Contact
 
Inscrie-te la cursurile noastre folosind formularul pus la dispozitie pe site. Te vom suna imediat pentru restul detaliilor.

Viata si sanatatea ta legate de ritmul naturii marele secret

Esti preocupat sa-ti mentii viata si sanatatea la nivel optim? In acest articol ai sa afli cum poti ajunge destul de usor la acest rezultat. Ai apelat probabil la modalitatiile oferite de medicina alopata sau chiar alternativa. In schimb poate nu te-ai gandit ce legatura exista intre ritmul naturii inconjuratoare cu viata si sanatatea ta. In acest articol iti explic cum aceasta legatura te influenteaza direct si pozitiv.

 

Ritmul planetei iti seteaza viata si sanatatea

Noi ne-am dezvoltat ca specie, de-a lungul timpului, intr-un camp natural de frecvente, specific planetei noastre. El are valoarea de 10 Hz.

Reactiile chimice din organismul nostru, produc mici descarcari electrice, ce prin acumulare creaza un camp electromagnetic de joasa frecventa. El are tot valoarea de 10 Hz.

Fiind formati in acest camp natural de frecvente, toate procesele normale organismului nostru au loc la valoarea mediului natural, initial.

Cand schimbam doar acest parametru, frecventa electromagnetica, toate procesele noastre interne, rezoneaza cu altceva. Urmarile sunt devierea parametrilor nostri de la normalitate, afectandu-ne viata si sanatatea. Sa vedem in continuare cum se intampla acest lucru.

 

Ritmuri biologice rezonand cu frecvente artificiale

Un fapt este ca majoritatea oamenilor traiesc in aglomerari urbane. Aceste „polisuri” au capatat un ritm propriu, ce-si indeparteaza locuitorii de ritmul naturii. Asta se intampla prin modul de viata si avansul tehnologic caracteristic lor.

Aceste ritmuri interioare ale tale, inainte armonizate cu ritmurile naturii, se sincronizeaza acum cu cele ale unei lumi artificial create:

 • Am inaltat pereti prin care ne-am izolat unii de altii si de natura inconjuratoare
 • Ne-am dezvoltat pe verticala, schimbandu-ne si psihologia corespunzator
 • Am adus tehnologie ce ne-a creat un mediu toxic cu care rezonam fara sa ne dam seama
  • majoritatea frecventelor utilizate in telecomunicatii sunt din gama microundelor, ce prin manifestarea lor sunt improprii vietii
  • aparatele electrocasnice si anume cuptoarele de microunde prezinta un pericol major, prin gama de frecvente utilizate
  • wi-fi – frecventele folosite sunt tot din gama microundelor. Ele sunt peste tot in jurul tau.

Drept urmare viata si sanatatea ta, are de suferit.

Motivul este ruperea legaturii dintre acele ritmuri biologice initiale ale tale si ritmul naturii inconjuratoare.

Pentru a o restabili vei apela la altcineva, doctor sau terapeut. Din pacate acestia nu vor putea compensa, decat pe moment, efectele ruperii acestui cordon obilical dintre tine si mama natura.

Dar dupa o perioada, ritmul vietii tale sincronizat la lumea artificiala isi va face din nou efectul. Simptomele afectiunii, dezechilibrul, isi vor face aparitia din nou in viata ta.

Degeaba inghiti pastile, recurgi la tot felul de regimuri alimentare, la aplicarea unor tehnici separate de contextul problemei tale. Daca ritmul vietii tale nu este sincronizat cu ritmul naturii inconjuratoare, vei avea mereu probleme.

Adica parametrii tai vor fi setati mereu prin fenomenul rezonantei, de mediul nociv artificial.

 

Armonizarea ta cu ritmul naturii

La scoala Reiki Do nu facem psihologie sau stiinte aplicate cu tine. Dorim ca viata si sanatatea ta sa fie imediat influentate pozitiv prin cursurile noastre.

Accesand universul scolii noastre, ne dorim sa ai parte de lucrurile extraordinare din viata ta zilnica. Le separam de haina obisnuitului unde se ascund si ti le oferim spre a lucra pentru imbunatatirea sanatatii tale.

Un aspect al legaturi dintre aceste ritmuri interioare ale tale si ritmul naturii.

 • Tu respiri in medie cam de 18 ori pe minut.
 • Aceasi frecventa o au si valurile oceanului ce spala tarmul. Valurile nu sunt altceva decat manifestarea energiei. Gandeste-te la o respiratie energetica.
 • Inmulteste frecventa respiratiei tale (frecventa valurilor oceanului) cu 2 si ai sa obtii 36, temperatura normala a corpului.
 • Inmulteste temperatura ta normala cu 2 si o sa obtii 72, adica pulsul normal.
 • Iar daca vei continua sa inmultesti pulsul tau normal cu 2, ai sa obtii 144 adica tensiunea normala.

Ideea este ca tu sa te armonizezi din nou la ritmul naturii.

Prin simpla ta prezenta in mijlocul ei, vei rezona cu frecventa ei naturala. Doar atat simpla prezenta in mijlocul ei prin plimbari lungi si dese.

La curs am sa-ti pot oferi mult mai mult decat atat si anume un ajutor sub forma de Reiki. Reiki este o energie cu constiinta proprie, asa ca vei fi asistat in demersurile tale pentru o viata mai buna.

Daca ai nelamuriri ma poti intreba folosind adresa de contact. Am sa-ti raspund in scurt timp.

Daca doresti sa participi la un workshop deosebit ce-ti va schimba viata si sanatatea in bine, rezerva-ti acum locul aici:

No Events