Reduceri!

Fizioterapie laser portabila pentru tratament colesterol marit tratament sinuzita 13 lasere

827.01lei

Laserterapia lumina vietii 13 lasere – indicatii

Tratament hipertensiune arterială, tratament arteroscleroza, tratament diabet, hiperlipidemie, hiperglicemie, diabet

  1. Vâscozitate sanguină crescută, tromboză cerebrală, accident vascular cerebral, deces subit
  2. Rinită, rinită alergică, rinită acută, rinită cronică, sinuzită și polipi nazali
  3. Hipervâscozitate, hiperlipemie, hiperlipidemie, hipertensiune arterială, boli cardiovasculare și cerebrovasculare

“Fizioterapie laser portabila pentru diabet hipertensiune ateroscleroza – Un pret foarte mic pentru atat de multe beneficii aduse sanatatii si starii de bine a omului” – Dr. Joseph R. Purita presedintele American Academy & Board of Regenerative Medicine

Cercetari stiintifice – Fizioterapie laser portabila pentru diabet hipertensiune ateroscleroza de joasa frecventa – neinvaziva:

Institutul de Medicina Intergrativa SUA,Institutul Weber pentru cercetare si laserterapie Lauenförde & Göttingen – Germania, Centrul de cercetare TCM Graz – Universitatea Medicala din Graz

Descriere

Acum ai o sansa neinvaziva la tratament colesterol marit, tratament sinuzita, tratament rinita, tratament polipi nazali, tromboza cerebrala. Bolile vasculare cerebrale sunt considerate primul factor de mortalitate in fata altor afectiuni. Odata ce boala aorto-coronariana, anevrismul si infarctul se declanseaza, singura consecinta este moartea sau incapacitarea pe viata. Astfel viata tinerilor de varsta mijlocie si a celor in varsta este grav afectata fiind un factor permanent de amenintare a vietii.

Aplicarea laserului in domeniul medicinei a deschis calea catre tratamentul bolilor vasculare, cardiace, cerebrale in perioada recenta.

Reiki Do iti pune la dispozitie ultimile descoperiri in domeniul terapiei laser, pentru prevenirea si tratamentul acestor afectiuni. Este vorba de aparatul de terapie laser cu semiconductori ce opereaza in lungimea de unda a laserului rosu de 650 nm.

tratament prin laserterapie portabila

Tratament Colesterol Marit Cu Ceas Laser Portabil

Laserul se aplica pentru tratament colesterol marit, in mai multe puncte. Ele se afla pe artera radiala, zona Neiguian, cavitatea nazala, artera ulnara pentru ca energia lui sa fie absorbita de sange. Astfel se vor imbunatati:

• Capacitatea de transport a oxigenului de catre eritrocite
• Reologia sangelui
• Circulatia sanguina
• Tensiunea sanguina, colesterolul,
• Vascozitatea sangelui
• Cantitatea de zahar din sange
• Procesele de reparatie vasculara

Terapia prin laser rece este recunoscuta ca si o fizioterapie neinvaziva, fara traume, fara efecte adverse in tratament colesterol marit, tratament sinuzita, tratament rinita, tratament polipi nazali, tromboza cerebrala. Evita astfel infectiile si sangerarile caracteristice mijloacelor traditionale.

Trateaza chiar si dependenta de droguri, de aceea este un mijloc de terapie zilnica foarte potrivit celor de varsta mijlocie si inaintata.

Laserterapia portabila pentru tratament sinuzita actioneaza in 5 puncte cheie

tratament arteroscleroza cu laserCavitatea nazala

In cavitatea nazala sunt o multime de vase, alcatuind plexul vascular arterial si venos. Astfel cantitatea de sange ce poate fi expusa actiunii laserului in tratament sinuzita, este mai mare decat cea din ficat, creier sau muschi.
Cavitatea nazala este de asemenea bogata in nervi vegetativi, cum ar fi nervul simpatic si nervii cranieni. Acestia pot fi direct expusi luminii laser in tratament rinita, imbunatatind circulatia sanguina intracraniana si a intregului organism.

Punctul de acupunctura Daling (medicina traditionala asiatica)

Acest punct se gaseste in centrul incheieturii, intre tendon si partea radiala a flexorului incheieturii. Prin actiunea laserului in acest punct se vor trata:
• Palpitatiile
• Durerea de stomac, inima
• Starea de voma
• Insomniile
• Durerea de incheietura

Punctul de acupunctura Nei-guan (medicina traditionala asiatica)

Verificat printr-o multime de experimente si teste clinice actiunea laserului acest punct regleaza functiile inimii:
• Ajustarea bidirectionala a ritmului anormal al nodului sinoatrial
• Cresterea fluxului sanguin al arterei coronare la aparitia ischemiei acute miocardice
• Creste contractilitatea miocardului si imbunatateste functia cardiaca

Artera Radiala

Motivele expunerii arterei radiale la actiunea laserului portabil de joasa intensitate:
• Trecere apropiata de inima
• Localizare exterioara, la suprafata
• Transporta volum mare sanguin
• Usor de localizat paralela cu vena radiala
Energia laserului este usor absorbita de sange, penetrand cu usurinta peretele vascular asigurand eficacitate terapeutica.

Artera Ulnara

Prin expunerea acestui punct la laserul de joasa intensitate se vor trata pieptul, tulburarile de constiinta, etc
Cele 5 cai de actiune ale aparatului laser portabil cu semiconductori
Calitatea de incalzire biologica a sangelui de catre lumina laserului schimba reologia sangelui si produce elasticitatea vaselor sanguine
Cand lumina laserului este absorbita de sange celulele rosii agregate se vor separa, va scadea vascozitatea sangelui, se va imbunatatii calitatea sangelui de transport al oxigenului si va ccelera intreaga circulatie sanguina.
Durerile in zona pieptului, respiratia greoaie, durerile de cap vor disparea. In mod evident calitatea somnului va fi imbunatatita. Tinitusul si starea de slabiciune vor disparea dupa aproximativ 15 zile de tratament.

zgomot in urechi tratament naturist

Actiunea bio-electromagnetica in tratament arteroscleroza

Calitatea luminii laserului cu lungimea de unda de 650 nm, ofera bioenergia necesara corpului, indeparteaza stratul de grasime ce inconjoara suprafata celulei rosii. Restaureaza sarcina negativa a celulei cu efecte in restabilirea diferentei de potential intre nucleu si membrana. Astfel se restabileste forta de respingere dintre celulele rosii evitandu-se aglomerarea lor si se activeaza activitatea enzimatica a sangelui. Actiunea laserului va reduce cantitatea de lipide redundanta din sange, va accelera eliminarea radicalilor liberi si in final va restaura elasticitatea peretilor vaselor sanguine evitand riscul arteroscelerozei. Asa are loc tratament polipi nazali.

Nivelul colesterolului seric, trigliceridelor, lipoproteinele serice cu densitate joasă (LDL colesterol) scad in mod evident dupa 20 – 30 zile de tratament.

Astfel dispar durerile de cap, se imbunatateste calitatea somnului, dispar palpitatiile, durerile in piept, amorteala membrelor, si aritmiile. Trigliceridele si colesterolul total si seric raman in parametrii 90 de zile dupa tratament.

tratament diabet prin laser rosu

Actiunea de stimulare nervoasa prin biopresiune pentru accelerarea circulatiei si dizolvarea trombilor si tratament diabet

Stimularea directa a nervilor simpatici si a plexului parasimpatic concentrati in cavitatea nazala marreste eficienta circulatiei sanguine in cavitatea craniana si a intregului organism. Astfel se evita tromboza, se imbunatateste circulatia sanguina catre inima si creier.
Dupa 20 – 30 de zile se observa urmatoarele:
• Tromboza cerebrala / infarctul / hemoragia / arteroscleroza / ameteala / tinitusul / slabiciunea / insomnia practic dispar.
• Memoria si auzul se imbunatatesc

Actiunea bio-stimulatoare a laserului regleaza sistemul nervos si cantitatea de zahar din sange imbunatatind functia pancresului in tratament diabet.
Lumina specifica laserului rosu de 650 nm imbunatateste activitatea enzimatica si metabolica rapid, accelereaza repararea si regenerarea sistemului nervos si celulelor pancreatice (insulele lui Langerhans). Astfel se regleaza activitatea celulelor Langerhans, se regleaza secretia de insulina, se corecteaza gradual dezechilibrul metabolismului glucidic, rezultand astfel eficienta in tratarea diabetului.

Actiunea bio-fotochimica a laserului activeaza celulele imunitare si regleaza sistemul imunitar

Lumina laserului de 650 nm influenteaza direct limfocitele, leucocitele si macrofagele din sange imbunatatind enegia celulelor imunitare. Astfel se imbunatateste rezistenta organismului la stresul imunitar.
Persoanele in varsta ce sufera de multiple boli autoimune scapa de efectele secundare ale tratamentelor medicamentoase dupa 30 de minute de laserterapie zilnica.

Tratament hipertensiune de lunga durata cu laser, poate preveni riscul tensiunii arteriale ridicate, hiperlipidemiei, hipervascozitatii, cantitatii de glucoza crescute din sange, arterosclerozei, atacului cerebral, boli cardiace – cerebrale ischemice si vasculare.

tratament arteroscleroza

Relatia dintre terapia cu laser cu semiconductori si diverse afectiuni – tratament polipi nazali

Laserul Portabil si vascozitatea sangelui

Vascozitatea crescuta a sangelui este de regula cauza arterosclerozei. De asemnea poate duce la atac cerebral, obstructie miocardica, diabet si alte boli grave.
Acest dispozitiv portabil cu laser de joasa intensitate transmite energia luminii sangelui, lipoproteinelor polizaharide cu slaba permeabilitate si a altor substante moleculare absorbite in spatiul eritrocitar. Astfel creste flexibilitatea si permeabilitatea membranelor, restabilind potentialul electric normal, pentru a evita agregarea celulelor rosii. Astfel se imbunatateste vascozitatea sangelui in tratament arteroscleroza.

Aparatul laser si hiperlipidemia

Aparatul portabil de laser cu semiconductori transforma energia optica in energie interna biologica pentru:
• A regla functiile corpului
• A reduce vascozitatea sangelui
• A imbunatati deformabilitatea eritrocitelor si a capacitatii de transport al oxigenului
• A imbunatatii circulatia sanguina
• A activa diverse enzime
• A stimula functiile cortexului adrenal in vederea cresterii glucocorticoizilor
• Reducerea sintezei colesterolului in ficat accelerand dizolvarea trigliceridelor si a lipoproteinelor

Acesta este pe scurt procesul de reducere a lipidelor din sange prin intermediul laserului portabil pe baza de semiconductori in tratament arteroscleroza.

Aparatul portabil cu laser si tratament hipertensiune arteriala

Reduce vascozitatea sangelui scazand agregarea eritrocitara si rezistenta periferica pentru a scadere a solicitarii inimii. Joaca un rol in stabilizarea presiunii arteriale deci ca si tratament hipertensiune.
Scade nivelul de lipide din sange, imbunatatind flexibilitatea peretelui vascular restabilind astfel tensiunea normala a sangelui.

Laserul portabil cu semiconductori si bolile aorto-coronare

Tratamentul cu acest tip de aparat portabil cu laser poate scadea vascozitatea sangelui, imbunatating microcirculatia sanguina, crescand cantitatea de oxigen transportata de eritrocite. Reduce si elimina radicalii liberi prevenind tromboza si spasmul coronar, imbunatatind ischemia si hipoxia miocardului. Se reduce asfel aparitia anghinei pectorale, complicatiile infarctului miocardic si rata de mortalitate subita.

Laserul portabil si atacul cerebral vascular

Acest dispozitiv portabil cu laser de joasa intensitate poate juca un rol de prevenire a atacului cerebral vascular. Pentru cei ce deja au suferit acest atac, poate imbunatatii capacitatea de transport al oxigenului de catre sange, minimizand afectarea tesutului cerebral. Prin utilizarea aparatului pe termen lung, sechelele atacului cerebral dispar treptat, functiile cerebrale revenindu-si pas cu pas. Au fost documentate cazuri clinice pe un lot de pacienti ce si-au restaurat vorbirea si abilitatea de miscare.
S-a documentat chiar un caz de revenire a unui pacient din coma adanca in care se afla de 134 de zile.

Tratamentul cu laser de joasa intensitate si tratament diabet

Acest tratament diabet cu terapie cu laser de joasa intensitate in gama de 650 nm obtine 96% rata de raspuns la diabetici. Pentru anumite complicatii ale diabetului precum neuropatii, nefropatii, retinopatii, ulcere de piele, etc terapia cu laser portabil poate avea o rata de vindecare mai mare decat cea medicamentoasa. Asta deoarece laserul poate obtine un rezultat specific asupra efectului de antioxidare a lipidelor si a imbunatatirii conditiei reologice a sangelui si microcirculatiei. Astfel se pot obtine efecte semnificative in preventia si tratamentul microangiopatiei diabetice.

Vezi toate variantele disponibile pentru fizioterapie laser tratament diabet hipertensiune ateroscleroza

Este un singur tip de aparat cu 13 lasere, pentru tratament sinuzita, tratament rinita, tratament polipi nazali, tromboza cerebrala, prezentat in mai multe variante descriptive. Asta pentru o mai buna descriere ale caracteristicilor lui. Acest tip de aparat indiferent de numarul laserelor trateaza toate afectiunile descrise si la celelalte modele, indiferent de numarul laserelor. Difera doar puterea de actiune a laserelor in functie de numarul lor.
Pentru a cumpara intra pe “Verifica Aici Si Cumpara” din aceasta pagina, catre pagina de produs a vanzatorului si cumpara de acolo.