Contact
 
Inscrie-te la cursurile noastre folosind formularul pus la dispozitie pe site. Te vom suna imediat pentru restul detaliilor.

Terapia Reiki – Sedinte de armonizare la distanta sau de aproape


Terapia Reiki inseamna lucrul cu un singur instrument: energia Reiki din jurul nostru! Bioenergia sau forta noastra vitala, iese cateodata din parametrii necesari unei vieti sanatoase. Corpul nostru este de fapt energie, caracterizata de amplitudinea oscilatiei energetice cat si de frecventa ei.

Caracteristicile noastre fizice se datoreaza incorporarii in constructia noastra a unei matrici, unui tipar energetic. Acesta este cel oferit de caracteristicile energetice in care am luat nastere, ca specie si indivizi. Mediul nostru energetic este cel al pamantului, dar care s-a format la randul lui in sistemul solar. Cel din urma s-a format in galaxia noastra si tot asa mai departe.

Cand parametrii tiparului nostru energetic sufera modificari, prin terapia Reiki ii readucem la valorile initiale. Energia Reiki este de fapt etalonul matricei noastre energetice, ce se gaseste in tot cosmosul. Prin simplul fenomen fizic de rezonanta a noastra cu Reiki, ne restabilim matricea energetica la valorile normale, initiale. Acest fenomen de rezonanta cu Reiki, va declansa si restabilirea parametrilor fizici, mentali, emotionali si spirituali, in timp. Aceasta este de fapt „vindecarea” la care se refera atat de multi terapeuti.

 

Terapia Reiki pentru restabilirea parametrilor tai fizici, mentali, emotionali si spirituali

Ca si terapeut Reiki, sunt un mediator intre tine si energia Reiki din Univers. Prin terapia Reiki inseamna ca tu intri in rezonanta cu caracteristicile energiei Reiki, prin mine. Aceste caracteristici trebuie sa ramana nemodificate in timp ce ti le transmit. Aceasta este calitatea unui terapeut Reiki: de a transmite nemodificati parametri Reiki catre pacientii sai. Deci un terapeut Reiki nu transmite energia sa proprie, limitata, ci pe cea Universala, nelimitata.

In terapia Reiki, restabilirea parametrilor energetici apare in timp si este ghidata din afara vointei mele. Totusi, rezultatul armonizarii energetice apartine deopotriva, atat pacientului cat si terapeutului. In acest caz vorbim de o compatibilitate necesara intre cei doi. Pacientul trebuie sa fie deschis colaborarii cu terapeutul, in sensul de a-si modifica obiceiurile zilnice ce i-au declansat dezechilibrul.

Atentie! In terapia Reiki nu se pun diagnostice de catre terapeut. Terapeutii Reiki nu sunt pregatiti pentru a interpreta analizele medicale sau simptomele afectiunii unui pacient. Terapeutii Reiki nu au voie sa recomande intreruperea tratamentului medicamentos. Totusi, este necesar a lua la cunostinta starea medicala initiala (analize, radiografii, diagnostice medicale, etc) pentru:

 • a considera daca e necesara o terapie Reiki
 • a observa evolutia pacientului in timpul tratamentului
 • a indica schimbari ale obiceiurilor zilnice ce ar fi putut provoca afectiunea

 

Terapia Reiki si medicina

Terapia Reiki este un tratament suplimentar, complementar, al unui act medical si in nici un caz nu-l va inlocui.

Terapia Reiki , este bazata pe abilitatea terapeutului de a induce pacientului rezonanta cu caracteristicile Reiki, de la distanta.

De asemenea un terapeut Reiki poate face ca pacientul lui sa rezoneze prin el cu Reiki, dincolo de notiunea de spatiu-timp.

Reiki nu este doar un camp amorf de energie, ci are propria ei inteligenta.

Rolul meu intr-o terapie Reiki este de a lasa energia sa se manifeste, fara a interveni cu vointa mea.

Ea stie cel mai bine unde si cum sa actioneze, de aceea in Reiki este inutil a se pune un dignostic.

De cele mai multe ori, nu este necesara atingerea corpului cu palmele, transmiterea energiei Reiki facandu-se in campul energetic al pacientului.

Distanta de transmitere poate varia de la cativa centimetri, pana la jumatate de metru, sau mai mult.

 

Cum te ajuta Terapia Reiki in vindecarea fizica?

Terapia Reiki este clar doar o terapie complementara si alternativa. Desi este sustinuta de aspecte stiintifice, fiind o cale blanda de actiune, ea nu inlocuieste medicina alopata ci o completeaza!

Ca sa intelegi cum te poate ajuta terapia Reiki in restabilirea parametrilor fizici, trebuie intai sa intelegi ce inseamna boala fizica si cum ai ajuns sa o ai! Sunt multe de spus, iar pe scurt situatia sta asa:

De la om la om povestea vietii difera, energia vitala – bateria fiintei noastre, fiind afectata de modul de viata. Prin stilul de viata, prin daunatorii tehnici din jur si prin propriile noastre investitii energetice dezordonate, atingem un dezechilibru energetic. Dezechilibrele in campul energetic favorizeaza aparitia bolilor fizice, pentru ca fiecare organ, fiecare parte a corpului tau, vibreaza cu o frecventa energetica specifica. Dezechilibrele energetice inseamna exact asta: o vibratie energetica in afara tiparului tau constructiv. De ce?

Noi ca si fiinte umane ne aflam intr-o stare optima de sanatate, cand matricea noastra energetica este in parametri. Starea interioara corespondenta acestei calitati vibrationale este aceea de a trai viata cu mari asteptari, cu putere, cu pofta.

In momentul cand tiparul tau constructiv rezoneaza cu un nivel vibrational diferit, te poti confrunta cu probleme de sanatate sau piedici in calea ta naturala de a fi.

Terapia Reiki nu face altceva decat sa-ti armonizeze frecventa vibratiilor tiparului tau constructiv cu cele ale tiparului energetic Universal. Adica te „pui pe unda” cu mecanismul cosmic, pulsand in acelasi ritm. Prin acest fenomen de rezonanta, te intorci de fapt la persoana ce ar trebui sa fii, daca nu ai fi avut parte de un stil de viata deficitar.

 

Sedinta de terapie Reiki

Prin sedinte de terapie Reiki iti echilibrezi corpul energetic. Armonizarea energetica atrage dupa sine restabilirea parametrilor fizici!

Terapia Reiki - Vindecare energetica la distanta sau de aproape

 • Inducerea starii profunde de relaxare atat de necesara in obtinerea unei vieti de calitate
 • Eliminarea stresului, anxietatii, depresiei, precum si a efectelor lor;
 • Cresterea nivelului energetic, al fortei vitale, reducerea oboselii, uzurii;
 • Activarea puterii sistemului imunitar, precum si echilibrarea lui;
 • Reducerea efectelor secundare tratamentului medicamentos si dublarea efectului de vindecare al acestuia;
 • Tinerea sub control a durerii;
 • Recuperearea mai rapida dupa o boala;
 • Imbunatatirea simptomatologiei afectiunilor cronice si chiar vindecarea lor.

 

Si tu poti practica terapia Reiki

Dupa ani de zile de terapie Reiki am ajuns la o concluzie. Anume ca cea mai potrivita cale pentru pacienti este aceea de a deveni ei insisi terapeuti Reiki. Indiferent ce crezi tu acum despre abilitatile tale naturale, vei fi perfect capabil sa faci terapia Reiki completa si corecta.

Participand la cursurile Reiki Do in loc de nici o abilitate naturala, vei primi una de armonizare cu Reiki. Abilitatea primita va fi permanenta, pe viata. Doar de tine va depinde cat de mult vei dori sa ti-o dezvolti in timp.

Imediat dupa curs, vei putea sa-ti faci un autotratament complet de armonizare cu Reiki. De asemenea vei putea sa-i ajuti pe cei dragi tie, prin terapia Reiki de aproape si de la distanta. Vei avea abilitatea Reiki si vei sti cum sa faci terapia complet si corect, ca un profesionist.

Nu pierde timpul crezand ca tu nu poti avea grija de sanatatea ta si a celor dragi. Inscrie-te la curs acum si te voi sustine in dezvoltarea ta! Vei fi capabil sa te ajuti pe tine si pe ceilalti deopotriva.

Inscrie-te acum la unul din cursurile Reiki afisate mai jos:

No Events

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.