Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

De ce sunt necesare sedintele de terapie Reiki

Terapie Reiki inseamna lucrul cu un singur instrument: energia Reiki din jurul nostru! Bioenergia sau forta noastra vitala, iese cateodata din parametrii necesari unei vieti sanatoase. Corpul nostru este de fapt energie, caracterizata de amplitudinea oscilatiei energetice cat si de frecventa ei.

Caracteristicile noastre fizice se datoreaza incorporarii in constructia noastra a unei matrici, unui tipar energetic. Acesta este cel oferit de caracteristicile energetice in care am luat nastere, ca specie si indivizi.

Mediul nostru energetic este cel al pamantului, dar care s-a format la randul lui in sistemul solar. Cel din urma s-a format in galaxia noastra si tot asa mai departe.

Cand parametrii tiparului nostru energetic sufera modificari, prin terapie Reiki ii readucem la valorile initiale. Energia Reiki este de fapt etalonul matricei noastre energetice, ce se gaseste in tot cosmosul.

Prin simplul fenomen fizic de rezonanta a noastra cu Reiki, ne restabilim matricea energetica la valorile normale, initiale. Acest fenomen de rezonanta cu Reiki, va declansa si restabilirea parametrilor fizici, mentali, emotionali si spirituali, in timp. Aceasta este de fapt „vindecarea” la care se refera atat de multi terapeuti.

 

Terapie Reiki pentru restabilirea parametrilor biologici si spirituali

Ca si terapeut Reiki, sunt un mediator intre tine si energia Reiki din Univers. O terapie Reiki inseamna ca tu intri in rezonanta cu caracteristicile energiei Reiki, prin mine. Aceste caracteristici trebuie sa ramana nemodificate in timp ce ti le transmit.

Aceasta este calitatea unui terapeut Reiki: de a transmite nemodificati parametri Reiki catre pacientii sai. Deci un terapeut Reiki nu transmite energia sa proprie, limitata, ci pe cea Universala, nelimitata.

In terapie Reiki, restabilirea parametrilor energetici apare in timp si este ghidata din afara vointei mele. Totusi, rezultatul armonizarii energetice apartine deopotriva, atat pacientului cat si terapeutului.

In acest caz vorbim de o compatibilitate necesara intre cei doi. Pacientul trebuie sa fie deschis colaborarii cu terapeutul, in sensul de a-si modifica obiceiurile zilnice ce i-au declansat dezechilibrul.

 

In terapie Reiki nu se pune diagnostic

Atentie! In terapie Reiki nu se pun diagnostice de catre terapeut. Terapeutii Reiki nu sunt pregatiti pentru a interpreta analizele medicale sau simptomele afectiunii unui pacient.

Terapeutii Reiki nu au voie sa recomande intreruperea tratamentului medicamentos. Totusi, este necesar a lua la cunostinta starea medicala initiala (analize, radiografii, diagnostice medicale, etc) pentru:

  • a considera daca e necesara o terapie Reiki
  • a observa evolutia pacientului in timpul tratamentului
  • a indica schimbari ale obiceiurilor zilnice ce ar fi putut provoca afectiunea

O terapie Reiki este un tratament suplimentar, complementar, al unui act medical si in nici un caz nu-l va inlocui.

Daca doresti sa participi la un curs deosebit ce-ti va schimba viata in bine, rezerva-ti acum locul aici:

No Events