Terapie Reiki Bucuresti O Cale De Vindecare Inteleasa Gresit

In acest articol am sa-ti explic cum trebuie sa abordezi o terapie Reiki pentru ca ea sa te ajute cu adevarat. Daca te intereseaza Reiki Bucuresti pentru a apela la terapia Reiki, vei cauta un terapeut Reiki pentru sedinte de terapie.

Inainte de acest demers ar fi bine sa-ti pui cateva intrebari referitor la terapia Reiki. Spre exemplu ce inseamna o terapie Reiki si ce iti poate oferi Reiki Bucuresti. O alta intrebare ar fi cine poate oferi o astfel de sedinta terapeutica si daca merita sa apelezi la ea.

Daca  navighezi la pagina Acasa, din meniu, ai sa afli despre perspectiva reala asupra Reiki Bucuresti si chiar occidental.

Cine va oferi terapie Reiki Bucuresti

In primul rand terapeutul ce ofera aceste sedinte de terapie Reiki, ar trebui sa fie format corect ca si terapeut. Asta inseamna ca va trebui sa aiba o line clara de initiere energetica si relativ scurta.

Nu oricine este corect pregatit pentru terapia Reiki Bucuresti. Asta pentru ca la noi nu mai are cine sa formeze terapeuti Reiki adevarati. Motivele le-am expus pe pagina Acasa a acestui site.

Spre deosebire de terapeutul ce ofera terapia Reiki, bioenergoterapeutul va folosi propria lui energie vitala pentru a vindeca. Sunt persoane cu abilitati speciale ce stiu si pot sa-si refaca „stocul” de energie vitala. In plus energia lor proprie are proprietati vindecatoare, dar nu si spirituale.

Terapia Reiki vs Bioenergie

In terapia Reiki, energia Reiki este complet deosebita de energia vitala a terapeutului Reiki. In terapie Reiki, terapeutii nu sunt invatati sa lucreze cu energia proprie, vitala, dimpotriva. Ei sunt invatati sa transmita Reiki cu proprietatile sale specifice nemodificate de energia lor vitala, proprie.

Amestecul de energie apare in urma interventiei terapeutului Reiki cu propria vointa, abitie, orgolii in actul de vindecare. Asa se intampla ca rezulta o terapie Reiki fara substanta, oferita de un ambitios Reiki.

Si asta se mai intampla si din cauza ca asa numitul terapeut Reiki se simte dator sa deschida gura. Il pisolageste pe pacient cu intrebari inutile si cu convingeri personale despre vieti anterioare si ingerasi. Ma rog lista e lunga si include convingerile personale ale fiecarui ambitios Reiki. Astfel in loc sa transmita Reiki ofera in deplina ignoranta energia proprie fara calitatea de vindecare. In plus se devitalizeaza si de aceea mai toti terapeutii Reiki sunt mai bolnavi si batrani decat pacientii lor.

In esenta in terapia Reiki practicantul trebuie sa stie cum sa-si stapaneasca mintea, ambitiile orgoliile. Mai trebuie sa stie cum sa transmita Reiki pur si nu energia personala sau si mai rau, un amestec intre ele.

Terapia Reiki de aproape si de la distanta

Exista o diferenta intre cele 2 tipuri de terapii Reiki. In terapia Reiki la distanta, terapeutul se conecteaza la pacient in afara distantei si timpului. Poate fi eficienta daca se respecta anumite „protocoale” si as recomanda-o mai mult pentru setarea de intentii decat pentru vindecarea propriu-zisa. Limita este a terapeutului si nu a energiei sau metodei.

In terapia reiki de la distanta nu apare criza de vindecare.

La terapia Reiki de aproape apare si criza de vindecare, o normalitate in aceasta metoda. Aceasta este o exacerbare a simptomelor bolii sau dezechilibrului cam pe la a 4 sau a 6 a sedinta. Trebuie trecut destul de repede prin aceasta faza cu tratamente zilnice. Asta pentru trece in urmatoarea faza de linistire si vindecare propriu zisa.

Cum trebuie sa aiba loc o sedinta de terapie Reiki 

terapia reiki BucurestiCand tu ca si viitor pacient iti cauti un terapeut Reiki asigura-te ca citesti adevarul despre Reiki pe pagina Acasa.

Altfel ia aminte ca acest domeniu aduce mai multi bani si foloase asa-zisilor practicanti Reiki, decat pacientilor.

Inainte de a invata si practica Reiki, am apelat plin de speranta, pentru cei ce doream sa-i ajut, la terapeuti Reiki. Dezamagitoare caractere, plini de orgolii, needucati, ce mai intai imi masurau buzunarul si aparentele. Astia alcatuiesc ciorba Reiki mioritica si de aceea am si facut acest site.

Pana la urma am apelat la un bioenergoterapeut ce si-a indeplinit „misiunea” cu brio.

Inainte de toate o terapie Reiki este compusa dintr-o serie de 14 sau 16 sedinte de aplicabile in 2 sau 3 serii.

Avand in vedere cam cat costa fiecare sedinta de terapie Reiki, riscurile implicate cu terapeutii, vezi daca merita.

Pe scurt intr-o sedinta de terapie Reiki, tu ca si pacient stai relaxat pe o masa de masaj sau scaun. Important este sa ai intentia de a primi ce ti se ofera dar fara asteptari mari.

Vei avea tot felul de senzatii daca esti o persoana sensibila, dar nu ele sunt un indiciu pentru vindecarea ta. Cea mai potrivita senzatie este aceea de o usoara relaxare si chiar somn in timpul terapiei. Nu pierzi nimic daca dormi.

Altfel evita sa stai la gargara cu terapeutul pentru binele tau. Cum ti-am spus, se simt datori sa dea din gura ca sa te lumineze. Cu cat unul e mai lipsit de evolutie cu atat compenseaza cu gura.

Atentie pentru doamne! Am auzit ca unii practica dezbracatul pacientilor sa le „intre” reiki mai bine. Nu stiu unde vor ei sa intre, dar evitatii ca ca reiki inseamna altceva. Intra si prin haine foarte bine :).

Cum trebuie sa abordezi terapia Reiki Bucuresti

Aici trebuie sa te pregatesc ca vei avea nevoie de o schimbare. Eu ca si terapeut Reiki, dupa un numar de ani de terapie, m-am oprit. Acum doar fac cursuri Reiki si predau, dar terapie Reiki nu mai fac.

Lipsa de educatie a celor in nevoie determina situatii in care eram tratat ca un prestator de servicii. Alta situatie ce a determinat renuntarea mea la terapie, a fost faptul ca pacientii continuau acelasi mod de viata ca si inainte.

Un caz ce le descrie pe toate: Ii recomanzi pacientului sa isi schimbe obiceiurile alimentare dupa, sau odata cu terapia Reiki. Ii spui ca terapia l-a ajutat, dar daca nu schimba ceva in ce i-a provocat rau, boala se va intoarce.

Pacientul nostru mioritic raspunde de regula ca a venit la tine sa-l faci bine, nu sa-i schimbi tu viata. 

Pacientii astia nu vor sa se faca bine si nu inteleg ca rolul tau de terapeut este de a determina schimbarea.

Este normal ca daca vei continua cu aceleasi obiceiuri daunatoare boala sa revina. Iar asta se intampla si in medicina alopata. Insisti in prostie, necazul revine si poate nu mai trece niciodata.

Este important sa intelegi ca daca tot faci un efort financiar si-l investesti pe terapeut cu incredere, sa nu fii pasiv fata de sanatatea ta. Schimba ce ti-a provocat raul, ca sa nu te mai intalnesti si a doua oara cu el. Rolul unei terapii Reiki este acela de a-ti provoca vindecarea dar si schimbarea in bine.

Ce nu este terapia Reiki Bucuresti

Terapia Reiki nu este un act medical si nici nu tine locul acestuia. Eu unul, i-am refuzat ca si pacienti pe toti cei ce refuzau actul medical in favoarea terapiei. Daca ai boli grave, letale, cronice, fa-ti un bine si cauta-ti doctorul potrivit. Chiar daca traim vremurile astea, cu raceli periculoase, ai datoria ta sa iti cauti doctorul potrivit. Acolo te investighezi si tratezi.

Terapia Reiki este doar un adjuvant, ceva pe langa, suplimentar unui tratament medical. Nu te lasa ademenit de toti sarlatanii Reiki ce trambiteaza ca unesc cerul cu pamantul prin ei. Ori sunt batuti in cap, ori prost educat in Reiki, ori rau voitori. Eficienta in terapia Reiki este direct proportionala cu evolutia spirituala a terapeutului. 

Datorita costurilor implicate, a timpului acordat tratamentelor si a lipsei de calitate a terapeutilor Reiki, iti recomand reticienta. Studiaza piata reikomanilor, vezi ce zic pacientii lor despre ei, pe cati au vindecat pe bune. Apoi vezi cat costa toata povestea si daca esti dispus(a) sa-ti schimbi si actiunile ce te-au adus in situatia asta.

Un sfat: Aduna toate costurile la un loc si vezi daca un curs Reiki nu te aranjeaza mai bine. Vei capata chiar tu abilitati de vindecare ce nu se vor pierde vreodata. Platesti o singura data cu rezultate permanente. Apoi chiar tu poti deveni terapeutul altora.

Prin scoala Reiki Do vei deveni un terapeut Reiki etic, cu bun simt, educat corect in aceasta practica minunata si eficienta. Totul este de cum abordezi de la bun inceput cursuri Reiki Bucuresti. Caile catre vindecare iti sunt deschise acum . Depinde de tine daca pasesti pe calea potrivita sau intr-un labirint fara iesire.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube
YouTube
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp
Scroll to Top