Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Vibratia cuvintelor tale iti va aduce sanatatea

Vibratia cuvintelor ce le rostesti, joaca un rol decisiv in modelarea ta energetica dar si materiala. Faptul ca esti acordat la frecventa armonica a Universului, este un fapt dovedit stiintific.

Tu ai incorporata in constitutia ta fizica, lineara, carteziana, sistemul sonic (frecventa notelor muzicale). Adica, corpul tau rezoneaza foarte usor la vibratia de sunet armonic.

Ti se intampla sa te lamentezi sau sa-ti construiesti prin cuvinte un univers limitat, plin de obstacole? Daca da, atunci vei rezona cu el asa cum vei vedea in continuare. Astfel, faptul ca tu iti construesti singur realitatea materiala, capata sens.

Odata ce ai ajuns in sfera spiritualului, este bine sa-ti cunosti constructia materiala. Altfel vei ajunge la un nivel si din necunoastere vei regresa, cum se intampla multora.

Hai sa vedem acum de ce vibratia cuvintelor joaca un rol atat de important in viata ta.

Vibratia cuvintelor si modelarea universului nostru

In Biblie scrie:

La inceput a fost cuvantul” si cuvantul, asa cum am aratat in Respiratia Hado, este sunet. Sunetul este o lungime de unda caracterizata de frecventa.

Daca cuvantul are un inteles anume, frecventa caracteristica acelui proces energetic (energia cuvintelor), are si ea o semnificatie.

Cum nu poti separa cuvantul de intelesul lui, nu poti separa o frecventa de semnificatia ce o poarta. Adica nu poti separa vibratia cuvintelor de semnatura ei informationala.

 

Nu poti separa procesul energetic de informatia continuta in el, iar asta te face dependent de ceea ce vorbesti.

Astfel, vei rezona cu informatia continuta in procesul energetic emis tot de tine, dar si de altii.

Fii atent ce gandesti si vorbesti despre tine. In aceasi masura, ceea ce vorbeste grupul din care faci parte, iti va construi starea de sanatate si universul material.

Vibratia gandurilor este tot un proces energetic ce poarta informatie

Tu gandesti in permanenta. Deci emiti la nivel mental informatie ce te influenteaza atat pe tine cat si tot ce este in jurul tau. Mai departe vibratia gandurilor tale capata forma si putere prin vibratia cuvintelor ce le rostesti.

De fapt tu te acordezi singur fara sa-ti dai seama, la frecventa proceselor energetice emise tot de tine.

Atat ce gandesti cat si ce spui iti influenteaza direct constitutia fizica, materiala.

Vibratia cuvintelor si influentarea constitutiei tale fizice

Acum o sa-ti arat un motiv pentru care energia vorbelor tale te influenteaza atat de mult.

Esti alcatuit intr-o mare proportie din apa  (70-75%). Ea raspunde foarte usor unui camp informational, energetic, la care este supusa. Tu vorbesti dar si grupul tau face la fel, supunandu-te unui camp informational.

Pentru a supravietui, tu trebuie sa bei apa dar sa si consumi alimente cu continut ridicat de apa. Deci starea energetica a apei din organismul tau, dar si celei pe care trebuie sa o consumi, conteaza foarte mult. Doar structurarea apei cu energie de vibratie benefica, inalta, te poate vindeca.

Te invit acum sa vezi influenta directa a vorbelor tale, asupra apei din organismul tau.

 

Vibratia vindecarii si aplicarea ei in recastigarea sanatatii tale

Asa cum am aratat, nu poti separa procesul energetic de informatia continuta in el. La cursurile Reiki arat studentilor mei, cat de simplu se poate structura apa cu energie Reiki, ce contine informatia vindecarii.

Energia Reiki este caracterizata de iubire, armonie si vindecare. Imagineaza-ti cum va fi structurata apa din corpul tau, cand ii aplici terapia cu aceasta energie vindecatoare.

Participand la cursurile Reiki Do, vei capata fara efort sau concentrare din partea ta, abilitatea de a transmite vibratia vindecarii.

Astfel, aplicand terapia Reiki ai sa poti vindeca mintea si corpul atat tie cat si celor dragi tie.

Poti incepe chiar din acest moment sa-ti influentezi starea de sanatate prin ganduri si  vorbe frumoase.

De asemenea te poti inscrie la newsletterul nostru pentru a afla si de programul cursurilor noastre.

Prin inscriere vei primi gratuit Meditatia Luminii asistata de Alexandru Simionescu – Instructor Reiki Do.

ps: Daca consideri acest articol util pot sa-i dai Share, Like sau +1 pentru a ajunge si la prietenii tai.

Ceasul biologic al organismului uman reper material si spiritual in dezvoltarea ta

Ceasul biologic al organismului uman are un ritm particular, fiind foarte usor dereglat prin accesarea de energii improprii corpului uman. Nestiind legile fizicii corpului, mediului inconjurator, cosmosului, oamenii au accesat energii inalte, dar improprii sanatatii umane.

 

Ca specie si individual, ne-am format pe pamant ce are anumite caracteristici energetice constructive. Deci ceasul tau biologic, reglat pe frecventa energetica a pamantului, poate fi perturbat oricand de alte energii inalte ce nu rezoneaza cu cea a planetei noastre. Rezultatul este deprecierea sanatatii prin stricarea ritmului sau natural.

In continuare am sa-ti ofer argumente atat materiale cat si spirituale, in sprijinul acestei afirmatii.

Ceasul biologic al organismului uman si legatura sa cu cosmosul material

Planeta noastra orbitand in jurul soarelui, este din punct de vedere al legilor fizicii un sistem oscilant. Pulsatia sa este principiul armonizator, ce seteaza un ritm particular obiectelor si fiintelor din sistemul sau. Pulsatia, adica ceasul energetic planetar, regleaza, armonizeaza, ceasul biologic al organismului uman.

Daca frecventa acestei pulsatii se schimba, consecintele vor fi devastatoare pentru fiintele vii din cadrul planetei, sistemului respectiv. In continuare ai sa vezi de ce si care este legatura cu ignoranta spirituala.

Fiecare planeta are propria sa „rata de respiratie„, adica jumatate de ciclu de pulsatie. Ea determina ritmurile bioenergetice a tot ce exista pe suprafata sa. Aceasta rata, depinde de orbita planetei si perioada sa de revolutie in jurul soarelui.

Pentru a calcula „rata de respiratie” a pamantului, s-a folosit formula

F = Rorb/Π x 11,4 = 54 … unde

 • Rorb – raza orbitei terestre
 • 11,4 lungimea exacta a ciclului solar
 • Π – pi, ratia circumferintei unui cerc la diametrul sau

Daca luam in consideratie ca 54 de minute, este jumatate de ciclu de pulsatie, un ciclu complet are 108 minute. Deci pamantul „inspira” 54 de minute si „expira” alte 54 de minute, alcatuind o „respiratie” completa in 108 minute.

Valoarea lui 108, pulsatia planetei noastre, seteaza ceasul biologic al organismului uman, dar si al tuturor fiintelor. Nu uita ca ne-am nascut si evoluat ca specie in aceasta pulsatie, deci arhitectura noastra o incorporeaza.

Evidentele principiului constructiv comun: uman, planetar, cosmic

In antichitate, se stia insemnatatea acestei valori si principiul dupa care ea influenteaza totul pe pamant:

 • Acoperisul sanctuarului Dayr al-Bahri, Egipt, are deasupra 108 coloane.
 • Baza piramidei lui Mykerinos are 108 metri Kefren 108 ×1,08(puterea 9 a) Keops 108 × 1,08 (puterea 10 a)

In Budism:

 

 • numarul 108 este sacru, numarul margelutelor din mataniile lor
 • in noaptea de 31 decembrie templele budiste, bat clopotele sau gongul de 108 ori, la trecerea in noul an.

In sistemul solar, caci cu el am inceput:

 • masa totala a soarelui este 108 (putere 9) х 10(putere 9) = 1080(putere 9)
 • coeficientul formei dinamice a pamantului este 108,28 × 10(puterea -5)
 • volumul pamantului este 108 х 10(puterea 10) kilometri cubici
 • viteza miscarii pamantului in jurul soarelui este 108 х 10(3) km/ora
 • (10 × pi × D soare)/∑Dp = 108,07 unde Dsoare = 1,392 × 10(9) metri ; ∑Dp = suma diametrelor celor 9 mari planete ale sistemului solar
 • timpul de zbor pe orbita cea mai stabila in jurul pamantului este de 108 minute
 • 108 × 10(puterea10) este distanta parcursa de lumina in vid, intr-o ora.
 Uite legatura valorii 108 cu constitutia fiintelor deci si cu tine:
 • Raportul mediu inte lungimea spatelui unui adult si lungimea craniului sau 108 × 10(puterea -1);
 • e/pi = 108 × 10(puterea-10) cm unde e = lungimea perechii de nucleotide din spirala ADN-ului oricarui organism viu de pe pamant [– 3.4 Å(angstromi)]; Å (angstrom) = 10(puterea-8) cm

Deci aceasta respiratie planetara, regleaza ceasul biologic al organismului uman, dar face parte dintr-o ecuatie mult mai mare.

Aceasta valoare, 108,  are legatura cu pulsatia cosmica, Respiratia Universului (denumita si zgomot de fond cu in anume ritm), ce induce planetei noastre si noua, ritmul constant de oscilatie.

Acum poate intelegi valoarea unui principiu atat de simplu, implicat in toata constructia naturii materiale.

Ceasul biologic al organismului uman si dereglarea lui prin ignoranta spirituala

 

Prin constructia ta, poti foarte usor sa te racordezi la energii de nivel inalt, (explicatia), dar improprii vietii umane. Asta se intampla prin rezonanta ta cu ele. Frecventa lor nu se potriveste neaparat cu ceasul biologic al organismului uman. Tu nu ai instrumente sa verifici asta.

Odata ce accesezi aceste energii prin propriul orgoliu, anume meditatii, proiectii mentale de tot felul, clarviziune, putere psihica, sistemul tau energetic isi va creste nivelul. Corpul se va adapta pentru a sustine noul sistem energetic, prin modificari genetice.

Daca sistemul imunitar nu identifica in structura noului material principiul constructiv uman, pulsatia planetara, va declansa un mecansim de autodistrugere corporala. Asta se intampla prin multiplicare spontana de celule. Medicina ar fi identificat acest proces drept unul dintre cele ce provoaca cancer.

Energiile de natura tehnica si afectiunile atipice

Omul a creat tehnica, ce emite energii in diverse frecvente:

 • Linii de inalta tensiune ce creaza prin autoinductie campuri energetice
 • Sisteme de comunicatii ce opereaza in gama microundelor
 • Aparatura electrocasnica ce opereaza in aceasi frecventa

Te las pe tine sa apreciezi daca aceste energii (frecvente hertziene), lucreaza in acord cu principiul tau constructiv, respectiv planetar. Respecta acea oscilatie cosmica, respiratie planetara ce se regaseste si in tine?

Daca nu, atunci sa stii ca prin fenomenul rezonantei, vei ajunge sa modifici ceasul biologic al organismului uman. Te poti gandi de ce in ultimii zeci de ani, cam de cand cu tehnica comunicatiilor, bolile atipice s-au raspandit.

Desi cercetatorii se incapataneaza sa afirme ca doar radiatiile ionizante afecteaza sanatatea umana, nu cumva … ceasul biologic al organismului uman a fost dat peste cap? Pot sa-ti ofer o multitudine de date tehnice ca si argument, dar este mai simplu sa-ti demonstrezi filozofic singur asta.

O metoda eficienta pentru a regla ceasul biologic al organismului uman si reconstruirea ADN-ului tau

Daca vrei, poti sa accesezi un nou nivel energetic, ce sa-ti reconstruiasca corpul, conform principiului tau constructiv.

De fapt metoda Reiki, iti reconecteaza frecventa proprie la cea cosmica si planetara. Din motive istorice, cunostintele tehnice si spirituale au disparut, oamenii pierzand sincronizarea cu respiratia pamantului si cosmosului. Doua motive le-am expus deja.

Reiki este una din metodele sigure prin care se poate regla ceasul biologic al organismului uman pentru insanatosire si amanarea imbatranirii premature.

 

 

Armonia energetica si importanta ei in recastigarea si mentinerea sanatatii

Cand nu te mai simti bine, chiar daca nu ai dovedita o afectiune, poti considera ca ai armonia energetica compromisa.

Fiind făcuţi din materie (adică din atomi ce alcatuiesc celule, ţesuturi, etc), armonia energetica este influențata atat de universul material, cat si de cel energetic. Un stil de viată sănătos devine posibil prin reglarea acestei armonii la anumite valori, prin terapia Reiki.

Poti considera 2 argumente stiintifice pentru confirmarea efectelor energetice asupra restabilirii sanatatii noastre:

 1. Nicola Tesla spunea că, dacă dorim să înţelegem Universul, trebuie să vorbim în termeni de energie şi frecvenţă.
 2. Mecanica cuantică a stabilit că cea mai mică particulă este caracterizată de masă şi energie ÎN ACELAŞI TIMP. În acest mediu cuantic s-a format si transmis de la mare la mic, un tipar constructiv:

Universul, Galaxia noastră, Sistemul nostru solar, Planeta noastră, Fiinţele şi Materialele de pe pământ.

Astfel legile fizicii confirma influenta energetica asupra noastra prin cele 2 mărimi (energie şi frecvenţă) ce ne caracterizeaza. Această semnătură personală energetică se transmite tuturor organizărilor materiale şi energetice ce iau naştere în cadrul ei. In acest fel prin matricea energetica legati de mediul inconjurator vizibil si invizibil.

A restabili armonia energetica la valoarea initiala a celor doi parametri, va aduce sanatatea. Apoi te insanatosesti fizic, mental, spiritual. In continuare ai sa vezi si alte motive pentru care armonia energetica este de dorit pentru insanatosirea ta. Acum vei putea vedea in detaliu ce legatura exista intre armonia energetica si procesele tale fizice, chimice si biologice.

Armonia energetica si legatura sa cu unul din principiile tale de baza

La ce te gandesti cand auzi cuvantul armonie? La prima vedere, ea inseamna lucruri diferite, pentru persoane diferite. Pentru unii, armonia poate fi gasita si in muzica psihedelica, dar oare este asa?

Armonia energetica este doar una si in continuare ai sa vezi de ce este asa.

Idea de Armonie a lumii si a sistemelor din cadrul ei, conectate intre ele prin relatia de opozitie, deriva din filozofia egipteana.

Conform acestei filozofii, intregul, consta intotdeauna din parti de dimensiuni variate. Ele se afla intotdeauna intr-un anume raport intre ele si fata de intreg.

Pe de alta parte, Pitagora spunea ca

Sursa Universului este Unitate, in timp ce lumea este alcatuita din procese opuse unele altora (dualitatea lumii). Ce le aduce pe acestea impreuna si creaza totul in Cosmos, este Armonia. Ea este de natura Divina si este reprezentata prin ratii numerice…

Sectiunea de Aur (Golden Section) descrisa si AICI, exact asta este. O relatie intre proprietati de natura opusa, sau mai bine zis, o ratie numerica intre 2 procese opuse.

Acesta este si principiul dupa care si tu esti alcatuit.

golden section graph

Definitia principiului sectiunii de Aur: ceea ce este „a” pentru „b” este „b” pentru „c”.

Sectiunea de aur principiul tau constructiv

In organismul tau, lucreaza simultan 2 procese:

 • unul stimuleaza procesele vitale
 • iar altul, din contra, stimuleaza procesul de distrugere al organismului (autoimun).

Ciclic, pe parcursul unei zile, unele sisteme intra in faza de maxima activitate in timp ce altele devin mai putin active. Aceste procese sunt relationate intr-un anume fel intre ele.

Functiile protective ale organismului si procesele metabolice, sunt mai active ziua si mai putin active noaptea. Si intre ele existand iarasi o anume relationare.

Toate procesele din natura si fiinta umana, relationeaza intre ele pe baza raportului Sectiunii de Aur.

Acesta este principiul comun de constructie, atat al naturii cat si al nostru. Astfel, cosmosul, natura, supunandu-se acestui principiu, vor intra intr-o interactiune cu organismul nostru, aducandu-ne armonia energetica.

Acum stii care este legatura intre armonia energetica si sectiunea de aur. De asemenea stii si de ce simpla plimbare prin natura necontaminata, te face sa te simti mai bine.

Terapia Reiki si armonia energetica

Prin acest articol, ai vazut legatura dintre armonia ta energetica si a lumii inconjuratoare, vazute si nevazute.

Ritmurile Sectiunii de Aur, iti sincronizeaza bioritmul si sistemul imunitar, cu sursele naturale, externe de energie.

Reiki este o sursa externa de energie, de natura spirituala, dar pusa in evidenta de stiinta.

De aceea o metoda de corectare a armoniei energetice aplicata corect, conduce la conservarea timpului tau biologic intern. Prin metoda de armonizare cu Reiki, ai sa poti nu doar sa arati mai tanar, dar sa si ai resursele fizice necesare.

Cati Instructori de Reiki stii sa se incadreze in cerinte de bun simt pentru un practicant real? Ma refer la agilitate, forta vitala, pastrarea tonusului muscular, al aspectului si al performantelor fizice la varste de 40, 50 sau 60 de ani. Poti oare sa predai esenta Reiki fara a beneficia de avantajele reale ale acestei practici?

Acum stii de ce Armonizarea ta cu energia Reiki are o influenta pozitiva si asupra proceselor tale chimice si energetice din organism. Le normalizeaza, refacand raportul corect intre procesele de natura opusa.

Definitie: Metabolismul este un proces ce implică schimburi de materii și energii, incluzand două procese opuse:

 • catabolism / dezasimilație
 • anabolism / asimilație

Tu ai idee cat de simplu este sa ajungi practicant Reiki real, imbunatatindu-ti toate aspectele vietii? Alege sa practici Reiki Real pentru armonie energetica si deci pentru amanarea imbatranirii si conservarea resurselor tale vitale.

ps: Consideri util acest articol? Trimite-l si prietenilor tai, se vor bucura!

Ce nu este bine sa faci azi? 11 Sfaturi pentru tine!

Ai deja un stil de viata, iar daca se intampla sa nu-ti placa rezultatul la care ai ajuns cu el, poate ar fi bine sa afli ce nu este bine sa faci incepand de azi, pentru a produce schimbarea dorita.

Indiferent daca daca ti-ai gasit un scop de urmat sau inca nu, constientizeaza ca ai o singura viata. Daca ai irosit-o alta nu mai ai. Nu exista „game over” si apoi sa o iei de la capat ca intr-un joc de calculator.

Daca vrei sa ai o viata sanatoasa, cu mai putin stres, ce sa o traiesti intens, poti aplica si tu aceste sfaturi ce ti le ofer din experienta mea.

Iata ce nu este bine sa faci azi ca sa-ti fie bine:

 1. Nu mai petrece timpul cu oameni nepotriviti

Fiecare din noi, are nevoie de un anturaj potrivit. Nu-ti mai pierde timpul cu cei care te resping constant, sub diverse forme. Daca cineva te va dori in apropierea lui, iti va oferi un loc, fara sa te rogi prea mult pentru asta.

Sa te tot explici, sa oferi motive pentru ca oamenii sa te accepte, te poate indeparta de la ceea ce ai de facut, de la drumul tau.

Prietenii tai oricum nu au nevoie de explicatii, iar cei ce nu te agreaza oricum nu le vor accepta. Fii tu asa cum esti si asta va genera criteriile acceptare intr-un anturaj potrivit tie.

 1. Nu te mai minti singur

Poti sa-i minti pe altii mult si bine, dar nu prea poti face treaba asta si cu tine. Singura persoana de care nu te poti ascunde, esti chiar tu si asta pentru ca noi suntem singurii nostri judecatori. De aceea nu este bine sa faci asta, chiar incepand de azi.

Nu te astepta sa te pedepseasca cineva sau ceva, pentru ca lucrurile nu merg asa cum trebuie. De fapt singura “pedeapsa”, va fi aceea ce ti-o vei aplica singur prin irosirea vietii si regretul imens de a fi putut face orice ai fi dorit, daca nu te-ai fi mintit singur, la cum stau lucrurile cu adevarat in viata ta.

A te minti cu buna stiinta, este de fapt o modalitate de a nu-ti accepta responsabilitatea asupra rezultatului sau de a fugi de rezolvarea propriilor probleme.

Nu va fi usor sa le infrunti, dar alta cale nu ai. Prin incercari si greseli repetate, ai sa inveti ce si cum trebuie facut, pentru a ti le rezolva. Doar asa vei merge inainte.

 1. Nu te mai agata de trecut

Consumandu-ti resursa productiva a mintii, ancorand-o de evenimente ce nu le mai poti schimba, te va impiedica sa actionezi in acest moment prezent, pentru a determina rezultatele dorite in viitor.

Doar ce vei face azi, in acest moment, are puterea de a aduce schimbarea in directia dorita de tine.

 1. Nu-ti mai fie teama sa gresesti

Doar prin greseala inveti cum sa procedezi corect. Este felul nostru natural de a functiona. Ar fi ideal sa invatam doar din greselile altora, dar asta se intampla intr-o masura mai mica decat prin propria noastra experienta.

Din pacate, educatia primita din familie, scoala, societate, asociaza greseala cu pedeapsa si asta duce la micsorarea pana la disparitie a curajului de a porni pe cale infaptuirii viselor noastre. Mai bine stam in banca noastra decat sa gresim, nu? Este exact ceea ce nu este bine sa faci incepand de azi, daca vrei sa ai succes in a-ti urmari visele.

Greseste cu curaj, asuma-ti rezultatele si vei ajunge o persoana cu multa experienta.

 1. Nu mai astepta fericirea de la altii

Daca tu nu ai obtinut linistea interioara, pacea cu tine, cine altcineva crezi ca ti-o va oferi?

Indiferent ce personaj minunat va veni langa tine, atata timp cat tu in “regatul” tau nu  ai lucrurile aranjate, bucuria si buna dispozitie a unei alte persoane, o vei percepe prin turbulentele tale interioare.

Impaca-te cu tine, stabileste-ti scopul si fii multumit, implinit, prin pasii realizati catre indeplinirea lui. Atunci te vei putea bucura impreuna cu alti bucurosi si de bucuria lor. 🙂

 1. Nu mai fi inactiv

Oricum ai lua-o, trebuie sa faci primul pas. Nu trebuie sa fie mare, nu trebuie sa fie corect, nu trebuie sa fii pregatit, dar trebuie sa fie facut primul.

Orice ce actiune ai intreprinde in directia dorita, este mai buna decat niciuna. A amana echivaleaza cu nici o actiune.

 1. Inceteaza a crede ca nu esti pregatit

Lucrurile bune pentru tine, nu apar atunci cand te simti tu pregatit pentru ele, adica niciodata.

Apar, dar atunci cand ai nevoie de ele pentru a iesi din zona ta de confort, acceptandu-le.

Se spune ca atunci cand iti apare o oportunitate, o accepti si apoi vezi tu cum te descurci. Nu este bine sa faci cum fac multi, nu dau curs ocaziei din teama de a nu fi pregatiti.

Asta inseamna sa adopti o metoda, pentru a-ti depasi limita nativa de obtine niste rezultate, prin iesirea din zona de confort. Acolo unde este cald si bine, nu se intampla nimic bun pentru tine, ci pentru altii.

 1. Nu mai intra in competitie cu altii

Singura competie in care merita sa intri, este cu tine, nu cu altii. Tu trebuie sa fii mai bun dacat cel/cea de ieri.

Doar asa avansezi in directia indeplinirii propriului tau scop.

Altii au alte scopuri si rezultatele competitiei cu acestia sunt pur relative, fiecare indreptandu-se de fapt in alta directie, pe un alt drum, avand nevoie de o alta experienta.

 1. Nu permite altora sa te coboare la nivelul lor

Daca ei nu-si pot permite, sau nu vor sa-si ridice propriul nivel, de ce ti l-ai cobora tu pe al tau?

Sa stii ca nu este bine sa faci asta, daca vrei sa intampini cat mai putine probleme.

E mai bine sa zbori pe deasupra copacilor, decat sa-ti intre toate crengile in ochi. 🙂

Coborand, vei intampina din nou problemele acelui nivel scazut de viata.

Continua-ti drumul in anturajul potrivit si daca nu ai unul inca, mergi mai departe singur/a.

 1. Nu-i mai invinovati pe altii pentru problemele tale

Odata ce ai acceptat responsabilitatea pentru rezultatul obtinut, vei sti si ce ai de facut pentru a–l corecta.

Invinovatindu-i pe altii pentru propriile rezultate, nu faci altceva dacat sa devii dependent de actiunile lor, asteptand un rezultat corect pentru tine din alta parte, decat din a ta. Chiar crezi ca o sa se intample? 🙂

 1. Nu mai fi tot pentru toti

Incercand sa multumesti o multitudine de persoane, fiecare cu problemele lor, ai sa reusesti performanta de a nu te mai multumi pe tine.

Si chiar nu este bine sa faci asta, pentru ca poti alege sa-i multumesti pe cei putini si importanti din viata ta. In acest fel nu te vei irosi cautatnd sa realizezi imposibilul, multumirea tuturor.

[su_note note_color=”#662664″ text_color=”#fefefe” radius=”5″]Acum ai aflat ce nu trebuie sa mai faci pentru a avea succes.[/su_note]

[su_box title=”Daca vrei sa afli ce trebuie sa faci pentru sanatatea ta …” style=”bubbles” box_color=”#47ad2c” title_color=”#121212″ radius=”5″]Poti si tu sa te inscrii la unul din cursurile Reiki organizate in locatia cea mai aproape de tine: [events_list limit=”10″][/su_box]

Ritmul naturii etalonul tau de sanatate in ritmul vietii tale

Fiind preocupat sa-ti mentii sanatatea, ai apelat probabil la modalitatiile oferite de medicina alopata sau chiar alternativa. In schimb ti-ai pus oare urmatoarea intrebare? Nu cumva legatura intre ritmul naturii si al tau propriu, este cheia rezolvarii problemelor tale de sanatate?

Ritmul planetei si ceasul tau biologic

Noi ne-am dezvoltat ca specie, de-a lungul timpului, intr-un camp natural de frecvente, specific planetei noastre. El are valoarea de 10 Hz.

Reactiile chimice din organismul nostru, produc mici descarcari electrice, ce prin acumulare creaza un camp electromagnetic de joasa frecventa. El are tot valoarea de 10 Hz.

Fiind formati in acest camp natural de frecvente, toate procesele normale organismului nostru au loc la valoarea mediului natural, initial.

Cand schimbam doar acest parametru, frecventa electromagnetica, toate procesele noastre interne, rezoneaza cu altceva. Urmarile sunt devierea parametrilor nostri de la normalitate, aparand astfel functionarea anormala a organismului. Sa vedem in continuare cum se intampla acest lucru.

Ritmuri biologice rezonand cu frecvente artificiale

Un fapt este ca majoritatea oamenilor traiesc in aglomerari urbane. Aceste „polisuri” au capatat un ritm propriu, ce-si indeparteaza locuitorii de ritmul naturii. Asta se intampla prin modul de viata si avansul tehnologic caracteristic lor.

Aceste ritmuri interioare ale tale, odata armonizate cu ritmurile naturii, se sincronizeaza acum cu cele ale unei lumi artificial create:

 • Am inaltat pereti prin care ne-am izolat unii de altii si de natura inconjuratoare
 • Ne-am dezvoltat pe verticala, schimbandu-ne si psihologia corespunzator
 • Am adus tehnologie ce ne-a creat un mediu toxic cu care rezonam fara sa ne dam seama
  • majoritatea frecventelor utilizate in telecomunicatii sunt din gama microundelor, ce prin manifestarea lor sunt improprii vietii
  • aparatele electrocasnice si anume cuptoarele de microunde prezinta un pericol major, prin gama de frecvente utilizate
  • wi-fi – frecventele folosite sunt tot din gama microundelor. Ele sunt peste tot in jurul tau.

Drept urmare sanatatea ta, stare naturala a dezvoltarii speciei noastre intr-o lume armonizata la ritmul planetei, are de suferit.

Motivul este ruperea legaturii dintre acele ritmuri biologice initiale ale tale si ritmul naturii inconjuratoare.

Pentru a o restabili vei apela la altcineva, doctor sau terapeut. Din pacate acestia nu vor putea compensa, decat pe moment, efectele ruperii acestui cordon obilical dintre tine si mama natura.

Dar dupa o perioada, ritmul vietii tale sincronizat la lumea artificiala isi va face din nou efectul. Simptomele afectiunii, dezechilibrul, isi vor face aparitia din nou in viata ta.

[su_divider top=”no”]

Degeaba inghiti pastile, recurgi la tot felul de regimuri alimentare, la aplicarea unor tehnici separate de contextul problemei tale. Daca ritmul vietii tale nu este sincronizat cu ritmul naturii inconjuratoare, vei avea mereu probleme.

Adica parametrii tai vor fi setati mereu prin fenomenul rezonantei, de mediul nociv artificial.

[su_divider top=”no”]

Armonizarea ta cu ritmul naturii, prin solutii concrete si simple caracteristice Reiki Do

La scoala Reiki Do nu facem psihologie sau stiinte aplicate cu tine. Asta fac altii.

Accesand universul scolii noastre, ne dorim sa ai parte de lucrurile extraordinare din viata ta zilnica. Le separam de haina obisnuitului unde se ascund si ti le oferim spre a lucra pentru imbunatatirea sanatatii tale.

Primul exercitiu concret de armonizare cu ritmul naturii

Context

Ti-am aratat deja cum tu ai incorporat in structura ta fizica, valoarea frecventei sunetului universal. Tu esti muzica. Cu ce muzica rezonezi?

Exercitiu

In linkul prezentat pe text, ai aplicatia practica de a rezona cu sunetul universal. Astfel iti vei imbunatati starea si sanatatea.

Al doilea EXERCITIU CONCRET DE ARMONIZARE CU RITMUL NATURII

Context

Acum o sa-ti ofer un alt aspect al legaturi dintre aceste ritmuri interioare ale tale si ritmul naturii.

 • Tu respiri in medie cam de 18 ori pe minut.
 • Aceasi frecventa o au si valurile oceanului ce spala tarmul. Valurile nu sunt alceva decat manifestarea energiei. Gandeste-te la o respiratie energetica.
 • Inmulteste frecventa respiratiei tale (frecventa valurilor oceanului) cu 2 si ai sa obtii 36, temperatura normala a corpului.
 • Inmulteste temperatura ta normala cu 2 si o sa obtii 72, adica pulsul normal.
 • Iar daca vei continua sa inmultesti pulsul tau normal cu 2, ai sa obtii 144 adica tensiunea normala.

Ideea este ca tu sa te armonizezi din nou la ritmul naturii.

Prin simpla ta prezenta in mijlocul ei, vei rezona cu frecventa ei naturala.

Cand te afli la mare, poti face ce fac si eu de obicei.

Exercitiu

Prin meditatie ma armonizez la ritmul naturii inconjuratoare.(link) Ai putea proceda si tu la fel, inspirandu-te din link-ul oferit:

 1. te asezi confortabil cu coloana dreapta in apropierea marii, pe nisip sau dig
 2. inchizi ochii si respiri de cateva ori profund pentru a-ti schimba starea
 3. iti muti atentia pe zgomotul marii sau mai bine zis pe muzica ei. Cum mintea ta pleaca dupa ganduri, o aduci inapoi fixand-o pe muzica marii
 4. incet devii una cu marea
 5. respiratia ta poate deveni profunda, linistita ca si a valurilor pe care le asculti.

Este important ce se intampla in interiorul tau, in minte si nu sa respiri mecanic dupa ce auzi.

Daca este greu pentru tine sa ajungi la natura am trimis eu natura la tine prin acest mic fisier video. Lasa-te cateva momente in compania imaginilor si sunetului incercand pasii de mai sus.

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/jGYLLppKavQ” width=”500″ height=”340″ responsive=”no” controls=”no” showinfo=”no” loop=”yes” rel=”no” fs=”no” theme=”light”]

A treia solutie pentru rezonanta ta cu ritmul planetei

Cea mai simpla solutie pentru tine este sa participi la cursurile Reiki. Aici vei primi fara efort si concentrare din partea ta, ablilitatea de a rezona cu frecventa universala vindecatoare a cosmosului.

Cu aceasta calitate poti rezona oriunde oricand, profund, cu natura, cosmosul.

Ti-am prezentat 3 pasi concreti ce ii poti face sa-ti imbunatatesti starea interioara, respectiv sanatatea. Mai mult ti-am explicat cat se poate de simplu de ce ai nevoie de acesti pasi.

La curs am sa-ti pot oferi mult mai mult decat atat si anume un ajutor sub forma de Reiki. Reiki este o energie cu constiinta proprie, asa ca vei fi asistat in demersurile tale pentru o viata mai buna.

Daca ai nelamuriri ma poti intreba folosind adresa de contact. Am sa-ti raspund in scurt timp.

Daca ti-a placut articolul poti sa dai share, like, +1 pentru a-l vedea si prietenii tai.

 

Simptomele trezirii spirituale sau pistolul de la tampla adormitului

Cred ca ai citit o gramada de prostii legate de simptomele trezirii spirituale, cat si despre spiritualitate insasi. Multi cred ca doar invocand fabulatiile nascute dintr-un mental colectiv, devin brusc spiritualizati. Mentalul colectiv da drept sigure niste lucruri, notiuni, confirmate cumva de toti, dar vazute chiar de nimeni.

Pe acest teren „solid” se afla spiritualitatea si tot ce tine de ea, atat in mass media, social media si viata reala.

Astfel, avem o multime de oameni dedicati asa-zisei vietii spirituale, din cele mai vechi timpuri si pana in prezent. Cu toate astea, nu a aparut masa critica ce sa imprime societatii un scop inalt si o structura corespunzatoare acestuia.

Poti verifica si sigur acest aspect uitandu-te in jur. Dar nu lumea in ansamblul ei te intereseaza, ci doar activitatea fiecarui individ ce o alcatuieste. De la el, adica de la tine pleaca totul si la tine se opreste. Mersul lumii este doar cheia de verificare pentru a vedea cam pe unde se afla majoritatea.

Ce inseamna trezirea spirituala in mentalul colectiv?

Apropo, tu cum iti imaginezi viata spirituala si simptomele trezirii spirituale? Hai sa incercam cateva scenarii :

 • vrei sa fii fericit, sa reusesti in ce ti-ai propus si pentru asta tot ce faci este sa te rogi;
 • te asociezi cu imaginea saraciei, pentru a capata automat calitate spirituala (cadou din mentalul colectiv);
 • adopti obiceiuri, cutume, pseudometode, prin care absolut nimeni nu a reusit ceva concret, dar in care tu miraculos crezi;
 • te raportezi la energii necunoscute ce nu le poti controla, impingandu-te in directia in care deja ai o predispozitie;
 • ai un loc, un moment in care iti doresti, invoci si apoi uiti cu desavarsire de tine si de ce vrei … pana data viitoare;
 • consideri ca tu ai absolut toate instrumentele necesare pentru a reusi conform unei retete proprii; cumva „o pacalesti” tu … doar formula magica nu o ai, in rest ai tot; formula aia o astepti toata viata;

Despre trezire spirituală şi necesitatea ei reala

Inainte sa-ti ofer o perspectiva despre ce inseamna trezirea spirituala, hai sa privim putin altfel viata spirituala. Poate si motivatia adoptarii acesteia, se va schimba devenind o necesitate absoluta.

Simptomele trezirii spirituale

Da, exact. Viata spirituala nu inseamna ca trebuie sa fugi de un corp neputincios si o minte nelinistita. Tocmai acolo trebuie sa lucrezi in timp ce te racordezi la un univers informational superior. Informatiile cu care tu vei rezona corect, vor trebui cu timpul sa se regaseasca pe corpul si in mintea ta. Te vor alinia la ritmul universal, adica vindeca.

Sondand cu constiinta mediile inalt vibrationale, vei trage mai departe in frecventa tot sistemul minte – corp – constiinta. Principiul este cel al diapazonului ce acordeaza instrumentul material, minte si corp. Doar educatia sau re-educarea corecta, iti vor crea criteriile corecte de dirijare a constiintei intr-un univers vast.

Accepta educatia indiferent de varsta ta! Uite ce diferenta mare intre credinta mentalului colectiv si practica unei metodei corecte, complete si simple.

Simptomele trezirii spirituale

Odata angajat pe acest drum, se prea poate sa suferi simptomele trezirii spirituale.

Asta nu inseamna ca te-ai Iluminat. Inseamna doar ca ai descoperit un drum corect in acord cu valorile din care esti alcatuit. Asta in opozitie cu valorile straine cu care te-ai asociat prin educatie gresita, sau in scop marunt.

Cum stii ca esti treaz de-a binelea si nu dormi somnul constiintei

Mai in gluma mai in serios, adu-ti aminte de filmele in care victima se trezeste cu un pistol la tampla. Asteptandu-se intr-o clipa sa plece glontul pe teava, curmandu-i existenta, se intampla urmatoarele:

 • victima se lamenteaza;
 • isi aduce aminte dintr-o data cate avea pe lista si cate nu a facut;
 • isi aduce aminte de cat de mult ii iubeste pe cei dragi si cat ii lipsesc;
 • simte mai viu ca niciodata viata, vede colorile ei reale si nu cele terne din mintea sa;
 • timpul i se dilata;
 • mintea si corpul i se mobilizeaza la un nivel nemaintalnit pana atunci; resursele sale nu mai sunt imprastiate intr-o mie de ganduri;
 • traieste in prezent 100%! Bravo, deci se poate … dar uite cu ce stimulent!
 • incepe sa se roage pentru timpul de a-si realiza EL si nu altul, menirea; nici macar nu s-a exprimat si trebuie sa moara, ce pacat. Ajuns aici jura ca va profita de fiecare moment din viata sa pentru a trai din plin … cu sens; manifesta din plin simptomele trezirii spirituale;
 • acum vede perfect ce are de facut, dar ……

Aici victima a realizat un proces de trezire la viata, manifesta semnele adevăratei treziri. Trezirea este spirituala, pentru ca negresit in situatia asta, victima recunoaste un principiu mai inalt de urmat, in sinele sau. Daca nu-l gaseste in sine, il gaseste in altii si il urmeaza acolo. Se descurca intr-un fel, impins de o forta necunoscuta.

Viata bate filmul chiar si in trezirea spirituala

In viata reala, spre deosebire de filme, victima rar este „crutata”. Acolo isi va gasi sfarsitul de cele mai multe ori.

In viata reala nu prea exista „povesti cu final fericit” de adormit copii ! Uita de povesti.

Viata e grea si mecanismul universal, implacabil, te va devora inainte de a te exprima, daca ramai cu constiinta adormita.

Atat in film cat si in realitate, daca amenintarea nu este semnificativa, grava si de durata, se intampla asta:

Victima scapa intr-un fel si peste foarte putin timp o regasesti fix in acelasi tipar comportamental. A uitat, a adormit la loc!

Acum am luat drept exemplu un scenariu de film pentru a te face sa intelegi ce vreau sa spun.

In realitate, simptomele trezirii spirituale apar in urmatoarele cazuri:

Semnele trezirii spirituale, bolile grave incurabile, situatiile limita

In loc de teava pistolului apare o boala si inca destul de grava. Daca e doar o gripa, sau un simplu junghi, il rogi pe „terapeutul de servici” sa te ajute. El ti-ar prelua „problema” s-o rezolve, in timp ce tu ii dai inainte fix in scenariul ce ti-a provocat neplacerea.

Problema reapare mereu sub o alta forma, daca nu chiar aceasi. Ii iei apoi la rand: terapeuti, doctori, vraci, sfinti, inaintasi, fara sa intelegi de ce nu scapi. Dar din cauza somnului constiintei proprii, dupa un timp, apare afectiunea grava ce-ti va mobiliza toate resursele, pentru a scapa. Atunci vei manifesta simptomele trezirii spirituale din plin.

La acest nivel se intalneste un procent, scazut ce-i drept, de remitere spontana a afectiunii incurable. S-a stabilit de investigatori ca aceasta se intampla obligatoriu, doar manifestand in prealabil, simptomele trezirii spirituale.  Atunci ceva se intampla, dar nu in orice conditii. Cei scapati, nu se mai intorc in veci la tiparele comportamentale de dinainte. S-au trezit cu totul, gustand din plin fiecare zi, cat le-a mai ramas. Finalul natural si nu grabit ii va prinde impliniti, multumiti.

Trezirea spirituala si constiinta de sine

Alt caz de a manifesta simptomele trezirii spirituale, este cel in care tu ti-ai asumat parcurgerea unei cai spirituale corecte.

O cale spirituala corecta se va afla intotdeauna in afara mentalului colectiv.

Asta ti-am amintit si mai sus. Nu este nevoie decat sa-ti doresti asta, indiferent in ce situatie de viata te afli. Cand vrei incepi, nu exista amanari aici.

In cadrul acestei metode, vei suferi un proces de initiere, atat pe sistemul energetic, cat si pe sistemul nervos central. De asemenea, vei afla metode practice si tehnici de a accesa un nivel energetic, informational superior. Vei sti cum sa rezonezi cu aceste informatii dominate de Armonia Universala, pentru a le imprima pe corp si minte.

Vei putea de asemenea sa-ti dezvolti constiinta printr-o filozofie din care lipsesc mistificarile, ezoterismele, misterele, ideile religioase. In aceasta filozofie vei avea doar 2 mari repere: tu si Sursa Armoniei. Simplu, ai de a face doar cu o variabila si o constanta!

Aici este valabil ce ti-am spus mai sus vizavi de circuitul: corp – minte – energie – constiinta. Nu uita! Doar prin educatie constienta iti vei mentine constiinta in nivelul vibrational corespunzator. Altfel vei pierde usor directia, li s-a intamplat atatora.

Practicand astfel vei ajunge intr-un moment in care vei manifesta simptomele trezirii spirituale, alaturi de vindecare.

Amanarea trezirii constiente si dirijate, incarca incet glontul pe teava

In concluzie, nu este nevoie ca viata sa-ti puna „pistolul la tampla” sau sa treci prin situatii limita. Cand „dormi” prea mult si nu ar trebui, apar stimulente de genul celor de mai sus.

Scopul Mecanismului Universal este acela de „a te trezi” prin orice mijloace, cu orice consecinte. Tu esti responsabil de consecinte.

Vestea buna este ca nu trebuie sa astepti declansarea unei grozavii pentru a te alinia Universului. Acum poti alege din timp, chiar de azi, o metoda ce sa te alinieze integral Armoniei sale. Astfel vei ajunge si tu sa manifesti simptomele trezirii spirituale intr-o viata cu sens.

Timpul trece, rotile mecanismului universal s-au pus in miscare si pentru tine. Mersul lor te pot duce spre simptomele trezirii spirituale, doar daca tu decizi constient asta, acum!

 

Cresterea vibratiei personale la intamplare un pericol ascuns

Unele practici spirituale urmaresc cresterea vibratiei personale, prin obtinerea unei stari de constiinta modificata. Aceasta se realizeaza prin conectarea omului la energiile cosmice de nivel superior. Astfel se doreste imbunatatirea proprietatilor energetice proprii, dezvoltarea capacitatilor parapsihologice pentru un nivel superior de existenta.

Practicarea clarviziunii, vindecarilor prin dezvoltarea abilitatiilor psihice, prin puterea vointei, unele practici ale scolilor esoterice si spirituale, pot face rau practicantilor.

Simpla accesare a energiilor cosmice inconjuratoare pentru cresterea vibratiei personale, la intamplare, duce la acest rezultat. Intrebarea este la ce te conectezi de fapt pentru cresterea vibratiei personale? Cand faci exercitii de respiratie in yoga, declansezi manifestarea unor energii necontrolate. Mi-au venit in terapie cazuri si pot spune din cele mai dificile.

Energiile sunt variate in Univers si nu toate sunt benefice dezvoltarii vietii umane. Candva in istorie, informatii importante s-au pierdut si din pacate multe practici spirituale s-au transmis incomplet.

Astfel, autoritati in aceste domenii esoterice precum, Jiddu Krishnamurti, Romana Maharishi, Vanga, Osho dar si foarte multi altii, au murit in conditii nefiresti.

In toata doctrina esoterica lipseste cu desavarsire un amanunt important, ce duce la aceste rezultate.

Cresterea vibratiei personale prin accesarea energiilor cosmice se face tinand cont de particularitatile genetice umane. Doar asa.

Cresterea vibratiei personale si sincronizarea temporala

In cultura estica, se spune ca boala apare datorita lipsei de armonie intre 2 principii de natura opusa Yin – Yang. Este o exprimare superficiala, nu arata totul. S-a pierdut ceva.

Simpla incercare de armonizare a acestor principii de natura opusa cu o energie cosmica oarecare, mai mult strica. De fapt Yin – Yang sunt principii de natura opusa, ce trebuiesc sincronizate temporal si nu doar intre ele.

De fapt orice afectiune, dizarmonie, este provocata de lipsa de sincronizare intre curgerea timpului in celula, organ, sistem in relatie cu ceasul biologic intern al organismului si al mediului extern.

Idea de armonie a lumii si a sistemelor din cadrul ei conectate intre ele prin relatia de opozitie, deriva din filozofia egipteana. Intregul consta intodeauna din parti de dimensiuni variate, aflate intotdeauna intr-un raport intre ele si fata de intreg.

Acest raport intre doua procese de natura opusa este exprimat prin timp. Curgerea lui trebuie sincronizata si cu cea a „intregului””, reprezentat de ceasul biologic uman, al planetei si cosmosului.

cresterea vibratiei personale

O persoana angajata in meditatie, dezvoltarea clarviziunii, a capacitatilor parapsihologice, doreste interactiunea cu energii de nivel inalt. Ce fel de energii, ce caracteristici au? Acestea incep incet sa-i reconstruiasca sistemul energetic la un nivel superior. Consecinta este ca apar modificari genetice ce sa-i sustina aceasta tranzitie.

Problema consta in faptul ca acest proces de mutatie genetica, declaseaza o diviziune celulara spontana in organism. Medicina alopata ar recunoaste acest proces drept cancer.

Meditatia la intamplare si eliberarea energiilor necontrolate

Odata ce o persoana intra intr-o stare de meditatie, intra intr-un flux energetic inalt oarecare, iar ceasul sau biologic incetineste. In aceasta stare ea poate manifesta aparitia clarviziunii, a capacitatilor parapsihologice, sau cresterea vibratiei personale.

Daca ar ramane in aceasta stare de conectare la nesfarsit, abilitatile si longevitatea ar uimi pe toti. In schimb, odata ce persoana iese din starea de conectare cu o energie de nivel superior (frecventa nedeterminata) se intampla ceva. Sistemul imunitar reactioneaza, accelerand brusc, in compensare, ceasul biologic intern. In acest moment, acel proces de divizare spontana apare, marcand inceputul procesului oncologic.

Cancerul se pare ca se datoreaza si raspunsului sistemului imunitar la reconstructia interna cu energii de nivel inalt, improprii organismului uman. Practic sistemul imunitar declanseaza un proces de auto-distrugere, ca urmare a schimbarii structurii energetice a persoanei, cu o energie incompatibila corpului uman.

Ridicarea frecventei energetice printr-o energie calibrata si Armonica

Altfel, cresterea vibratiilor personale, trebuie sa se faca intr-un fel. Prin transformarea si adaptarea energiei de nivel superior, intr-o forma acceptabila de catre organismul uman.

Pentru a nu apela la tehnica fie ea si pre-antica, putem rezona voluntar cu o energie proprie corpului nostru. Din pacate cu timpul ne-am deconectat de la ea. Asta s-a intamplat atat individual cat si ca civilizatie. In timp am uitat de aceasta conexiune. Reiki este prezent in orice, fiinta sau obiect dintotdeauna.

Prin refacerea legaturii (re – ligios) frecventa sa armonica produce cresterea vibratiei personale la nivelul vibratiilor Reiki, respectand principiile noastre constructive. Sistemul imunitar este stimulat in sens constructiv si nu distructiv.

Prin Reiki iti armonizezi „orchestra organismului” cu ritmul naturii inconjuratoare si cosmosului.

Prin Armonizare cu Reiki, se conserva curgerea timpului biologic intern, conducand la amanarea imbatranirii, incetinirea proceselor autoimune si degenerative. Practica Reiki se caracterizeaza printr-un mediu spiritual si tehnic controlat. Ca si practicat observi cum se intampla prin tine, ceva mai mult decat tine. Rezultatul te uimeste, pentru ca nu-ti apartine de fapt. Dar odata cu rezultatul, vine si avansul tau material si spiritual.

Astfel, cresterea vibratiei personale, determina modificarea structurii materiale, genetice a organismului tau, pentru a putea sa-ti sustina un nivel de viata superior.

Terapia de vindecare energetica un mod de viata si nu o solutie de moment

Pana la urma, denumirea de terapia de vindecare energetica, este doar o conventie de termeni. Ce se ascunde oare in spatele acestei denumiri? Prin folosirea unui tratament energetic, ai ocazia sa te si sa vindeci, diverse afectiuni. Din aceasta categorie de tratamente, tehnica Reiki, necesita mai intai participarea la Cursuri Reiki. Acolo vei primi initierile necesare pentru a fi deschis receptionarii acestei energii minunate.

De fapt in terapia de vindecare energetica Reiki este vorba de mult mai mult.

Energia Reiki, legatura noastra cu Universul demult uitata!

Ce vreau sa spun este ca energia Reiki se afla intr-o stare latenta, stagnanta, in fiecare din noi. Energia Reiki este o componenta din totdeauna a Universului si deci a noastra. Din pacate noi ca si civilizatie, nu mai suntem de mult constienti de Reiki. Am intrerupt legatura noastra cu latura spirituala a Universului si in consecinta cu armonia lui.

Prin urmare, la un curs Reiki, esti reconectat la energia Reiki. Ai posibilitatea de a incepe imediat sa rezonezi cu caracteristicile acesteia: starea inalta de constiinta, armonie, vindecare.

Terapia de vindecare energetica, o simpla problema de rezonanata in timp!

Dar asta este de abia inceputul. Terapia de vindecare energetica nu inseamna altceva decat utilizarea tehnicii Reiki pentru a-ti induce fenomenul de rezonanta cu energia Reiki. Rezultatul este atat autovindecarea ta, cat si a celor apropiati tie.

Cu cat rezonezi mai mult cu vibratia vindecarii, cu atat te vei armoniza cu caracteristicile de care am pomenit mai sus.

Pentru a obtine rezultate, ai nevoie sa lasi timpul sa actioneze odata ce te-ai hotarat sa rezonezi zilnic, sau cat mai des, cu energia Reiki.

Cum incluzi terapia de vindecare energetica Reiki in viata ta zilnica?

Odata ce te dedici preocuparilor tale zilnice in afara Reiki-ului, mintea ta constienta, lucreaza intr-un fel. Cum? Cu totul altfel decat in starea de constiinta modificata din terapia de vindecare energetica.

Hai sa-ti explic!

Noi suntem vibratie, nu? Tot ce tine de structura ta energetica, este tot vibratie. Gandurile tale sunt tot vibratie. Mintea ta se manifesta la nivel vibrational, gandind fara incetare metode si strategii de satisfacere a propriilor tale nevoi personale. Ele pot fi generate de: hrana, adapost, orgoliu, perpetuare si lista poate continua.

Adica, te racordezi cu mintea la anumite medii vibrationale, energetice, pentru a-ti gasi solutiile la problemele ce te framanta.

Iar mintea ta este un diapazon cu care tot sistemul tau (material, mental, emotional, spiritual) vibreaza. Adica nivelul energetic la care mintea ta vibreaza, va seta si nivelul de vibratie al intregii tale structuri.

Daca mintea ta constienta este ancorata si rezoneaza la nivelul stresului, tragediilor, neputintelor de tot felul, autocompatimirii, lipsei sentimentului de valoare proprie, fricii de declansare a afectiunilor, care crezi ca va fi pe ansamblu, nivelul vibrational al intregii tale structuri?

Alegerea mediului potrivit in terapia de vindecare energetica

Pe langa terapia de vindecare energetica zilnica, un aspect important il constituie alegerea unui mediu informational (energetic) la care mintea ta va vibra.

Stai cu mintea in vibratiile inalte oferite de informatii de valoare din literatura spirituala. Sau poti alege terapia de vindecare energetica Reiki, sau experientele de viata ale oamenilor reusiti. Atunci si tu iti vei trage in rezonanata corespunzatoare tot sistemul fizic, metal, emotional, spiritual, fara sanse mari de a mai cade din acea pozitie.

A lua decizia sa participi la cursuri Reiki Do, iti va schimba perspectiva vibrationala.

Participarea ta la cursuri Reiki, nu te va consacra ca terapeut cu acte in regula dacat daca-ti doresti asta. Altfel iti vei putea vedea de treburile tale intr-o stare de fericire si sanatate din ce in ce mai bune, spre beneficiul tuturor.

ps: daca ti-a placut acest articol, poti da Share prietenilor dar si un Like.

Adevarul despre lumea in care traim si cum te ajuta intelegerea lui

In functie de cum percepi adevarul despre lumea in care traim, o sa-ti descoperi reperele de real folos in viata.

De mici suntem invatati fara sa ne dam seama, prin puterea exemplului. Copii fiind copiem ce fac parinti nostri, mai degraba decat facem ceea ce ne spun ei.

In scoala, esti invatat sa „intri in rand cu lumea”, sa „nu mai faci de capul tau”.

In viata profesionala, vei invata sa adopti valorile grupului sau companiei pentru a fi integrat.

Ajungand adult cu experienta de viata, crezi ca ai toate instrumentele necesare sa stii adevarul despre lumea in care traim. Crezi ca judeci eficient fiecare situatie din viata ta, recunoscand atat avantajele cat si dezavantajele ei.

Intr-un final ajungi intr-un punct in care ai nevoie de ajutor pentru a-ti recupera sanatatea, atinge obiectivele, sau amandoua. Nu au scapat prea multi de momentul asta, inclusiv subsemnatul cu mai mult timp in urma.

Adevarul despre lumea in care traim simplu si la obiect

Stii ce este interesant? Nu realizam de fapt cum inchidem fara sa ne dam seama, un cerc vicios.

In filozofia metodei unui sistem Reiki ce-l predau, exista urmatoarea conceptie asupra stadiilor de dezvoltare, de la copil la adult.

Copilul nou nascut pana intr-un an, este un rezervor de energie Reiki. Este conectat prin insasi constructia lui la Univers. Este reprezentat din p.d.v. energetic de un alb stralucitor.

Pe masura ce creste, odata cu procesul de invatare constienta, devine din ce in ce mai deconectat de la Sursa. Este reprezentat din p.d.v. energetic de nuante din ce in ce mai accentuate de gri.

Ca si adult deja este reprezentat din p.d.v. energetic de culoarea neagra. Ajunge sa fie rupt complet de ritmul Universal. Apoi ajunge in punctul in care vrea sa afle adevarul despre lumea in care traim si cauta ajutor.

Interestant este cine se gaseste sa-i educe pe copii reprezentati de acel alb stralucitor. Ghici cine! Exact!

 

Persoana ce din p.d.v. energetic este cel mai putin rezonanta cu Armonia Universala, il educa pe cel deplin rezonant.

 

Rezultatul? Asa inchizi de fapt un cerc vicios al pierderii de sine, pe masura ce tu crezi ca evoluezi.

Din pacate educatia din copilarie si pana la cea sociala din stadiul de adult poate avea acest rol.

Regresat in starea de lipsa a rezonantei cu armonia Universala, in mod normal vei dezvolta afectiuni, lipsa fericirii, orizontului.

Lumea in general este din ce in ce mai bolnava si nefericita, cu credinta ca asa trebuie sa fie. In schimb este dornica sa-i educe pe cei tineri „pentru a nu mai repeta si ei greselile lor”.

Singurul rezultat obtinut este al cerculului ce se tot inchide si pentru cei din urma.

Cine iti arata adevarul despre lumea in care traim

Acest moment in care iti doresti sa aflii adevarul despre lumea in care traim, poate veni oricand in viata. Daca te prinde cand esti inca activ ai noroc, daca vine prea tarziu vei avea doar regrete.

Deci, acel adevar ce sa te scoata din cercul vicios nu o sa ti-l arate un om aflat inauntrul lui. Asta este clar.

Practica Reiki este perfecta pentru a te realinia la Armonia Universala si a lucra cu tine pentru sanatate si fericire. Atat prin energia Reiki, tehnicile metodei, cat si prin aplicarea filozofiei ei, vei reface legatura pierduta.

 

Vindecarea prin Reiki inseamna revenirea la starea initiala de „copilas nou nascut” plin de Armonia Universala.

 

Ca prim pas, ar trebui sa analizezi putin cum se manifesta mediile sociale virtuale, fata de fericirea personala. Majoritatea informatiilor cautate de tine iti vin pe aceasta cale, deci o analiza scurta nu strica.

Marketingul virtual si viata reala

In contrast cu ce vezi la tot pasul in jurul tau, toti posteaza de zor pe internet:

 • citate spirituale
 • intalniri cu entitati de lumina ce rezova problemele umanitatii sau pe ale tale
 • rugi de tot felul
 • vindecari miraculoase
 • retete sigure pentru tot felul de boli
 • fericire nemarginita

Analizeaza putin persoanele din spatele blogurilor sau articolelor ce trateaza subiectele de mai sus. Sunt terapeuti, doctori, preoti, sau toate la un loc si nimic de fapt? Aplica pe ei insisi mai intai ce propovaduiesc?

Pe caile astea reusesc putini, sunt mai putine povestiri cu un final fericit. Multi se pierd pe drumul disperarii fiind condusi de cei din interiorul cercului. Intr-un final ei stiu ca nu se poate si acela va fi adevarul lor.

Iti spun asta in opozitie cu prostiile „all love” vehiculate pe internet, pentru ca sunt terapeut. Majoritatea oamenilor mor in suferinta, regrete si nu cu zambetul pe buze. Stii tu sa fie altfel?

Reiki intre mit si realitate

Un adevar in Reiki, este urmatorul:

 • abilitatea de a face terapie o obtii fara efort sau concentrare din partea ta
 • a nu-ti lucra abilitatea din acel moment este egal cu nici o abilitate dobandita

Deci, asa cum spun si studentilor mei este de munca si in Reiki. Practica in cadrul metodelor Reiki ce le predau, se desfasoara intr-un anume fel. Motivul este tocmai acela de a lucra cu placere zilnic si o lunga perioada de timp.

Prin lucrul cu tine insuti fiind asistat de Instructor si Reiki, vei ajunge sa-ti ridici nivelul de constiinta. Sa nu crezi ca altcineva o va putea face pentru tine.

Nimeni nu face nimic pentru tine in locul tau!

Printr-un nivel de constiinta ridicat, vei observa si singur adevarul despre lumea in care traim.

Realizandu-l, ai sa intelegi de ce el nu are nici o relvanta fata de evolutia ta personala si spirituala.

Ridicarea nivelului de constiinta, constituie obiectivul metodelor Reiki Japoneze predate de mine. Deci, ai cu ce lucra.

In concluzie, doar tu singur poti iesi din cercul vicios al bolii, lipsei de orizont si fericire.

Asta o faci prin decizia de a urma singurele repere ce nu pot da gres:

 • vibratia Sursei Universale
 • metodele practice de a o accesa
 • filozofia metodei de accesare a vibratiei vindecarii dupa care sa te ghidezi zilnic, toata viata ta!

Tocmai pentru a nu te mai invarti in cerc, predau Reiki, creez webinarii si scriu articole. Dar toate conteaza mai putin decat propria experienta ce o poti dobandi la un curs Reiki. Prin aceasta cale iti ofer o modalitate de a vedea lumea prin vibratia Reiki, vibratia vindecarii. Urmeaz-o si nu vrei regreta.

 

 

Despre spiritualitate si credinta

Tocmai am ales să vorbesc despre un subiect dureros, spiritualitatea și credința sau mai exact ce simt că sunt și cum se manifestă ele în mod natural. De ce spun NATURAL?! Pentru că tocmai aici este provocarea. În a discerne ce este o iluzie și ce ESTE pur și simplu. Evit să spun adevărat pentru că am înțeles de-a lungul vremii că fiecare are adevărul lui și că ce-i corect și adevărat pentru mine, poate fi fals și mincinos pentru tine. Viceversa este valabilă.

Despre spiritualitate si credința: 5 sugestii

O să enumăr mai jos câteva concluzii, adevăruri (ale mele) la care am ajuns observând viața în ansamblul ei și comportamentul uman, în special:

 1. Fiecare avem un trecut spiritual. Asta-i pentru cei care cred în vieți anterioare. Și pentru că avem un trecut spiritual, recomandarea mea este să vezi ce ți se potrivește în această viață. Din întamplare majoritatea dintre noi am fost botezați într-o anumită religie. Mulți dintre noi propovăduim metode de creștere/ evoluție spirituală și susținem că a noastră este calea cea mai bună. Ce am descoperit este că există o mare diferență între religie și credință. Credința este ceea ce inima ta îți șoptește, religia este o dogmă. Nu spun că religia este un lucru rău sau bun. Spun doar să vezi ce ți se potrivește în această viață și să aplici. Dacă metoda de a te conecta cu tine, cu divinul din tine, este rugăciunea, roagă-te! Dacă sufletul tău rezonează cu yoga sau meditația, practică! Dacă simti ca hooponopono este pentru tine, curăță! Dacă Reiki, tehnica radiantă sau orice altă tehnică te atrage, practică!
 2. Sugestia era să încerci cât mai multe tehnici, să studiezi cât mai multe religii până când inima îți va spune, asta-i! Apoi să practici cu regularitate acea tehnică. De ce? Pentru că așa vei fii cu adevărat conectat la propria ta natură, la sursa a tot și a toate și credința se va manifesta vie și liberă de orice percepte sau constrângeri.
 3. Știu că ai fost de mic învățat că dacă ceva nu-i în regulă (după standardele sociale unanim acceptate) cu sănătatea ta, să apelezi repede la medic sau pastile. Ori dacă nu știi ce-i cu tine din punct de vedere emoțional să apelezi la terapeut sau phiholog sau oricine altcineva din afara ta. Nu spun să nu apelezi dacă ai credința că ele îti sunt de ajutor. Apelează! Asta pentru începători. Pentru aceia dintre voi care știți că nu existați decât voi și gândurile voastre, lucrurile se simplifică mult. Pentru că voi știți să priviți mereu în voi atunci când nu vă este bine sau când apar provocări în viața voastră. Știți că responsabilitatea este la voi 100% și știți să vă găsiți răspunsurile potrivite pentru a vă reechilibra.
 4. Am învățat că avem în noi toate întrebările și toate răspunsurile de care avem nevoie pentru a fi bine cu noi în fiecare clipă. Alegerea este la noi dacă dăm drumul fricilor sau nu, dacă vrem să suferim ori nu, dacă vrem să ne fie bine sau nu. Și o să spui acum că nu există om care să vrea să sufere. În mod conștient probabil că nu. Inconștient o facem cu toții, asta până ne reamintim că responsabilitatea este întotdeauna la noi, că în fiecare clipă de viață avem posibilitatea de a alege pentru noi.
 5. Sugestia numărul cinci și ultima, este aceea de a sta de vorbă cu tine în fiecare zi, de a te observa cu atenție secundă de secundă, de a te iubi, ierta și accepta așa cum ești. Te asigur că vei primi toate răspunsurile și toate uneltele de care ai nevoie pentru a fii bine cu tine în fiecare clipă.

Te las acum cu gândul bun și urarea: Alege să fii bine cu tine în fiecare clipă! Mai complicat de atât nu știu să o spun….

Cine sunt eu cea care a scris aceste rânduri?!

Numele: Irina Gherghilescu

Cine sunt eu cu adevărat este important doar pentru mine. Sunt o pagină albă care se scrie pe ea însăși în fiecare clipă.

Mă găsești aici: http://urmeazatiinima.ro/

error: Conținut protejat de legea de autor !!
Menu