Terapii Reiki Reale Cu Terapeuti Reali Si Nu Inchipuiti

Ai la dispozitie intreg acest site, dedicat repunerii in drepturi a acestor terapii Reiki. Datorita specificului lor, dar si a cursurilor prin care se formeaza terapeuti Reiki aiurea, unii au profitat. Acolo unde pare ca este usor, se reped toti oportunistii si strica chiar.

Ca sa ajungi practicant si sa oferi terapii Reiki, tot ce trebuie sa faci este sa participi la un curs Reiki. Atat. Acolo primesti abilitati de conectare cu energia si cateva notiuni de lucru. Asta in cel mai bun caz. Apoi esti liber sa crezi ca tu chiar esti practicant Reiki. Din pacate nu este asa si asta o sa ti-o demonstrez aici.

Din pacate pentru viitorii practicanti, multi mAESTROS, odata ca:

 • au fost initiati energetic nu se stie bine de cine. Adica abilitatea lor de a transmite Reiki adevarat, cu fix caracteristicile ce-l definesc, nu exista.
 • ori nu au cunostintele necesare pentru a nu contamina energia Reiki cu propria lor energie mentala si fizica.
 • a treia varianta destul de des intalnita, este ca primele doua sunt adevarate pentru acelasi superinstructori

Asta se intampla deoarece specialistii in terapii Reiki, inclusiv mAestros, raman cu totii ancorati in mentalul colectiv. Acest mental colectiv o sa ti-l explic, ca sa intelegi de ce nu mai are cine sa formeze practicanti adevarati.

Terapii Reiki si caracteristica tuturor maestrilor intalniti

La cursurile Reiki la care am participat, au stat umar langa umar cu mine, oameni si oameni. Fiecare cu gandurile, cultura, educatia si credintele lui. Cu totii avem acces la cursuri terapii Reiki si asta este foarte bine.

Ceea ce nici un instructor nu am vazut sa faca, este sa scoata practicantii din mentalul colectiv. Asta se intampla pentru ca nici acesti „maestri” nu au reusit sa iasa din aceasta zona.

Altfel, maestrul meu japonez de Reiki, nici el nu se preocupa de aspectul asta. Dar din cu totul alt motiv si acesta este eficienta. Nici macar cursurile de Reiki, alea adevarate, japoneze, nu prevad asa ceva in tematica lor. 

Fix din aceasta cauza s-a dus in cap Reiki cu toate metodele lui. Au ramas cu totii in zona mentalului colectiv. Asta pe cand Iluminatii Reali (Reiki eventual) sunt conectati la ALTCEVA.

Terapii Reiki Si Mentalul Colectiv

Poti intalni o gramada de explicatii pentru mentalul colectiv, functie de ce intelege fiecare. Dar voi incerca sa te lamuresc cat mai simplu.

Omul este o forma materiala condensata de energie, asa cum am explicat in ebook-ul recomandat.

Paranteza! mAESTROS insuficient pregatiti, in loc sa fure teorie de la mine ca sa dea la cursurile lor, macar sa cumpere eBook-ul scris de mine. Acolo vor gasi toate explicatiile. Altfel vor da din gura fara sa aiba baza pentru explicatii. Am incheiat paranteza.

terapii reiki in mentalul colectiv

Mentalul Colectiv O Banca De Ganduri De Calitate Scazuta

Creierasul nostru, organ material, are capacitatea de a crea energie sub forma  a ceea ce numim minte. Mintea este o emanatie energetica a creierului.

Se intampla 3 mari chestii legat de acest aspect.

 • In primul rand noi suntem capabili sa creem cu mintea noastra, energie de o anumita frecventa.
 • In al doilea rand energiile asemanatoare (o simplific asa, de fapt e mai complicat, vezi eBook-ul) rezoneaza unele cu altele si nu dispar.
 • se creaza un camp de energie, suplimentar celor existente sub diverse forme pana atunci. Acesta este caracterizat de o anumita frecventa energetica, caracteristica nivelului de informatie acumulat acolo.

Cum nu poti separa o energie de informatia ce o caracterizeaza, informatia este energie si invers. Toate fricile, angoasele, temerile, frustrarile, stresul chiar al semenilor si animalelor omorate, se afla aici. Frecventa lor se amesteca cu fabulatiile create in mintea noastra din cele mai vechi timpuri pana azi, prinzand astfel viata. 

Noi le-am creat in mintea noastra si apoi tot investind ganduri in aceleasi chipuri cioplite, le-am dat viata. Ele chiar traiesc acum in acea zona, influentandu-ne viata prin lipsa noastra de constiinta asumata. E usor sa vrei sa fii amortit inca din timpul vietii, dar oare e benefic?

De aceea avem Majoritatea ce nu poate evolua, nu poate face pasul inainte, se duce practic in cap. De aceea prin contrast, mai sunt cativa nebuni, incapatanati ce isi creaza alte regului adaptate vremurilor si scopurilor lor. Oare cine este mai ok?

Inspiratie Pentru Toti

Deci lumea gandeste, creaza mental chestii si este la randul ei inspirata, fiind conectata la acest camp energetic. Acest camp energetic este ca o banca, in care depozitezi energie, ganduri dar iei altele, sub forma „inspiratiei”.

La inceput, doar o anume specie de maimute au descoperit ca pot spala in mare, fructele ce cadeau in nisip. A fost o constatare clara si documentata a unei singure populatii izolate si anume din Japonia.

Peste ceva timp s-a constatat ca si in America de Sud acest obicei a aparut peste nopate la alta populatie de maimute. Deci distanta geografica, nu a contat. Atunci, ce s-a intamplat?

Deci la acest camp informational general, numit Mental Colectiv, suntem conectati cu totii dar si animalele. Acest Mental Colectiv asa cum iti imaginezi are o energie de slaba calitate, frecventa grosiera. Asta este motivul pentru care majoritatea, plina de ignoranta, este prinsa in el.

Mentalul colectiv este alcatuit din normele, cutumele, regulile, legile, povestile pe care generatiile vechi le-au transmis celor viitoare. Acestia ultimii le-au preluat fara vreo analiza: folosesc, sunt benefice, sunt reale, au o logica, servesc binelui, etc?

Terapii Reiki Prin Mentalitatea De Stup O capcana Pentru Credului

Aici in acest mental colectiv intalnesti cam tot despre ce s-a transmis despre spiritualitate, misticisme, ezoterisme, religie, biserici, popi si alte chestii luate de-a gata.

Foarte putini judeca, analizeaza, cerceteaza, experimenteaza pentru a iesi afara din mentalitatea asta de stup atat de nociva. Spun ca este nociva deoarece esenta transmiterii este golita de o logica anume si nu este adaptabila unor conditii noi.

Vremuri noi, reguli noi. Altfel este ca si cum ai folosi harta unui oras medieval pentru a ajunge in statia de metrou a aceluiasi oras modern.

Asta este si tiparul dupa care mai toti occidentalii i-au invatat pe alti occidentali, terapii Reiki. Au luat din mentalul colectiv ca sa formeze pe altii, tot in aceasi mentalitate de stup.  Ganduri joase, energie grosiera, energie proasta, vibratie daunatoare. De aia Reiki si-a schimbat proprietatile, pierzandu-le de fapt.

Terapii Reiki Din Sfera Inalta Vibrational

Marii cercetatori si filozofi, geniile in muzica au fost si sunt si ei inspirati, dar din alta zona. Ei au „antenele” conectate tot la un camp de informatie dar de inalta calitate. De acolo le vine inspiratia. Normal ca si rezultatele sunt pe masura.

Reiki fiind o energie cu calitate foarte inalta, normal ca provine din Inalta Dimensiune spiritual vorbind. Sensei Mikao Usui ridicandu-si constiinta deasupra Mentalului Colectiv, a primit-o drept cadou. Adica i s-a oferit aceasta conexiune cu starea de Iluminare asociata.

Toti practicantii de terapii Reiki instruiti de Sensei Mikao Usui, au obtinut Iluminarea. Asta pentru simplu fapt ca ii conducea printr-o metoda originala, in sfera aceea inalt vibrationala. 

Daca cu mintea te duci acolo si ramai, atunci si restul corpului se aliniaza acelei frecvente. Uite asa Reiki transmis de acei mari maestri adevarati nu se contamina si ramanea pura.

Terapii Reiki Moderne Occidentale Mentalizate Colectiv

In pagina de inceput a acestui site, „Acasa” din meniu, trag un semnal de alarma pentru ce a ajuns azi Reiki in occident. Adica aceste terapii Reiki au degenerat in ultimul hal devenind ceva mistic ocult. Sunt recunoscute ca o practica misterioasa, practicate mai ales de cei din zona ezoterioco – mistico – religioasa. Motivul acestei degenerari il constituie faptul ca maestri occidentali au ramas in zona mentalului colectiv.

Uite asa, constiinta celor ce predau altora terapii Reiki nu s-a ridicat la nivelul Inaltei Dimensiuni. Consecinta este ca si Reiki nu mai este Reiki si o energie degradata la nivelul Mentalului Colectiv.

Acum sper sa intelegi ca maestru real nu poate fi unul prins in Mentalul Colectiv. Daca toata averea lui didactica in legatura cu aceste terapii Reiki este constituita din:

 • iubire
 • empatie
 • fericire
 • rugaciuni
 • prosperitate
 • misticisme
 • bisericisme
 • ezoterisme
 • ghicit in cafea
 • gasit disparuti
 • Zamolxe
 • dacii si romanii subiecte amestecate cu obligatoriu cu tunelele din Bucegi
 • lista e foarte lunga

Atunci poti banui ca ceva e foarte putin OK in Danemarca lui mAESTRO. Asa cum acum banuiesti, tot ce tine de terapii Reiki occidentale se afla in sfera mentalului colectiv. 

De aceea spun ca terapii Reiki cu caracteristicile originale NU MAI EXISTA. Ele au fost degenerate de ignoranta lui mAESTRO, in acord cu politicile de marketing online.

Terapii Reiki O Sansa Pentru Vindecare

Pentru cine a ajuns cu constiinta mai sus, prin Inaltele Sfere, fie si accidental, e tacut. Nu are ce povesti pentru ca nu exista vocabular pentru starile alea. De aia Reiki se practica si mintea se educa intr-un fel si pentru un scop precis. 

Sunt destui ce isi aroga terapii reiki REALE. Dar nu asumarea acestei simple denumiri de marketing ii situeaza in afara Mentalului Colectiv. Este timpul sa intelegi ca si aceste terapii Reiki au fost denaturate prin marketing in goana pentru clienti.

Acum ai stiinta despre cum arata „piata” terapiilor Reiki occidentale. Daca nu vei condus in afara Mentalului Colectiv, are sens sa te bagi?

Toti avem o energie si ea se simte sau se manifesta. Asta nu inseamna ca si circula fix Reiki ci orgoliul instructorului, nitica energie personala de la fiecare si altceva. Cum nu s-a inventat un Reikometru nu poti sti precis.

In schimb poti aprecia subiectul acestui articol, introducandu-l in algoritmul tau de alegere al unui curs pentru terapii Reiki. Sper sa-ti foloseasca.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

YouTube
YouTube
Pinterest
fb-share-icon
LinkedIn
Share
Instagram
WhatsApp
Scroll to Top