Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Terapia de vindecare energetica un mod de viata si nu o solutie de moment

Pana la urma, denumirea de terapia de vindecare energetica, este doar o conventie de termeni. Ce se ascunde oare in spatele acestei denumirii? Prin folosirea unui tratament energetic, ai ocazia sa te si sa vindeci, diverse afectiuni. Din aceasta categorie de tratamente, tehnica Reiki, necesita mai intai participarea la Cursuri Reiki. Acolo vei primi initierile necesare pentru a fi deschis receptionarii acestei energii minunate.

De fapt in terapia de vindecare energetica Reiki este vorba de mult mai mult.

 

Energia Reiki, legatura noastra cu Universul demult uitata!

Ce vreau sa spun este ca energia Reiki se afla intr-o stare latenta, stagnanta, in fiecare din noi. Energia Reiki este o componenta permanenta a Universului si deci a noastra. Din pacate noi ca si civilizatie, nu mai suntem de mult constienti de Reiki. Am intrerupt legatura noastra cu latura spirituala a Universului si in consecinta cu armonia lui.

Prin urmare, la un curs Reiki, esti reconectat la energia Reiki. Ai posibilitatea de a incepe imediat sa rezonezi cu caracteristicile acesteia: starea inalta de constiinta, armonie, vindecare.

 

Terapia de vindecare energetica, o simpla problema de rezonanata in timp!

Dar asta este de abia inceputul. Terapia de vindecare energetica nu inseamna altceva decat utilizarea tehnicii Reiki pentru a-ti induce fenomenul de rezonanta cu energia Reiki. Rezultatul este atat autovindecarea ta, cat si a celor apropiati tie.

Cu cat rezonezi mai mult cu vibratia vindecarii, cu atat te vei armoniza cu caracteristicile de care am pomenit mai sus.

Pentru a obtine rezultate, ai nevoie sa lasi timpul sa actioneze odata ce te-ai hotarat sa rezonezi zilnic, sau cat mai des, cu energia Reiki.

 

Cum incluzi terapia de vindecare energetica Reiki in viata ta zilnica?

Odata ce te dedici preocuparilor tale zilnice in afara Reiki-ului, mintea ta constienta, lucreaza intr-un fel. Cum? Cu totul altfel decat in starea de constiinta modificata din terapia de vindecare energetica.

Hai sa-ti explic!

Noi suntem vibratie, nu? Tot ce tine de structura ta energetica, este tot vibratie. Gandurile tale sunt tot vibratie. Mintea ta se manifesta la nivel vibrational, gandind fara incetare metode si strategii de satisfacere a propriilor tale nevoi personale. Ele pot fi generate de: hrana, adapost, orgoliu, perpetuare si lista poate continua.

Adica, te racordezi cu mintea la anumite medii vibrationale, energetice, pentru a-ti gasi solutiile la problemele ce te framanta.

Iar mintea ta este un diapazon cu care tot sistemul tau (material, mental, emotional, spiritual) vibreaza. Adica nivelul energetic la care mintea ta vibreaza, va seta si nivelul de vibratie al intregii tale structuri.

Daca mintea ta constienta este ancorata si rezoneaza la nivelul stresului, tragediilor, neputintelor de tot felul, autocompatimirii, lipsei sentimentului de valoare proprie, fricii de declansare a afectiunilor, care crezi ca va fi pe ansamblu, nivelul vibrational al intregii tale structuri?

 

Alegerea mediului potrivit in terapia de vindecare energetica

Pe langa terapia de vindecare energetica zilnica, un aspect important il constituie alegerea unui mediu informational (energetic) la care mintea ta va vibra.

Stai cu mintea in vibratiile inalte oferite de informatii de valoare din literatura spirituala. Sau poti alege terapia de vindecare energetica Reiki, sau experientele de viata ale oamenilor reusiti. Atunci si tu iti vei trage in rezonanata corespunzatoare tot sistemul fizic, metal, emotional, spiritual, fara sanse mari de a mai cade din acea pozitie.

A lua decizia sa participi la cursuri Reiki Do, iti va schimba perspectiva vibrationala.

Participarea ta la cursuri Reiki, nu te va consacra ca terapeut cu acte in regula dacat daca-ti doresti asta. Altfel iti vei putea vedea de treburile tale intr-o stare de fericire si sanatate din ce in ce mai bune, spre beneficiul tuturor.

Rezerva loc la urmatoarele cursuri Reiki

  • No events
error: Conținut protejat de legea de autor !!