Reduceri!

Fizioterapie Portabila Pentru Tratamentul Cancerului De San Terapia Durerii Asociate

4,553.00lei

Tratamentul Cancerului De San Si Terapia Durerii Asociate

Aparatul de fizioterapie portabila prin frecvență are un efect inhibitor asupra celulelor canceroase, inhibând, de asemenea, creșterea tumorii. Este o alternativa in tratamentul cancerului de san si in terapia durerii associate. De asemenea este o buna alternativa si in tratamentul diabetului.

Acest generator portabil de frecvență este:

 • Un tratament eficient pentru diabetul de tip 2
 • Vindecă durerea de picior diabetic
 • Tratament pentru ulcerul de picior diabetic
 • Tratament pentru necroza diabetică
 • Trateaza complicațiile diabetului în afară de tratamentul diabetului de tip 2
 • Menține nivelurile normale de zahăr din sânge
 • Mașina de vindecare prin frecvență este un tratament eficient pentru neuropatia diabetică
 • Inhibă creșterea celulelor canceroase și tumorilor
 • Ameliorează durerea asociată cu tratamentul cancerului de san, tratamentul cancerului de prostată, tratamentul cancerului de colon și multe alte tipuri, cum ar fi cancerul pancreatic, cancerul de rinichi, cancerul hepatic
 • Mașina de frecvență pentru tratamentul cancerului de san schimbă proprietățile reologice ale sângelui, întărește metabolismul local al țesuturilor
 • Tratamentul electromagnetic al cancerului întărește celulele imune și promovează absorbția inflamației, elimină umflarea, ameliorează durerea cronică și durerea asociată cu cancerul.

Descriere

Ce este unda milimetrică pentru tratamentul cancerului de san terapia durerii asociate

Pentru tratamentul cancerului de san si pentru terapia durerii asociate, se foloseste tehnologia cu unde milimetrice (Millimeter Wave Therapy = MMW). Sunt unde electromagnetice de 1-10 mm, echivalentul intervalului de frecvență 300GHz-30GHz. Sunt unde electromagnetice de joasă putere, lungime de undă scurtă, frecvență mare, fiind numite și unde electromagnetice de frecvență extrem de înaltă.

Terapia electromagnetică cu unde milimetrice este completată prin intermediul conducerii energiei prin meridian, căile de fluide corporale și căile neurale, pentru a regla sistemul imunitar al pacientului.

Aceasta tehnologie combina descoperirile tehnologice vestice cu principiile medicale traditionale chinezesti.

tratament cancer prostata si tratament diabet

 

Aplicații ale fizioterapiei portabile

 • tratamentul cancerului de san si terapia durerii asociate (cancer pulmonar, cancer hepatic, cancer renal, cancer de sân, tratament cancer prostata, etc )
 • tratament tumori
 • tratament diabet zaharat de tip II (ulcere cutanate diabetice/picior diabetic…)
 • tratamentul afectiunilor cronice precum terapia durerii cronice
 • Radierea cu MMW în cazul tratamentului cancerului

 

Tratamentul cancerului de san

Frecvența normală a celulelor din corpul uman este de 30Ghz-45Ghz, care se află în intervalul de frecvență al undelor milimetrice. Frecvența celulelor corpului se schimbă și se dezorganizează când suferim de cancer și tumori. Teoria coerentă de rezonanță a oscilației a undelor milimetrice poate regla frecvența dezorganizată a celulelor în starea normală și poate atinge obiectivul in tratamentul cancerului de san și al tumorilor.

 • În stadiul incipient, undele milimetrice pot ucide celulele canceroase in tratamentul cancerului de san
 • În faza de mijloc, undele milimetrice pot inhiba răspândirea celulelor canceroase in tratamentul cancerului de san
 • În stadiul terminal, funcționează doar ca analgezic in terapia durerii asociate acestor boli

terapia durerii

Frecventa De Oscilatie Normala

tratamentul cancerului

Frecventa De Oscilatie Anormala

tratament diabet

Ajustarea Frecventei De Oscilatie

tratament cancer prostata

Frecventa De Oscilatie Revine La Normal

Efecte non-termice
Undele milimetrice nu tratează bolile prin creșterea temperaturii corpului. În tratamentul bolilor, nu există senzație de durere, stimulare sau termică, fiind o terapie ecologică recunoscută internațional.

Efecte distale
Undele milimetrice pot fi conduse prin intermediul celulelor, sistemului nervos, umoral și altor mijloace ale meridianelor, prin punctul de iradiere către activitatea biologică sau chiar până la profunzimea leziunii.

Efectul cumulativ al timpului
Repararea și ajustarea celulară prin undele milimetrice va necesita un anumit timp, iar cu creșterea numărului de tratamente, efectul undelor milimetrice asupra organismului devine mai intens, efectul terapeutic fiind mai evident. Terapia cu undele milimetrice poate fi aplicată în multe cazuri speciale, fie ca terapie unică, fie în combinație cu diverse alte metode medicale pentru utilizare în siguranță.

tratament diabet tip 2

Preventia cu terapie EHF (extreme high frequencies) în oncologie

Studiul mecanismelor principale ale patogenezei tumorilor a permis aplicarea terapiei EHF pentru reducerea riscului de cancer și prevenirea diverselor boli neoplazice. Țesutul tumoral secreta substanțe care creșteau coagularea sângelui și reduceau capacitatea fibrinolitică. După terapia EHF, potențialul general de coagulabilitate a sângelui, inclusiv factorii precum fibrinogenul, fibrinogenul B, protrombina, timpul de coagulare și agregabilitatea trombocitelor, a scăzut cu mai mult de 30%.

Aplicarea terapiei EHF a restabilit, de asemenea, capacitatea celulelor mono-nucleare din sângele periferic de a reduce creșterea tumorilor experimentale. Acest fapt poate explica activitatea terapeutică a terapiei EHF în tratamentul bolilor neoplazice ale ovarelor sau glandei mamare, sau al limfoepiteliomului și limfogranulomatozei (boala Hodgkin), etc.

Următoarele concluzii au fost trase în urma observațiilor medicale asupra pacienților cu cancer:

 1. Efectele clinice pozitive ale tratamentului în studiile clinice cu terapia EHF au fost obținute în 92% din cazuri; îmbunătățirea “calității vieții” a putut fi realizată în 82% din pacienți;
 2. Terapia EHF cu generatoare de frecvență oferă alinare în tratarea cancerului și poate opri principalele sindroame clinice care însoțesc cazurile avansate de cancer; eficacitatea terapiei EHF a fost aceeași ca și în cazul aplicării medicamentelor convenționale;
 3. După terapia EHF, cancerul poate pierde caracteristicile sale de “malignitate”, cum ar fi metastazele și penetrarea în țesuturile și organele înconjurătoare.

Tratamentul Diabetului

Se absoarbe energia pentru a accelera descompunerea zahărului din sânge, care prin intermediul meridianelor, căilor de fluide corporale și căilor neurale, poate regla sistemul imunitar al pacientului.
După aproximativ 20 de zile de tratament, glucoza va scădea cu 2 niveluri, iar după aproximativ 1 lună, piciorul diabetic va fi vindecat.
Efectul curativ pe termen lung (mai mult de 95% efect curativ pentru complicațiile diabetului). Nu vor reaparea usor.
Care sunt punctele de acupunctură care trebuie radiate în cazul bolii diabetice?
Punctul de acupunctură al pancreasului Di ji, cele trei canale Yin ale piciorului Shen Shu, precum în imaginea de mai jos:
tratamentul diabetului

Testul clinic aprobat

După aproximativ 20 de zile de tratament, nivelul glucozei va scădea cu 2 unități, După aproximativ 1 lună, piciorul diabetic va fi vindecat.

 

Raportele clinice și cercetările de laborator confirmă

 

Testimoniale pentru tratamentul cancerului de san si tratamentul diabetului

 

 

1 2
Tratamentul Cancerului Alternativ Tratamentul Durerii De Dinti
Terapia Durerii De Muschi Tratamentul Ficatului
Tratamentul Diabetului Terapia Durerii De Ligament

 

Vezi toate variantele disponibile pentru Fizioterapie Portabila Cu Unde Milimetrice Pentru tratamentul cancerului de san

Este un singur tip de aparat prezentat in mai multe variante, pentru o mai buna descriere ale caracteristicilor lui. Pentru a cumpara intra pe linkul de directionare din aceasta pagina, catre pagina de produs a vanzatorului.

S-ar putea să-ți placă și…