Contact
 
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice iinformatii legate de cursuri .

Trezirea spirituala ceea ce nimeni nu-ti spune despre ea

Cred ca ai citit o gramada de prostii legate de trezirea spirituala, cat si despre spiritualitatea insasi. Din pacate cam asta e nivelul spiritualitatii de masa, precum si orice destinat maselor.

Multi cred ca doar invocand fabulatiile nascute dintr-un mental colectiv, devin brusc spiritualizati. Mentalul colectiv da drept sigure niste lucruri, notiuni, confirmate cumva de toti, dar vazute chiar de nimeni.

Pe acest teren „solid” se afla spiritualitatea si tot ce tine de ea, atat in mass media, social media si viata reala.

Astfel, avem o multime de oameni dedicati asa-zisei vietii spirituale, din cele mai vechi timpuri si pana in prezent. Cu toate astea, nu a aparut masa critica ce sa imprime societatii un scop inalt si o structura corespunzatoare acestui scop. Cine manifesta trezirea spirituala si in ce conditii?

Poti verifica si sigur acest aspect uitandu-te in jur si nu trebuie sa te uiti mult ca sa afli.

Dar nu lumea in ansamblul ei te intereseaza, ci doar activitatea fiecarui individ ce o alcatuieste. De la el, adica de la tine pleaca totul si la tine se opreste. Mersul lumii este doar cheia de verificare pentru a vedea cam pe unde se afla majoritatea din care si tu faci parte.

 

Ce inseamna trezirea spirituala in mentalul colectiv?

Apropo, tu cum percepi viata spirituala provenita din mentalul colectiv si trezirea spirituala asociata? Hai sa incercam cateva scenarii :

 • vrei sa fii fericit, sa reusesti in ce ti-ai propus si pentru asta tot ce faci este sa te rogi;
 • devii peste noapte empatica, plina de ”iubire”, afectiune, folosesti limbajul ”profesional”
 • te asociezi cu imaginea saraciei, pentru a capata automat calitate spirituala (cadou din mentalul colectiv);
 • adopti obiceiuri, cutume, pseudometode, prin care absolut nimeni nu a reusit ceva concret, dar in care tu miraculos crezi;
 • te raportezi la energii necunoscute ce nu le poti controla, impingandu-te in directia in care deja ai o predispozitie negativa;
 • ai un loc, un moment in care iti doresti, invoci si apoi uiti cu desavarsire de tine si de ce vrei … pana data viitoare;
 • consideri ca tu ai absolut toate instrumentele necesare pentru a reusi conform unei retete proprii; cumva „o pacalesti” tu … doar formula magica nu o ai, in rest ai tot; formula aia o astepti toata viata;

 

Despre trezirea spirituală şi necesitatea ei reala

Inainte sa-ti ofer o perspectiva despre ce inseamna trezirea spirituala, hai sa privim putin altfel viata spirituala. Poate si motivatia adoptarii acesteia, se va schimba devenind o necesitate absoluta.

trezirea spirituala

Da, exact. Viata spirituala nu inseamna sa te abandonezi unui corp neputincios si o minte nelinistita. Tocmai acolo trebuie sa lucrezi in timp ce te racordezi la un univers informational superior. Informatiile cu care tu vei rezona corect, vor trebui cu timpul sa se regaseasca pe corpul si in mintea ta. Te vor alinia la ritmul universal, adica vindeca, adica realinia la tiparul energetic original.

Sondand cu constiinta mediile inalt vibrationale, vei trage mai departe in frecventa tot sistemul minte – corp – constiinta. Principiul este cel al diapazonului ce acordeaza instrumentul material, minte si corp. Doar educatia sau re-educarea corecta, iti vor crea criteriile corecte de dirijare a constiintei intr-un univers vast pentru ca trezirea spirituala sa aiba loc.

Accepta educatia indiferent de varsta ta! Uite ce diferenta mare intre credinta mentalului colectiv si practica unei metode corecte, complete si simple.

 

Trezirea spirituala in filme carti povesti

Constiinta, acest termen provoaca zambete de superioritate multora odata ce-l aud.

Mai in gluma mai in serios, adu-ti aminte de filmele in care victima se trezeste cu un pistol la tampla. Asteptandu-se intr-o clipa sa plece glontul pe teava, curmandu-i existenta, se intampla urmatoarele:

 • victima se lamenteaza;
 • isi aduce aminte dintr-o data cate avea pe lista si cate nu a facut;
 • isi aduce aminte de cat de mult ii iubeste pe cei dragi si cat ii lipsesc;
 • simte mai viu ca niciodata viata, vede colorile ei reale si nu cele terne din mintea sa;
 • timpul i se dilata;
 • mintea si corpul i se mobilizeaza la un nivel nemaintalnit pana atunci; resursele sale nu mai sunt imprastiate intr-o mie de ganduri;
 • traieste in prezent 100%! Bravo, deci se poate … dar uite cu ce stimulent!
 • incepe sa se roage pentru timpul de a-si realiza EL si nu altul, menirea; nici macar nu s-a exprimat si trebuie sa moara, ce pacat. Ajuns aici jura ca va profita de fiecare moment din viata sa pentru a trai din plin … cu sens; manifesta din plin simptomele trezirii spirituale;
 • acum vede perfect ce are de facut, dar ……

Aici victima a realizat un proces de trezire la viata, manifesta semnele adevăratei treziri. Trezirea este spirituala, pentru ca negresit in situatia asta, victima recunoaste un principiu mai inalt de urmat, in sinele sau. Se descurca intr-un fel, impinsa de o forta necunoscuta.

 

Trezirea spirituala fortata de propria ta realitate

In viata reala, spre deosebire de filme, victima rar este „crutata”. Acolo isi va gasi sfarsitul de cele mai multe ori.

In viata reala nu prea exista „povesti cu final fericit” de adormit copii ! Uita de povesti.

Viata e complexa si mecanismul universal implacabil, te va devora inainte de a te exprima, daca ramai cu constiinta adormita.

Atat in film cat si in realitate, daca amenintarea nu este semnificativa, grava si de durata, se intampla asta:

Victima scapa intr-un fel si peste foarte putin timp o regasesti fix in acelasi tipar comportamental. A uitat, a adormit la loc!

Acum am luat drept exemplu un scenariu de film pentru a te face sa intelegi ce vreau sa spun.

In realitate, trezirea spirituala apare in urmatoarele cazuri:

 

Trezirea spirituala prin bolile grave incurabile situatiile limita

In loc de teava pistolului apare o boala si inca destul de grava. Daca e doar o gripa, sau un simplu junghi, il rogi pe „terapeutul de servici” sa te ajute. El ti-ar prelua „problema” s-o rezolve, in timp ce tu ii dai inainte fix in scenariul ce ti-a provocat neplacerea.

Problema reapare mereu sub o alta forma, daca nu chiar aceeasi. Ii iei apoi la rand: terapeuti, doctori, vraci, sfinti, inaintasi, fara sa intelegi de ce nu scapi. Dar din cauza somnului constiintei proprii, dupa un timp, apare afectiunea grava ce-ti va mobiliza toate resursele, pentru a scapa. Atunci vei manifesta simptomele trezirii spirituale din plin.

Prin moarte cu totii de trezim spiritual, dar toata smecheria este sa o realizam inainte de finalul implacabil.

La acest nivel se intalneste un procent, scazut ce-i drept, de remitere spontana a afectiunii incurable. S-a stabilit de investigatori ca aceasta se intampla obligatoriu, doar manifestand in prealabil, simptomele trezirii spirituale.

Atunci ceva se intampla, dar nu in orice conditii. Cei scapati, nu se mai intorc in veci la tiparele comportamentale de dinainte. S-au trezit cu totul, gustand din plin fiecare zi, cat le-a mai ramas. Finalul natural si nu grabit ii va prinde impliniti, multumiti.

 

Trezirea spirituala in afara practicii spirituale

Se poate si asta dar numai daca intelegi ca pe lumea asta sunt chestii mai mari decat tine. Unde poti tu oferi o contributie la ceva mai inalt decat tine?

Altfel trezirea spirituala poate aparea ca urmare a parcurgerii acestor pasi

 • primul pas este de a iesi din supa culturala in care majoritatea se scalda. Faci ce ti se spune ca ”asa trebuie”, ca asa ”se zice” ca e bine, etc? Atunci sa nu te mire ca o sa ajungi subventionand acelasi sistem ca majoritatea, sa te zbati la fel ca ea.
 • al doilea pas este sa pui la indoiala tot ce auzi pe post de sfaturi si reguli de viata. Astea vin din negura timpului, fiind o presiune din partea mortilor pentru a trai conform timpurilor lor. Lumea este in permanenta innoire si asa si tu trebuie sa procedezi, ca sa realizezi ceva in ea.
 • al treilea pas este sa-ti creezi propria lume, dorita, in mintea ta. Este o stiinta aici si o sa o discutam la curs. De invatat se invata dar nu pe gratis.
 • a patrulea pas este sa modifici realitatea pentru ca ea sa se muleze pe lumea ta interioara.

Este de la sine inteles ca odata ce ai reusit pasul 4, esti o fiinta spirituala cu un nivel superior de intelegere. Intelegi la un nivel profund ce anima lumea asta vizibila si invizibila.

 

O realitate de care nu poti fugi

Imi pare rau sa-ti aduc aminte, dar si tu vei muri. Iar ziua in care se va intampla, nu va fi cea mai fericita din viata ta. Toata existenta ta se va concentra in acel prezent, al acelei zile, in care vei muri. Tot ce va conta atunci, va fi acel moment si mai putin viata pe care acum o traiesti, in completa detasare, in uitare de tine.

Tu cum te pregatesti pentru acea zi in care vei cunoaste … ori abisul ori iluminarea? Ca sa fii in siguranta ca esti acoperit, pregateste-te pentru orice eventualitate, pentru amandoua.

Trebuie sa ajungi o fiinta destul de puternica sa rezisti la ideea ca dupa viata poate urma …absolut nimic [abisul]. Cum te pregatesti pentru ultima zi din viata ta, ce va veni dupa zeci de ani, nu sute, nu mii de ani. Turma traieste ca si cum are la dispozitie mii de ani de viata. Nttttt …sunt doar zeci de ani din care o buna parte deja s-au scurs. Esti cu turma, sau pe propriile tale picioare? Daca inca nu, ai de gand sa fii? Iti intelegi avantajul?

Imi pare rau prietene, cu Raiul in minte totul este simplu, dar nu l-a confirmat nimeni pana acum. Este doar un ”medicament” pentru cei adormiti, neputinciosi si tematori. In schimb una din realitatile celor ”reveniti” din celalalt taram, include SI [nu numai] acel ”abis”.

Ai de gand sa te trezesti, odata? Nu ai tot timpul de pe lume.

 

Trezirea spirituala dirijata prin propria decizie constienta

Alt caz de a manifesta trezirea spirituala, este cel in care tu ti-ai asumat parcurgerea unei cai spirituale corecte.

O cale spirituala corecta se va afla intotdeauna in afara mentalului colectiv, in afara fricilor.

Acolo unde este prezenta FRICA este nevoie de un zeu s-o admnistreze, unde nu exista temere nu este nevoie de vreunul. 

Fricile sunt doar scenarii ce pot parea reale dar ce inca nu s-au intamplat. Nevoia unor smecheri de a administra temerile mentalului colectiv a dus la crearea unor mari mase de manevra. Acestea din cele mai vechi timpuri au servit intereselor personale ale unor ”guru”. ”Nu face … ca te bate …. ” tu chiar crezi ca te ”mana” cineva din spate?

Referitor la alegerea unei cai pentru trezirea spirituala dorita putem vorbi de metoda Reiki.

In cadrul acestei metode, vei suferi un proces de initiere, atat pe sistemul energetic, cat si pe sistemul nervos central. De asemenea, vei afla metode practice si tehnici de a accesa un nivel energetic, informational superior. Vei sti cum sa rezonezi cu aceste informatii dominate de Armonia Universala [armonie=pace, nu frica=razboi], pentru a le imprima pe corp si minte.

Vei putea de asemenea sa-ti dezvolti constiinta printr-o filozofie din care lipsesc mistificarile, ezoterismele, misterele, ideile religioase. In aceasta filozofie vei avea doar 2 mari repere: tu si Sursa Armoniei. Simplu, ai de a face doar cu o variabila si o constanta!

Aici este valabil ce ti-am spus mai sus vizavi de circuitul: corp – minte – energie – constiinta. Nu uita! Doar prin educatie constienta iti vei mentine constiinta in nivelul vibrational corespunzator. Altfel vei pierde usor directia, li s-a intamplat atatora.

Practicand astfel vei ajunge intr-un moment in care vei manifesta simptomele legate de trezirea spirituala, alaturi de vindecare.

Daca doresti sa participi la un curs deosebit ce-ti va schimba viata in bine, rezerva-ti acum locul aici:

No Events