Inscriere Curs Reiki Bucuresti si Constanta 2 zile | 2 Module Acum Reducere la 450 lei

Inscriere Curs Reiki Bucuresti si Constanta 2 zile | 2 Module Acum Reducere de la 750 lei la 450 lei

Pentru o scurta perioada de timp poti beneficia de reducerea de mai sus daca te inscrii chiar acum. Rezerva-ti locul din timp cat timp pretul ramane redus.

Pentru a participa la curs Reiki prin scoala noastra, completeaza formularul de inscriere de mai jos, cu intentia ta. Alege din meniu un curs Reiki in data si locul preferat. La un numar minim de inscrisi, se va activa motorul de plata online, prin care vei rezerva integral locul la curs.

 

* indicates required

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:

Descriere

Precizari legate de curs Reiki

 

Prin completarea si trimiterea formularului, optezi pentru un curs Reiki anuntat. La un numar minim de inscrisi la curs, se va activa pentru aceste persoane, motorul de rezervare online. Conditia pentru a se tine cursul Reiki anuntat, este ca rezervarea prin plata integrala a cursului sa fie facuta de minim 6 persoane.

Investitia ta, caci asta este si nu cheltuiala, este doar 750 lei in total pentru cele 2 zile. De fapt acesta este pretul unui singur modul la alte scoli. Acum, daca te grabesti ai ocazia chiar sa rezervi redus la 450 lei in total pentru 2 module tinute in 2 zile consecutive.

In aceasta idee, dupa trimiterea formularului, vei fi contactat telefonic pentru o scurta evaluare.

Evaluarea va avea scopul de a identifica necesitatea, precum si dorinta reala de a participa la un curs Reiki anuntat.

Pentru rezervarea online prin plata integrala a cursului se va emite factura fiscala pe datele comunicate de cursant.

Odata ce plata a fost facuta, ti se va comunica locatia exacta a cursului, precum si eventualele detalii legate de derularea lui.

Un curs Reiki prin Reiki Do va fi tinut in 2 zile consecutive, predandu-se 1 modul in fiecare zi.

Un modul va fi alcatuit din partea teoretica, acordaje sau initierea energetica, practica terapeutica si exercitii de crestere a abilitatii de vindecare.

Durata aproximativa a fiecarui curs este de 6 ore, dar poate diferi in functie de numarul de participanti.

 

Reiki prin linii de initiere foarte scurte de la originile metodei

 

Prin scoala Reiki Do vei primi energia Reiki pe urmatoarele linii de initiere

  • Sensei Usui – Kan’Ichi Taketomi – Kimiko Koyama – Hiroshi Doi – maestrul meu – Alexandru Simionescu (subsemnatul titular de curs)
  • Sensei Usui – Chujiro Hayashi – Chiyoko Yamaguchi – Hyakuten Inamoto – Alexandru Simionescu (subsemnatul, titularul cursului Reiki Do)

Sunt linii scurte de initiere, exclusiv japoneze, alcatuite Senseii consacrati pastrarii energiei pure, originale descoperirii de Sensei Usui.

La finalul cursului se vor elibera diplome ce vor atesta calitatea acordajelor primite si a cunostintelor predate.

Dupa un curs Reiki, vei continua sa-ti faci autoterapia un timp minum de 21 de zile. Iti va lua cam o jumatate de ora pe zi.

Este bine sa treci prin acest proces fara intreruperi, pentru a definitiva adaptarea fizica la Reiki.

In paralel sau consecutiv primelor 21 de zile, este indicat sa incepi practica terapeutica, dar si exercitiile de crestere a abilitatiilor.

La dorinta ta, desi este chiar indicat, vei putea participa la seminarii Reiki.

Acestea vor fi tinute periodic cu scopul mentinerii tale pe unda Reiki. Aceasta se face prin executarea unor acordaje numite Reiju. De asemnea la seminarii se vor face exercitii de crestere a a bilitatilor de armonizare dar si terapia pe pacient. Seminariile Reiki sunt o adevarata ”gura de oxigen” prin care practicantii primesc Reiki si si-o ofera unii altora prin terapie.

 

* indicates required