai nevoie de practica dupa fiecare nivel de curs, pentru a-ti forma abilitatile de vindecare, ce sa te ajute cu adevarat cand ai nevoie de ele.

Cum are loc formarea abilitatilor de vindecare, prin tehnica de vindecare Reiki

La finalul fiecarui curs Reiki de nivel 1, sfatuiesc fiecare student sa practice terapia Reiki de autotratament, timp de 21 de zile. Dupa aceasta perioada de 21 de zile, studentul poate efectua tratament Reiki si pacientilor sai.

Acest numar de 21 de zile, nu este ales intamplator in tehnica Reiki, ci are o dubla semnificatie:

 • Acest numar de zile reprezinta perioada in care Sensei Usui, creatorul metodei originale Reiki, a postit pe muntele Kurama inainte de a primi abilitatea de conectare la Reiki si Iluminarea.
 • Pentru deprinderea obisnuintei de a executa sarcini de o complexitate scazuta, este nevoie de 21 de zile, in timp ce pentru formarea obisnuintei de a executa sarcini complexe ar fi nevoie cam de 66 de zile. In acest caz, practica Reiki fiind simpla (pozitionarea mainilor intr-un anume mod) sunt necesare doar 21 de zile, pentru capatarea obiceiului de autotratament Reiki ,ce va fi necesar de continuat toata viata.

Perioada de autotratament de 21 de zile este foarte importanta, deoarece iti va deschide canalele energetice pentru circulatia energiei Reiki prin tine, aducand cu aceasta ocazie vindecarea.  In aceasta perioada schimbarile vor fi simtite, iar beneficiile autotratamentului Reiki, vor ramane pentru toata viata.

Pe cine si unde aplici Tehnica de vindecare energetica Reiki?

Unii studenti de la Cursuri Reiki Bucuresti ma intreaba: “Nu am pacienti (prieteni, rude, etc) ce sa doreasca sa beneficieze de terapia Reiki de la mine. Ce pot face in acest caz?”

In loc sa te opresti din practica Reiki, descurajat de lipsa de posibilitati in a-ti dezvolta abilitatea de vindecare prin Reiki, trebuie sa stii ca ai o gramada de alternative de a folosi metoda de vindecare energetica Reiki. Uite cateva dintre ele:

 • Practica Reiki pe animale de casa: caini, pisici, pesti, pasari, rozatoare. Vei avea parte de reactii favorabile si asta iti va da curaj.
 • Terapia Reiki pe plante, pomi.
 • Aplicarea tehnicii Reiki pentru curatarea energetica a spatiului de locuit sau de lucru.
 • Terapia Reiki pentru structurarea cu energie Reiki a apei de baut, mancarii, obiectelor personale.

Folosind zilnic energia Reiki, indiferent in care din situatiile de mai sus, vei fi in legatura permanenta cu armonia ei iar asta va duce la dezvoltarea abilitatiilor tale de vindecare prin Reiki, in timp.

Cum sa nu aplici energia Reiki

De un singur lucru trebuie sa tii cont la cursuri Reiki Bucuresti si anume, ca poti folosi energia Reiki in orice, doar sa nu incerci sa-ti multumesti orgoliul cu ajutorul ei, caci nu te va ajuta.

Energia Reiki transmite doar armonie, lumina, vindecare, sentimente inalte precum iubirea si nu are rost ca cineva sa incerce sa-i manipuleze pe ceilalti prin intermediul ei, doar ca sa dobandeasca un avantaj. Nu va obtine absolut nimic si nici abilitatile sale in tehnica de vindecare Reiki nu vor creste. Dimpotriva, procedand asa, canalul lui Reiki se va inchide si se va deschide accesul catre o alta energie de vibratie mai joasa.

Transmite Vibratia Vindecarii

Folosind tehnica de vindecare Reiki asa cum ti-am indicat, vei putea trimite vibratia vindecarii pacientilor tai, fara sa le promiti insa vindecarea.

In schimb, Reiki ii va relaxa, iar puterea sistemului lor imunitar, puterea naturala de vindecare, va creste, fiind stimulata de tratamentul energetic aplicat de tine cu energia Reiki. Pentru inscrieri la cursuri Reiki Bucuresti va trebui da completezi formularul de aici.

 

Cursuri Gendai Reiki Constanta

Primeste Vibratia Vindecarii la Cursuri Gendai Reiki Constanta

Cand vei veni la cursuri Gendai Reiki Constanta vei afla despre metoda de vindecare spirituala prin vibratia vindecarii, Gendai Reiki, la care nu este nevoie din partea ta de efort sau concentrare, in dobandirea abilitatii tale de a transmite Reiki.

Fara efort si concentrare, poti transmite vibratia vindecarii.

Cand eu iti spun ca aceasta este o metoda de vindecare, ce se bazeaza pe transmiterea unei energii Reiki, tu, cum este si firesc, te intrebi:

“Am eu vreo boala? Pai … n-am!” si iti vezi mai departe de drum.

Pe ce drum pasesti in continuare, este o alta poveste din ecuatia redobandirii si mentinerii vindecarii.

Daca, din pacate te trezesti cu o “buba” mai serioasa, „ti se cam taie picioarele” si nu-ti prea vine sa apelezi la o metoda ce te duce cu gandul catre simpla folosirea unei meditatii de vindecare, sau doar a vindecarii prin puterea mintii tale. Se prea poate sa consideri ca nu ai resursele necesare in acel moment pentru asa ceva.

Desi puterea mintii te poate ajuta fara indoiala in depasirea problemelor ce le poti avea la un moment dat, nu asta vei invata ca praticant Reiki sub indrumarea mea, ci cu totul altceva.

Ce inseamna vindecarea?

In primul rand sa-ti descriu doar in cateva cuvinte, ce inseamna vindecarea prin terapie reiki in sens larg la care ma refer, cand vorbesc despre aceasta tehnica Reiki.

Fiind implicat/a in tot felul de activitati ce tin de realizarea ta personala si profesionala, poti uita de tine, de nevoile tale, cu usurinta.

Te sacrifici, cate putin in fiecare zi, pentru scopul ce ti-l doresti a-l atinge, pentru tine sau pentru cei apropiati tie. Dupa un timp de sacrificii, ajungi la rezultatul, real de altfel, al neglijarii aspectelor personale, ce duc la dezechilibre in alimentatie, starea mentala, emotionala, fizica.

Asta nu inseamna ca ai neaparat acum o boala, dar insistenta de a duce pe mai departe acel stil de viata, va eroda in buna masura in directia dezechilibrului aparut si doar timpul va dicta materializarea certitudinii: afectiunea fizica, boala manifestata.

In consecinta, ori ca ai ajuns deja acolo, ori inca nu, practicarea Gendai Reiki, te va pune in situatia vindecarii in sens larg cat si specific, prin apelarea la vibratia vindecarii, fara efort sau concentrare din partea ta.

„Ti s-au taiat picioarele?” Nu-ti doresc, dar daca s-a intamplat, ar fi bine sa stii.

Fiind poate intr-o situatie delicata, cu resursele mentale si emotionale epuizate, vrei sa fii ajutat/a de altcineva caci tie nu-ti mai arde sa faci ceva pentru tine si poate de aceea se spune ca in acest caz, oamenii ridica mainile a neputinta in fata altor oameni cerand ajutorul si apoi in fata zeilor cu acelasi scop …. fara a obtine insa mare lucru.

Dar oare este cazul sa depui armele cand ai la indemana o modalitate in care nu trebuie sa depui efort sau concentrare, pentru a-ti induce propria vindecare?

Daca esti in aceasta situatie si pana acum nimeni nu a putut sa-ti ofere ajutorul pentru vindecarea dezechilibrelor tale de natura emotionala, fizica si unele mentale, poate nu strica sa vezi ce poti face tu pentru tine, prin participarea la cursuri Gendai Reiki Constanta, nivel 1.

Uite la ce sa te astepti de la Cursuri Gendai Reiki Constanta organizate de mine.

Odata ce ai venit la cursuri Gendai Reiki Constanta, nu vei fi un elev ce va trebui sa fii scos la tabla 🙂 ci vei lua cunostiinta, in cel mai relaxant mod cu putinta, de partea teoretica, obligatorie, a acestei metode.

Ideea este sa stii précis cum a aparut metoda asta de terapie Reiki si de ce, precum si de ce ai ajuns tu acum la cursul respectiv.

Pana acum nu ai facut un efort anume, pentru ca doar m-ai ascultat vorbind. O sa ti se para plictisior? Stiu eu? Tu ce crezi?

Apoi o sa vina momentul sa-ti fac initierea, adica sa intervin pe campul tau energetic (nu eu, ci prin mine se va intampla asta), si iar nu vei face mai nimic. Vei sta linistit/a, iti vei goli mintea de probleme si vei receptiona acordajele pentru a putea accesa vibratia vindecarii. In general, la acest moment, practicantii in devenire se simt mai bine, mai relaxati, luand contact cu ceva mult mai mare decat ei si anume Energia Constiintei din Inalta Dimensiune = Reiki.

Ai facut ceva pana acum sa-ti solicite un efort sau o concentrare? Nu, bineinteles, dar ai si posibilitatea de a obtine o stare mai buna, deci esti pe plus. 🙂 Avantaj tu!

Pentru ca trebuie sa stii ce poti face cu abilitatea de vindecare obtinuta, parcurgem apoi impreuna cateva exercitii, ce au menirea de a duce la cresterea abilitatiilor tale in timp.

Culmea, nici aici nu ai nevoie de concentrare, ci doar de folosirea intentiei tale de a actiona mental intr-un anumit fel. Adica, e suficient sa intentionezi sa-ti iasa exercitiul intr-un fel si asta va fi suficient pentru obtinerea unor rezultate.

Va veni si momentul, relaxant de altfel, de a parcurge etapele complete a unei terapii Reiki, cu partenerul de langa tine. Vei juca rolul de pacient si terapeut pe rand.

Vei observa astfel, cum energia Reiki, trateaza atat terapeutul cat si pacientul in terapia energetica Reiki.

Ai facut vreun efort de concentrare pana acum? La indicatia mea nu-l vei face, pentru ca exact de tendinta asta de a te incorda sa-ti iasa ceva sunt responsabili multi practicanti aflati la inceput de drum si de aceea nu le iese prea bine, sau se simt extenuati la final. Si chiar nu e cazul.

Acum esti terapeut Reiki, ce faci in continuare?

Bun, deci fara efort sau concentrare, vei putea din acel moment, chiar de la finalul cursului de nivel 1, sa transmiti vibratia vindecarii Reiki, pentru propria vindecare cat si a altora.

Din acel moment vei avea de ales doua cai sau o combinatie intre ele:

 • Doar vei face terapie Reiki tie si altora, adica doar sa transmiti ca terapeut energie Reiki, tu fiind si dezvoltandu-te ca si canal pur si curat, pentru ca aceasta (Reiki) sa nu fie modificata de propria ta energie vitala. Cale perfect valabila pentru dezvoltarea ta!
 • Nu prea ai pacienti dar alegi sa-ti dezvolti abilitatile de vindecator, prin practicarea zilnica a exercitiilor prezentate la Curs. Cale acceptabila, prin care vei obtine clar rezultate in propria vindecare, armonizare.
 • O combinatie intre cele doua cai, ce prezinta cele mai multe avantaje pentru cresterea ta. Da! Asta ti-o recomand cu toata caldura, desi daca-ti convin mai mult celelalte abordari, va fi super pentru tine.

Orice cale ai alege, fara efort sau concentrare, te vei conecta la Sursa Reiki, pentru a face terapie Reiki, exercitiile, sau amandoua, pentru a te armoniza cu caracteristicile acestei energii, ce contine de fapt vibratia vindecarii.

Cu cat stai mai mult in contact cu vibratia vindecarii Reiki, cu atat vei suferi mai mult efectul de rezonanta cu caracteristicile Reiki, adica alinierea parametriilor tai energetici la Reiki, fapt ce-ti va aduce vindecarea sufletului si a corpului, in timp.

Iar pentru ca asta sa se intample, nu ai nevoie de efort sau concentrare, ci doar de decizia de a face primul pas in aceasta directie, deci va trebui in primul rand sa vii la cursuri Gendai Reiki Constanta iar pentru asta te poti inscrie aici.

 

Initiere Reiki Brasov

Metoda Reiki accesul la un rezervor infinit de energie prin initiere Reiki Brasov

La initiere Reiki Brasov it vor fi dezvaluite aspecte ale vietii pe care poate nu le-ai stiut sau macar observat. Cand citesti povesti despre „feti frumosi si cosanzene”, dorindu-ti si tie asa o lume idilica, toate pot fi bune si frumoase, dar cand termini lectura, cu ce ramai? Te-ai simtit bine doar cat ti-ai tinut mintea ocupata, uitand de problemele tale, doar pentru ca apoi sa revii la starea de la inceput? Si daca dupa aia nu te simti bine, te-ai intrebat de ce se intampla asta? Iti pun intrebarea pentru ca multi din cei ce au participat la alte Cursuri Reiki, au trait momente frumoase pentru ca apoi sa uite ca au abilitatea de a utiliza o energie atat de minunata folosind metoda Reiki.

O intrebare pentru tine: Cum ai folosit pana acum metoda Reiki?

Inca o intrebare ce ar fi bine sa ti-o pui, stiind ca timpul trece oricum:

Ce-ai adaugat la tine intre cel/cea de anul trecut si cel/cea de anul asta, odata ce ai primit abilitatea de a lucra cu energia Reiki?

Raspunde-ti sincer si analizeaza-ti rezultatul, merita! Nu fugi de el, stai cu sentimentul ce ti-l ofera raspunsul obtinut. Daca nu-ti convine, nu te simti bine …. vei proceda si in viitor la fel? Ai participat degeaba la tot felul de cursuri Reiki? Cu ce ai ramas dupa aceea?

Este o metoda buna de a afla daca ai progresat in practica Reiki, dar si in viata.

Iar daca nu ai inca initierea in terapia Reiki, analiza a ceea ce ai adaugat intre doua momente trebuie facuta oricum, pentru a-ti monitoriza traiectoria in viata.

Initiere Reiki Brasov, instrument pentru a-ti atinge scopul in viata.

Bun! Ai vazut in articolele trecute, o varianta de a-ti trai viata cu sens si asta pentru a adauga valoare abilitatilor tale pe masura ce trece timpul. Sa ne reamintim foarte pe scurt:

Cum nu e sanatos sa traiesti la intamplare (asta zic eu), gaseste-ti un scop in viata, ce sa fie conectat de fiinta ta, (scopul Gendai Reiki?)  adica cu care sa vibrezi. Afla ce ai de facut pentru a-ti indeplini obiectivul azi, ce te va duce la indeplinirea obiectivului saptamanal, lunar, anual, etc, pana la atingerea celui de o viata.

La Initiere Reiki Brasov lucrurile stau deja foarte clar, iar scopul metodei Reiki este cel al atingerii fericirii si implinirii. Mi-e greu sa cred ca vrea cineva sa fie nefericit si bolnav, asa ca poti sa-ti insusesti scopul acestei metode, ca nu ai cum sa gresesti.

Dupa ce ti-ai stabilit scopul in viata, faci azi (nu maine) primul pas, iti asumi rezultatele si pe baza lor iti vei corecta actiunile viitoare. Astfel prin politica pasilor marunti, faci zilnic mici corectii ca sa mergi cat mai aproape de drumul catre succes.

Pe acest drum, vei suferi un proces de adaugare a calitatiilor de care ai nevoie pentru a-ti atinge scopul in viata, ce este legat de fapt de tine. Astfel, ajungi mai mult decat ai fost la inceput si nu altceva.

Terapia energetica Reiki, un bonus pentru tine.

Daca ai si inspiratia sa aplici in plus metoda Reiki dobandita la initiere Reiki Brasov, de ridicare a nivelului de constiinta, vei ajunge mai repede, mai usor, mai inspirat, mai sanatos, mai fericit, mai implinit, acolo unde-ti doresti. Ridicarea nivelului de constiinta, are loc prin conectarea supraconstientului tau prin intermediul energiei vindecatoare Reiki, cu Marea Inteligenta Universala.

Initiere Reiki Brasov si drumul spre scopul tau in viata.

In toata povestea, asta elementul cheie il reprezinta lucrul la propriul scop in viata si dupa cum poate intuiesti, o viata intreaga nu-ti este chiar de ajuns pentru a-l atinge. De aceea iti spun ca de fapt conteaza transformarea ta, procesul de imbogatire a propriilor aptitudini, obtinute pe acest drum al tau si nu atingerea scopului in sine.

In metoda Reiki, ar fi pacat sa te opresti doar la abilitatea de a vindeca prin energia Reiki, cand scopul in viata ta spre care trebuie sa tinzi ar fi acela de a ajunge la o viata impacata, relaxata si fericita.

Focus-ul pe scopul metodei Reiki, iti va completa fiinta cu abilitati la care acum, in lipsa conectarii la energia Reiki, sunt greu de imaginat.

Autovindecarea prin Reiki si doua variante de actiune pentru tine.

Daca nu esti lamurit inca cu cele de mai sus, hai sa ne gandim putin la situatia in care te afli, pentru a putea alege calea cea mai potrivita pentru tine, in final.

Esti doar o fiinta cu o forta vitala limitata, cu dorintele tale, iar in jurul tau mai sunt destule miliarde in aceasi situatie, dar si Universul infinit, cu regulile lui de functionare.

Cu forta ta vitala nesemnificativa in raport cu Universul, ai doua optiuni:

 • te plasezi in centrul universului cunoscut, devii egocentric, actionezi in cont propriu, cauti sa-ti satisfaci dorintele indiferent de conjunctura si de efectele produse asupra celorlalti, manifesti dorinta de control absolut, iar intr-un final declansezi forte ce nu le poti stapani, te legi mai mult de rezultatele propriilor actiuni, iar cu timpul ajungi la mari dizarmonii in viata ta: frustrare, stres, afectiuni, nerealizare, etc. O rezolvare: adopti metoda Reiki pentru a-ti rezolva dizarmoniile prin conexiunea cu energia Reiki.
 • adopti o metoda de a actiona combinat, material si spiritual, ce te va pune intr-o relatie cu Universul, intelegi ca esti doar o parte din acest Univers si nu tot, lucrezi la a te pune pe unda cu acesta (adica sa lucrezi in armonie cu el), actionezi pentru atingerea propriului Scop in viata prin vointa Universului (aplicand metoda Reiki), te impaci cu ce nu poti schimba, nu te incarci de urmarile propriilor actiuni pentru ca nu actionezi egocentric, ai dorinta de a obtine rezultate dar nu te legi de ele, traiesti in armonie si seninatate. Astfel devii mai mult din ceea ce deja esti, ajungand mai aproape de esenta ta prin stabilirea unei relatii de parteneriat cu Sursa Universului = implinire => cu consecinta de fericire neamanata.

Prin metoda Reiki, ai ocazia sa realizezi si nu numai sa stii, ca nu poti face foarte multe singur, dar odata ce accepti sa lucrezi in armonia lumii incojuratoare multe devin posibile inclusiv atingerea propriului scop.

ps1 : daca ti-a placut acest articol poti da Like, Share prietenilor, dar poti lasa si un comentariu pe blog.

ps 2: poti sa participi la Initiere Reiki Brasov, indeplinind astfel cele 2 criterii de actiune dupa o metoda, inscriindu-te aici.

Cursuri Gendai Reiki Brasov

La Cursuri Gendai Reiki Brasov iti regasesti calea si echilibrul interior

La Cursuri Gendai Reiki Brasov vei descoperi precum comunicarea cu tine este importanta si cum energia Reiki lucreaza de minune prin canalul de comunicare astfel creat, descoperind astfel cum conflictele tale interioare vor iesi la suprafata, asteptand decizia ta de a le rezolva.

Daca nu te intelegi si te astepti ca energia Reiki sa-ti rezolve conflictele interioare, te ridici putin si apoi cazi. Golul interior il umpli cu chestii de o natura incerta, doar pentru ca se spune ca …. unde au ajuns altii in vindecarea prin Reiki, facand chestia asta?

Nu decide nimeni in locul tau

Daca tu intri in starea de conectare Reiki, dar nu-ti traduci corect pentru tine mesajele din lumea exterioara, nu te rezolvi decat partial. Energia Reiki are constiinta proprie, dar nu vrea sa decida in locul tau. Liberul tau arbitru primeaza intotdeauna, indiferent ce decizi.

Pastrarea constiintei inalte in Vindecarea prin Reiki:

Succesiune 1: rezultatul unui eveniment -> setul de valori prin care il interpretezi (credintele tale, set preconceput de valori) -> reprezentarea interioara a rezultatelor evenimentului -> stare interioara -> directia si calitatea urmatoarelor actiuni din partea ta.

Succesiune 2: fiziologia corpului tau (pozitie, respiratie, miscare) -> stare interioara (emotii) -> directia si calitatea urmatoarelor actiuni din partea ta.

Starea ta … Decizia ta:

 1. poti interpreta orice rezultat al unui eveniment exterior ca soarta, ce „ti se intampla”; apoi tu accepti interpretarea lui pe baza unui set de: 
  1. credinte,
  2. valori inoculate de parinti in copilarie,
  3. apoi in scoala si mai apoi in viata profesionala. Dar cat de mult iti servesc acele valori?
 2. Poti sa-ti schimbi credintele, setul de valori prin care interpretezi acel rezultat, pentru a-ti servi scopului tau.
 3. Schimba-ti fiziologia corpului: ritmul respiratiei, postura, miscarea, pentru a-ti servi unui scop in viata, de asemenea.
 4. Combinatii infinite dintre 2 si 3. Pentru a-ti servi scopului tau.

Un scop in viata … o stare potrivita: 

Obtine o stare interioara potrivita, indiferent de ce “ti se intampla”; Asa ai sa te pui in situatia de a actiona conform acelei stari, pentru obtinerea rezultatului dorit de tine.

Tu chiar vrei? Asta presupune ca trebuie sa vrei ceva. Esti dispus/a sa-ti asumi raspunderea actiunilor tale? Daca nu … cine vrei sa o faca in locul tau?

Ce obtii: devii proactiv, adica prin starea ta interioara ajungi sa declansezi tu acele evenimente;

Mai intai obtii starea corespunzatoare si poi devii invingator! Nu? … altfel cum?

Miscare si iar miscare.

Cand executi o anumita miscare armonioasa, iti schimbi fiziologia corpului si obtii o stare interioara corespunzatoare; O tii minte cu corpul, iar data viitoare iti aduci aminte de stare, ti-o aduci in corp si ajungi iarasi in armonia acelei miscari.

Interpreteaza rezultatele acelei miscari armonioase, printr-un set de valori personale cum ar fi ca datatoare de voie buna, energie, curaj, sanatate; Vei obtine din nou o stare interioara corespunzatoare, ce-ti va intari si mai mult tiparul comportamental pentru a obtine rezultatele dorite.

Si uite cum ajungi sa ai un fundament stabil pentru crestere spirituala, in vindecarea prin Cursuri Gendai Reiki Brasov!

Ori

Prin schimbarea fiziologiei corpului tau si a setului de credinte personale, obtii STAREA potrivita pentru a-ti atinge rezultatul dorit, oricare ar fi el.

Energia Reiki e deasupra, are constiinta proprie, iti ofera starea inalta, dar ce faci tu cu ea mai departe?

Continui sa interpretezi, fara sa-ti schimbi setul de valori, “ca ti se intampla”, ca esti la “voia sortii” si in plus refuzi sa “te misti”, fara sa-ti schimbi fiziologia?

Ori

Obtii starea inalta de vindecare prin Reiki, cuantificabila pe un fundament solid (comunicarea cu tine insuti), fara sanse de a mai cade din starea inalta spirituala obtinuta, continuand drumul ascendent cu foloase, rezultate.

De aceea recomand atat pacientilor cat si studentilor mei, fix ce fac si eu:

Traieste Starea si rezultatele vor veni”  prin schimbarea perceptiei asupra evenimentelor exterioare & cresterea capacitatii fizice.

Ambele stau in puterea ta, daca te decizi in consecinta, iar primul pas este sa urmezi Cursuri Gendai Reiki Brasov la care te poti inscrie aici.

 

error: Conținut protejat de legea de autor !!
Menu