Contact
 
Inscrie-te la cursurile noastre folosind formularul pus la dispozitie pe site. Te vom suna imediat pentru restul detaliilor.

Totul despre Reiki la cursuri Reiki Bucuresti

La cursuri Reiki Bucuresti vei afla totul despre Reiki, prin 5 elemente ce se vor regasi in predarea cursurilor Reiki Do, indiferent de nivel:

 

Totul despre Reiki

In functie de nivel, ea se va putea realiza prin palme, ochi, gura, sau gand.

Corpul nostru este dotat cu multe sisteme de aparare, ce ii asigura supravietuirea in caz de pericol. Febra apare ca urmare a combaterii unei infectii, atacul de panica apare ca si reactie “lupta sau fugi”, pentru asigurarea supravietuirii. In aceiași idee, atunci cand ne lovim, prima reactie este sa ducem mana la locul respectiv si apoi sa tipam de durere.

 

La cursuri Reiki Bucuresti prin Reiki Do vei afla totul

La primul modul de la cursuri Reiki Bucuresti, vei invata totul despre energie pentru ca sa o transmiti prin palme. Practicantul Reiki isi va apropia palmele, respectand pozitiile de baza, de corpul pacientului si va lasa sa curga energia. Se vor intampla 2 lucruri in acelasi timp:

 • Corpul pacientului va simti energia si o va “trage” in zona necesara vindecarii sau echilibrarii energetice
 • Reiki, avand propria sa constiinta se va duce singura catre locul necesar de echilibrat energetic

Motivul plasarii manilor pe sau in apropierea corpului pacientului, este de a facilita miscarea normala a energiei lui personale, cu efect de vindecare.

Vindecarea nu va fi realizata de terapeutul Reiki, ci prin el de catre energia Reiki in relatie cu pacientul sau. Cel mai bun curs imbraca in primul rand forma de dezvoltare personala in maniera moderna si apoi spirituala.

 

Acordajele Reiki

In timpul cursului Reiki, se vor oferi de catre profesor acordajele specifice unuia din cele 4 nivele predate.

Prin acordajele primului nivel, participantul este conectat la sursa energiei Reiki. Astfel se va putea dezvolta pentru a o transmite mai departe ca un canal pur si curat, fara sa-i altereze caracteristicile.

Acordajele oferite in urmatoarele module din cel mai bun curs Reiki, vor permite practicantului sa afle totul despre Reiki. Astfel va avansa conform pregatirii personale obtinute pana in acel moment.

In urma acestor acordaje energetice, corpul participantului va absorbi energia Reiki din Univers, corespunzatoare acelui nivel. Va apare fenomenul de realiniere energetica, la care ne putem referi tot ca si criza de vindecare.

Foarte importanta este calitatea profesorului. El nu trebuie sa execute formal acordajele, dar nici sa nu manipuleze in vreun fel energia, prin tehnica acordajului. Importanta este o usoara stare de bine, de constiinta modificata, de relaxare si absenta a stresului.

totul despre reiki

 

Simbolurile si Mantrele utilizate la cursuri Reiki Bucuresti

Incepand cu al doilea nivel de la cursuri Reiki Bucuresti, practicantul va invata cum sa utilizeze simbolurile si mantrele, pentru a putea lucra cu diverse aspecte ale energiei Reiki.

Prin utilizarea simbolurilor se va obtine o rezonanta energetica de forma, iar prin utilizarea mantrelor o rezonanta de sunet. Simbolurile si mantrele, utilizate impreuna vor ajuta practicantul sa obtina efectul dorit in terapie, sau exercitii. In acelasi timp, il vor ajuta sa si creasca in abilitati.

Acestea sunt doar niste ajutoare, chei de frecventa, de care practicantul Reiki nu va mai avea nevoie odata ce a atins nivelul necesar de pregatire. Cunoscand totul despre Reiki isi va putea folosi creatitivatea pentru a experimenta diferite combinatii intre tehnici.

 

Filozofia metodei Reiki

Practicantul va face cunostinta inca de la primul nivel, cu filozofia specifica metodei Reiki. Aceasta va include notiuni despre cum el ca fiinta multidimensionala este integrat intr-un Univers energetic si material complex.

La al doilea nivel va afla despre abordarea spatiului si timpului prin prisma Reiki si cum se poate conecta la energia Universului pentru a le putea transcede.

La al treilea nivel de la cursuri Reiki Bucuresti, studentul va invata totul despre Reiki si principiile filozofice specifice:

 • Doar azi
 • Sa nu te superi
 • Sa nu te ingrijorezi
 • Sa-ti indeplinesti misiunea constiincios
 • Sa fii recunoscator
 • Sa te porti frumos cu cei din jur

Incepand cu acest nivel, el se va pregati sa le aplice zilnic, ajungand cu timpul sa traiasca o viata linistita, in acord cu aceste principii.

 

Tehnicile si meditatiile Reiki

In functie de nivelul cursului Reiki predat, participantul la curs va invata si deprinde tehnici ce il vor ajuta in cresterea abilitatilor de transmitere Reiki. Astfel la cursuri Reiki Bucuresti va afla totul despre Reiki beneficiind de avantajele cursurilor Reiki Do.

Reiki Do pune accentul pe dezvoltare personala ca fiind complementara celei spirituale de aceea este si cel mai bun curs de urmat.

Hatsurei Ho este tehnica originala creata de Sensei Usui, pentru accelerarea fluxului Reiki prin corpul practicantului. Acest exercitiu are scopul de a creste aceste abilitatii de vindecare si a senzitivitatii lui la energie.

Exercitiul este compus din alte 3 tehnici invatate separate, la primul nivel – Shoden:

 • Prima tehnica are rol de curatare vibrationala de energiile nedorite
 • A doua are rol de eliminare a stresului, relaxare si purificare a mintii
 • A treia tehnica are rol de crestere a nivelului de constiinta

Incepand cu cel de al 2 lea nivel, practicantul Reiki va folosi toate aceste tehnici imbinate intr-una singura, numita Hatsurei Ho.

Aceasta tehnica il va ajuta in cresterea cantitatii, calitatii si vitezei energiei sale spirituale eliberate, chiar daca nu va avea suficienta practica terapeutica pe pacient beneficiind astfel din plin de avantajele cursurilor Reiki .

Desigur sunt si multe alte tehnici si meditatii ce studentul le va aborda, fiecare cu un scop specific.

Cursuri Reiki Pragmatice fara inflorituri personale

Poti incepe fara amanare, sa afli totul despre reiki la cursuri Reiki Bucuresti si anume tehnici, meditatii si principii Reiki pentru o viata linistita si armonioasa. Pentru a beneficia de avantajele acestor cursuri Reiki Bucuresti si rezerva-ti acum locul la unul din cursurile Reiki afisate apasand butonul de mai jos:

No Events